-
τα ταξι και τα φορτηγα ποσες φορες πρεπει να τα 'απελευθερωσουν' μεχρι να τα ...απελευθερωσουν;
ας αποφασισουν επιτελους κατι. Ειτε προς τη μια ειτε προς την αλλη κατευθυνση. -
Κάτσε ρε φίλε, μείναμε 400 χρόνια υπό τον Οθωμανικό ζυγό,μέχρι να απελευθερωθούμε. έχουμε ακόμα για τα ταξί...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Άμα δεν σ' αρέσει φύγε. Και απο το φορουμ και απο τον πλανήτη.Δικό σου θέμα.
-
1 δις πανω τα ληξιπροθεσμα τον Ιανουαριο
http://www.protothema.gr/economy/articl ... ekat-euro/ -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.protothema.gr/economy/articl ... ekat-euro/Κάτσε να έρθει το Wi-Fi παντού και θα δεις για πότε εξοφλούνται!
Πρόσβαση στο Internet δεν έχουν, λεφτά έχουν! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
http://www.protothema.gr/economy/articl ... ekat-euro/Κάτσε να έρθει το Wi-Fi παντού και θα δεις για πότε εξοφλούνται!
Πρόσβαση στο Internet δεν έχουν, λεφτά έχουν!και ενω τα ληξιπροθεσμα καλπαζουν,καποιοι περιμενουν την αναπτυξη.Ειναι δε σιγουροι οτι θα ερθει γιατι ''οι καφετεριες ειναι γεματες''
-
Και οι ταβέρνες.
Μη λέμε μισές αλήθειες! -
-
Τα ταξί αυτή τη στιγμή βαράνε μύγες πάντως, οπότε ακόμη και εντελώς ανοιχτό να αφήσεις το επάγγελμα, δεν ξέρω ποιος θα έδινε τα χρήματα έστω για ν' αγοράσει το αυτοκίνητο...
-
Και πολλές αλλες ειδικότητες βαράνε μύγες αλλα δεν έχουν το κράτος να τους εγγυάται τα εισοδήματα να ορίζει τις αμοιβές τους και να τους προστατεύει με οποιο αλλο τρόπο.
Στην τελική ή θες ισότητα (ίδιους κανόνες παιχνιδιού για να το πω καλλίτερα) για όλους σε όλα ή κοτσαμπασιλίκια. Μπορεί αν αρθούν οι περιορισμοί κάποιος να έχει μια καλή ιδέα και να βγάλει φράγκα. Και μαζί με αυτόν και άλλοι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και πολλές αλλες ειδικότητες βαράνε μύγες αλλα δεν έχουν το κράτος να τους εγγυάται τα εισοδήματα να ορίζει τις αμοιβές τους και να τους προστατεύει με οποιο αλλο τρόπο.Στην τελική ή θες ισότητα (ίδιους κανόνες παιχνιδιού για να το πω καλλίτερα) για όλους σε όλα ή κοτσαμπασιλίκια. Μπορεί αν αρθούν οι περιορισμοί κάποιος να έχει μια καλή ιδέα και να βγάλει φράγκα. Και μαζί με αυτόν και άλλοι.
Σε όλες τις χώρες έτσι είναι τα ταξί.
Εκτός αν θέλεις τέτοια ταξί και να παζαρεύεις με τον οδηγό κάθε φορά την τιμή:
-
Μοοοοοονο αυτό είνα το πιθανό σενάριο της απελευθέρωσης. Σιιιιγουρα.
Εδω βλέπουμε και πως θα είναι το γάλα που θα δίνουν στα παιδιά μας οι εταιρίες
Είδα και ανακοινωση σε φαρμακείο σήμερα:
'Απεργία για να μην περάσουν τα φαρμακεία μας σε επιχειρηματίες'
-
Για πες μας για το τί παίζει με τα ταξί παγκοσμίως για να χουμε ενα καλό ρώτημα και βλέπουμε
H Δωδώνη πχ αυτή τη στιγμή εχει ιδιωτικοποιηθεί, και η μόνη μείωση που υπάρχει είναι στην τιμή, είναι η περαιτέρω πτώση της τιμής αγοράς απ τους παραγωγούς, εσύ ακόμα τα ίδια πληρώνεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
H Δωδώνη πχ αυτή τη στιγμή εχει ιδιωτικοποιηθεί, και η μόνη μείωση που υπάρχει είναι στην τιμή, είναι η περαιτέρω πτώση της τιμής αγοράς απ τους παραγωγούς, εσύ ακόμα τα ίδια πληρώνειςΑμα δεν γουστάρουν οι παραγωγοί: 1) να πάνε να γαμηθούν 2) να αλλάξουν επάγγελμα 3) να στίσουν μόνοι τους μονάδες παστερίωσης (+μΠόνους αυτοοργάνωσης)
Για τα ταξί γουστάρω γκέτο φάσεις με συμφωνίες στο μιλιτό.
-
H Δωδώνη τέτοια ήταν
Αν θες να ψωνίζεσαι, υπάρχουν και πολλοί πιο ευκολοι τρόποι, μην περιμένεις την απελευθέρωση, απλά βγες απ τη ντουλάπα
-
Θα στο ξαναπώ οτι δεν μεγαλώσαμε ολοι σε χωριά να νομίζουμε οτι η πορνεία και η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το μεμπτό ή προσβλητικό.
-
Ούτε εγώ μεγάλωσα σε γκέτο, γι αυτό και είμαι πολύ ανοιχτος ακόμα και με προβληματικές περιπτώσεις. Γι αυτό σου λέω, απελευθερώσου, μην περιμένεις την κυβέρνηση να σε ελευθερώσει, ξεκίνα σήμερα κι όλας να μιλάς με ταρίφες
-
Αλλο πράγμα να ακούς τα περί δέσμευσης καταθέσεων απο το Δημόσιο σε οφειλέτες, και άλλο .... να το βλέπεις!
Σε τράπεζα που βρέθηκα χθές, συνομιλία μεταξύ γηραιού κυρίου (65-70) και υπαλλήλου Ταμείου:
-Ξέρετε, απο χθές βάζω την κάρτα στο ΑΤΜ και δεν μου δίνει χρήματα.
-Για να δω . ... Σαν κάρτα, είναι ενεργή.... Έχετε χρήματα στο λογαριασμό?
-Και βέβαια! 3.000€ τουλάχιστον...
-Για να δώ καλύτερα... Ουπς, πηγαίνετε στο Δντή, υπάρχει θέμα, θα ενημερωθείτε...
-Πως , τι, που, πότε και γιατί ?
Στο Δντή :
Ξέρετε, έχω θέμα με την κάρτα και το λογαριασμό ...
-Για να δούμε.... Ουπς, εμφανίζεται δέσμευση-κατάσχεση του λογαριασμού, απο τη Χ-Ψ ΔΟΥ για οφειλές 12.000€+.
-Μα εγώ δεν ξέρω τίποτε, δεν το αναγνωρίζω, έχει γίνει λάθος , δεν μπορεί , κλπ, κλπ.
-Ξέρετε, είναι μάλλον απίθανο, εμφανίζονται όλα τα στοιχεία σας καθώς και μιάς επιχείρησης που είχατε μέχρι το 2011 στην οδό Χ με την επωνυμία Ψ, κλπ .
-Μα....- Δεν μπορώ να κάνω τίποτε, δεν έχετε πλέον χρήματα διαθέσιμα, κι αν νομίζετε ότι έγινε λάθος απο τη ΔΟΥ, πρέπει να πάτε εκεί για να ρυθμίσετε το θέμα...
- ...........
Επανερχόμενος λοιπόν στη συζήτηση και τις απόψεις 'περί πείνας' της προηγούμενης εβδομάδας : Σήμερα ο συγκεκριμένος ενδεχομένως θα 'πεινάει'.
Και δυστυχώς, θα τον ακολουθήσουν και άλλοι, που προς το παρόν δεν πεινάνε, .... αλλά χρωστάνε. -
Το θεμα ειναι οτι ηταν μικροεπιχειρηματιας. Αν εχει εισπραξει ΦΠΑ και δεν το εχει αποδωσει αυτο ειναι σαν να κλεβεις χρηματα απο το κρατος. Γιαυτο πολυς κοσμος δεν θελει να παρει τετοιες ευθυνες και προτιμα να ειναι μισθωτος.
-
Μισθωτός σε ποιούς όμως επιχειρηματίες , όταν κανείς δεν θέλει να μπλέξει ? Αυτό το ξεχνάει το δημοσιουπαλληλικό κράτος μας
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)