-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
Ευτυχώς που δεν είσαι μαθητής τώρα όμως γιατί θα έγραφες στο θρανίο LANCIA YPSILON και θα σε πέρναγαν για ντιγκιντάγκα
ντάξει δεν νομίζω να έγραφα ποτέ lancia ypsilon...
πάντως και τώρα στο Πολυτεχνείο γράφω LANCIA INTEGRALE WRC και από κάτω SUZUKI SWIFT SPORT N2...
τι να κάνουμε, κολλήματα είναι αυτά... Πάντρεμα Ιταλίας και Ιαπωνίας...για αυτό ρε γμτ δεν μπορεί να κάνεις κανείς κανα σκονάκι της προκοπής ?? γιατί θες να το παίξεις καλλιτέχνης?
-
-
-
Ο χρήστης thanragouss έγραψε:
Η EVO II εχει αλουμινενια ταπα βενζινης, διαφορετικες ζαντες 16'' αντι για 15'', βαμμενη ραγα της οροφης γυρω απο τα παραθυρα στο χρωμα του αμαξωματος, αλλο τιμονι, νεα καθισματα και καπακι μηχανης βαμμενο κοκινο.O Θανασης, που μενει στην Κυπρο εισαι? Με την κοκκινη Αscona πριν χρονια, και αργοτερα το μαυρο clio 16V απο Αγγλια?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Η EVO II εχει αλουμινενια ταπα βενζινης, διαφορετικες ζαντες 16'' αντι για 15'', βαμμενη ραγα της οροφης γυρω απο τα παραθυρα στο χρωμα του αμαξωματος, αλλο τιμονι, νεα καθισματα και καπακι μηχανης βαμμενο κοκινο.
O Θανασης, που μενει στην Κυπρο εισαι? Με την κοκκινη Αscona πριν χρονια, και αργοτερα το μαυρο clio 16V απο Αγγλια?
Ναι εγω ειμαι...εσυ?Ποιος?
-
απο την λιστα λειπουν σημαντικοτατα αυτοκινητα οπως τα χοντα σιβικ βτι,μησουσβησει λανσερ εβο κ σου(κα)μπα(μα)ρου ιμπρεζα..ενα απο τα οποια κ θα ψηφιζα..
οποτε απο τη στιγμη που λειπουν,ψηφιζω το βολβο επειδη δεν εχει λαβει κ δεν νομιζω να λαβει κ καμια αλλη ψηφο.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
απο την λιστα λειπουν σημαντικοτατα αυτοκινητα οπως τα χοντα σιβικ βτι,μησουσβησει λανσερ εβο κ σου(κα)μπα(μα)ρου ιμπρεζα..ενα απο τα οποια κ θα ψηφιζα..
οποτε απο τη στιγμη που λειπουν,ψηφιζω το ψιτροεν βχ,επειδη δεν εχει λαβει καμια ψηφο.(αν εχει παρει,τοτε ψηφιζω βολβο)Σε αλλο τοπικ αυτα. Στα 'μικρομεσαια' αλλα ... τι τα θες? Η δ καλυτερη της 190!!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
οποτε απο τη στιγμη που λειπουν,ψηφιζω το ψιτροεν βχ,επειδη δεν εχει λαβει καμια ψηφο.(αν εχει παρει,τοτε ψηφιζω βολβο)Σε αλλο τοπικ αυτα. Στα 'μικρομεσαια' αλλα ... τι τα θες? Η δ καλυτερη της 190!!!!
αλλα δεν καταλαβα τι θελεις να πεις..
-
Η EVO II εχει αλουμινενια ταπα βενζινης, διαφορετικες ζαντες 16'' αντι για 15'', βαμμενη ραγα της οροφης γυρω απο τα παραθυρα στο χρωμα του αμαξωματος, αλλο τιμονι, νεα καθισματα και καπακι μηχανης βαμμενο κοκινο.
O Θανασης, που μενει στην Κυπρο εισαι? Με την κοκκινη Αscona πριν χρονια, και αργοτερα το μαυρο clio 16V απο Αγγλια?
Ναι εγω ειμαι...εσυ?Ποιος?
Τώρα μάλλον κανείς χαβαλέ ...ο κικιζας ντεεέ ...
-
οποτε απο τη στιγμη που λειπουν,ψηφιζω το βολβο επειδη δεν εχει λαβει κ δεν νομιζω να λαβει κ καμια αλλη ψηφο..Το θεμα και το δημοψηφισμα ειναι μπερδεμα απο την αρχη με ακυρα αυτοκινητα μεταξυ τους και παρα το γεγονος οτι επεσημανα ενα καρο πραγματα στις πρωτες σελιδες δεν αλλαξε τιποτα.. Ακομα και επαναλαμβανομενες επισημανσεις οπως η λαθος ιπποδυναμη της bx gti. Δε μου κανει εντυπωση δλδ γιατι προτεινεις κι εσυ 3 ακυρα αυτοκινητα γι αυτη τη συγκριση
Ασχετο, αλλα με τα παλια, θυμηθηκα τωρα βολτα που ειχα παει με μια CX 25 Turbo με 168 αλογα, και ειχα παθει ΠΛΑΚΑ!!! Kρατημα και ανεση απο αλλο πλανητη, αλλα και γκαζι, με την σκαστρα να 'τραγουδαει' συνεχως...
Πραγματικα ακομα και σημερα ξαναλεω την φραση που ειπα τοτε ακριβως οταν τελειωσε η βολτα, οτι 'τετοια αυτοκινητα δεν βγαινουν πια'...Προσωπικο αυτοκινητο της οικογενειας '97-'04..Απο αλλο πλανητη απλα... και τσαϊ αβερτα σε μη υποψιασμενους.
-
βασικα ειδα να αναφερονται διαφορα μοντελα που ειναι απο μικρομεσαια η μεσαια κ ειπα οτι λειπουν κ αλλα που ανηκουν σε αυτες τις κατηγοριες.
γιατι ειναι ακυρα?
δεν ειναι εξαρχης ακυρη η συγκριση ντελτα με 190? -
@nonos
Για την λιστα, το καταλαβαινω, οτι μπερδευει, αλλα εχω εξηγησει το πως και γιατι.
Η συγκεκριμενη, περιλαμβανει τις δημιφιλεστερες, και πιο προσιτες (σχετικα) στην χωρα κατασκευες, καποιες στα 'τελειωματα' του 80' και καποιες στις αρχες του 90'. Ο ορος 'μεσαια' κατα την ταπεινη μου αποψη, ισχυει για τα επιλεγμενα αυτοκινητα, εκτος της Integrale, η οποια ως Lancia Delta, ηταν μεν μικρομεσαιο, ΑΛΛΑ, παροτι η Dedra Integrale, (που ειναι και η 'σωστη' επιλογη για την λιστα) παραχθηκε στις αρχες του 90',
προσωπικα δεν ειχα δει ουτε μια στους δρομους, και εαν θυμαμαι καλα, στην Ελληνικη αγορα, μονο κατοπιν παραγγελιας
μπορουσε να εισαχθει.
Για το λαθος, στην ιπποδυναμη της BX GTI, εαν αναφερεσαι στο πινακα δημοψηφισματος, δυστυχως εκει δεν μπορω να επεμβω, μονο καποιος Mod
μπορει να διορθωσει καποια στοιχεια, οπως πχ για το Audi 90, ο κινητηρας με τα 167ps, ανεφερα λιγο αργοτερα οτι δεν ηταν 2 λιτρα, αλλα 2.3...Φοβόμαστε να επέμβουμε στην ψηφοφορία μην μηδενίσει τις ψήφους. Οπότε καλύτερα να είναι με τα λάθος νούμερα. Δυστυχώς η PHPBB δε μας κάνει πάντα τη χάρη [Mod]
-
αλλα δεν καταλαβα τι θελεις να πεις..
Δικιο έχεις! Απλώς ... BX, 190, Croma, δ ... διαφορετικές κατηγορίες μεταξύ τους και η 2,5λιτρη Mercedes vs ενός 1700ριού Volvo!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η Integrale 16v 217ps δεν είχε;200ps
Τελικά ήταν 215
'Από τεχνική άποψη ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός 2λιτρος(1995 κ. εκ.)
16βάλβιδος του Γκρούπο με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, ο οποίος όμως
έχει «υποστεί» αρκετές τεχνολογικές βελτιώσεις.
Παράδειγμα, η νέα ηλεκτρονική μονάδα της Μαρέλι-ΙΑW P8, και ο βελτιωμένος
υδρόψυκτος υπερτροφοδότης T3 της Γκάρετ.
H ισχύς έχει αυξηθεί φτάνοντας έτσι τους 215 ίππους (στη μη καταλυτική
έκδοση η HF 16V απέδιδε 210 ίππους) στις 5750 στροφές με μέγιστη ροπή 32
χλγμ. στις 2500 στροφές έναντι 31 χλγμ. της προηγούμενης έκδοσης.'ΠΗΓΗ: library.techlink.gr | 4 Τροχοί Τεύχος 274 - Ιούλιος 1993
Είχαν συγκρίνει και μία Integrale με ένα RX7 σε κάποιο τεύχος του 1991 αλλά δε φαίνεται να έχουν ανεβάσει το σχετικό άρθρο...
-
Αυτη που αναφερουν ειναι η Evo I με τους 210. Η Evo II ειχε 215. Η Integrale 16V ειχε 200......
-
Αυτη που αναφερουν ειναι η Evo I με τους 210. Η Evo II ειχε 215. Η Integrale 16V ειχε 200......ok, αυτές οι λεπτομέρειες μου διέφευγαν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Oσο και αν μου αρεσει η integrale θα διαλεγα την παρακατω χωρις κανενα δισταγμο....
όλη η γυφτια της μερσεντες μαζί με την καγκουριά της ιαπωνίας σε μια φοτο...
Γιατι ομως μια υπερφουσκωμενη lancia delta οπως ειναι η integrale (την οποια για να μην παρεξηγηθω της εχω στα 5 πιο αγαπημενα μου αυτοκινητα ολων των εποχων) αποτελει αντικειμενο ονειρωξεων λογω της εμφανισης της ενω μια φουσκωμενη 190Ε η οποια βγηκε για να ομολογκαριστει στο dtm αποτελει καγκουρια?
Νομιζω ειναι εξαιρετικα δυσκολο αν σου αρεσει σχεδιαστικα η integrale να μην σου αρεσει και η 190 evo 2...Eιναι σα να λες για την 155 gta πχ οτι συνδιαζει ολη την ιταλικη γυφτια μαζι με την ιαπωνικη καγκουρια....Δεν ειναι ετσι ομως...Ειναι ειδικα αυτοκινητα με ειδικη εμφανιση και αντιπροσωπευουν μια συγκεκριμενη εποχη.Τα περισσοτερα απο αυτα πλεον σημερα τρωνε ξυλο απο οποιοδηποτε πουρσαρισμενο 1400αρι με κιβωτιο διπλου συμπλεκτη...
Υποκειμενικο ειναι το θεμα,συζητηση να γινεται,εννοειται οτι καθε αποψη ειναι σεβαστη! -
βασικα ειδα να αναφερονται διαφορα μοντελα που ειναι απο μικρομεσαια η μεσαια κ ειπα οτι λειπουν κ αλλα που ανηκουν σε αυτες τις κατηγοριες.
γιατι ειναι ακυρα?
δεν ειναι εξαρχης ακυρη η συγκριση ντελτα με 190?Το ιδιο πραγμα λεμε ουσιαστικα...
-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
πάντως και τώρα στο Πολυτεχνείο γράφω LANCIA INTEGRALE WRC
Δεν υπήρξε ποτέ Integrale WRC.
-
Κρατήστε ενα Sunny GTi-R για μένα....
Mεσαία σπόρ "πυροβόλα" τέλη 80's αρχές 90's