-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι τα διαβάζουμε στέρεο, και στο φόρουμ του Ντράιβ...
Kανεις και απιστιες;
Συγγνώμη αγάπη μου, ήταν ένα λάθος της στιγμής. Είχα πιεί και δεν ήξερα τι έκανα.
-
Σύμφωνα με τιμοκατάλογο που βλέπουμε σε site, το RIO (μετά το κράξιμο που έφαγαν και τις ακυρώσεις) έρχεται με ISG με** τιμή αυξημένη κατά 200 ευρώ** της αρχικής, δηλαδή 13.390 (μετά από έκπτωση 1.200 ευρώ), ενώ **ΔΕΝ έχουν πλέον την προσφορά των δωρεάν service 2 ετών **, παρά μόνο 1 χρόνο οδική βοήθεια (τί να την κάνει ο αγοραστής ;;; !!! ) ΕΤΣΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ από το μηδενικά τέλη κυκλοφορίας (το service δεν είναι από τα φθινότερα και αν είναι κάθε 15.000 χλμ είναι δώρον-άδωρον).
http://www.inews.gr/236/prosfores-kai-o ... is-Kia.htm
Από ότι διαβάζουμε στα Forums,η εμπορική πολιτική τους ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή με πτώση πωλήσεων πάνω από 40 %, θα χρειαστεί κάτι καλύτερο και πιο τρανταχτό σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα μικρά diesel (C3 - πολύ φθινότερο, Corsa, New Ibiza, New Aveo κλπ) γιατί έτσι όπως ξεκίνησαν, θα δεν τους ξαναστείλουν καράβι ...
Ας μας ενημερώσει κάποιος που ξέρει περισσότερα αν όντως ισχύουν τα παραπάνω.
-
Ο χρήστης Pavlides έγραψε:
και δεν έχουν παραδόσει ακόμα όσα τους έχουν παραγγείλει.
αθάνατη KIA!!Πάνε πάνω από 7 χρόνια από τότε που κάνανε κάτι αντίστοιχο σε έναν γνωστό(και όχι μόνο αυτό!!!)!7 χρόνια περάσαν και αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους! Στηρίξτε τις φοβερές αυτοκ/νίες-αντιπροσωπίες!!
-
Πήρα τηλέφωνο σε γνωστό υπάλληλο αντιπροσωπείας, θα κάνουν αλλαγές και στο site τους.
Η απάντησή μου ήταν: Τόσα λεφτά για KIA και χωρίς την προσφορά των service, ΑΜ ΔΕ !!!
Ας τους διαμηνύσετε όλοι ότι δεν είμαστε κορόϊδα.
Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, το σακάτεψαν με την εμπορική πολιτική τους...Τους ήρθε ακριβή η παραγγελία με το ISG και τα 200 ευρώ παραπάνω δεν αρκούν, για το λόγο αυτό** θα ισοσκελίσουν το χάσιμο με την απαλοιφή της προσφοράς των 2 service.** ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ; -
**Οφείλουμε να πούμε ότι πρόλαβαν τουλάχιστον να αλλάξουν την παραγγελία και να πείσουν την KIA Eυρώπης να τους αποστείλουν το μοντέλο με 99 gr CO2 / Km. **
Το γεγονός ότι δεν πρέπει να καταδικάσουν ένα ανταγωνιστικό πλέον προϊόν με λανθασμένη εμπορική πολιτική, είναι θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά από το τμήμα marketing της εταιρείας στην Ελλάδα.
Το πλασάρισμά του δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα, παρά μόνο με αρχική έστω ουσιαστική προσφορά.Είναι ατυχές να αναφέρεται ως προσφορά ένας χρόνος οδική βοήθεια (αν τελικά ισχύσει κατά την έλευση των αυτοκινήτων τον ερχόμενο μήνα), αντίθετα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν τη χρειάζεται, παρά μόνο σε περίπτωση ατυχήματος (χτύπα ξύλο)!!!
-
μια διευκρινηση...
ολα αυτα αναφερονται μονο για το diesel ή και για τα υπολοιπα?
το λεω με την ευκαιρια καινουργιας διαφημισης του rio στην tv (δεν προσεξα αν αναφερει βενζινη ή diesel), μηπως δηλαδη ξεμπλοκαρε το ολο θεμα και ηρθε παρτιδα την οποια και πλεον την διαφημιζουν. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
μια διευκρινηση...
ολα αυτα αναφερονται μονο για το diesel ή και για τα υπολοιπα?
το λεω με την ευκαιρια καινουργιας διαφημισης του rio στην tv (δεν προσεξα αν αναφερει βενζινη ή diesel), μηπως δηλαδη ξεμπλοκαρε το ολο θεμα και ηρθε παρτιδα την οποια και πλεον την διαφημιζουν.Το θέμα αφορά το Diesel το οποίο και θα έρθει στα μέσα του επόμενου μήνα. (Είχαν προηγηθεί παραγγελίες από το προηγούμενο Φθινόπωρο με προσφορά εκτός της στάνταρ χρηματικής, 2 χρόνια δωρεάν service - η εταιρεία εκτέθηκε στους πελάτες αυτούς για την καθυστέρηση, ενώ με διορθωτικές κινήσεις προσπαθεί να επανακάμψει όσον αφορά στο πλασάρισμα του μοντέλου).
-
ακομη κ χωρις τα 2 ετη δωρεαν σερβις,παραμενει η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα!ειδικα απο τη στιγμη που γλυτωνεις τα τελη..
-
Στο kia.gr ακόμη γράφει ότι έχει ρύπους 102.γρ. CO2
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Στο kia.gr ακόμη γράφει ότι έχει ρύπους 102.γρ. CO2Έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο site με 99 γρ στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Diesel και πρόσθεσαν το **ISG **στον εξοπλισμό. Η μέση κατανάλωση είναι 3,8 λ/100 χμ.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ακομη κ χωρις τα 2 ετη δωρεαν σερβις,παραμενει η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα!ειδικα απο τη στιγμη που γλυτωνεις τα τελη..κάνει κοντά 2.5 χλρ πανω από το c3 (ή 1,5 χλρ από το c3 'με απολα' ).
κ εργοστασιακά έχει 0-100 σε 16 δευτερολεπτα. νομίζω πως ο κινητήρας του θα είναι χειροτερος κ από αυτον του vag που είναι 1,2 diesel -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ακομη κ χωρις τα 2 ετη δωρεαν σερβις,παραμενει η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα!ειδικα απο τη στιγμη που γλυτωνεις τα τελη..
κάνει κοντά 2.5 χλρ πανω από το c3 (ή 1,5 χλρ από το c3 'με απολα' ).
κ εργοστασιακά έχει 0-100 σε 16 δευτερολεπτα. νομίζω πως ο κινητήρας του θα είναι χειροτερος κ από αυτον του vag που είναι 1,2 dieselΌντως, η ενδιαφέρουσα έκδοση C3 ESP 1,4 70 BMP Attraction, προσφέρεται 12.800 και με απόσυρση 11.840 ευρώ !
Είπαμε, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ίσως δεν το έχουν καταλάβει...
-
οταν αγοραζεις πετρελαιοκινητο 1.1λτ,πιστευω οτι το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι το 0-100..
αδιαμφισβητητα πολυ καλη τιμη του ψιτροεν αλλα δεν παυει να ειναι 1.4λτ με οτι αυτο συνεπαγεται σε τεκμηρια κ ασφαλιστρα(αν δεν φερει κ τελη κυκλοφοριας,που δεν το γνωριζω).
τον κινητηρα δεν μπορω να τον κρινω-συγκρινω με του βαγκ,επειδη παιζουν ρολο κ οι μεταδοσεις..
τον εχω ζησει αρκετα με 5σχεσεων κιβωτιο ταχυτητων κ σαν συνολο μου φανηκε εξαιρετικοτατο με χαμηλη καταναλωση.το μονο αρνητικο που βρηκα στο συνολο η ελλειψη 6ης σχεσης,που ομως στο ριο υπαρχει.οποτε επαναλαμβανω,απο τη στιγμη που ψαχνω οικονομικο καθημερινο αυτοκινητο που θα κρατησω σε βαθος χρονου,πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι το κια.δεν αναγκαζω κανεναν να υιοθετησει την αποψη μου!
καλη συνεχεια! -
καλά μη τσαντίζεσαι. κουβέντα κάνουμε
φίλε μιλάμε το πιο πιθανό για το μοναδικό αμάξι, που θα βγει κ εθνική, θα φορτωθεί, θα χρειαστεί να προσπεράσεις.
οπότε, άλλο καθημερινό αμάξι που οι επιδόσεις δεν είναι το Α κ Ω κ άλλο τάφος, όπως είναι αυτό κ το 1200αρι ντιζελ του βαγκ τη στιγμή που ανταγωνισμός με τα ίδια λεφτά ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ αυτά τα μοτεράκια (πχ γιαρις ντίζελ κ βασικά όλος ο ανταγωνισμός). εκτός αν λέμε για αμάξι πωλητών που θα κινείται εντός δακτυλίου κ δε το κατάλαβα.
Για την κατανάλωση, ο ντίζελ της vag καιει όσο ο πιο δυνατός ανταγωνισμός, αν κ θεωρητικά υπερτερεί. Νομίζω πως το ίδιο θα γίνει κ με το ριο.
τα τέλη του c3 είναι 110 ευρώ νομίζω. πολύ μικρό ποσό, όπως κ των άλλων ντίζελ της κατηγορίας που πληρώνουν.
Αν δίνεις 15χλρ για αμάξι κ δε μπορείς να καλύψεις τεκμήριο 1.4 κυβικά, κάτι παίζει λάθος κ ας ειναι αθροιστικά τα τεκμήρια.
Επίσης, η ασφάλεια δεν έχει ουσιαστική διαφορά (κανά 15αρι ευρώ το χρόνο κ μάλιστα σε κάποιες, όχι όλες) -
Έχει αλλάξει η κατανάλωση στη σελίδα του autobild.
Τώρα καίει ελάχιστα παραπάνω από smart diesel (54hp)
...και μικρότερες εκπομπές CO2.Αν αργήσει να έρθει το μοντέλο μερικούς μήνες ακόμα πιστεύω ότι η κατανάλωση θα πέσει στα 2,5 λίτρα ανά 100 χλμ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά μη τσαντίζεσαι. κουβέντα κάνουμε
φίλε μιλάμε το πιο πιθανό για το μοναδικό αμάξι, που θα βγει κ εθνική, θα φορτωθεί, θα χρειαστεί να προσπεράσεις.
οπότε, άλλο καθημερινό αμάξι που οι επιδόσεις δεν είναι το Α κ Ω κ άλλο τάφος, όπως είναι αυτό κ το 1200αρι ντιζελ του βαγκ τη στιγμή που ανταγωνισμός με τα ίδια λεφτά ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ αυτά τα μοτεράκια (πχ γιαρις ντίζελ κ βασικά όλος ο ανταγωνισμός). εκτός αν λέμε για αμάξι πωλητών που θα κινείται εντός δακτυλίου κ δε το κατάλαβα.
Για την κατανάλωση, ο ντίζελ της vag καιει όσο ο πιο δυνατός ανταγωνισμός, αν κ θεωρητικά υπερτερεί. Νομίζω πως το ίδιο θα γίνει κ με το ριο.
τα τέλη του c3 είναι 110 ευρώ νομίζω. πολύ μικρό ποσό, όπως κ των άλλων ντίζελ της κατηγορίας που πληρώνουν.
Αν δίνεις 15χλρ για αμάξι κ δε μπορείς να καλύψεις τεκμήριο 1.4 κυβικά, κάτι παίζει λάθος κ ας ειναι αθροιστικά τα τεκμήρια.
Επίσης, η ασφάλεια δεν έχει ουσιαστική διαφορά (κανά 15αρι ευρώ το χρόνο κ μάλιστα σε κάποιες, όχι όλες)ελα,πες την αληθεια..η τρολλαρεις,η..τρολλαρεις..
το γιαρις ειναι ακριβοτερο κατα 2κ€ εν συγκρισει με το κια ριο.που σκατα ειδες τον ανταγωνισμο στα ιδια λεφτα?(μιλαμε για το ριο,οχι για τα ψ3 κτλ)
για την καταναλωση του ριο πως μπορεις να εισαι εσυ πιο κοντα,κανωντας συγκρισεις με τον αντιστοιχο(?) βαγκ ,οταν εχουμε στην οικογενεια αυτοκινητο με τον ιδιο κινητηρα,απλως με 5ρι σασμαν.που δεν καιει τπτ εντος πολεως κ σε επαρχιακους..στο ταξιδι του λειπει η 6η σχεση(που ομως το ριο εχει..)
επισης,δεν ηξερα φιλε οτι επειδη εχω 15κ€(μαλλον αναφερεσαι στο σιτροεν η στο τογιοτα,επειδη το ριο ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 15Κ€),πρεπει να δινω κ 110€ γαμησιατικα σε τελη κυκλοφοριας..τι να κανουμε..δεν ειμαστε ολοι τοσο λαρτζ να θεωρουμε τιποτα τα 110€(οταν μπορουμε να τα γλυτωνουμε)..οποτε αν ειχα 30κ€ θα επρεπε να πληρωνω τα διπλασια σε τελη κ να χαιρομαι κιολας..(λες κ αλλα εξοδα στη ζωη μου δεν εχω )..
οσο για τα τεκμηρια,ειπαμε..αν εισαι λαρτζ,εισαι λαρτζ..εξαλλου ολοι οι λαρτζ αγοραζουν ντιζελ 1.4λτ με 70 αλογα,για να νιωθουν την ωμη δυναμη κ επιταχυνση που προσφερει εναντι του ''ΤΑΦΟΥ'' ΚΙΑ ΡΙΟ που εχει κ χαμηλοτερο τεκμηριο..
ειπαμε,στη ζωη μας μονο το αυτοκινητο εχουμε..παραφραζωντας το συνθημα μιας ομαδας,''δεν εχω γκομενα,δεν εχω λεφτα,αμαξι ναχω κ ειμαι καλα!'' -
το γιαρις εχει προσφορά στα 13χλρ
πόσο τεκμήριο έχει ένα 1400αρι ξέρεις?
τίποτα θα καίει κ το γιαρις κ το κορσα κ όλα τα άλλα ντιζελοκίνητα μικρά μην ανησυχείς, τουλάχιστον έτσι δείχνουν όλα τα συγκριτικά.
ωραία, δώσε 2,5 χλρ σε σχέση με το C3 για να γλυτώνεις το ιλιγγιώδες ποσό των 100 ευρώ το χρόνο από τα τέλη. θα κάνεις απόσβεση της διαφοράς σε 30 χρόνια -
οτι το γιαρις το εχει προσφορα στα 13κ€ δεν το γνωριζα.λαθος μου.
το τεκμηριο των 1.4λτ πιστευω το γνωριζω καθοτι εχουμε 3 στην οικογενεια(ενα απο αυτα το δικο μου).αλλα ισως εσυ να το γνωριζεις καλυτερα.οπως κ τα οικονομικα του καθενα.εισαι ο λογιστης του καθε ελληνα..
ποσο καιει το γιαρις το ξερω,καθως ειναι επισης αυτοκινητο της οικογενειας.αλλα κ σε αυτο μαλλον θα ξερεις καλυτερα.
η προσφορα του σιτροεν,ειναι προσφορα.κ οχι η στανταρντ τιμη.που σημαινει οτι η κανονικη του τιμη,ηταν υψηλοτερη κ επισης δεν γνωριζω για ποσο θα διατηρηθει αυτη η προσφορα.αν αυτη θα ειναι η τιμη του για παντα,τοτε αξιζει την σκεψη.
αν θα επαιρνα,θα ηταν το ριο κ οχι το σ3,επειδη δεν βρισκω λογο να εχω αυτοκινητο τοσων κυβικων.κ επειδη δεν θεωρω την σιτροεν ιδιαιτερως αξιοπιστη(επειτα απο εμπειρια με 2 σιτροεν σ4,αλλα κ παλαιοτερα με αλλα μοντελα).ενω απο την κια δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο μεχρι στιγμης.τεσπα,καλη συνεχεια,αλλα μη θεωρεις οτι τσαντιζομαι εγω,οταν εσυ χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου ταφος κ μοτερακι κ το συγκρινεις με το βαγκ κτλ..για να μη μιλησω για τα οικονομικα που θεωρεις δεδομενα..
-
δεν νομιζω οταν αγοραζεις ντιζελ σε κυβικα κατω απο 2,0cc να θελεις και επιδοσεις!!!
ο λογος που το αγοραζεις ειναι απλα για να μεταφερεσαι απο το Α στο Β μερος με οσο το δυνατον μεγαλυτερη οικονομια και γενικοτερα παγια λειτουργικα εξοδα
οταν μιλαμε και για 1,1cc αντε 1,4cc αυτο γινεται ακομη πιο εντονο και αποτελεσματικο
στην εθνικη το RIO δεν νομιζω να μην μπορει να ταξιδεψει με 120-130χλμ/ωρα.......απλα δεν προσπερνας
αν ξερεις τι αγοραζεις εισαι μια χαρα ,αν οχι τοτε ναι ισως ειναι μεγαλη απογοητευση...........
τελικα με τους ρυπους τι παιζει;;;;;;;κοιμαμαι,ξυπναω και λεω το προιον μου βγαζει 102gr η' μηπως 99gr η' 108;;;;;;
αυτο αφορα ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστες... -
εντιτ,
δεν μαμιεται,δεν ασχολουμαι αλλο.
παντως εχει δικιο ο γγαβ
KIA RIO DIESEL