-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εντυπώσεις μην περιμένεις από τον συγκεκριμένο. Οδηγάει πιο αργά κι από συνταξιούχο ταξίαρχο. Αν θες να το αγοράσεις, πες μου να σας φέρω σε επαφή.Μια χαρά γρήγορα οδηγούν οι Ταξχοι ε.α. Προσβάλεις και τον dbekos τώρα...
Δε θες να δεις πως οδηγάει ο Επίτημος Α/ΓΕΣ και τωρινός ΥΠ.ΕΘ.Α.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντυπώσεις μην περιμένεις από τον συγκεκριμένο. Οδηγάει πιο αργά κι από συνταξιούχο ταξίαρχο. Αν θες να το αγοράσεις, πες μου να σας φέρω σε επαφή.
Μια χαρά γρήγορα οδηγού οι Ταξχοι ε.α. Προσβάλεις και τον dbekos τώρα...
ταξχος ε.α. ο dbekos ???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντυπώσεις μην περιμένεις από τον συγκεκριμένο. Οδηγάει πιο αργά κι από συνταξιούχο ταξίαρχο. Αν θες να το αγοράσεις, πες μου να σας φέρω σε επαφή.
Και ο πατέρας μου στο Αθήνα-Βόλος μια χαρά μέση ταχύτητα 139χλμ/h είχε βγάλει.
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
ΥΓ1. Λοιπον, αν υπαρχει καποιο ατομο να μου πει καμια γνωμη για το φιεστα ΘΑ το εκτιμουσα.
Μηχανολογικα, 2 και κάτι χρόνια, δεν μου έχει βγάλει κάτι... Αν το θες για διαδρομές κυρίως σε Εθνική οδό, καλό θα ήταν ΝΣ κοιτάξεις αλλού.. Του λειπει μια έκτη ταχύτητα. Στους επαρχιακούς δρόμους με στροφές όμως, είναι απολαυστικό! .
Οι 17αρες (όπως και οι 16αρες) στραβωνουν πανεύκολ και η αλλαγή ελαστικών θα τσουξει. Καλύτερα 16αρες!
What else? -
το έχεις ξαναγράψει για τα στραβώματα... γενικά το χτυπάς ή είναι γτπ οι ζάντες?
τι νουμερο φοράς?? μάρκα ζάντας ξες?
-
Eγώ με 18αρα δεν έχω θέματα πάντως. Απλά προσέχω ΠΟΛΥ την πίεση των ελαστικών. Και βέβαια αποφεύγω όσο μπορώ τις ανωμαλίες.
-
ελτεο πρέπει να έχει μάπα ζάντες γιατί και εγώ με 17αρες δεν έχω κανένα θέμα με στραβώματα
με λίγη παραπάνω προσοχή δεν έχεις κανένα θέμα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ταξχος ε.α. ο dbekos ???
Πειράζει;
-
κοιτα για να στραβωσουν οι ζαντες πρεπει να εχεις πεσει σε ασχημη λακουβα ή και τα ελαστικα να μην ειχαν τον καταλληλο αερα....... Εγω στο εξωτερικο που εχω στο αμαξι μου 17αρες 235/45 δεν ειχα θεμα ποτε.....
Τωρα το αμαξι θα το οδηγω μεσα στην πολη.... ειμαι σε νησι!!!
-
σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ζάντες... μερικές είναι πιο ευαίσθητες
-
φιλε, μιλαμε για τις μαμισιες 17αρες???
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
φιλε, μιλαμε για τις μαμισιες 17αρες???Ναι!
Εννοείται ότι προσέχω αλλά δυστυχώς κάπου θα κρύβεται κάποιος κρατήρας η κάποιο φρεάτιο, αρκετά πιο κάτω από την άσφαλτο, που θα σου κάνει τη ζημιά.. Κι άλλα άτομα με Fiesta έχουν θέμα με στραβες ζάντες..Elteo, τι πίεση βάζεις για να μην έχεις θέμα?
-
γι'αυτό αγαπαμε τα ζαντολάστιχα-λουκουμάδες
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
φιλε, μιλαμε για τις μαμισιες 17αρες???
Ναι!
Εννοείται ότι προσέχω αλλά δυστυχώς κάπου θα κρύβεται κάποιος κρατήρας η κάποιο φρεάτιο, αρκετά πιο κάτω από την άσφαλτο, που θα σου κάνει τη ζημιά.. Κι άλλα άτομα με Fiesta έχουν θέμα με στραβες ζάντες..Elteo, τι πίεση βάζεις για να μην έχεις θέμα?
Μαλιστα......
Αν ειναι ευκολο να μου πεις, ποσα σου βγηκε με τις 17αρες πανω??
-
Δεν φοράω τις 17αρες! 16αρες φοράω αλλά έχω διαβάσει σε εταίρο φόρουμ ότι αρκετά παιδιά με 17ρες έχουν θέμα (μπορεί να μην το διευκρινησα σωστά πριν. Συγγνώμη!! )
Οι 17αρες πήγαιναν πακέτο με το esp και τα πλαϊνά σποιλερ.. Το πακέτο αυτό κόστιζε καπου στο 600αρι με 700αρι πριν 2 χρόνια. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν φοράω τις 17αρες! 16αρες φοράω αλλά έχω διαβάσει σε εταίρο φόρουμ ότι αρκετά παιδιά με 17ρες έχουν θέμα (μπορεί να μην το διευκρινησα σωστά πριν. Συγγνώμη!! )
Οι 17αρες πήγαιναν πακέτο με το esp και τα πλαϊνά σποιλερ.. Το πακέτο αυτό κόστιζε καπου στο 600αρι με 700αρι πριν 2 χρόνια.ισως εγω καταλαβα λαθος!!!!!!!!! ειχα την εντυπωση οτι οι 17αρες πανε μαζι με πισω φιμε........... Αυτα τα ταμπουρα με ξενιζουν λιγο. Αμαν πια και αυτοι οι γερμανοι, ταμπουρα το 2012?????
-
Φίλος μου με 19αρες πάντως δεν έχει στραβώσει ζάντα μέχρι τώρα.
Μόνο ένα λάστιχο χάσαμε από ένα χαντάκι. -
Ναι οκ, δε βγαίνει άκρη. Πρέπει να αναφέρετε και τα αυτοκίνητα και προφίλ ρε παιδιά, όχι μόνο τη διάμετρο ζάντας.
Άλλο 19άρα σε cayenne, άλλο σε s2000 με λάστιχο-*φλούδα *και ανάρτηση να δουλεύει bump-stopΚαι ναι, οι ζάντες αλουμινίου του fiesta στραβώνουν εύκολα, είναι fact. Είμαι περίεργος να μάθω τί μάρκα είναι
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ναι οκ, δε βγαίνει άκρη. Πρέπει να αναφέρετε και τα αυτοκίνητα και προφίλ ρε παιδιά, όχι μόνο τη διάμετρο ζάντας.
Άλλο 19άρα σε cayenne, άλλο σε s2000 με λάστιχο-*φλούδα *και ανάρτηση να δουλεύει bump-stopΚαι ναι, οι ζάντες αλουμινίου του fiesta στραβώνουν εύκολα, είναι fact. Είμαι περίεργος να μάθω τί μάρκα είναι
Μαρκα μ'εκαψες!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Type-R FN2
225/35/19
Δυσκολοι καιροι...για αγορες!