-
Κορέα. Όλα τα Rio που διατίθενται αυτή τη στιγμή (στην Ευρωπαϊκή αγορά, τουλάχιστον) φτιάχνονται μόνο εκεί μέχρι νεωτέρας...
-
σίγουρα Κορέα? Μακάρι..
Αυτό δεν ανεβάζει την αξία του σε σχέση με εργοστάσια που έχουν οι αυτοκινητοβ/νίες πχ σε Μαλαισία κλπ?
Επειδή λόγω κρίσης ακούγεται οτι υπάρχουν διάφορες τιμές ανάλογα τις εκθέσεις, μπορώ να έχω αναφορές(αν επιτρέπεται) για να βρω την καλύτερη προσφορά?
Μιλώ για το RIO 1.1 diesel InStyle λευκό το βρήκα 12900 τελική (απόσυρση-έκπτωση-κλειδί στο χέρι κλπ). -
κανείς?
Δεν ζητάω να γράψετε όνομα αντιπροσώπου, αλλά αν το έχετε πετύχει φθηνότερο, στείλτε ένα pm.. -
Θυμάμαι γνωστό μου που μου είχε πει για γνωστό επιχειρηματία της πόλης μου, ο οποίος όταν ήθελε να πάρει RAV4 (πριν καμια 10ετία...) πήρε τηλ σε όλες τις αντιπροσωπείες της Toyota (πανελλαδικά ή μόνο κάτω απ' την κεντρική Ελλάδα-δεν θυμάμαι ακριβώς) και ζήτησε τη χαμηλότερη προσφορά για το RAV4 όπως ακριβώς το ήθελε. Κατέληξε να το πάρει με 2500 έκπτωση απ' την αρχική τιμή σε αντιπροσωπεία περίπου 300km μακριά από εδώ...
Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις το ίδιο! Στην τελική μπορείς αντί για βλακώδη δώρα του τύπου ''πατάκια-συναγερμός china-αισθητήρες παρκαρίσματος china'' να ζητήσεις έκπτωση στο τελικό ποσό. Και μετά βάλε πίσω αισθητήρες γιατί το Rio από ορατότητα πίσω, όλοι λένε ''δεννννν''....
-
Βεβαια αν ειναι την οποια εκπτωση σου κανουν να τη φας σε εξοδα για να πας μεχρι την αντιπροσωπεια το ξανασκεφτεσαι..
-
Ακριβώς!! Εδώ μιλάμε για μικρό αμάξι και για εποχή κρίσης, όπου κάθε περιθώριο για έκπτωση έχει εξαντληθεί....
Άλλο 2500 κάτω και άλλο ας πούμε 300 ευρώ -
φυσικά ρωτάω ήδη αρκετές αντιπροσωπείες.
η περίεργη έκπτωση που έχω βρει μόνο σε μια μέχρι τώρα είναι ότι
**'αν έχω συγγενή Α' βαθμού με Hyundai-Kia που τα τελευταία 5χρόνια το κανει service σε οποιαδήποτε επίσημη αντιπροσωπεία της χώρας, έκπτωση 5% !' **
που στο Rio uptown δεν είναι λίγα, είναι 800 Ευρώ! -
KAI ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! χειμωνιασε και το καλοριφερ του kia rio 1.1 diesel ΔΕΝ ζεσταινει. απλα βγαζει αερα! προχωρας 20 χιλιομετρα κ τοτε αισθανεσαι ενα χλιαρο αερακι! κι αν ο αερας ερχεται απ'εξω (οχι ανακυκλωση) τοτε απλα κρυωνεις! ΧΑ-ΛΙΑ!απορω, δεν δοκιμαζουν το αμαξι πριν το πουλησουν?? αντε βγαλαμε καινουριο μοντελο κ παρτε το...
-
Σε τεστ του Car&Driver με Τζέτα, το αμάξι έκανε πορεία 20 λεπτά στο Μίτσιγκαν προτού βγει ζεστός αέρας από το καλοριφέρ. Τα πετρέλαια αργούν να ζεστάνουν τη μηχανή.
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
KAI ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! χειμωνιασε και το καλοριφερ του kia rio 1.1 diesel ΔΕΝ ζεσταινει. απλα βγαζει αερα! προχωρας 20 χιλιομετρα κ τοτε αισθανεσαι ενα χλιαρο αερακι! κι αν ο αερας ερχεται απ'εξω (οχι ανακυκλωση) τοτε απλα κρυωνεις! ΧΑ-ΛΙΑ!απορω, δεν δοκιμαζουν το αμαξι πριν το πουλησουν?? αντε βγαλαμε καινουριο μοντελο κ παρτε το...Ψυκτικό έχει το κύκλωμα ψύξης;
-
όλα τα ντίζελ αργούν να φθάσουν σε θερμοκρασία.....αν είχες κλίμα δεν θα εβγαζε σχεδόν καθόλου αέρα....
-
Χα , να ένα πλεονέκτημα του yaris diesel .Βγάζει ζεστό αέρα σχεδόν αμέσως.
-
KAI ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! χειμωνιασε και το καλοριφερ του kia rio 1.1 diesel ΔΕΝ ζεσταινει. απλα βγαζει αερα! προχωρας 20 χιλιομετρα κ τοτε αισθανεσαι ενα χλιαρο αερακι! κι αν ο αερας ερχεται απ'εξω (οχι ανακυκλωση) τοτε απλα κρυωνεις! ΧΑ-ΛΙΑ!απορω, δεν δοκιμαζουν το αμαξι πριν το πουλησουν?? αντε βγαλαμε καινουριο μοντελο κ παρτε το...ετσι ειναι κι εμενα με το αβεο..αργει να ζεστανει το καλοριφερ...μην σ φαινεται παραξενο...οπως ειπε κι ο φιλος πιο πανω αργουν τα ντιζελ να ζεσταθουν...εμενα περνανε τουλαχιστον δεκα λεπτα...
-
Ειναι γεγονος οτι σε καποια αυτοκινητα ντιζελ οπως το δικο μου για παραδειγμα υπαρχει μια μικρη αντισταση που λειτουργει για να βοηθησει μεχρι να ζεσταθει ο κινητηρας το καλολιφερ. Στο C4 αν δεν κανω λαθος ειναι κατω απο την θεση του συνοδηγου και ειναι η ιδια αντισταση που προθερμαινει το καυσιμο αν υπαρχει αναγκη. Για να καταλαβετε ειναι μια συσκευη με αντισταση σε μεγεθος κουτιου κινητου τηλεφωνου. Εχω την αισθηση ομως οτι αυτο λειτουργει μονο με το κλιμα και οχι με το απλο καλοριφερ που απλα θερμαινει νερο κι το κυκλοφορει.
-
Κάτι έχεις μπερδέψει, η αντίσταση για την έξτρα θέρμανση στο C4 είναι στην μονάδα HVAC, όχι κάτω από την θέση του συνοδηγού.
-
KAI ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! χειμωνιασε και το καλοριφερ του kia rio 1.1 diesel ΔΕΝ ζεσταινει. απλα βγαζει αερα! προχωρας 20 χιλιομετρα κ τοτε αισθανεσαι ενα χλιαρο αερακι! κι αν ο αερας ερχεται απ'εξω (οχι ανακυκλωση) τοτε απλα κρυωνεις! ΧΑ-ΛΙΑ!απορω, δεν δοκιμαζουν το αμαξι πριν το πουλησουν?? αντε βγαλαμε καινουριο μοντελο κ παρτε το...πούλα το λέμεεεεεεε
-
7 χρόνια εγγύηση έχεις. Μην αγχώνεσαι
-
ρε παιδιά στο Site τους είναι απαράδεκτοι, έχουν μόνο απο μια φωτο απο τα χρώματα του αμαξώματος, ξέρετε που μπορώ να τα δω πιο αναλυτικά σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα?
Και στην αντιπροσωπεία ένα λευκό έχουν μόνο...
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, το ασημί το είδα φευγαλέα στο δρόμο και μου έκανε εντύπωση, έχει μια πινελιά ανοιχτού γαλάζιου?
Θέλω να πω καμιά σχέση με το κλασικό ασημί πχ των Yaris... -
Γεια σας παιδιά είμαι κάτοχος εδώ και ένα χρόνο ενός πανέμορφου λευκού KIA RIO 1.1D SPORT . Έχω κάνει 20.000 χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα! Έχει μεγάλη καμπίνα Αθόρυβο και πιο ομαλή λειτουργιά- κύλιση-αίσθηση σε σχέση με το SEAT IBIZA 1.2 TDI που είχα χρησιμοποιήσει για 10000 χλμ. Από κατανάλωση: μεικτή 4,5 εκτός 3,5- 4,0 και εντος 4,7-5,8 με σχετικά οικονομική οδήγηση. Από τα μόνα αρνητικά λίγος θόρυβος από οδόστρωμα και ότι δεν υπάρχουν πολλά αξεσουάρ στην Ελλάδα, για παράδειγμα παρήγγειλα λασπωτήρες γνήσιους από Αγγλία.
-
Αυτό το πράγμα με τους λασπωτήρες είναι απίστευτο! Μα καλά, στους λασπωτήρες κολλάνε; Αν δηλαδή χρειαστεί κάτι σοβαρό;;;
KIA RIO DIESEL