-
ΗΚΥ 8462 Νavarra
-
ΙΡΒ 419* σε Transit
IKT 7011 σε Polo...
ΥΤΑ 346* σε Ml εισαγωγης... -
ΖΧΝ-2043 επαγγελματικό
Ακόμα να δω ΑΗΜ-8***... Έχει νεκρώσει τελείως η αγορά;
Ο χρήστης edmond έγραψε:
μιας και δεν κινειται φυλλο ειπα να το ριξω λιγο στο παρελθον...- το ΥΟΤ 7222 πότε δοθηκε?
- το ιδιο και για το ΜΕΖ 7170. Ηταν σε ενα Tiguan TDI και μου φανηκε λιγο παραξενο.
Το ΥΟΤ-7222 δόθηκε Γενάρη 1994, αν δεν είναι εκτός σειράς. Το ΜΕΖ-7170 θα έπρεπε να είναι τέλη 2005-αρχές 2006
οπότε έχεις δίκιο, είναι παράξενο που είναι σε Tiguan που ήρθε στην Ελλάδα τέλη του 2007... -
AZZ-3912 και ΖΧΝ-6385 πριν λίγο.
-
Καλό μήνα σε όλους παιδιά!!!Μια παρόμοια παρατήρηση ΙΝΑ-3889 τετράγωνη σε ΜΒ ATEGO!!!
-
ΡΥΗ-868
@ΕΕΕ333
Η αλήθεια δεν έχω παράπονο, εδώ κάτι ψιλοκινείται, μάλλον εγώ είμαι γκαντέμης. Δεν πειράζει όμως αφού τα βλέπει ο limited1 (κι ο ετεροδημότης 3W2000)Edit
Ξέχασα, καλό μήνα σε όλους, επίσης -
Ο χρήστης dimitris.83 έγραψε:
Καλό μήνα σε όλους παιδιά!!!Μια παρόμοια παρατήρηση ΙΝΑ-3889 τετράγωνη σε ΜΒ ATEGO!!!Τιποτα το περιεργο δεν εχει αυτο...
Θεσσαλονικη 2005, κυκλοφορουσαν και καποια Fiat Punto τοτε νοικιαρικα της Dirent.Καλο μηνα σε ολους...
-
ΥΤΑ 3539 σε Smart.
ΜΗΒ 1595 σε φορτηγάκι και από ότι είδα ο συνδυασμός της Λήμνου δεν υπάρχει στο blog των πινακίδων,εκτός και αν δεν το πρόσεξα.
Επίσης με επιφύλαξη ΑΖΖ 403* σε Navara. -
Υπέροχα! To blog δεν δουλεύει με το λινκ σε tk.
-
AME 4357 σε Α3 εκτιμώ εκτός σειράς.
-
Καλό μήνα σε όλους .... με παρατηρήσεις...
Πρωτομηνιά με 1,5 παρατήρηση!!!!
Η μισή παρατήρηση είναι το ...
ΝΙΤ-6985 ... που πινακιδώθηκε ... το πέτυχα το μεσημέρι,που σταμάτησε εμπρός μου σε φανάρι ... και του τράβηξα ... μία :
http://img267.imageshack.us/img267/6410/nit6985.jpg ...
η δε οδηγός ... οπτασία
και πριν 3 ώρες απέναντι από το .... Μαρόκκο σταθμευμένο το :
ΚΤΖ-1404 σε μαύρη Μ/Β ====> http://img714.imageshack.us/img714/4004/1404v.jpg -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Υπέροχα! To blog δεν δουλεύει με το λινκ σε tk.Όντως, γιατί δεν δουλεύει το σιτε?
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Καλό μήνα σε όλους παιδιά!!!Μια παρόμοια παρατήρηση ΙΝΑ-3889 τετράγωνη σε ΜΒ ATEGO!!!
Τιποτα το περιεργο δεν εχει αυτο...
Θεσσαλονικη 2005, κυκλοφορουσαν και καποια Fiat Punto τοτε νοικιαρικα της Dirent.Καλο μηνα σε ολους...
Το ATEGO πρωτοβγήκε νομίζω το 1998.Δηλαδή οι τετράγωνες των Ιωαννίνων κράτησαν 14 χρόνια?Εντυπωσιακό!!!
-
Ειδα ενα ΗΑΜ - 3805 σε νεο Tiguan , δεν ξερω αν ειναι εντελως προσφατο το αναφερω
-
ΙΡΒ 3085 twingo
ΙΚΤ 7465 σε μεταχειρισμένο
ΑΡΝ 3626 σε Α3
και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είδα το ΤΚΡ 8585 σε ασημί sedan (Honda, Nissan κάτι τέτοιο) και όχι σε λεωφορείο. Πρέπει όμως να ήταν ΙΚΡ, αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Υπέροχα! To blog δεν δουλεύει με το λινκ σε tk.
Όντως, γιατί δεν δουλεύει το σιτε?
Γιατί έληξε και επειδή είχαμε 'κίνηση' τώρα ζητάνε €€. 20€ συγκεκριμένα. Ψάχνω κάτι άλλο τώρα.
Προς το παρόν υπάρχει αυτό.edit: έτοιμο: http://www.greeklicenseplates.co.nr/
ελπίζω να μας 'αντέξουν' αυτοί!
edit2:μιας και ανέφερα την 'κίνηση', μερικά στατιστικά: Το τελευταίο μήνα το blog είχε 2.248 επισκέψεις, οι περισσότεροι (82%) χρησιμοποιούν Windows και Firefox (32%), Chrome (29%), Internet Explorer (23%). Επίσης, εκτός από το greeklicenseplates.tk και το 4tforum.gr το blog το επισκέπτονται από διάφορα άλλα forum και σελίδες. -
ΤΚΡ-8639
ΚΖΤ 835 -
ΧΝΙ-6938 σε νεο swift
-
ΙΡΒ 3131 σε νέα σειρά 1, εταιρική
-
ΙΜΧ-7741
ΙΟΙ-8891
ΙΖΧ-9915 επαγγ. άρα είτε δίνονται οι τετράγωνες της δυτικής Αθήνας στα επαγγελματικά, είτε...δεν ήταν
τετράγωνες εξαρχής!ΑΝΚ-7989
Ο κλάδος της Πάρου ακόμα αναζητείται!ΕΕΕ-7200 νέος κλάδος στην ανατολική Αττική
ΕΕΕ-4878
ΚΧΧ-6739
ΚΧΧ-9138ΟΒΧ 501
ΟΜΗ 401
ΟΚΙ 21Το ΙΜΧ-8409 δεν έχει δοθεί, ας διορθωθεί λοιπόν στο μπλογκ η παρατήρηση αλλά και ο κλάδος των επαγγελματικών
που λογικά θα φτάνει ως το 8500: αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας που αναμένεται
να φτάσει ο κλάδος των επιβατικών στο ΙΜΧ-8000 και θα έχουμε το άλμα.Η πτώση στις ταξινομήσεις είναι (και θα συνεχίσει λογικά να είναι) τέτοια που η αρχική πρόβλεψη για τους φετινούς
συνδυασμούς αναθεωρείται προς το αρκετά χειρότερο: με τίποτα ΤΚΤ και ΑΚΜ πριν κλείσει η χρονιά, πολύ απίθανα
βλέπω και ΙΡΕ, ΙΡΑ, ακόμα και ΙΟΒ.* Όπως καταλαβαίνετε οι μόνοι σίγουροι νέοι συνδυασμοί που απομένουν για φέτος
είναι ΙΟΑ και ΙΟΚ μέσα στον Απρίλιο, ΝΙΥ και ΧΙΖ μέσα στο καλοκαίρι και ΗΚΧ καλοκαίρι ή φθινόπωρο... Για το ΙΜΜ η
εμφάνιση πρέπει να θεωρείται βέβαιη αλλά το πότε θα εξαρτηθεί από το τι θα πάρει ο κλάδος των επαγγελματικών
όταν (μέσα στο καλοκαίρι; ) φτάσει στο ΙΖΧ-9999: από ΙΚΤ-9001 ή ΙΚΤ-9501 ή ΙΜΜ-1000 οι πιθανοί κλάδοι εκεί...Το ΤΚΡ-8585 είναι σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, εκτός αν η σχετική φωτό στο http://www.leoforeia.gr είναι φωτοσόπ!
Ο χρήστης dimitris.83 έγραψε:
...Δηλαδή οι τετράγωνες των Ιωαννίνων κράτησαν 14 χρόνια?Εντυπωσιακό!!!Τι ακριβώς εννοείς; Οι τετράγωνες των Ιωαννίνων ήταν ΙΝΑ-3401/3999 και άρχισαν να δίνονται στα Γιάννενα το 1984
όπως άλλωστε και τα κανονικά ΙΝΑ. Φαίνεται πως είχαν μείνει πολλές αφού κάποια στιγμή έφυγαν από τον αρχικό
τους προορισμό και κάποιες από αυτές (όχι αναγκαστικά όλες...) δόθηκαν μέσα στη διετία 2004-05 (τουλάχιστον...)
στη Θεσσαλονίκη. Το Atego που είδες πρέπει να ήταν μοντέλο 2004, νομίζω πως είχα δει ένα τέτοιο (ΜΕΒΓΑΛ; ) το
καλοκαίρι του 2004 στην Αθήνα, όπως λες κι εσύ με τετράγωνη ΙΝΑ-38** και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Επίσης
έχω στο κινητό μου φωτογραφία χάρτινου ( δεν παίζονται αυτοί οι Θεσσαλονικείς) ΙΝΑ-3868 σε Golf Plus
που έμοιαζε πολύ φρέσκο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 10/12/2006.- Ας γίνω πιο αναλυτικός:
- το Φλεβάρη ο Άλιμος έδωσε σχεδόν 600 ΙΟΙ. Λαμβάνοντας υπόψη πως μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα δούμε νέο κλάδο
επαγγελματικών, ίσως ΙΟΚ-6401/7450 κατά την προσφιλή τακτική, βγάζουμε το συμπέρασμα πως για να φανούν τα
πρώτα ΙΡΑ πριν κλείσει η χρονιά θα πρέπει ο Άλιμος να δίνει κατά μέσο όρο 900 νούμερα το μήνα, νούμερο που ίσως
το φτάσει και το ξεπεράσει τους αμέσως επόμενους μήνες με τα νοικιάρικα της Hertz αλλά μετά;... - το Φλεβάρη επίσης, στου Παπάγου έδωσαν σχεδόν 1100 ΙΜΧ. Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς ως το τέλος της
χρονιάς, τα πρώτα ΙΟΒ θα φανούν οριακά πριν κλείσει η χρονιά αλλά πιστεύω πως οι ρυθμοί μετά το καλοκαίρι θα
πέσουν σε τέτοιο βαθμό που τελικά δεν... Κάτι αντίστοιχο παίζει και με τα ΙΡΕ στην Ανατολική Αθήνα που έχει πέσει
τρομερά.
-
ΤΚΡ 8784 σε νέο Fiat Panda στο αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ σε φωτογραφίες αβίδωτες
Οταν πέφτει κατευθείαν μέσω blogspot http://greeklicenseplates.blogspot.com
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012