-
Γιατί έχει το rallye μεγάλα πάγια έξοδα δηλαδή?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί έχει το rallye μεγάλα πάγια έξοδα δηλαδή?Εμ πως! Δεν θα το καγκουρεψεις λιγο? Μια σιτα, ΦΠΕ, Τουρμπισμα, Απλωστρα πισω, Μαχαιρι εκχιονισμου μπροστα, σποιλερ. Πρεπει να γινει Ζμπορρρρρρρρρρρρρ!
-
για το 207 λενε ρε παιδια!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:lol: για το 207 λενε ρε παιδια!!Και εγω νομιζα πως λενε για το 106, αλλα νταξ και αυτο καγκουρευεται
-
ολα καγκουρευονται παιδια.... χρονος και χρημα να υπαρχει
Ειπαμε... ραλλυ υπο προϋποθέσεις..... γιατι νταξει 15χιλ και ραλλυ δεν ειναι και ασχημο!!
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
xa για αυτο της δωσανε δανειο...η ανεργια ειναι το πιο σιγουρο εισοδημα. Λιγο αλλα σιγουρο.
αυτο λεω κι εγω φιλτατε!!!!!!!
Ψαχνεις δηλ. να φορτωθεις δανειο για αγορα αυτοκινητου?Και μη επαγγελματικο?Τετοια εποχη?
Εγω αυτη τη στιγμη σκεφτομαι να ξοδεψω το 20% των διαθεσιμων χρηματων μου για αγορα μετρητοις και παλι αγχωνομαι.
Εκτος κι αμα πιστευεις οτι θα βγει ο Τσιπρας και θα χαρισει τα δανεια.
Δεν ξερω αμα ακουγομαι υπερβολικος αλλα δανειο για αμαξι ποτε δεν θα το κανα. -
το 207 ραλύ τελείωσε αφού άλλαξε το μοντέλο. αν βρεις τίποτα στοκ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτό να παρεις.
Γιατί έχει το rallye μεγάλα πάγια έξοδα δηλαδή?
δεν εχει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί έχει το rallye μεγάλα πάγια έξοδα δηλαδή?μιλάμε για το 207 με τις 17αρες...
ακριβά λάστιχα
μεγάλη κατανάλωση
αν βγει εκτός εγγύησης δεν το λες και σκυλι -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το 207 ραλύ τελείωσε αφού άλλαξε το μοντέλο. αν βρεις τίποτα στοκ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτό να παρεις.Γιατί έχει το rallye μεγάλα πάγια έξοδα δηλαδή?
δεν εχει
αν θες δάνειο με εγγυητή έχει....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βάζεις δόσεις , χρειάζεσαι εγγυητή και παρόλα αυτα κοιτάς το ραλι με τα -αναλογικά- μεγάλα πάγια έξοδα;;Φιλε μου, ας παρουμε το δανειο και τα υπολοιπα αστα να τα ξερω εγω καλυτερα..... εντελως φιλικοτατα!!
Υποπτεύομαι και θέλω να πιστέυω ότι αυτό το λές επειδή έχεις την οικονομική δυνατότητα στην πράξη αλλά όχι στα χαρτιά (έχεις μαύρο εισόδημα αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το πόθεν έσχες οπότε πρέπει να πάρεις δάνειο κλπ και το μέγιστο δάνειο που μπορείς να δικαιολογήσεις είναι 15000 ή λιγότερο αλλά έχεις και λίγο ρευστό κλπ κλπ).
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο να σου θυμίσω ότι τα ίδια (και με την ίδια σιγουριά) είπαν και πολλοί άλλοι και βρεθήκαν και χρεωμένοι και με κατασχεμένο αυτοκίνητο να κλαίγονται και να ζητάνε συμβουλές κατόπιν εορτής. Και το όνομά που διάλεξες δεν βοηθάει στο να ξεχωρίσεις από αυτούς.... Καλή τύχη.
Φυσικά και το ραλύ με αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετική ευκαιρία.... αλλά ακόμα πιο φανταστικές ευκαιρίες βρίσκεις αυτήν την εποχή ειδικά σε μτχ και με λιγότερα λεφτά.... Καλό είναι να το σκέφτεται κανείς συνολικά για τώρα και για αργότερα... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βάζεις δόσεις , χρειάζεσαι εγγυητή και παρόλα αυτα κοιτάς το ραλι με τα -αναλογικά- μεγάλα πάγια έξοδα;;
Φιλε μου, ας παρουμε το δανειο και τα υπολοιπα αστα να τα ξερω εγω καλυτερα..... εντελως φιλικοτατα!!
Υποπτεύομαι και θέλω να πιστέυω ότι αυτό το λές επειδή έχεις την οικονομική δυνατότητα στην πράξη αλλά όχι στα χαρτιά (έχεις μαύρο εισόδημα αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το πόθεν έσχες οπότε πρέπει να πάρεις δάνειο κλπ και το μέγιστο δάνειο που μπορείς να δικαιολογήσεις είναι 15000 ή λιγότερο αλλά έχεις και λίγο ρευστό κλπ κλπ).
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο να σου θυμίσω ότι τα ίδια (και με την ίδια σιγουριά) είπαν και πολλοί άλλοι και βρεθήκαν και χρεωμένοι και με κατασχεμένο αυτοκίνητο να κλαίγονται και να ζητάνε συμβουλές κατόπιν εορτής. Και το όνομά που διάλεξες δεν βοηθάει στο να ξεχωρίσεις από αυτούς.... Καλή τύχη.
Φυσικά και το ραλύ με αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετική ευκαιρία.... αλλά ακόμα πιο φανταστικές ευκαιρίες βρίσκεις αυτήν την εποχή ειδικά σε μτχ και με λιγότερα λεφτά.... Καλό είναι να το σκέφτεται κανείς συνολικά για τώρα και για αργότερα...συγνωμη ολα αυτα τα σκεφτηκες επειδη ειπα 'ασε να ξερω καλυτερα εγω'......... θα ειχα αφθονο φραγκο δηλ και θα ηθελα να παρο ραλλυ ε??? και θα εψαχνα και εγγυητη για δανειο??? και ας πουμε δεν θα πηγαινα να τα εσκαγα cash και να επερνα οτι αμαξι ηθελα. Σε λιγο θα μου πεις οτι ειμαι και σε κανενα κυκλωμα μαφιας κτλ κτλ. Δεν το συνεχιζω γιατι δεν εχουν βαση ολα αυτα.
Να το ξανα διευκρινίσω........ Ραλλυ μονο υπο προυποθεσεις. (αν και αρχιζει να απομακρύνεται)
Τις τελευταιες μερες άρχισα να ψαχνω εντονα μτχ φιεστα σπορτ......
ΥΓ. Καλοδεχουμενη οποια βοηθεια αλλα να μην λεμε και κοτσανες παιδια.... θενκς.
-
πιστεύεις οτι όταν λέει ο ονιξ για μαύρη εργασία εννοεί μαφία ξέπλυμα χρήματος , πουτ@νες κλπ ???
κόψε τις πολλές ταινίες...
είσαι τόσο αβγαλτος πιτσιρικά ή είσαι τόσο στην κοσμάρα σου ??
-
Εννοω αυτα που λεει ο φιλτατος ονιξ δεν ειναι απο ταινιες!!!!!
ΥΓ. και δεν ειμαι πιτσιρικας. (ακομα ενα λαθος που κανετε).... βγαζετε βιαστικα συμπερασματα. Αυτο δεν ειναι καλο. Να το κοιταξετε.
ΥΓ1. Λοιπον, αν υπαρχει καποιο ατομο να μου πει καμια γνωμη για το φιεστα ΘΑ το εκτιμουσα.
-
Εντελώς φιλικά το κάνατε μπάχαλο το θέμα του παιδιού.
Από όλα αυτά που θες εγώ θα έπαιρνα το Punto.
-
ναι και το πουντακι ομορφο και καλη τιμη!!! απο αξιοπιστια ξερουμε?? αν και λιγο πολυ ολα τα αυτοκινητα εχουν διορθωθει στις μερες μας...
Μαλλον πια με κοβω να κανω κατι μετα τις εκλογες...... Οποτε ακουω γνωμες!!!!!!
-
Ας μεταφερθεί στο Κατασκευαστές και μοντέλα γιατί από χρηματοδότηση και εγγυητές ξεκίνησε και έγινε γνώμες για επιλογή αυτοκινήτου....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ας μεταφερθεί στο Κατασκευαστές και μοντέλα γιατί από χρηματοδότηση και εγγυητές ξεκίνησε και έγινε γνώμες για επιλογή αυτοκινήτου....ενα δικιο το εχεις..... εχουμε ξεφυγει καπως!!!!!!!!
-
Έχω φίλο καθηγητή μαθηματικών, που είναι η μεγαλύτερη κότα που γνωρίζω στο τιμόνι. Έχει ένα Fiesta Sport 1.6 τριετίας, με 55-60Κ χλμ. Μου έλεγε ότι σκέφτεται να το δώσει. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να τον ρωτήσω περισσότερα ή να σας φέρω σε επαφή. Αυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι πως δύσκολα θα βρεις πιο άσκιστο αμάξι από δαύτο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχω φίλο καθηγητή μαθηματικών, που είναι η μεγαλύτερη κότα που γνωρίζω στο τιμόνι. Έχει ένα Fiesta Sport 1.6 τριετίας, με 55-60Κ χλμ. Μου έλεγε ότι σκέφτεται να το δώσει. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να τον ρωτήσω περισσότερα ή να σας φέρω σε επαφή. Αυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι πως δύσκολα θα βρεις πιο άσκιστο αμάξι από δαύτο.για ρωτησε τον να σου πει εντυπωσεις. Στην σελιδα της φορντ που εχει μτχ.... βρισκεις φιεστα σπορτ με 6.000χιλ (σχεδον καινουργιο) και το δινουν 11.300, με τις 17αρες πανω, που τις βρισκω κουκλια!!!
-
Εντυπώσεις μην περιμένεις από τον συγκεκριμένο. Οδηγάει πιο αργά κι από συνταξιούχο ταξίαρχο. Αν θες να το αγοράσεις, πες μου να σας φέρω σε επαφή.
Δυσκολοι καιροι...για αγορες!