-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ναι οκ, δε βγαίνει άκρη. Πρέπει να αναφέρετε και τα αυτοκίνητα και προφίλ ρε παιδιά, όχι μόνο τη διάμετρο ζάντας.
Άλλο 19άρα σε cayenne, άλλο σε s2000 με λάστιχο-*φλούδα *και ανάρτηση να δουλεύει bump-stopΚαι ναι, οι ζάντες αλουμινίου του fiesta στραβώνουν εύκολα, είναι fact. Είμαι περίεργος να μάθω τί μάρκα είναι
Leon 1P
225/40/18
Pirelli PZero Rossso
Πιέσεις 36 εμπρός και 33 πίσω -
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
.
για ρωτησε τον να σου πει εντυπωσεις. Στην σελιδα της φορντ που εχει μτχ.... βρισκεις φιεστα σπορτ με 6.000χιλ (σχεδον καινουργιο) και το δινουν 11.300, με τις 17αρες πανω, που τις βρισκω κουκλια!!!
φιλος μου ειχε νοικιασει φιεστα και ηταν πολυ ικανοποιημενος απο ολα του. Το μονο του παραπονο οτι ο προφυλακτηρας-σποιλερ μπροστα κατεβαινει αρκετα χαμηλα και πρεπει να εισαι προσεκτικος. Ετσι ειναι τα κουκλια, εχουν απαιτησεις.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
.
για ρωτησε τον να σου πει εντυπωσεις. Στην σελιδα της φορντ που εχει μτχ.... βρισκεις φιεστα σπορτ με 6.000χιλ (σχεδον καινουργιο) και το δινουν 11.300, με τις 17αρες πανω, που τις βρισκω κουκλια!!!
φιλος μου ειχε νοικιασει φιεστα και ηταν πολυ ικανοποιημενος απο ολα του. Το μονο του παραπονο οτι ο προφυλακτηρας-σποιλερ μπροστα κατεβαινει αρκετα χαμηλα και πρεπει να εισαι προσεκτικος. Ετσι ειναι τα κουκλια, εχουν απαιτησεις.
Ετσι οπως τα λες ειναι..... χρειαζονται θυσιες τα μωρα!!!
-
σοβαρα μιλωντας παιζει ρολο και η παρουσιαση....
πηγαινε σε αλλη τραπεζα με κουστουμακι, καθαρος και ξυρισμενος, με σαφη και μεστο λογο και θα δεις θαυματα...!!το θεμα ειναι να δειξεις οτι εισαι αξιοπιστη περιπτωση....και οχι μπαχτατζης, κατι που δεν εχει να κανει αποκλειστικα και μονο με το εισοδημα.
-
λοιπον, το Ραλλυ το ξεχναμε! Πριν λιγες μερες με πειρε ο πωλητης και μου ειπε οτι υπαρχει ενα ραλλυ ασπρο και την καλυτερη τιμη που μπορει να μου κανει ειναι 17.000.
Τωρα, μας μεινανε:
Φορντ Φιεστα Σπορτ
Φιατ Πουντο 1,4Τ
Σεατ Ιμπιζα 1,2τσι -
να ξαναφερω το θεμα πανω και να πω οτι τελικα παραγγειλα το ιμπιζα 1.2τσι!!! οπου να ΄νε το παραλαμβανω. Περιμενω τις πινακιδες.
-
καλοταξειδο...πες μας με τη χρηματοδοτηση τι εκανες..?
-
κανενα προβλημα με την ΣΕΑΤ......... δανειο απο Eurobank πειρα, οπως μου ειπε ο πωλητης και οι 4 τραπεζες οι οποιες συνεργαζονται ηταν θετικες και επιλεξαμε την Eurobank. 0% προκαταβολη για 7 χρονια και βεβαια μπορω να ξεχρεωσω και νωριτερα αν θελω. Μερα με νυχτα η εξυπηρετηση της ΣΕΑΤ με την Σουζουκι. Απλα, στην σουζουκι δεν υπαρχουν οι ανθρωποι.
-
Τι προβλημα αντιμετωπισες με αυτους?
-
φιλε μου, αν πας στην σελιδα 1.... τα εξηγω ολα!!!! ειναι μεγαλη ιστορια......
-
κανενα προβλημα με την ΣΕΑΤ......... δανειο απο Eurobank πειρα, οπως μου ειπε ο πωλητης και οι 4 τραπεζες οι οποιες συνεργαζονται ηταν θετικες και επιλεξαμε την Eurobank. 0% προκαταβολη για 7 χρονια και βεβαια μπορω να ξεχρεωσω και νωριτερα αν θελω. Μερα με νυχτα η εξυπηρετηση της ΣΕΑΤ με την Σουζουκι. Απλα, στην σουζουκι δεν υπαρχουν οι ανθρωποι.δηλαδη, αν καταλαβα καλα η χρηματοδοτηση εξαρταται απο ποια μαρκα αυτοκινητου θα παρεις...? μαλλον οχι, αλλα μαλλον στην σουζουκι δεν ασχοληθηκαν σωστα/ζεστα με το θεμα σου. Υπαρχει μια παροιμια 'καθε εμποδιο για καλο'. Ειναι χαρμα το ΣΕΑΤ σου. Σημασια εχει να σου φερθουν με το ιδιο ενδιαφερον και στο μελλον, σε εγγυησεις και συντηρηση...αν και νομιζω η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Τελος καλο, ολα καλα...
-
κανενα προβλημα με την ΣΕΑΤ......... δανειο απο Eurobank πειρα, οπως μου ειπε ο πωλητης και οι 4 τραπεζες οι οποιες συνεργαζονται ηταν θετικες και επιλεξαμε την Eurobank. 0% προκαταβολη για 7 χρονια και βεβαια μπορω να ξεχρεωσω και νωριτερα αν θελω. Μερα με νυχτα η εξυπηρετηση της ΣΕΑΤ με την Σουζουκι. Απλα, στην σουζουκι δεν υπαρχουν οι ανθρωποι.Από περιέργεια: το επιτόκιο πόσο είναι και πόσα θα πληρώσεις συνολικά σε τόκους;
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
κανενα προβλημα με την ΣΕΑΤ......... δανειο απο Eurobank πειρα, οπως μου ειπε ο πωλητης και οι 4 τραπεζες οι οποιες συνεργαζονται ηταν θετικες και επιλεξαμε την Eurobank. 0% προκαταβολη για 7 χρονια και βεβαια μπορω να ξεχρεωσω και νωριτερα αν θελω. Μερα με νυχτα η εξυπηρετηση της ΣΕΑΤ με την Σουζουκι. Απλα, στην σουζουκι δεν υπαρχουν οι ανθρωποι.
Από περιέργεια: το επιτόκιο πόσο είναι και πόσα θα πληρώσεις συνολικά σε τόκους;
Το βάρεσα με το Defy μου
Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο 7,5 ή 7,9. Πρεπει να βγαινει 4.000€
δηλαδη, αν καταλαβα καλα η χρηματοδοτηση εξαρταται απο ποια μαρκα αυτοκινητου θα παρεις...? μαλλον οχι, αλλα μαλλον στην σουζουκι δεν ασχοληθηκαν σωστα/ζεστα με το θεμα σου. Υπαρχει μια παροιμια 'καθε εμποδιο για καλο'. Ειναι χαρμα το ΣΕΑΤ σου. Σημασια εχει να σου φερθουν με το ιδιο ενδιαφερον και στο μελλον, σε εγγυησεις και συντηρηση...αν και νομιζω η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Τελος καλο, ολα καλα...
Κοιτα ναι, απλα ισως με την τραπεζα που συνεργαζεται η Σουζουκι να μην δινει δανειο ευκολα...... και απο οτι ακουσα ειναι μαζι με την Εθνικη η οποια δεν ειναι και στα καλυτερα της τελευταια. Απλα, μου την εδωσε που δεν ειπαν οτι υπαρχει εγγυητης... εκει μου την βαρεσε ασχημα. Ή ας μου το ελεγαν απο την αρχη οτι πρεπει να βαλω 5-6.000 κατω για να παρω εγκριση.
Δυσκολοι καιροι...για αγορες!