-
δεν ξέρω αν τελικά έβγαλε, αλλά μεχρι πρότινως ο βαλεντίνο ρόσσι δεν ειχε δίπλωμα.
αν η εξίσωση διπλωμα/σε-θεση-να-οδηγάει-σε-δημοσιο-δρομο είχε θετικό πρόσημο, τότε αυτό viewtopic.php?f=5&t=47983 και αυτό viewtopic.php?f=5&t=32324 τι είναι;
-
Αυτό τι σχέση έχει με το πνεύμα της συζήτησης;
-
ποιο ακριβώς πνευμα είχε η... συζήτηση;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πάω να κλέψω καμία τράπεζα να βγάλω τα λεφτά του διπλώματος να ησυχάσω.
Σου εχω καλυτερο! Αφου απ' οτι φανεται την εχεις κανει λαστιχο, πηγαινε τον κοπο σου σε καμμια τραπεζα σπερματος!
Λογικα, δεν θα σου παρει πολυ χρονο για να μαζεψεις το ποσον που θες!
Μετα θα μπορεις να το τριψεις στη μουρη ολων!!
και θα το εχεις παρει και με τον κοπο σου!!Εγώ λέω να σου φέρω και ένα ποτηράκι να δροσιστείς από την 'σοδειά' μου, τώρα που είναι καλοκαίρι, δώρο απ'το κατάστημα.
Κοίτα να μάθεις να μιλάς πρώτα, και μετά απάντα πάντως, θες να πεις κάτι, καν'το κόσμια, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Μου μπήκατε πίσω από μια οθόνη και γράφεται μαλακίες.
Μία ερώτηση έκανα σε ανοιχτό forum, είτε απαντάς είτε ανοίγεις άλλο topic, ειρωνεία και δούλεμα στους δικούς σου.υποθετω οτι εχεις δοκιμασει την 'σοδεια' σου και ειναι δροσερη στο στομα σου?
διοτι η κοινη λογικη (ειναι κατι που δεν εχεις, μην δινεις σημασια) λεει οτι ειναι σε θερμοκρασια (σχεδον) σωματος!
οσο για την προσφορα σου, θα παω πασσο, ευχαριστω!
Βλεπω οτι δεν εχεις το περιθωριο να σπαταλησεις ουτε σταγονα! -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ποιο ακριβώς πνευμα είχε η... συζήτηση; -
Παιδιά αν το δίπλωμα είχε μοναδικό σκοπό την επίγνωση κ.ο.κ, οι μισοί από τους έχοντες θα είχατε κοπεί, όποιος δεν λάδωσε, ας σηκώσει χέρι (:P), και ούτε θα έκαναν δύο μισθούς οι εξετάσεις. Άντε τώρα εγώ με δύο μεροκάματα τον μήνα να μαζέψω 600 ευρώ. Και, αν όλοι οι έχοντες μάθαιναν και κάτι από το δίπλωμα, δεν θα είχαμε τόσα πολλά τροχαία επειδή (υποτίθεται) ξέρουν να οδηγούν και δεν κάνουν π.χ προσπέραση σε διπλή διαχωριστική σε στροφή, λέεεεεεμε τώρα...
Και κάτι τελευταίο, το να μην έχεις δίπλωμα δεν είναι ανικανότητα οδήγησης, είναι ανικανότητα πληρωμής στο καθιερωμένο πλέον δυστυχώς λάδωμα και στα υπέρογκα ποσά που ζητούν οι γιατροί για 10 λεπτά εξέτασης. Όπως και η παράσταση φυσικά, 150 ευρώ για 20 λεπτά εξέτασης. Όποιος διαφωνεί, να μου στείλει λεφτά αν έχει για πέταμα, να του το αποδείξω. Δίπλωμα παίρνει όποιος πληρώνει, όχι όποιος οδηγεί.
Το να το έχεις καλό είναι, και ποτέ δεν είπα πως είναι δικαιολογημένο να οδηγάς χωρίς δίπλωμα, αν θυμάστε, το θέμα είναι για οδήγηση σε 100 γαμημένα μέτρα γύρω από το σπίτι μου, και το κάνατε ιστορία.
Λοιπόν, με λίγα λόγια
Ευχαριστώ όσους απάντησαν, ό,τι και να είπαν
Το έπιασα, η οδήγηση χωρίς δίπλωμα δεν δικαιολογείται σε δρόμο
Το δίπλωμα δεν κάνει τον οδηγό όμως και δεν αποδεικνύει τίποτε αν το λάδωσες, όσο και μάγκας να το παίζει κανείς.
Και τέλος, επειδή με ενοχλεί το γεγονός όπου όλοι το παίζετε έξυπνοι περί διπλώματος, αν έχετε λεφτά να μοιράζετε για λαδώματα, στείλτε και από εδώ λίγα να κάνετε και μία καλή πράξη
Το δίπλωμα όπως είπα δεν το έχω επειδή είμαι άνεργος χωρίς σταθερή δουλειά. Αν κάποιος πιστεύει πως δεν είναι αρκετός λόγος να μην το βγάλω, ας βάλει τα λεφτά, να βάλω την ικανότητα να το βγάλω το ρημάδι, τζάμπα φασαρία για το τίποτα κάνετε λες και σας θίξαμε την μανά.
Εκτός φυσικά αν έχετε κάποιον τρόπο κατά νου, να μου βγει το δίπλωμα στα 400 ευρώ κομπλέ. Pm me -
Εγώ δε λάδωσα.
Τι κερδίζω; -
Ούτε, γω! Άσε που λίγες μέρες αφότου το έβγαλα, με τα ρέστα - 200 ευρώ από τότε) έκανα και το safetrack (που τότε ήταν μαματο) στα Μέγαρα και γνώρισα και το Μιχελακάκη!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Δεν το κλειδωνουμε, λεω εγω?
-
Ο χρήστης srint έγραψε:
Παιδιά αν το δίπλωμα είχε μοναδικό σκοπό την επίγνωση κ.ο.κ, οι μισοί από τους έχοντες θα είχατε κοπεί, όποιος δεν λάδωσε, ας σηκώσει χέρι (:P), και ούτε θα έκαναν δύο μισθούς οι εξετάσεις. Άντε τώρα εγώ με δύο μεροκάματα τον μήνα να μαζέψω 600 ευρώ. Και, αν όλοι οι έχοντες μάθαιναν και κάτι από το δίπλωμα, δεν θα είχαμε τόσα πολλά τροχαία επειδή (υποτίθεται) ξέρουν να οδηγούν και δεν κάνουν π.χ προσπέραση σε διπλή διαχωριστική σε στροφή, λέεεεεεμε τώρα...Και κάτι τελευταίο, το να μην έχεις δίπλωμα δεν είναι ανικανότητα οδήγησης, είναι ανικανότητα πληρωμής στο καθιερωμένο πλέον δυστυχώς λάδωμα και στα υπέρογκα ποσά που ζητούν οι γιατροί για 10 λεπτά εξέτασης. Όπως και η παράσταση φυσικά, 150 ευρώ για 20 λεπτά εξέτασης. Όποιος διαφωνεί, να μου στείλει λεφτά αν έχει για πέταμα, να του το αποδείξω. Δίπλωμα παίρνει όποιος πληρώνει, όχι όποιος οδηγεί.
Το να το έχεις καλό είναι, και ποτέ δεν είπα πως είναι δικαιολογημένο να οδηγάς χωρίς δίπλωμα, αν θυμάστε, το θέμα είναι για οδήγηση σε 100 γαμημένα μέτρα γύρω από το σπίτι μου, και το κάνατε ιστορία.
Λοιπόν, με λίγα λόγια
Ευχαριστώ όσους απάντησαν, ό,τι και να είπαν
Το έπιασα, η οδήγηση χωρίς δίπλωμα δεν δικαιολογείται σε δρόμο
Το δίπλωμα δεν κάνει τον οδηγό όμως και δεν αποδεικνύει τίποτε αν το λάδωσες, όσο και μάγκας να το παίζει κανείς.
Και τέλος, επειδή με ενοχλεί το γεγονός όπου όλοι το παίζετε έξυπνοι περί διπλώματος, αν έχετε λεφτά να μοιράζετε για λαδώματα, στείλτε και από εδώ λίγα να κάνετε και μία καλή πράξη
Το δίπλωμα όπως είπα δεν το έχω επειδή είμαι άνεργος χωρίς σταθερή δουλειά. Αν κάποιος πιστεύει πως δεν είναι αρκετός λόγος να μην το βγάλω, ας βάλει τα λεφτά, να βάλω την ικανότητα να το βγάλω το ρημάδι, τζάμπα φασαρία για το τίποτα κάνετε λες και σας θίξαμε την μανά.
Εκτός φυσικά αν έχετε κάποιον τρόπο κατά νου, να μου βγει το δίπλωμα στα 400 ευρώ κομπλέ. Pm meΕγώ το μόνο που λάδωσα ήταν η σαλάτα που έφαγα την ίδια ημέρα! Η αλήθεια είναι ότι ερωτήθηκα από τη σχολή οδηγών κατά πόσο θέλω να πληρώσω για να το σιγουρέψω αλλά αρνήθηκα. Τι κερδίζω λοιπόν; Α, και του αυτοκινήτου το έβγαλα με μόνο λάδι αυτό της σαλάτας
-
Χμμμ περίεργα πράγματα... ούτε γω λάδωσα για αυτοκίνητο και μηχανή
(κάτι λάθος θα γινε στη διαδικασία )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι. Όταν λοιπόν είναι τόσο άσχετοι όσοι έχουν πάρει δίπλωμα, φαντάσου πόσο κρετίνοι είναι όσοι οδηγούν χωρίς να έχουν καταφέρει καν να πάρουν δίπλωμα! Αμοιβάδα λέμε!
Ωχου μωρε, δεν μπορεις να καταλαβεις δυο ΑΠΛΑ πραγματα:
-
οποιος εχει διπλωμα δεν σημαινει οτι ξερει να οδηγει.
-
οποιος δεν εχει διπλωμα, δεν σημαινει οτι δεν ξερει να οδηγει, κ σιγουρα δεν σημαινει οτι δεν καταφερε να το παρει.
Το δίπλωμα είναι η απόδειξη σε τριτους, ότι κατέχεις τον KOK και τις μινιμουμ γνώσεις οδήγησης για να κυκλοφορήσεις σε δημόσιο δρόμο. (και στην ασφαλιστική για να σε ασφαλίσει)
Πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να αποδείξει ότι δεν είναι επικίνδυνος.
Σε περίπτωση ελεγχου ή ατυχήματος θα έδινε επιτόπου εξετασεις του ΚΟΚ και της οδήγησης;
Και με ποιό τρόπο θα μπορούσαν να αποκλειστούν από την κυκλοφορία, ώστε να μην δημιουργούν ατυχήματα, οι άσχετοι που δεν πληρούν ούτε καν αυτές τις προυποθέσεις;
Ορθώς είναι αυστηροί σε αυτό.Οτι κατεχεις αρκετα (κ ουχι ολοκληρο) τον ΚΟΚ, σαφως (δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις καποια πουστια στη θεωρητικη εξεταση), τις μινιμουμ γνωσεις οδηγησης σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν το εξασφαλιζει το διπλωμα.
-
-
ναι μαλιστα...
απ το 'οδηγω χωρις διπλωμα', μεχρι την προσπαθεια εξισωσης ολων με τα μουτρα του παπαριδη πετωντας ενα 'ελα μωρε κι εσεις που εχετε, στην ουσια δεν ξερετε να οδηγειτε', υπαρχει το χαος.
Στο φιναλε, καποιος πρεπει να του εξηγησει οτι εδω ειναι σκλυροπυρηνικο φορουμ.. ΟΛΟΙ ειμαστε ΓΑΜΩ τα τιμονια.
Πολλων - δε - η οδηγικη εμπειρια ξεπερνα τις 1 ζωες! -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Χμμμ περίεργα πράγματα... ούτε γω λάδωσα για αυτοκίνητο και μηχανήΟμοίως
...
2) οποιος δεν εχει διπλωμα, δεν σημαινει οτι δεν ξερει να οδηγει, κ σιγουρα δεν σημαινει οτι δεν καταφερε να το παρει.Σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα να οδηγεί. Ξέρει-δεν ξέρει. Δοκίμασε-δε δοκίμασε να το πάρει.
Απλά πράγματα.
-
Σαφεστατα. Αλλα δεν ηταν εδω η διαφωνια.
-
Ο χρήστης srint έγραψε:
Ρε παιδιά, πήρα ένα 125αρι Typhoon x (γαμάτο, και με 'εγγύηση' εφόσον ο πωλητής είναι γνωστός - γνωστού ) αλλά δεν έχω δίπλωμα, και θέλω να το οδηγώ μέγιστο διακόσια μέτρα από το σπίτι πάνω κάτω, κυρίως σε στενά (υπάρχει μόνο ένας κεντρικός δρόμος στον οποίο πρέπει να πατήσω για 100 μέτρα αν θέλω να πάω super market το οποίο είναι 1 λεπτό με όχημα από εδώ) και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:Και να με πιάσει μπάτσος (το γαμήσανε το θέμα εδώ στα Λιόσια), θα μου πει τίποτα;
Εννοώ, μπορεί να μου πει, υποθέτω, εφόσον δεν υπάρχει τίποτα, αλλά είναι σοβαρό αν οδηγώ μόνο σε στενά;
Μήπως υπάρχει κανένα απο τα πολλά μας παραθυράκια όπου π.χ βλέπει στα χαρτιά ότι μένω στο επόμενο στενό, και μ'αφήσει με την δικαιολογία ότι θέλω να μάθω το μηχανάκι πριν πάω για δίπλωμα;
Ξέρω ότι αν σε πιάσουν σε αλάνα δεν σου λένε τίποτα, και ας είσαι και μόνος, χωρίς την επίβλεψη κατόχου διπλώματος. Στέκει το ίδιο αν σε πιάσει να το βολτάρεις για να πάρεις τα ψώνια από το super market η το κοντινότερο περίπτερο, η ακόμη και όταν το βολτάρεις μόνο για να το βολτάρεις;Επίσης, πες ότι πέφτω σε μακακα και με γράφει ούτως η άλλως, τι πρόστιμο υπάρχει για οδήγηση χωρίς δίπλωμα/ ασφάλεια; (εφόσον δεν υπάρχει δίπλωμα δεν βγάζουν ούτε ασφάλεια, έτσι;)
Δεν κρατήθηκα να μην το ξεθάψω. Εντάξει βρε φίλε δεν τρέχει τίποτα. Και αν χτυπήσεις κανέναν πεζό και τι έγινε; Λίγο πιο κάτω μένεις, αθωώνεσαι. Και αν πέσεις σε κανένα αμάξι και τι έγινε; Κοντά μένεις θα φοβηθεί ο οδηγός να ζητήσει το δίκιο του και θα φύγει. Αλλά!! αν πέσεις σε μπάτσο την πάτησες!!
Μιλάω με μυαλά 23 χρονών μετά των ίδιων που έκανα με εσένα. Δεν είναι μόνον μη σε πιάσει ο τροχονόμος. Είναι μην προκαλέσεις ζημία και αν είναι λαμαρίνες κομμάτια να γίνουν φτιάχνονται. Αν είναι άνθρωπος το ξέρεις ότι μπορεί να τον πληρώνεις για όλη του τη ζωή;
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα