-
Βλέποντας την κατάσταση που επικράτει στην χώρα και την αγωνία του κόσμου να παρακολουθήσει τις συνεχώς μεταβαλόμενες εξελίξεις λέω να καταγράφουμε τις μαντεψιές ή προβλέψεις μας για το μέλλον...
αρχίζω με 3 δικές μου...
-
Θα πάψουμε να καίμε πετρέλαιο για την θέρμανση μας ... ήδη για τους πολιτισμένους λαούς αποτελεί εξαιρετικά παράλογο και απορούν πως συνεχίζουμε να το κάνουμε...
-
ο ΠΑΟ θα πάψει την κυριαρχία του στο μπάσκετ... ο βιασμός των νοσοκομείων από τους γιαννακοπουλέους φτάνει στο τέλος τους... no money , no honey...
-
η φούσκα των φωτ/κων θα σκάσει... είναι φανερό και το τυρί και η φάκα, και όμως ο κοσμάκις 'επενδύει'
-
-
Βλέποντας την κατάσταση που επικράτει στην χώρα και την αγωνία του κόσμου να παρακολουθήσει τις συνεχώς μεταβαλόμενες εξελίξεις λέω να καταγράφουμε τις μαντεψιές ή προβλέψεις μας για το μέλλον...
αρχίζω με 3 δικές μου...
-
Θα πάψουμε να καίμε πετρέλαιο για την θέρμανση μας ... ήδη για τους πολιτισμένους λαούς αποτελεί εξαιρετικά παράλογο και απορούν πως συνεχίζουμε να το κάνουμε...
-
ο ΠΑΟ θα πάψει την κυριαρχία του στο μπάσκετ... ο βιασμός των νοσοκομείων από τους γιαννακοπουλέους φτάνει στο τέλος τους... no money , no honey...
-
η φούσκα των φωτ/κων θα σκάσει... είναι φανερό και το τυρί και η φάκα, και όμως ο κοσμάκις 'επενδύει'
-
-
αρχίζω με 3 δικές μου...
-
-
-
-
-
Στον κρυο Έβρο φυσικό αέριο γιοκ. Απλά περνάει ο αγωγός και καταλήγει εις τας Αθήνας για να ζεσταίνεται το λεκανοπέδιο.
Θα μπορούσε το μοναδικό πρατήριο που εφοδιάζει τα αυτοκίνητα υγραέριο να μην είναι 12 χιλιόμετρα έξω από την Αλεξ/πολη.Ελπίζω ο 13ος και 14ος μισθός να μη χαθεί στον ιδιωτικό τομέα αν και δε βλέπω να τη γλιτώνουμε.
-
Θα παρω alfa romeo.
-
που θα ειναι
-
-
Θα γ@μηθεί ο Δίας, γενικά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
http://en.akinator.com/#Και ναι!! Τον βρήκε!!
-
-
tha erthei o vasilias..molis valo greek fonts tha diorthoso sxetika alla den antexa ithela na to po...
-
Μαντευω πως η ιστορια με το ημερολογιο των Μαγια θα παρει παραταση για καποια αλλη χρονια.
-
Αποδοση 1,01 το παραπανω..
-
1.Θα παει η βενζινη 2 ευρω.
2.Θα το κανω μετατροπη υγραεριο.
3.Θα δουλευω για να πληρωνω το κρατος.
4.Μαλλον θα φυγω απο την Ελλαδα. -
Θα ξαναφάει μπαν ο Τρύφωνας.
-
Αν δεν τα επιβεβαιωσει η Αση Μπηλιου , εγω δεν πιστευω τιποτα απ' οσα γραψατε.
-
Βρε απλες μαντεψιες είναι ... Δεν είναι ντε φακτο γεγονότα για να τα επισημοποιησει η μπιλιου...
-
παναθηναικος ολυμπιακος 4-1 ακριβες σκορ
-
Με βλέπω να παντρεύομαι
-
δεν θα αλλαξει τιποτα ουσιαστικο
Μαντεψιές...