-
Ο χρήστης tasarasx6 έγραψε:
Γεια σας... Ειμαι νεος φοιτητης στα 19 και λογω του οτι το σπιτι ειναι αρκετα μακρια απο την σχολη μου και δεν βολευουν οι συγγοινωνιες οι γωνεις μου αποφασισαν να μου παρουν ενα μικρο μεταχειρισμενο αυτοκινητο μεχρι 7000... Θα το χρησιμοιω καθημερινα μεσα σε πολη αλλα συχνα θα βγαινω στην εγνατια... Θελω σιγουρα να ειναι ενα ασφαλες αυτοκινητο καθως δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος οδηγος, να εχει σπορ εμφανιση να ειναι οικονομικο και να εχει καλες επιδωσεις(να ειναι ανετο στην εγνατια) και να εχει σπορ συμπεριφορα... Αρχικα κοιταγα το Astra Gtc αλλα απο αυτα που διαβασα το απεριψα γιατι ειναι πολυ αδυναμο... Διαβασα πολλα καλα σχολεια για το Clio 1.2 Tce αλλα το απεριψα καθως δεν με αρεσει καθολου εμφανισιακα... Το Punto T-Jet μου αρεσει αρκετα σαν αυτοκινητο αλλα φοβαμαι την καταναλωση και νομιζω πως ισως ειναι λιγο μεγαλο για πρωτο... Τωρα ειμαι αναμεσα στο 207 με τα 95 αλογα και στο Punto με τα 95 αλογα αλλα δεν μπορω να αποφασισω... Δεκτες και αλλες προτασεις...Σας ευχαριστω εκ των προτερων...
Sorry αλλα δε μπορουσα να κρατηθω. Εισαι φοιτητης και κανεις τετοια τραγικα λαθη και μαλιστα μαζεμενα?? Δε λεω και γω κανω λογω του οτι γραφω γρηγορα,οχι ομως τοσα πολλα, αλλα αυτα βγαζουν ματι!!! Αυτα τα greeklish οπως φαινεται μας κατεστρεψαν!!
Στο θεμα μας οταν λες εγνατια ποια εννοεις??
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To Peugeut και από μένα ...
Τι σχολή πέρασες αν επιτρέπεται ?
Παντως οχι ελληνικη φιλολογια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
να δεις κάτι μαργαριτάρια που γράφουν πτυχιούχοι φιλολογίας...
-
Sorry αλλα δε μπορουσα να κρατηθω. Εισαι φοιτητης και κανεις τετοια τραγικα λαθη και μαλιστα μαζεμενα?? Δε λεω και γω κανω λογω του οτι γραφω γρηγορα,οχι ομως τοσα πολλα, αλλα αυτα βγαζουν ματι!!! Αυτα τα greeklish οπως φαινεται μας κατεστρεψαν!!
Και συ απορώ πως κάνεις παρατήρηση για τα ελληνικά ενώ δεν βάζεις καν τόνους.. Το θεωρώ χειρότερο από τα ορθογραφικά Πάντως θα συμφωνήσω ότι τα greeklish μας κατέστρεψαν!
-
Ο χρήστης warcycha14 έγραψε:
Και συ απορώ πως κάνεις παρατήρηση για τα ελληνικά ενώ δεν βάζεις καν τόνους.. Το θεωρώ χειρότερο από τα ορθογραφικά Πάντως θα συμφωνήσω ότι τα greeklish μας κατέστρεψαν!
όχι δα...
και όπως είναι το σύστημα , επειδή πέρασε κάπου δεν σημαίνει οτι είναι και μορφωμένος...
-
Είπε την λέξη φοιτητής ... Το οποίο στα δικά μου χρόνια παρέπεμπε σε αυτόν που φοιτά σε πανεπιστημιακό ίδρυμα ...
Κάτι που σημαίνει ότι έχει γράψει πάνω από 14-15 μέσο όρο στις πανελλήνιες ... (έτσι δεν είναι ακόμα ?)
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Κάτι που σημαίνει ότι έχει γράψει πάνω από 14-15 μέσο όρο στις πανελλήνιες ...Aν ήταν έτσι ούτε μισοί δεν θα ήταν οι φοιτητές...
-
Εγώ έβγαλα 17.5 περίπου... όντως φταίνε τα greeklish σε μεγάλο βαθμο αλλά δεν είναι το ίδιο να γράφεις στο χαρτί και στον υπολογιστή... αυτό βέβαια δεν με δικαιολογεί... Το θέμα όμως δεν ειναι η ορθογραφία μου αλλά τα αυτοκίνητα...
Φιλικα...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
καμια σχεση η σχολη μου με φιλολογιες... το Clio ειναι τοσο καλο??? εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου και απο μεσα μου ερχεται πολυ απλο...
Γιναμε 2 στο φορουμ, που δε μας αρεσει το εσωτερικο του Clio. Αντε να τα 100ησουμε!
Και σε 'μένα δεν μου αρέσει ουτε απ' έξω ούτε από μέσα.Ειδικα μπροστά το θεωρώ απαίσιο
-
Ο χρήστης warcycha14 έγραψε:
To οτι το θεωρεις χειροτερο δε σημαινει πως ισχυει. Τονους η για την ακριβεια οξειες δε βαζω γιατι δεν εχει συνηθισει το χερι μου και αργω πολυ. Σε mail η σε κατι επισημο θα βαλω αλλα οχι σε φορουμ που γραφω συνεχεια, θα κανω ωρες...
Τα απανωτα ορθογραφικα ομως δεν εχουν να κανουν με το ποσο γρηγορα πληκτρολογεις αλλα με το ποσο ξερεις, η ποσο σε εχουν επηρεασει τα greeklish οπως και αποδειχτηκε.
Παρατηση θα κανω οποτε με παιρνει και εχω δικιο οποτε μην απορεις, και στο κατω κατω δεν παρουσιαστηκα ως ξερολας για να κοροιδεψω, το ανεφερα αλλωστε πως και γω κανω λαθακια καμια φορα.Θα ξαναρωτησω τον TS σε ποια εγνατια αναφερετε??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
...
Θα ξαναρωτησω τον TS σε ποια εγνατια αναφερεται??
Το σκίσαμε στο offtopic .
Δε μας είπες tasaras όμως, έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην τιμή που ψάχνεις; -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εννοώ την εγνατιά οδό που ξεκινά απο Ιωάννινα και φτάνει μέχρι Αλεξανδρούπολη... Έψαξα αρκετά βρήκα και μερικά αυτοκίνητα αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι θα κάνω...
-
Παιδιά το Alfa Romeo Mito 1.4 mpi (95hp) πως σας φαίνεται??? Σε εξοπλισμό είναι πολύ πιο πλήρες απο αυτόν του 207... Σε γενικές γραμμές όμως δεν ξέρω... Ποια είναι η άποψη σας???
-
Για μεταχειρισμενο μιλαμε ετσι (γιατι νομιζω οτι πλεον αυτος ο κινητηρας εχει αντικατασταθει απο τον Multiair 105 )?
Θα ειναι πιο οδηγοκεντρικο απο το 207 ενω εχει και 6ταχυτο κιβωτιο που βοηθα σε ησυχο ταξιδι.. Αρκετα καλη επιλογη θα ελεγα. Ποια εκδοση ειναι?
-
Λογικά η αλφα ρομέο δεν είναι ακριβότερη απ τα υπόλοιπα που αναφέρεις;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για μεταχειρισμενο μιλαμε ετσι (γιατι νομιζω οτι πλεον αυτος ο κινητηρας εχει αντικατασταθει απο τον Multiair 105 )?Θα ειναι πιο οδηγοκεντρικο απο το 207 ενω εχει και 6ταχυτο κιβωτιο που βοηθα σε ησυχο ταξιδι.. Αρκετα καλη επιλογη θα ελεγα. Ποια εκδοση ειναι?
Ναι για μεταχειρισμένο μιλάω... Αν και δεν βρήκα κατί σε μια μικρή αναζήτηση που έκανα... Όταν λες ποια έκδοση είναι τι εννοείς??? Είναι το 1.4 mpi με τα 95 άλογα... Διάβασα ομως κάπου οτι πρόκυται για το μοτέρ που έχει και το punto και από αυτα που διάβαζα νομιζώ πως το μοτέρ του 207 ειναί καλύτερο...
Λογικά η αλφα ρομέο δεν είναι ακριβότερη απ τα υπόλοιπα που αναφέρεις;
Σίγουρα αλλά πιστευώ πως αν ψάξω μπορεί να βρώ καποιο καλό μεταχειρισμένο...
-
Παιδιά το Alfa Romeo Mito 1.4 mpi (95hp) πως σας φαίνεται??? Σε εξοπλισμό είναι πολύ πιο πλήρες απο αυτόν του 207... Σε γενικές γραμμές όμως δεν ξέρω... Ποια είναι η άποψη σας???πάρε ρε άνθρωπε ένα ραλύ η gt 207, οι τιμές είναι χώμα
-
Δε θα ελεγα ενδεδειγμενη επιλογη το ραλυ η γενικα το πεζω.Αλλα αυτη ειναι μονο η γνωμη μου..λολ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πάρε ρε άνθρωπε ένα ραλύ η gt 207, οι τιμές είναι χώμα
Θα το χρησιμοποιώ καθημερινα μεσα σε πόλη και η κατανάλωση είναι κατι που με ενδιαφέρει πολύ καθώς δεν έχω και δικό μου εισόδημα...
Δε θα ελεγα ενδεδειγμενη επιλογη το ραλυ η γενικα το πεζω.Αλλα αυτη ειναι μονο η γνωμη μου..λολ
Έχεις κάποια πρόταση να μου κάνεις???
-
Kρινοντας απο τις απαιτησεις (καταναλωση κυριως) θα επελεγα το Grande 1,2.Aλλωστε κι εμενα για εκει με βλεπω.Βρισκεις ανετα στα λεφτα αυτα και πιο κατω με λιγα χλμ απλα προσοχη γτ πολλα ηταν νοικιαρικα κλπ.Ουτε καν 1,4 δλδ.Αυτα.
-
Για μεταχειρισμενο μιλαμε ετσι (γιατι νομιζω οτι πλεον αυτος ο κινητηρας εχει αντικατασταθει απο τον Multiair 105 )?
Θα ειναι πιο οδηγοκεντρικο απο το 207 ενω εχει και 6ταχυτο κιβωτιο που βοηθα σε ησυχο ταξιδι.. Αρκετα καλη επιλογη θα ελεγα. Ποια εκδοση ειναι?
Όταν λες ποια έκδοση είναι τι εννοείς??? Είναι το 1.4 mpi με τα 95 άλογα...
Εννοω αν ειναι η εκδοση Progresion ή Distinctive αυτη που ψαχνεις...
Αν και με οριο τα 7.000 € λιγο δυσκολο να βρεις Mito..
Punto(95 hp) vs 207(95 hp) vs Punto T-jet(120 hp)