-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγω ιστορίες για 'παρθενιες' απο την Ferrari και την McLaren δεν πιστευω ( και όπως είδατε ανέφερα 1η την ομαδα που υποστηρίζω )
Μαζί σου. Αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση τι λόγο είχαν για να κλέψουν; Για μια Pole; Όταν μάλιστα από το Q1 ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Lewis ήταν ¨αλλού¨ σε ρυθμό από όλους τους υπόλοιπους.
Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρή, αγνή, απύθμενη ανθρώπινη βλακεία.Σεναριο:
Ειχαν σκοπο να κανουν ενα run, οπως ολοι, αφου φαινοταν οτι ειναι ο ταχυτερος και συνεπως ειχαν φυσικα καυσιμα μονο για μια προσπαθεια.
Κανει καλο χρονο, αλλα βγαινουν οι δυο απο το πουθενα, και τον περνανε.
Θολωνουν (οπως εχουν ξανακανει) και πανε υπο πιεση χρονου για ενα ακομα run, τα σκατωνουν με την αντλια, και βγαινουν στην πιστα με σχεδιο για την μπεντζινα 'ο Θεος βοηθος'...Να κλεψαν συνειδητα για να κερδισουν βαρος, ρισκαροντας (βεβαιη) ποινη φυσικα δεν παιζει, και το τρομπαρισμα εχει ορια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σχετικά με τον Lewis....
Αυστηρή η ποινή κατα τη γνώμη μου. Θα μπορούσαν να του ακύρωναν αυτο το γύρο και να ξεκινούσε 6ος.
Btw στη Βαρκελώνη πριν κανα 3ωρο έριξε τρελή μπόρα!
+1, έτσι πιστεύω κι εγώ, ή στη χειρότερη να τον κατέτασαν τελευταίο μεν αλλά στο Q3 και όχι σε όλο το grid, 10ο δηλαδή στη χειρότερη. Δεν καταλαβαίνω τη φιλοσοφία τόσο αυστηρής ποινής.
-
σημερα ειναι μερα Αλονσο...Ιθπανια ειναι....
κατα τα αλλα συμφωνω με τον unicorn
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Σχετικά με τον Lewis.
...
Αυστηρή η ποινή κατα τη γνώμη μου. Θα μπορούσαν να του ακύρωναν αυτο το γύρο και να ξεκινούσε 6ος.
Btw στη Βαρκελώνη πριν κανα 3ωρο έριξε τρελή μπόρα!
+1, έτσι πιστεύω κι εγώ, ή στη χειρότερη να τον κατέτασαν τελευταίο μεν αλλά στο Q3 και όχι σε όλο το grid, 10ο δηλαδή στη χειρότερη. Δεν καταλαβαίνω τη φιλοσοφία τόσο αυστηρής ποινής.
οπως ειπαν για παραδειγματισμο
-
F1 Live Timing Dead ?
-
αντε ρε alonso
-
Η Lotus τι πάει να κάνει με τα μαλακά;
Ποντάρουν σε βροχή;
-
ο παππούς γερασε
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η Lotus τι πάει να κάνει με τα μαλακά;Ποντάρουν σε βροχή;
Μ@λ@κίες κάνουν γιατί φαίνεται ότι τα σκληρά δουλεύουν καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες.
F1 Live Timing Dead ?
Όχι, δουλεύει μια χαρά.
=========
Λαθάκι ΠΑΛΙ από τη McL? Χτύπησε τον πίσω τροχό που μόλις είχε βγει...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο παππούς γερασεεχασε τα φρενα οτι πηγε να κανει και ο webber με την marussia δεν βαριεσαι δεν εχει τυχη φετος
-
Πάντως η ασφαλιστική του ανηψιού αποκλείεται να πληρώσει...
-
μασσα μπροστα απο Χαμιλτον, φερτε το ποπ κορν
-
Πήγαινε να το πάρεις μόνος σου, πάλι διαφημίσεις…
-
Κινήθηκε δυο φορές ο Σένα?
-
1.7 sec εμπρός ο FA αλλά ο PM πλησιάζει.... (γύρος 20)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κινήθηκε δυο φορές ο Σένα?τον έκλεισε στην εξωτερική και ο Γερμανός προσπάθησε να γυρίσει στην εσωτερική αλλά ήταν πολύ αργά...
-
Μαντολάτος με πιο γρηγορο ρυθμό από τη Ferrari
-
Ποιός μουνής άφησε τον Καρθιτέτοιο να τρέξει;
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Μαντολάτος με πιο γρηγορο ρυθμό από τη Ferrariη Williams είναι πολύ πιο γρήγορη από αυτό που είχαμε συνηθίσει εδώ και μερικά χρόνια....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ποιός μουνής άφησε τον Καρθιτέτοιο να τρέξει;Καρτιχέγιαν.... Οι αγωνοδίκες....
2012 - Gran Premio de España Santander