-
τελικά μάλλον είπαν ότι η mclaren ήξερε ότι δεν είχε βάλει αρκετό καύσιμο άρα δεν έπρεπε να κάνει τον τελευταίο γύρο αλλά να τον βάλει στα πιτ. άρα έκλεψε εσκεμμένα προσπαθώντας να τη σκαπουλάρει με δικαιολογίες αργότερα. με αυτό το σκεπτικό δεν είναι παράλογο το DSQ
όπως έγραψε και ο Go_For_Pole
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
DSQ... ακριβώς ... η ποινή είναι DSQ και όχι ακύρωση του χρόνου του στην συγκεκριμένη προσπάθεια ...
-
η επόμενη ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι πόσο αξίζει σε χρόνο το καύσιμο για ένα γύρο
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
η επόμενη ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι πόσο αξίζει σε χρόνο το καύσιμο για ένα γύροΑυτό πιστεύω θα μπορεί να το απαντήσει ο Whitmars.
Υπερβολική η ποινή πάντως αν και στέλνουν μήνυμα να κοπεί η μαλακία άμεσα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
η επόμενη ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι πόσο αξίζει σε χρόνο το καύσιμο για ένα γύροΣτον Καναδα του 2008 κόστισε 10Κ .... στην Βαρκελώνη του 2012 θα σου πω αυριο ...
Για άλλη μια φορά στην ζωή κλέφτης είσαι μονο αν σε πιάσουν ...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν βάζουν μυαλό σε αυτή την ομάδαΨεύτες και κλέφτες μια ζωή!
Καλά να πάθουν! Μόνο ο Τζένσον αξίζει απο τον συρφετό της στο Woking.
-
Ρε παιδιά εντάξει μην τρελαθούμε. Μισή γκαζιά λιγότερη να είχε ρίξει στον προηγούμενο γύρο ή λιγότερο πρωϊνό αν είχε φάει, θα του είχαν φτάσει τα καύσιμα και τώρα θα λέγαμε 'γειά σου Λούη Καμάρα, Πελέ της F1'...
-
Η τιμωρία ήταν αναμενόμενη . Το ύψος της όχι .
Προσωπικά περίμενα να ξεκινήσει 11ος . Αλλά θα μου πείς δεν είναι η πρώτη τους φορά .Επίσης δεν ξέρουμε τι προβλέπει το γράμμα του κανονισμού που αυτή την φορά εφαρμόστηκε.
Δεν νομίζω ότι τιμώρησαν για παραδειγματισμό , εξάλλου δεν ξέρω αν μπορούν να τιμωρήσουν έτσι . Αλλά από τον καναπέ του σαλονιού μου μπορεί να κάνω και λάθος.Πάντως με δυνατό μονοθέσιο ο LH προβλέπεται να προσφέρει θέαμα αύριο .
Άντε να δούμε τι θερμοκρασίες θα έχει αύριο η πίστα . Εύχομαι και λίγη βροχούλα για να πάμε για την 2η νίκη.
φτου , φτου , φτου , κουνιέμαι και κάνω 3 γύρους .Μια καλή εκκίνηση και όλα Γίνονται , FA
-
Δεν νομίζω ότι τιμώρησαν για παραδειγματισμό , εξάλλου δεν ξέρω αν μπορούν να τιμωρήσουν έτσι . Αλλά από τον καναπέ του σαλονιού μου μπορεί να κάνω και λάθος.
Η ιστορία έχει δείξει ότι όπου δεν πέφτει γερή καρπαζά με την πρώτη, αρχίζει νέο τούρκικο σήριαλ κάθε σεζόν.
Στον επόμενο αγώνα θα το κανε η Red Bull, στον μεθεπόμενο η Ferrari, στον επόμενο θα το κανε ο Schumacher όπου θα έμενε από καύσιμα πριν το τέλος, θα έσπρωχνε το μονοθέσιο και θα τον έπιανε λουμπάγκο και τελικά ο Brawn θα έφτιαχνε ειδικό εργαλείο που θα υπολόγιζε με ακρίβεια πόσο καύσιμο χρειάζεται ώστε να αδειάσει το ντεπόζιτο το χιλιοστό του δευτερολέπτου που θα τέλειωνε ο γύρος, μετά η FIA θα το έκρινε το εργαλείο παράνομο, θα γκρίνιαζε ο MS και θα τέλειωνε το αστείο.
Ενώ τώρα τελειώνει όλη αυτή η μαλακία εξ΄αρχής. -
Μόλις είδα τα quali.
Δε πήγαμε κι άσχημα.
Σα να δούλεψαν τα upgrades.
-
Ο χρήστης tyranusios έγραψε:
Ρε κανά στοίχημα έχει παίξει κανείς? Εγώ έχωσα απο ένα 20άρικο σε Αλόνσο και Βέτελ! Τον Χάμιλτον δεν τον πάω με τίποτα ρε παιδί μου έτσι μου τη σπάει η φάτσςα του τρελά!
Αλλά οι άλλοι 2 το έχουνε και οι αποδόσεις δεν είναι άσχημες απο 7 στην Interwetten.
https://www.interwetten.com/de/sportwet ... grand-prixTρώγωμε να ποντάρω στον Αλόνσο μιας και τα δεδομένα άλλαξαν. Έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο η ομάδα μπορεί να τον χαντακώσει με καμιά μ@λ@κία της.
-
Πάντως το να έχουν κάνει λάθος αποκλείεται.
Επίτηδες το κάνανε οι κλέφτες (αφού μπροστά είσασταν).
Είδαν ότι ο Hamilton έριχνε σχεδόν δευτερόλεπτο σε όλους και είπαν να το σιγουρέψουν. Οι αλήτες.
Προτείνω δύο χρόνια αποκλεισμό.Κατά τα άλλα η μαλάκια στην McLaren πάει σύννεφο. Αντί να είναι μπροστά και με διαφορά στα πρωταθλήματα, τώρα θα μείνουν πολύ πίσω. Αν ήξεραν για τα καύσιμα πριν ξεκινήσει ο γύρος και συνέχισαν, τότε είναι για όσκαρ βλακείας και κουτοπονηριάς.
Για αύριο λογικά παλεύουν για τη νίκη ο Alonso και η Lotus.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ρε κανά στοίχημα έχει παίξει κανείς? Εγώ έχωσα απο ένα 20άρικο σε Αλόνσο και Βέτελ! Τον Χάμιλτον δεν τον πάω με τίποτα ρε παιδί μου έτσι μου τη σπάει η φάτσςα του τρελά!
Αλλά οι άλλοι 2 το έχουνε και οι αποδόσεις δεν είναι άσχημες απο 7 στην Interwetten.
https://www.interwetten.com/de/sportwet ... grand-prixTρώγωμε να ποντάρω στον Αλόνσο μιας και τα δεδομένα άλλαξαν. Έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο η ομάδα μπορεί να τον χαντακώσει με καμιά μ@λ@κία της.
πρέπει να δούμε και αν θα εχει καλύτερο pace η Lotus, να μη τρακάρει στην πρώτη στροφή με τους Μαντολάτο κ Γκροσζάν και σες τι θέση θα βρεθεί ο Φέττελ μετά την εκκίνηση
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πάντως το να έχουν κάνει λάθος αποκλείεται.
Επίτηδες το κάνανε οι κλέφτες (αφού μπροστά είσασταν).
Είδαν ότι ο Hamilton έριχνε σχεδόν δευτερόλεπτο σε όλους και είπαν να το σιγουρέψουν. Οι αλήτες.
Προτείνω δύο χρόνια αποκλεισμό.Κατά τα άλλα η μαλάκια στην McLaren πάει σύννεφο. Αντί να είναι μπροστά και με διαφορά στα πρωταθλήματα, τώρα θα μείνουν πολύ πίσω. Αν ήξεραν για τα καύσιμα πριν ξεκινήσει ο γύρος και συνέχισαν, τότε είναι για όσκαρ βλακείας και κουτοπονηριάς.
Για αύριο λογικά παλεύουν για τη νίκη ο Alonso και η Lotus.
Δεν έχει σημασία αν το έκαναν κατά λάθος ή επίτηδες φίλε μου..
Σημασία έχει το γεγονός..
Και κατά την άποψη μου, ακόμα και μηχανικό πρόβλημα να είχε εφόσον αποδείχτηκε πως δεν έφταναν τα καύσιμα, έπρεπε να τιμωρηθούν με ότι προβλέπει ο κανονισμός..
Βλέπε πχ τι έγινε με τον Χίρβονεν 2 αγώνες πριν στο WRC..
Επίτηδες τα έκαναν??
Όχι, αλλά ήταν παράτυποι.. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν το έκαναν κατά λάθος ή επίτηδες φίλε μου..
Σημασία έχει το γεγονός.Δεν διαφώνησα με την ποινή (ούτε και συμφώνησα αφού δεν ξέρω τι προβλέπει -αν προβλέπει- ο κανονισμός).
Στους χαρακτηρισμούς αναφερόμουν. -
Πάντως ότι είναι liegate Νο2 είναι, η ατάκα του Whitmarsh για κατανάλωση 0,3 λίτρα έστω και σε cool down lap ήταν η βλακεία της σεζόν μέχρι τώρα. Τι διάολο, Prius το έκαναν;
-
Κι εγώ δεν αναφέρομαι στην ποινή και το ξαναλέω..
Ότι προβλέπει ο κανονισμός..
Οι μ@..ες πληρώνονται και καλώς κάνουν.. -
Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να πούμε και χρόνια πολλά στον Whitmars...
-
Σχετικά με τον Lewis.
Τι έγινε? Το λάθος ηταν ανθρωπινο. Αυτος που εβαζε τη βενζινη ειχε γυρισει την αντλια κατα λαθος στο drain αντι για fill οποτε ΕΒΓΑΖΕ βενζινη. Οταν το ανακαλυψε το γυρισε παλι, αλλα επειδη επρεπε να τον στείλουν έξω μη χάσει τον τελευταίο γύρο, βιαστηκαν και η ομάδα έβαλε για 5 δευτερόλεπτα λιγότερα καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Τελικα πέρασε 20 δευτερόλεπτα πριν πέσει η σημαια. Αν περίμεναν όσο έπρεπε θα προλάβαιναν.
Ο DC λέει ότι ένας γύρος βενζίνης είναι περίπου ένα δέκατο κι ο κάθε γύρος είναι 2,5λτ.
Αυστηρή η ποινή κατα τη γνώμη μου. Θα μπορούσαν να του ακύρωναν αυτο το γύρο και να ξεκινούσε 6ος.
Btw στη Βαρκελώνη πριν κανα 3ωρο έριξε τρελή μπόρα!
-
Eγώ πιστεύω πως ήταν τόσο αυστηροί επειδή το χουν ξανακάνει και επειδή δεν ίδρωσε το αυτάκι τους (ανεμενόμενο βέβαια με τα ψίχουλα που δώσαν για πρόστιμο).
2012 - Gran Premio de España Santander