-
AZZ-4226 ή 28, μάλλον το πρώτο και επιτέλους ένα καλό ΑΥΑ, ΑΥΑ 116.
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΝ 4282 σε Fabia στη γειτονιά του mjr.Είναι Λαμπεταίου... Το είδες στην πλατεία;
Το χάσαμεεεεε το ... κορμί ... πατριώτη !!!
Ημέρα πένθους η σημερινή καθώς χάθηκε το ΕΕΕ-333 μέσα από τα χέρια μου από χθες!!!!
Κρίμα! Ίσως αν το ζητούσες ελαφρώς πριν τη σειρά του, να το προλάβαινες.
Δεν πειράζει, πάμε γι' άλλον αριθμό -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Το χάσαμεεεεε το ... κορμί ... πατριώτη !!!Ημέρα πένθους η σημερινή καθώς χάθηκε το ΕΕΕ-333 μέσα από τα χέρια μου από χθες!!!!
Όχι ρε φίλε, τι κατραπακιά ήταν αυτή???
Τι σκέφτεσαι τώρα?? -
Παραλλειπόμενα ... παρατηρήσεων στην Γιαννιτσών-Θεσ/νίκης:
Εθεάθησαν τα:
+ ΙΟΗ-7307 σε λευκό FIAT DOBLO στην ΣΙΔΕΝΟΡ, αλλά υπάρχει καλύτερο το ΙΟΗ-7311...
+ ΙΟΚ-1432 σε καφέ VW PASSAT στα Διυλιστήρια της ΕΚΟ,καλύτερο πάντα το ΙΟΚ-1535...
+ ΝΙΤ-8082(χ) σε νέο λευκό SUZUKI SWIFT,Ιωνία,ακόμη δεν έχω δει κάτι πάνω από ΝΙΤ-81**...
περί Γιαννιτσών είδα σε λιγότερο από ένα 2ωρο παρατηρήσεις του κοντοτοπίτη carfanatic προηγούμενων μηνών:
+ ΕΕΡ-2795 σε μαύρο SUV, αραγμένο στον κεντρικό στην άκρη των Γιαννιτσών,στην Εδέσσης-Θεσσαλονίκης, καλύτερο ΕΕΡ...
+ ΕΕΕ-4330 σκούρο μπλε FORD FIESTA ή FOCUS όχι S-MAX,κοντά στην Νέα Πέλλα...
+ ΕΕΕ-4333 λευκό FORD FIESTA,στα φανάρια Αγ.Αθανασίου (Αντιθ.ρεύμα),με οδηγό αξιωματικό της Αστυνομίας,τυχαίο το εκτός σειράς... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!@edmond: Δε ξέρω αν το είχε καβατζώσει κάπου αλλού ή το είχε αφήσει με τα άλλα, πάντως μου είπε ότι δώθηκε το πρωί την ώρα που η ίδια είχε πάει για κάποιες ώρες στις εξετάσεις (διπλωμάτων) της Σκύδρας ή Κρύας Βρύσης, μπορεί να ήταν και η ίδια στο κόλπο ή να βρήκε την συγκεκριμένη δικαιολογία!!!
... τι μου θύμησες τώρα κάτι για το πουλί που θα πετάξει ... μου είπες κάποτε!!! Δυστυχώς πέταξε (δες παρακάτω)
@mjr & Dr.House: Προς το παρόν θα μείνω στο οικείο μου πια ΚΤΖ-838, δεν ξέρω άμα θέλω άλλο ... ίσως μελλοντικά δε θα με χαλούσε το ΙΙΙ-111 των Ιωαννίνων αλλά χωρίς γνωστο και 400χλμ. μακρυά χλωμό το κόβω για όταν θα 'ρθει η ... ώρα του!!!P.S.: Έχω ξενερώσει μετά τα σημερινά και δεν ξέρω εάν στο προσεχές διάστημα ... θα είμαι δραστήριος στα postαρίσματα μου ... δεν μπορώ να χωνέψω ότι θα κυκλοφορεί άλλος με το ... ΕΕΕ-333
... Εάν είχα πάει όπως είχα προγραμματίσει την Δευτέρα,έστω και μες την καταιγίδα, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά
Ίσως σε μερικούς μήνες (αναγκαστώ) να ακολουθήσω τα βήματα του ikarus260 ... αλλά χωρίς επιστροφή ...και ποιος ξέρει ίσως να σας ποστάρω από κει που θα 'μαι φωτό με ΖΗ και 6 νούμερα μετά!!!P.S.2: Επειδή δεν ξεχνώ ... εύκολα ... θα παραθέσω τι ελέγθει στις 20/11/11:
EEE333 » 20/11/11 18:06
edmond έγραψε:
EEE333 έγραψε:
NOY-490 λευκό HONDA ASTREA σε deliverάδικο το βραδάκι στο ... [Δ]
ΝΙΤ-4584(χ) μαύρο OPEL CORSA μετά απο 5΄ επίσης στο ... [Δ]
Τέλος πολύ καλό το:
ΡΡΒ-4837 σε λευκό VW POLO τα μεσάνυχτα στην Καμάρα ... αλλά λίγο καθυστεριμένο
παρεπιπτοντως με το 333 τι εγινε? ρωτησες ξανα μηπως και μπορουν να στο δωσουν τωρα που πλησιαζει η σειρα του?
ειχες πει οτι φοβοντουσαν ενδεχομενο ελεγχο.
παντως καλου-κακου δεν το 'καβατζαρεις' για να εισαι σιγουρος? μπορει να εχει κι αλλος τις ιδιες 'ορεξεις' με εσενα.. και οπως καταλαβαινεις το πουλι μετα πεταει και δεν ξαναγυρνα...EEE333 έγραψε:
thaliarque έγραψε:
Ταξινομήσεις
Σημερινές (16/11):
ΕΕΕ 251 14/10, αφιερωμένο εξαιρετικά... (νέκρα όμως! ακόμα το 252...)Ναι 'σαι καλά thaliarque και σ'ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι τόσα χρόνια να ζήσεις όσο το ΕΕΕ που ανέφερες ...
... **καλό Μάιο και βλέπουμε θα πάω Γιαννιτσά **... μετά την Καθαροδευτέρα ας το ξαναδούμε πάλι ... προκαταβολικά thnx!Όπως βλεπεις η ομάδα έχει thaliarque οπότε δεν φοβάμαι (ποιός Αντωνίου τώρα ) ... θα περιμένω να φτάσουν στο 320 περίπου για **να πάω να το ζητήσω πιο πριν δύσκολα θα μου το δώσουν **... με τους ρυθμούς που πάνε.
**Εάν στην περίπτωση που δεν το εύχομαι και το χάσω να είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξω nickname!!! **Όσο για το τελευταίο θα αποφασίσω όταν θα ακούσω πρώτα τις γνώμες σας και μετά θα το πράξω ... ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ γι αυτό δεν θα ήταν άσχημο απ την στιγμή που το nickname μου δεν ανταποκρίνετε στην πραγματικότητα!!!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μισή ώρα πριν κλείσει το μηχανολογικό δόθηκε πινακίδα ΗΚΥ 8911 σε Scudo μεταχειρισμένο και ξέρω να σας πω ότι η παλιά πινακίδα του ήταν ΗΚΑ 2705
Aν μπορείς να μας πεις και την ημερομηνία ταξινόμησης αν την γνωρίζεις (της πρώτης πινακίδας εννοώ). Ευχαριστώ
Είναι του 2001
Απο το πρωί υπάρχει παρκαρισμένο ένα NEW Panda λευκό στο αεροδρόμιο με αριθμό κυκλοφορίας ΡΕΜ 6555
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
και ποιος ξέρει ίσως να σας ποστάρω από κει που θα 'μαι φωτό με ΖΗ και 6 νούμερα μετά!!!swiss..?
-
Kρίμα ρε συ!
Άλλη φορά στείλε και εσύ κανένα πμ να την κανονίζαμε την δουλειά..
-
ΟΖΟ 430
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
**Εάν στην περίπτωση που δεν το εύχομαι και το χάσω να είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξω nickname!!! **
Όσο για το τελευταίο θα αποφασίσω όταν θα ακούσω πρώτα τις γνώμες σας και μετά θα το πράξω ... ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ γι αυτό δεν θα ήταν άσχημο απ την στιγμή που το nickname μου δεν ανταποκρίνετε στην πραγματικότητα!!!
Εντάξει είναι λυπηρό να περιμένεις κάτι τόσο καιρό και να μην πραγματοποιείται, ξενερώνεις... όμως μην τρελαίνεσαι η ζωή συνεχίζεται και υπάρχουν πιστεύω και άλλα σημαντικά πράγματα που πρέπει να εκτιμώνται και να υλοποιούνται.
Εάν αποφασίσεις να αλλάξεις nickname και να είναι ξανά σχετικό με πινακίδα, καλό θα είναι να ζητήσεις να την παραλάβεις μερικές ημέρες νωρίτερα και όχι να ζητήσεις να σου την κρατήσουν, διότι τελικά στις ημέρες μας είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους με τους οποίους έχεις γνωριμία πολλών ετών ενίοτε και κολλητούς πόσω μάλλον δε κάποιους υπαλλήλους των μηχανολογικών διευθύνσεων.
Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ να είσαι καλά. -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΡΥΙ-12με πρόλαβες
ΡΥΙ-26 σε παπί -
ΝΙΤ-8328 Ford KA νεο...
-
ΡΟΧ-3244 σε ένα RAC
-
IOA 3337 VW Up
-
KEZ-4271 tiguan στο φανάρι των Λεχαινών.
-
ΚΟΜ 6760 σε Yaris mk2
-
Παρατηρήσεις 18/5 με έναν νέο κλάδο ... που ήρθε πολύ γρήγορα κι εκεί που τον περιμέναμε ... πριν κάνει την έκπληξη!!!
Νέος κλάδος επαγ/κών Δυτ.Θεσ/νίκης: ΝΙΤ-8101/8200 το ΝΙΤ-8100 δώθηκε 4/5 σε επιβατικό...
διότι:
+ ΝΙΤ-8235 (Μαρτίου) ====> http://img848.imageshack.us/img848/1571/nit8235.jpg ...Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
+ ΝΙΤ-8328 Ford KA νεο...... δεν μας είπες ότι είναι και χάρτινο ====> http://img27.imageshack.us/img27/4819/nit8328.jpg (Καλαμαριά)...
+ ΝΙΤ-8444 πινακιδωμένο σε μαύρο PEUGEOT 308 (Εύοσμος) ...
+ ΝΙΤ-8469 (χ) (Ιβανώφειο) ====> http://img407.imageshack.us/img407/4969/nit8469.jpg ...
and the best of all:
+ ΝΙΤ-8121 σε λευκό PEUGEOT PARTNER σημερινό,σούρουπο στα Εβραϊκά κοιμητήρια!!!Στα 'Ανατολικά' τώρα είχαμε κατά σειρά:
+ ΝΗΧ-4350 (Καλαμαριά) ====> http://img534.imageshack.us/img534/1348/nhx4350.jpg ...
+ ΝΗΧ-4373 [DODGE CALIBER SXT] (Πανεπιστήμια) ====> http://img29.imageshack.us/img29/6913/nhx4373.jpg ...
+ ΝΗΧ-4380 (Εύοσμος) ====> http://img525.imageshack.us/img525/1934/nhx4380.jpg
καιρός να ψάχνουμε για ΝΗΧ-44** και ΝΗΧ-45** ...
Τέλός:
+ ΡΜΤ-8583 (Σ.Σταθμός) ====> http://img217.imageshack.us/img217/1774/pmt8583.jpg -
ΧΑΟ 2090 σε DS 3
-
ΗΕΑ 251 deliveroπαπο.
-
IPB 5179 dacia sandero stepway
IOA 3463 vw up! -
ΙΡΒ 5187
ΑΖΖ 2403
ΥΝΡ 9430 σε κάτι στενά του Πειραιά
ΒΙΟ 329
ΒΧΙ 327είδα και το ΗΝΕ 3458 στην Ηλία Ηλιού.
-
παιδια καλησπερα και συγνωμη για το λιγο οφτοπικ,αλλα μηπως ξερει κανεις σε τι ετος (και μηνα?) εμφανιστηκε η πινακιδα ΙΜΗ-4*** εδω στην αθηνα?
-
Ο χρήστης waterspout έγραψε:
παιδια καλησπερα και συγνωμη για το λιγο οφτοπικ,αλλα μηπως ξερει κανεις σε τι ετος (και μηνα?) εμφανιστηκε η πινακιδα ΙΜΗ-4*** εδω στην αθηνα?2009 ιούλιο στην Ν. Αττική
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012