-
Αυστραλία '98 θυμίζει.
- Μπράντλ σε πρόλαβα.
-
H κατάρα της Φερραρι είναι ο Αλόνσο. Τους κάνει να νομίζουν ότι είναι κοντά στους άλλους
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
H κατάρα της Φερραρι είναι ο Αλόνσο. Τους κάνει να νομίζουν ότι είναι κοντά στους άλλουςΧαχα Πράγματι. Αλόνσο στα καλύτερά του σήμερα.
-
Μεξικό και Βενεζουέλα κεντάνε.
-
Προβλεπεται σφαγη η μου φαινεται.....
-
To SC αλλάζει άρδην τα δεδομένα. Ο SV είναι με τα μέσα ελαστικά πίσω από τον JB. Δεν ξέρω το πόσο αυτό θα επηρεάσει αλλά αν η RB είναι το ίδιο γρήγορη με τα μεσαία με την McLaren....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Προβλεπεται σφαγη η μου φαινεται.....Της πουτ@@@ς θα γίνει!!!!!!!!!!!
-
Και όποιος είναι με τα μαλακά ελαστικά προφανώς θα έχει τρομακτικό πλεονέκτημα καθώς με 17 γύρους και άδεια ρεζερβουάρ δεν υπάρχει θέμα αντοχής των ελαστικών.
-
Δεν μου λέτε αλήθεια, ο Αλόνσο από το να παίρνει οποιοδήποτε όχημα και να το 'στίβει', συνεισφέρει τίποτε στην εξέλιξη?
Γιατί μου θυμίζει κάτι από Στόνερ, όπως ο Σουμάχερ από Ρόσι. -
Να καταλαβω: Συγκρίνεις εποχη με 15 in-season tests με τωρα που είναι 0;
-
Αυτή ήταν η πρόοδος των Caterham;
-
-
εντελως
-
Αν δεν αλλάξει αυτή η μαλακία που δεν επιτρέπει in-season testing δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε ποιος οδηγός συνεισφέρει ή όχι. Προσωπικά πολύ δύσκολα θα κρατήσει την 5η θέση ο Ισπανός. Σε σχέση όμως με τον FM που βολόδερνε στο μέσον και πίσω....
-
Από εκεί και πέρα να βλέπω μία williams να κοιτά στα ίσια μία Ferrari....
Αν ήμουν ο LdM θα τους μάζευα στο Maranello και στη συνέχεια με φορτηγά στο Auschwitz-Birkenau για τα περαιτέρω....
-
αυτη η μυτη δεν σπαει με τιποτα !!
-
Οι McLaren είναι περί τα 5~6 δέκατα εμπρός από τις RB φέτος. Αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί και στη Μαλαισία game over
Ο Maldonato το έριξε στον τοίχο και ο αγώνας τέλος...
JB νικητής, SV, LH, MW, FA.
-
Το αμάξι είναι γρήγορο... Μόλις 2 δεύτερα πιο αργοί από πέρυσι...
Αει στο διάολο ρε...
-
πολυυυυυ καλος ο Μπατον...δειχνει να το εχει και φαινεται οτι ειναι σοβαρος...
τυχερος ο Φεττελ και ατυχος ο Χαμιλτον αλλα πιστευω χωρις sc τα Mc ειναι πιο γρηγορα.
Θετικος ο Κιμι ,κριμα για τον Μαλτοναντο.
Ο Αλονσο ειναι μαγικη εικονα...ειναι πολυ αργη η Φερραρι και σε κανει να αναρωτιεσαι αν αυτος ο οδηγος ηταν σε ενα αλλο αμαξι θα ειχαν τυχη οι αλλοι....
-
Α ρε Πάστορα δεν άντεξες.
Έγκλημα (σκαλοπάτι) και τιμωρία, κύριοι.
2012 FORMULA 1 AUSTRALIAN GRAND PRIX