-
φαπ φαπ
Η υπόθεση ότι το κόστος του PSI πρέπει να το αναλάβει το κράτος γιατί το ωφελεί, και άρα το χρωστά στις τράπεζες που το βρήκε ο μάγκας;
Έχουμε καταλάβει τι σημαίνει PSI (Private Sector Involvement) και γιατί το κάναμε; Ότι το τάδε ποσό εγώ ως κράτος δεν το χρωστάω πλέον σε εσένα κύριε επενδυτή. Συνεπώς τα λεφτάκια που θα σου δίνω τώρα με την συμμετοχή του ΤΧΣ στην Ανακεφαλαιοποίησή σου πρέπει να μου τα επιστρέψεις μέχρι κεραίας και δεν συμψηφίζονται με PSI, γιατί η ουσία του PSI είναι ότι δεν σου χρωστάω αυτά που σου χρώσταγα. Αναλαμβάνεις το επενδυτικό ρίσκο όπως κάθε επενδυτής και bye bye.Με την ίδια λογική του αρθρογράφου το κράτος οφείλει να πληρώσει και τους ιδιώτες μικροομολογιούχους ένα ποσοστό της χασούρας, και άρα να βγάλει και από εκεί κέρδος(!)
Αφού ('όφελος' από κούρεμα των μικρών ομολογιούχων) - (μικρή αποζημίωση από το κράτος) = ΚΕΡΔΟΣΝταξ, μιλάμε για γίγαντα της τραπεζικής σκέψης
-
η αληθεια ειναι οτι τα λεει λιγο μπερδεμενα. Δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει ακριβως αυτο που γραφει.
-
Ο Λεωτσακος γραφει οτι του κατεβει και υπολογιζει οπως τον βολευει.
-
Ο συμψηφισμός της αναχρηματοδότησης με το PSI είναι γαμάτη πατέντα, εύγε!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Λεωτσακος ειναι γνωστή ποσότητα, απορώ γιατι ασχολείστε
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Επανερχόμενος λοιπόν στη συζήτηση και τις απόψεις 'περί πείνας' της προηγούμενης εβδομάδας : Σήμερα ο συγκεκριμένος ενδεχομένως θα 'πεινάει'.
Και δυστυχώς, θα τον ακολουθήσουν και άλλοι, που προς το παρόν δεν πεινάνε, .... αλλά χρωστάνε.Eλα τώρα υπερβολές...! Αφου μια φασολάδα μπορεί να τη φτιάξει.... ! ! ! Δεν πεινάει λέμε....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η φοροδοτική ικανότητα του κόσμου είναι σε αρνητικά επίπεδα.
Δεν υπάρχει πλεόνασμα - είναι εικονικό και νομίζω ότι η ύφεση θα σπάσει (κι άλλα) παγκόσμια ρεκόρ.Κάθε μέρα βλέπω περισσότερα κλειστά μαγαζιά.
Με ΦΑΠ και χαράτσια 3 ετών, μια χαρά πλεόνασμα βγαίνει (συν 'στάση' πληρωμών δημοσίου και άλλα πολλά). Για να δούμε την επόμενη χρονιά όμως...
Στο μεταξύ τα ληξιπρόθεσμα στις εφορίες διαρκώς αυξάνονται, το ίδιο και οι διώξεις-κατασχέσεις προς οφειλέτες, οι οφειλέτες προς ασφαλιστικά ταμεία πληθαίνουν διαρκώς και μαζί με αυτούς και οι απαιτήσεις των ταμείων απο αυτούς και μέσω κατασχέσεων, ποινικών διώξεων κλπ, η ανεργία συνεχίζει ακάθεκτη, το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό! Πάνω απ΄όλα αισιοδοξία, όλα θα πάνε καλά.....! -
Άποψη:
Ποιοι γεμίζουν καφέ και σουβλατζίδικα;
Λογικά επιχειρήματα, μόνο που ένας αντίλογος νομίζω ότι υπάρχει:
-
πολλοί από αυτούς που ταΐζουν τα τέκνα τους σουβλακόπιτες και κεμπάπ το έκαναν και πριν την κρίση. Ομοίως και όσοι αγόραζαν σαπάκια κατεψυγμένα από τα διάφορα Lidl ('οικονομία'), λιπαρά σαλάμια και τυριά και που έπαιρναν χτυπημένα λαχανικά στο τέλος της λαϊκής - όχι γιατί δεν είχαν φράγκα, αλλά γιατί το ουίσκι κόστιζε 20ρικο και δεν γίνεται να μην πάμε τώρα στη φίρμα να σκάσει η ξαδέρφη.
-
το να φτιάξεις ΚΑΛΟ σπιτικό φαγητό με 15 ευρώ είναι ΠΟΛΥ εύκολο πράγμα, αρκεί ν' ασχοληθείς μισή με μία ώρα ημερησίως. Ενώ μία+μία πίτσα δώρο έρχεται σε 20', χωρίς να κουνήσεις ούτε βλέφαρο. Κυρίες μου (και κύριοι)...
-
οι ξένοι είναι γνωστό ότι μετράνε πολύ περισσότερο το χρήμα τους, κάνουν έρευνα αγοράς, πριμοδοτούν τις επιχειρήσεις που δεν τους κλέβουν, δεν θεωρούν μαγκιά το να αγοράσουν το ίδιο πράγμα 20% ακριβότερα. Μπατίρηδες και άνετοι οικονομικά.
Βέβαια, για όλα φταίει η κρίση. Όπως έφταιγε η άνοδος των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ όταν ο Έλληνας αραίωσε το πλύσιμο και σκυλοβρώμαγαν τα λεωφορεία.
-
-
Καλά τρομακτικά νέα , μόλις άλλαξε η μέρα.
Μετά την συνέχεια της κόντρας Βενιζέλου - Παπανδρέου και τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος βγαίνοντας από του Μαξίμου εναντίον του δεύτερου και τις δηλώσεις γιά απομάκρυνση από τον καραμανλισμό που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης χτές , συναντώνται τώρα στην βουλή οι πρώην πρωθυπουργοί Καραμανλής και Παπανδρέου και ζητούν από την κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκηρύξει βουλευτικές εκλογές μαζί με τις πρώτες δημοτικές στις 18 Μαίου , γιατί η πολιτική της κατστρέφει την χώρα .
Αν η κυβέρνηση αρνηθεί θα δηλώσουν ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν και βέβαια ότι τους ακολουθούν άλλοι 30-35 βουλευτές της ΝΔ και του Πασοκ .
Αναμένονται κοινές δηλώσεις των δύο και βέβαια η αντίδραση της κυβέρνησης
Μια πηγή δεν θα έβλαπτε [Mod] -
Είναι μερικά πράγματα, που δεν περνάνε με τίποτα...Ούτε μέρες σαν σήμερα.....!
-
Θύμησέ μου με ποιο τρόπο αυτά:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λογικά επιχειρήματα, μόνο που ένας αντίλογος νομίζω ότι υπάρχει:-
πολλοί από αυτούς που ταΐζουν τα τέκνα τους σουβλακόπιτες και κεμπάπ το έκαναν και πριν την κρίση. Ομοίως και όσοι αγόραζαν σαπάκια κατεψυγμένα από τα διάφορα Lidl ('οικονομία'), λιπαρά σαλάμια και τυριά και που έπαιρναν χτυπημένα λαχανικά στο τέλος της λαϊκής - όχι γιατί δεν είχαν φράγκα, αλλά γιατί το ουίσκι κόστιζε 20ρικο και δεν γίνεται να μην πάμε τώρα στη φίρμα να σκάσει η ξαδέρφη.
-
το να φτιάξεις ΚΑΛΟ σπιτικό φαγητό με 15 ευρώ είναι ΠΟΛΥ εύκολο πράγμα, αρκεί ν' ασχοληθείς μισή με μία ώρα ημερησίως. Ενώ μία+μία πίτσα δώρο έρχεται σε 20', χωρίς να κουνήσεις ούτε βλέφαρο. Κυρίες μου (και κύριοι)...
-
οι ξένοι είναι γνωστό ότι μετράνε πολύ περισσότερο το χρήμα τους, κάνουν έρευνα αγοράς, πριμοδοτούν τις επιχειρήσεις που δεν τους κλέβουν, δεν θεωρούν μαγκιά το να αγοράσουν το ίδιο πράγμα 20% ακριβότερα. Μπατίρηδες και άνετοι οικονομικά.
Βέβαια, για όλα φταίει η κρίση. Όπως έφταιγε η άνοδος των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ όταν ο Έλληνας αραίωσε το πλύσιμο και σκυλοβρώμαγαν τα λεωφορεία.
αποτελούν αντίλογο σε αυτό:
Άποψη:
-
-
Καλό μήνα μοντ
Που θέλεις και πηγές και δεν αλλάζεις και την ώρα στην θερινή
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Που θέλεις και πηγές και δεν αλλάζεις και την ώρα στην θερινήΠίνακας Ελέγχου Μέλους -> Ρυθμίσεις κοινότητας -> Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων -> Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία
Όλα από το κράτος τα περιμένεις κι εσύ
-
Στα άλλα φόρουμ αλλάζουν αυτόματα . Τι να κάνω
-
ηγεμονία του φιλελευθερισμού στο φόρουμζ
6 χρόνια τώρα, θα μπορούσες να το είχες παρατηρήσει
-
Εδώ δεν έχει αυτοματισμούς και τέτοια φλώρικα... είμαστε μπρουτάλ φόρουμ.
-
Καταραμένο μηνμόνιο....
Απολύονται 77 οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ -Είχαν προσληφθεί με πλαστά πτυχία
Πηγή: Απολύονται 77 οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ -Είχαν προσληφθεί με πλαστά πτυχία | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/149294#ixzz2xcEf3hOw
http://www.iefimerida.gr/news/149294/%C ... E%AF%CE%B1 -
Στο ράδιο άκουσα ότι θα κάνουν ένσταση γιατί πρόκειται για λάθος της επιτροπής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους θιγόμενους, κι όχι για πλαστά πτυχία.
Εγώ φοβάμαι ότι με τις μαζικές (έχουν γίνει ήδη 4000!! !!Απίστευτο νούμερο!) απολύσεις στο δημόσιο δεν θα τα πάμε τόσο καλά όσο τα πηγαίναμε με τις μηδενικές απολύσεις των τελευταίων 5 ετών της χρεοκοπίας, από το 2009 δηλαδή...
Δεν θα παίρνει ο 'υπάλληλος' μιστό, δεν θα ψωνίζει στο φούρναρη, στο μπακάλη, στο μανάβη...στο περίφτερο...στη μπουγατσερί...τινάζονται συθέμελα οι βάσεις της EL οικονομίας...Μα 4000!!!ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ!!
-
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)