-
XNI-6866 σε fiesta
XNI-6888 σε bmw 1 -
HKY 8274 Smart πιθανόν μετάχειρο.
-
ΙΝΧ 3533
-
ΙΜΧ 6733 σε αυτό:
-
Καλημέρα παιδιά.
Μία απορία που πηγαίνει λίγο πιο πίσω από το 2012.
Ξέρω ότι οι πινακίδες με το μπλε χρώμα και με 5ψήφιους αριθμούς ξεκίνησαν τη δεκαετία του ΄50 (για την Αθήνα από το 35001).
Πιο πριν πώς γινόταν η αριθμοδότηση; Έχω δει πάλι φωτογραφίες παλαιότερων αυτοκινήτων με πέντε ψηφία, στις οποίες υπήρχε παύλα ανάμεσα στα δύο πρώτα και τα επόμενα. -
ΗΚΤ 1311 αλλά η είδηση είναι άλλη. Το Α3 που τις φορούσε ήταν καινούργιο. Ο κλάδος αυτός θα πρέπει να έχει τα περισότερα μεταχειρισμένα - κυρίως 4Χ4 αγροτικά - στην Ελλάδα!!!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΑΗΜ-7941
..... σε 3008
και ΕΒΜ 3587 σε 500 -
ΗΑΜ 5910 σε Corsa από τη Δευτέρα,άλλα 89 έμειναν για να πάει η Αμαλιάδα στο ΗΑΝ 8000-9999 πιθανότατα.
οργισμένο edit μεγάλη ξενέρα αυτό που έγινε με το αρχικό post..
edit n2:thaliarque ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ(βαριέμαι να σου στείλω sms)
-
ΕΕΡ 2678
-
Παρατηρήσεις 8/2/12 με φωτό εν μέσω χιονοθύελας ...
αφιερωμένες σε εσάς σε Ρόδο Κρήτη,Πελοπόνησσο που χιόνι ίσως έχετε δει στον τόπο σας αλλά χιονοθύελα(?)...
ΝΙΤ-6688 πινακιδωμένο σε γαλάζιο/σιέλ FORD KUGA από βραδύς κινούμενο στον Παλ.Σ.Σταθμό την ώρα που φωτογράφιζα αυτό το 'Ρ' : http://imageshack.us/photo/my-images/696/42701j.jpg/
δυστυχώς δεν πρόλαβα το KUGA ... αλλά μου έμεινε το Ρ-42701
και τέλος το καλό μέσα στην χιονοθύελα στους 0 βαθμούς που θα το ζήλευαν και οι ταξινομήσεις του thaliarque ... ας του το αφιερώσω όπως και στους άνωθεν (δυστυχώς το χιόνι δεν καλοφαίνετε λόγω ανέμου ) :
ΝΙΤ-6701 σε λευκό MITSUBISHI ASX από το μεσημέρι (Νέα Παραλία - σταθμευμένο)...
http://imageshack.us/photo/my-images/32/6701f.jpg/@garvanitis: Έχω ερώτηση.... Δόθηκαν ΝΙΡ σε αστικά του ΟΑΣΘ? Ήξερα ότι πριν τα τελευταία ΝΙΤ ... ότι είχαμε σταματήσει στο ΝΙΟ-8750 ... Σήμερα όμως είδα ΝΙΡ-2053 στην γραμμή 17 (Τριανδρίας) κάπου στην Καμάρα!!! Απ'ότι θυμάμαι κάπου στο ΝΙΡ-20** είχαν δωθεί σε Λ.Δ.Χ. έχω δει αρκετά τουριστικά... αλλά του ΟΑΣΘ δεν θυμάμαι
-
ΡΟΧ-2734 σε Fiesta sport.
-
Εδώ και μερικές ημέρες ΚΝΤ-1832, ΚΖΧ-5643, ΗΝΗ 560.
Προχθές ΚΜΡ-6392. -
ΙΜΧ-6951
ΙΟΙ-8381
ΙΡΒ-3041
ΙΡΒ-4201 επαγγ.
ΙΚΤ-7381
ΙΖΧ-9899 επαγγ., αναμένεται άμεσα νέος κλάδος εδώ
ΥΤΑ-3341
ΥΝΤ-2501
ΖΧΝ-6301
ΝΗΧ-3691
ΝΗΧ-3991
ΕΜΚ-4500, αναμένεται άμεσα νέος κλάδος εδώ (Πάρος)ΕΕΕ-4049, αναμένεται άμεσα νέος κλάδος εδώ (ανατ. Αττική)
ΡΑΟ-5899, πολύ σύντομα νέος κλάδος κι εδώ (Μαγνησία)
ΕΕΕ-6900 Κορινθία, νέος κλάδοςΟΚΗ 981, από βδομάδα τα πρώτα ΟΚΙ
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
@garvanitis: Έχω ερώτηση.... Δόθηκαν ΝΙΡ σε αστικά του ΟΑΣΘ? Ήξερα ότι πριν τα τελευταία ΝΙΤ ... ότι είχαμε σταματήσει στο ΝΙΟ-8750 ... Σήμερα όμως είδα ΝΙΡ-2053 στην γραμμή 17 (Τριανδρίας) κάπου στην Καμάρα!!! Απ'ότι θυμάμαι κάπου στο ΝΙΡ-20** είχαν δωθεί σε Λ.Δ.Χ. έχω δει αρκετά τουριστικά... αλλά του ΟΑΣΘ δεν θυμάμαι
Επαναταξινομηση... Ποιο λεωφορειο ηταν, τι αριθμο κινησης (τριψηφιο) ειχε, θυμασαι?
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ερωτηση προς... ναυτιλωμενους..
το FIN που ειδα σημερα προφανως ειναι απο Φινλανδια?Σωστός ... εδώ και μια δεκαετία περίπου το SF (Suomi-Finland) αντικαταστάθηκε σε FIN (Finland) ...
αλλά θα παραδεχτώ όποιον δει ΑΧ σε οβάλ, υπάρχει περίπου εδώ + 15-16 χρόνια,κι έχω δει μόνο 1 πριν μια 10ετία περίπου έξω από Κοπενχάγη, χωρίς να χρειαστεί να επισκευτώ το Mariehamn στην πρωτεύουσα των AX ... (κι όχι δεν εννοώ τις παλαιότερες Αχαϊας)Ωπα, πιαστηκες αδιαβαστος...
Η αλλαγη απο SF σε FIN εγινε την πρωτοχρονια του 1993.
Οσο για τα AX ειναι ανεπισημα και εχω δει στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα ηταν σε αυτοκινουμενο τροχοσπιτο το οποιο ηταν χτισμενο σε σασσι φορτηγου Scania R93M4X2. Αναλογο βεβαια με το ΑΧ θα μπορουσε να χαρακτηριστει και το CAT που ειδα - παλι σε αυτοκινουμενο τροχοσπιτο αλλα κανονικων διαστασεων - απεναντι απο το Μακεδονια Παλλας το καλοκαιρι και ηταν ισπανικο (καταλανικο για την ακριβεια...)
-
Παρατηρήσεις 10/2/12 :
ΕΕΡ-4575 σε κρεμ VW CADDY το μεσημέρι (Φάληρο - εν κινήσει)
κι όταν σε θέλει η τύχη τα βλέπεις και μαζί:
ΝΙΤ-6737 σε ασημί μτχ. AUDI A4 προ ώρας (Κέντρο - σταθμευμένο) ====> http://imageshack.us/photo/my-images/69/6737s.jpg/
... κι ακριβώς απο πίσω του σταθμευμένο στα 2μ. στο πεζοδρόμιο (δεν αποκλείω και του ίδιου ιδιοκτήτη με το AUDI) το:
ΝΟΥ-747 λευκό ακόμη με τις ζελατίνες πάνω του SYM COMBIZ 125 ====>
http://imageshack.us/photo/my-images/580/747vl.jpg/Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Επαναταξινομηση... Ποιο λεωφορειο ηταν, τι αριθμο κινησης (τριψηφιο) ειχε, θυμασαι?
Ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι πρόλαβα να δω στο ανέφερα, θα το ξαναπετύχω όμως που θα μου πάει και θα στο πω ...
[Ωπα, πιαστηκες αδιαβαστος...
Η αλλαγη απο SF σε FIN εγινε την πρωτοχρονια του 1993.
Σαν χθες το θυμάμαι ... πως περνάν τα χρόνια ... τόσο γρήγορα ... έχασα την αίσθηση του χρόνου
Κως: ΚΧΕ-8625 (19/02/12), ΜΟΥ-1137 (11/08/11)
απόθεμα συνδυασμών: ΚΧΕ μέχρι 9999, ΚΧΖ-1000/5499Να υποθέσω ότι κάποιος έχει την μηχανή του χρόνου και δεν μας το λέει???
-
Γιατρέ, που χάθηκες...?
-
ΝΗΧ-3828 σε νεοτατο Fabia
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι πρόλαβα να δω στο ανέφερα, θα το ξαναπετύχω όμως που θα μου πάει και θα στο πω ...
Volvo ηταν, ή κατι αλλο?
-
Καλησπέρα έχω μια ερώτηση ξέρει κανείς πώς είναι μοιρασμένα σε νομούς τα Φορτήγα ΔΧ?
Και κάτι ακόμα στα 50αρια είναι τελέιως στη τύχη οι γραμματοσειρές πχ στη Θεσπρωτια που το εχω παρατηρήσει εχουν ΜΡΖ -
Τα 50ρια έχουν όντως άλλη γραμματοσειρά και συνήθως δίνονται τυχαία με 3 γράμματα και 4ψηφιους αριθμούς
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012