ΙΜΧ-7741
ΙΟΙ-8891
ΙΖΧ-9915 επαγγ. άρα είτε δίνονται οι τετράγωνες της δυτικής Αθήνας στα επαγγελματικά, είτε...δεν ήταν
τετράγωνες εξαρχής!
ΑΝΚ-7989
Ο κλάδος της Πάρου ακόμα αναζητείται!
ΕΕΕ-7200 νέος κλάδος στην ανατολική Αττική
ΕΕΕ-4878
ΚΧΧ-6739
ΚΧΧ-9138
ΟΒΧ 501
ΟΜΗ 401
ΟΚΙ 21
Το ΙΜΧ-8409 δεν έχει δοθεί, ας διορθωθεί λοιπόν στο μπλογκ η παρατήρηση αλλά και ο κλάδος των επαγγελματικών
που λογικά θα φτάνει ως το 8500: αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας που αναμένεται
να φτάσει ο κλάδος των επιβατικών στο ΙΜΧ-8000 και θα έχουμε το άλμα.
Η πτώση στις ταξινομήσεις είναι (και θα συνεχίσει λογικά να είναι) τέτοια που η αρχική πρόβλεψη για τους φετινούς
συνδυασμούς αναθεωρείται προς το αρκετά χειρότερο: με τίποτα ΤΚΤ και ΑΚΜ πριν κλείσει η χρονιά, πολύ απίθανα
βλέπω και ΙΡΕ, ΙΡΑ, ακόμα και ΙΟΒ.* Όπως καταλαβαίνετε οι μόνοι σίγουροι νέοι συνδυασμοί που απομένουν για φέτος
είναι ΙΟΑ και ΙΟΚ μέσα στον Απρίλιο, ΝΙΥ και ΧΙΖ μέσα στο καλοκαίρι και ΗΚΧ καλοκαίρι ή φθινόπωρο... Για το ΙΜΜ η
εμφάνιση πρέπει να θεωρείται βέβαιη αλλά το πότε θα εξαρτηθεί από το τι θα πάρει ο κλάδος των επαγγελματικών
όταν (μέσα στο καλοκαίρι; ) φτάσει στο ΙΖΧ-9999: από ΙΚΤ-9001 ή ΙΚΤ-9501 ή ΙΜΜ-1000 οι πιθανοί κλάδοι εκεί...
Το ΤΚΡ-8585 είναι σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, εκτός αν η σχετική φωτό στο http://www.leoforeia.gr είναι φωτοσόπ!
Ο χρήστης dimitris.83 έγραψε:
...Δηλαδή οι τετράγωνες των Ιωαννίνων κράτησαν 14 χρόνια?Εντυπωσιακό!!!
Τι ακριβώς εννοείς; Οι τετράγωνες των Ιωαννίνων ήταν ΙΝΑ-3401/3999 και άρχισαν να δίνονται στα Γιάννενα το 1984
όπως άλλωστε και τα κανονικά ΙΝΑ. Φαίνεται πως είχαν μείνει πολλές αφού κάποια στιγμή έφυγαν από τον αρχικό
τους προορισμό και κάποιες από αυτές (όχι αναγκαστικά όλες...) δόθηκαν μέσα στη διετία 2004-05 (τουλάχιστον...)
στη Θεσσαλονίκη. Το Atego που είδες πρέπει να ήταν μοντέλο 2004, νομίζω πως είχα δει ένα τέτοιο (ΜΕΒΓΑΛ; ) το
καλοκαίρι του 2004 στην Αθήνα, όπως λες κι εσύ με τετράγωνη ΙΝΑ-38** και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Επίσης
έχω στο κινητό μου φωτογραφία χάρτινου ( δεν παίζονται αυτοί οι Θεσσαλονικείς) ΙΝΑ-3868 σε Golf Plus
που έμοιαζε πολύ φρέσκο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 10/12/2006.
- το Φλεβάρη ο Άλιμος έδωσε σχεδόν 600 ΙΟΙ. Λαμβάνοντας υπόψη πως μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα δούμε νέο κλάδο
επαγγελματικών, ίσως ΙΟΚ-6401/7450 κατά την προσφιλή τακτική, βγάζουμε το συμπέρασμα πως για να φανούν τα
πρώτα ΙΡΑ πριν κλείσει η χρονιά θα πρέπει ο Άλιμος να δίνει κατά μέσο όρο 900 νούμερα το μήνα, νούμερο που ίσως
το φτάσει και το ξεπεράσει τους αμέσως επόμενους μήνες με τα νοικιάρικα της Hertz αλλά μετά;...
- το Φλεβάρη επίσης, στου Παπάγου έδωσαν σχεδόν 1100 ΙΜΧ. Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς ως το τέλος της
χρονιάς, τα πρώτα ΙΟΒ θα φανούν οριακά πριν κλείσει η χρονιά αλλά πιστεύω πως οι ρυθμοί μετά το καλοκαίρι θα
πέσουν σε τέτοιο βαθμό που τελικά δεν... Κάτι αντίστοιχο παίζει και με τα ΙΡΕ στην Ανατολική Αθήνα που έχει πέσει
τρομερά.