-
Πολλά πολλά δεν έχω κατά νου για τους diesel της Ford.
Στο Κα είναι της Φίατ, στα υπόλοιπα είναι της ΠΣΑ, στα επαγγελματικά υπάρχουν και της Μάζντα. Η Φορντ δεν επενδύει σε ντιζελιές εδώ και χρόνια, τα παίρνει έτοιμα.
-
ΠΣΑ???
-
ΠΕΖΟ - ΣΙΤΡΟΕΝ Ε??
-
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΠΕΖΟ - ΣΙΤΡΟΕΝ Ε?? -
δεν ξερω απο που ειναι και που κρατα η σκουφια του αλλα απο γνωστους μου με επιβατικα και επαγγελματικα φορντ πετρελαια δεν ειχαν προβλημα.μονος ενδοιασμος μας πρεπει να ειναι η ποιοτητα του καυσιμου...
-
Gulietta. Αν δεν θέλεις να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας leon ή s40 αλλά αλλάζει το μοντέλο.
Αν θέλεις να ζοριστείς λιγάκι περισσότερο και δεν σε νοιάζουν τα τέλη και πάλι, υπάρχει και το S60 σε βασική (σχετικά) έκδοση. -
Εναντί του Mondeo κι εγώ S60 θα πρότεινα ή S40 σε λιγότερα χρήματα.
-
Παίζει και το Golf τώρα που το θυμήθηκα αλλά η kosmocar έχει αποφασίσει να μην εισάγει ακόμα την έκδοση με μηδενικούς ρύπους οπότε προσωπικά το απέρριψα.
-
Είμαι κάτοχος εδώ κα ένα μήνα ενός VOLVO S 40 D2 (BUSINESS). Το αγόρασα 20.700 ΕΥΡΩ (η έκδοση KINETIC ήταν 1200 ευρώ πιο φθηνή - η παραγγελία έγινε 6/7/2011). Είμαι και εγώ 2.00 μέτρα ύψος και έχω ένα παιδί 2 ετών. Πριν το πάρω είχα και εγώ ενδοιασμούς για τους χώρους. Παρ'όλο που δεν φαίνεται ευρύχωρο στο μάτι βολέυομαι άνετα στο κάθισμα χωρις να χρειάζεται να το πάω πίσω τέρμα (θα ήθελα όμως να σηκώνεται λίγο περισσότερο η βάση του καθίσματος) και έχοντας την πλάτη του σε σχετικά όρθια θέση. Η γυναίκα μου κάθεται πίσω χωρίς να έχει την τεράστια ευρυχωρία αλλά και χωρίς να στριμώχνεται.Ο κινητήρας του είναι διαμάντι με πολύ καλό τράβηγμα απο τις 1800 σαλ και με άφθονη ροπή για ξεκούραστη οδήγηση και άνετα προσπεράσματα. Τα παραπάνω συνδυάζονται και με χαμηλή κατανάλωση - έχω κάνει 1900 χλμ (τα 1400 μέσα σε πόλη) και η μέση τιμή που μου δείχνει ο υπολογιστής είναι 5.8 λτ/100χλμ- με συντηρητική οδήγηση , το δουλέυω από τις 1800σαλ έως 2400σαλ. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-
Ο χρήστης LAMYZ έγραψε:
Είμαι κάτοχος εδώ κα ένα μήνα ενός VOLVO S 40 D2 (BUSINESS). Το αγόρασα 20.700 ΕΥΡΩ (η έκδοση KINETIC ήταν 1200 ευρώ πιο φθηνή - η παραγγελία έγινε 6/7/2011). Είμαι και εγώ 2.00 μέτρα ύψος και έχω ένα παιδί 2 ετών. Πριν το πάρω είχα και εγώ ενδοιασμούς για τους χώρους. Παρ'όλο που δεν φαίνεται ευρύχωρο στο μάτι βολέυομαι άνετα στο κάθισμα χωρις να χρειάζεται να το πάω πίσω τέρμα (θα ήθελα όμως να σηκώνεται λίγο περισσότερο η βάση του καθίσματος) και έχοντας την πλάτη του σε σχετικά όρθια θέση. Η γυναίκα μου κάθεται πίσω χωρίς να έχει την τεράστια ευρυχωρία αλλά και χωρίς να στριμώχνεται.Ο κινητήρας του είναι διαμάντι με πολύ καλό τράβηγμα απο τις 1800 σαλ και με άφθονη ροπή για ξεκούραστη οδήγηση και άνετα προσπεράσματα. Τα παραπάνω συνδυάζονται και με χαμηλή κατανάλωση - έχω κάνει 1900 χλμ (τα 1400 μέσα σε πόλη) και η μέση τιμή που μου δείχνει ο υπολογιστής είναι 5.8 λτ/100χλμ- με συντηρητική οδήγηση , το δουλέυω από τις 1800σαλ έως 2400σαλ. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!Σε ποια αντιπροσωπεία; νομίζω έχει περίπου 23000 με απόσυρση. Αυτό που θα με χάλαγε είναι ότι σταματά σε κανά μήνα η παραγωγή του και ότι ήδη κυκλοφορεί 7 χρόνια.
-
19500 απλή έκδοση χωρίς μεταλλικό χρώμα και χωρίς το start and stop το παράγγειλε φίλος μου πριν κάποιους μήνες...
Βέβαια του είχαν πει παράδοση στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη και ακόμα να έρθει... Σε λίγο θα κλείσει 2 μήνες ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ -
Ο χρήστης Iceman21 έγραψε:
Είμαι κάτοχος εδώ κα ένα μήνα ενός VOLVO S 40 D2 (BUSINESS). Το αγόρασα 20.700 ΕΥΡΩ (η έκδοση KINETIC ήταν 1200 ευρώ πιο φθηνή - η παραγγελία έγινε 6/7/2011). Είμαι και εγώ 2.00 μέτρα ύψος και έχω ένα παιδί 2 ετών. Πριν το πάρω είχα και εγώ ενδοιασμούς για τους χώρους. Παρ'όλο που δεν φαίνεται ευρύχωρο στο μάτι βολέυομαι άνετα στο κάθισμα χωρις να χρειάζεται να το πάω πίσω τέρμα (θα ήθελα όμως να σηκώνεται λίγο περισσότερο η βάση του καθίσματος) και έχοντας την πλάτη του σε σχετικά όρθια θέση. Η γυναίκα μου κάθεται πίσω χωρίς να έχει την τεράστια ευρυχωρία αλλά και χωρίς να στριμώχνεται.Ο κινητήρας του είναι διαμάντι με πολύ καλό τράβηγμα απο τις 1800 σαλ και με άφθονη ροπή για ξεκούραστη οδήγηση και άνετα προσπεράσματα. Τα παραπάνω συνδυάζονται και με χαμηλή κατανάλωση - έχω κάνει 1900 χλμ (τα 1400 μέσα σε πόλη) και η μέση τιμή που μου δείχνει ο υπολογιστής είναι 5.8 λτ/100χλμ- με συντηρητική οδήγηση , το δουλέυω από τις 1800σαλ έως 2400σαλ. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σε ποια αντιπροσωπεία; νομίζω έχει περίπου 23000 με απόσυρση. Αυτό που θα με χάλαγε είναι ότι σταματά σε κανά μήνα η παραγωγή του και ότι ήδη κυκλοφορεί 7 χρόνια.
Αν δεν έχεις σκοπό να το πουλήσεις σύντομα, δε βλέπω κανένα πρόβλημα σε αυτό. Το αυτοκίνητο είναι πιό ώριμο από ποτέ, έχοντας λύσει κάθε πιθανή παιδική ασθένεια. Σαν αυτοκίνητο δε είναι πολύ καλό ακόμα και σήμερα!
-
Ο χρήστης Iceman21 έγραψε:
Σε ποια αντιπροσωπεία; νομίζω έχει περίπου 23000 με απόσυρση. Αυτό που θα με χάλαγε είναι ότι σταματά σε κανά μήνα η παραγωγή του και ότι ήδη κυκλοφορεί 7 χρόνια.
Φίλε από Λάρισα το πήρα, τότε ίσχυε μια έκπτωση 2000 ευρώ δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και το χρώμα του είναι λευκό που είναι 800 ευρώ πιο φθηνό. Έχε υπ'όψιν ότι έχει αναμονή τουλάχιστον 3 μήνες στην παράδοση. Εγώ το παρήγγειλα 6/7/2011 και το πήρα 15/12/2011 (ημερομηνία παράδοσης μου είχανε πει την 20/10/2011 αλλά το πήρα 2 μήνες αργότερα για λογους που δεν θα ήθελα να αναφερθώ εδώ). Όσον αφορά τους ενδοιασμούς σου για την παλαιότητα του μοντέλου θα συμφωνήσω με τον REALZEUS και θα προσθέσω ότι η σχεδίαση του δείχνει πολύ πιό σύγχρονη απο τα ανταγωνιστικά προς αυτό μοντέλα και ότι τα στοιχεία που συνοδεύουν το όνομα VOLVO (ασφάλεια-ποιότητα-αξιοπιστία{θέλω να πιστέυω-οψόμεθα}) δεν θα έπρεπε να σε αποτρέψουν από την αγορά του.
-
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!
-
Ε δεν το λές και προσφορά! Βρίσκεις με τον ίδιο ακριβώς κινητήρα το corsa σε πολύ καλύτερες τιμές και πιστέυω ότι το Corsa είναι αρκετά πιο ολοκληρωμένο πακέτο παρά τα χρονάκια του. Με τον ίδιο κινητήρα επίσης βρίσκεις και Grande Punto/Punto Evo/Punto. Εκτός και αν εννοείς το Aveo sedan οπότε δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
-
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!προχώρα άφοβα
απλά κάντο τεστ ντραιβ να δεις αν σε ενοχλουν οι 17αρες ζαντες κ σκεψου αν το θες 4πορτο ή 5πορτο -
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!Τις ίδιες τιμές ίσως και λίγο πιο κάτω με τα 1000€ σε έκπτωση έχει και το opel corsa 1.3 dte ecoflex edition(δεν πληρώνει και τέλη,ενώ το aveo πληρώνει) όπως και το νέο fiat punto 1.3 multijet 85 ps easy(14300 με την έκπτωση των 1000€ και δεν πληρώνει τέλη).Επίσης το corsa & punto έχουν ασύγκριτα καλύτερο brand και φήμη-μεταπώληση από το κάποιο αβέο(αμερικανάκι της gm) .Aν σε ενδιαφέρει να έχει και 6-αρι σασμάν δες και το hyundai i20 1.4 crdi 90ps και 22,4 ροπή και πιο φτηνό(στο κιλκίς και την κοζάνη οι αντιπρόσωποι το δίνουν 12368€ με απόσυρση και 13300 χωρίς απόσυρση δες στο car.gr).
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!
προχώρα άφοβα
απλά κάντο τεστ ντραιβ να δεις αν σε ενοχλουν οι 17αρες ζαντες κ σκεψου αν το θες 4πορτο ή 5πορτοΓια ποιο λόγο να έχει ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης 17άρες?Για να κοπανάει συνέχεια και να κάνει η αλλαγή 4άδας 600€ ?Το aveo για μένα απαγορεύεται να κάνει το ίδιο σε λεφτά με τα καταξιωμένα στην αγορά punto-corsa και όλα με το ίδιο μοτέρ.Για μένα είναι υπερτιμημένο ακόμα το αβέο δεν πρέπει να κάνει πάνω από 13500 το πετρέλαιο και να ξεκινά από τα 9500€ το βασικό 1.2(όταν το fiesta 1.25 ξεκινά από τα 9990€) Αν και σε πολλά συμφωνούμε chemic σε αυτό το θέμα με το aveo με βρίσκεις αντίθετο τελείως.Γιατί να είναι ακριβότερο και από το δυνατότερο i20 πετρέλαιο?
-
Το AVEO το έχω οδηγήσει 2 φορές σε τεστ ντραιβ κ σε πίστα κ είδα ότι όντως είναι πολύ καλό αμάξι ρε συ. Επι τοις ουσίας δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τον (μη τουρμπατο) ανταγνωσμό (λίγο στο τιμόνι σε σχέση με τα φιεστα/ίμπιζα ας πουμε) ενώ έχει το καλό ότι είναι φρέσκο μοντέλο με καινουργιο πλαίσιο που θα μπει κ στο νεο κόρσα, ενώ τα άλλα μοντέλα λίγο ή πολύ είναι στη δύση της πορείας τους. Για την τιμη του, σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένα χιλιάρικο κατω για να εχει πλεονέκτημα τιμής, αλλά είναι βαρυφορτωμένο από εξοπλισμό. Κ σίγουρα ενα 500αρικο κόβεται χαλαρά από την τιμή του πιστευω
Η λογική μου που απορρίπτει όλα τα άλλα μοντέλα είναι η εξής: Ο κινητήρας της φιατ είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή στην κατηγορία. Μεταξύ κόρσα και αβεο, το αβεο είναι πιο καινουργιο κ πιο όμορφο μέσα, κ με 6αρι σασμαν, αρα αβεο αφου με τον ίδιο εξοπλισμό έρχονται στα ίδια.
Η φιατ με το πουντο δυστυχώς τα έχει κάνει σαλάτα κ έχει κ το ΘΡΑΣΟΣ να τιμολογεί στο θεό
για τις 17αρες νο προμπλεμ. μεχρι να χρειαστεί λαστιχα θα έχουν πεσει κ αλλο οι τιμες, ενώ εμείς με 15αρες δεν θα βρίσκουμε λάστιχο της προκοπής. Το μόνο θέμα είναι οι λακουβοδρόμοι μας. γιαυτό είπα στο φίλο να το οδηγήσει οπωσδήποτε -
To aveo εμένα μου αρέσει εξωτερικά πιο πολύ από το corsa-punto.Το έχω δει μόνο σε αντιπροσωπεία.Δεν μου άρεσε όμως το εσωτερικό σε θέματα πλαστικών και αίσθηση ποιοτητας(υπολείπεται στα μάτια μου και μοιάζει πιο φτηνιάρικο από τα εσωτερικά των fiesta,clio,rio,punto evo)ενώ δεν μου άρεσε καθόλου και το τεράστιο βάθος του ταμπλό(που δεν μπορείς να υπολογισεις που τελειώνει το αμάξι μπροστά,δεν λέω αυτό υπάρχει πλέον σχεδόν παντού αλλά όχι σε τόσο βαθμό.Επίσης για τις διαστάσεις μου(1.85 και 95 κιλά) βρήκα κακή τη θέση οδήγηγης,πολύ ψηλή που και τέρμα κάτω να την πάς πάλι κάθεσαι θεοψηλα .Ειναι για γυναίκες με 1.60 ύψος το κάθισμα.Οσα αυτοκίνητα έχουν αυτό το σοβαρό κουσούρι τρώνε άκυρο από εμένα .Δεν είμαι δα και 2+ μέτρα,όποιος θέλει να κάθεται ψηλά ας πάρει κανένα τζιπ,κανένα άρμα δεν ξέρω έλεος.Επίσης επειδή φορά το ίδιο μοτέρ με τα άλλα θα προτιμούσα να μην πλήρωνε τέλη και ας μην είχε 6άρι σασμάν.Όποιος θέλει 6άρι ας πάρει clio dci 105 ή i20 1.4 crdi με το οροπέδιο.Επίσης ένα άλλο αρνητικό είναι πως για να κουμπώσεις τις ταχύτητες θέλει να έχεις φάει καλό πρωινό ,ακόμα να το λύσουν αυτό το θέμα στην GM(το ίδιο και στο κόρσα,το ίδιο και σε κάποια κορεάτικα και σε κάποια ιταλικά).Στο fiesta αλλάζω ταχύτητες για την πλάκα μου,με το 1 δαχτυλάκι.Στα νησιά που είχα νοικιάσει corsa,micra,accent εκείνο το πράγμα δεν το λες σασμάν το λές μια αηδία και μισή
Υ.γ Το punto evo το είχαν κάνει σκατά μπροστά,τώρα με το φετινό λίφτ το σουλουπόσανε και με ψιλοάρεσε το my2012,καλά όχι όπως το gp αλλά το gp δεν είχε ωραίο και ποιοτικό εσωτερικό ενώ το τωρινό έχει ωραίο εσωτερικό,πιο ποιοτικό και φωτεινό με τις διχρωμίες μαυρου-κοκκινου. To punto 2012 1.3 85ps easy 5D(με esp) έχει 1000€ έκπτωση και τιμη 14300€,μια χαρά μην μπερδεύεσαι με τις τιμές punto evo mylife που ήταν ακριβό και φτωχό σχετικά.
DIESEL MEΧΡΙ 1600cc και τιμή μεχρι 23 - 24.000 ευρω..