-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεταιειμαι περίεργος να ακουσω τι εννοεις γιατί παω στοιχημα ότι δεν εχεις προσωπική εμπειρία (και πάλι).
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Yγραέριο και στροφάρισμα ψηλά δεν πάνε μαζί.
Όχι ότι είναι το μόνο πρόβλημα στο να βάλεις υγραέριο σε RX8Σε διαφορα Αμερικανικα Fora που χαζευα, πλεον, απ' οσο γραφουν τουλαχιστον, με τις καταλληλες ρυθμισεις, και
ποιοτικη μετατροπη, δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα...Τα Bold,ειναι ολα οσα κανενας ελληνας καιροσκοπος εγκαστατης δε θα εκανε
Πραγματι, και η πλειοψηφια ειναι μαλλον τετοια, αλλα με λιγο ψαξιμο, και ενημερωση, μπορεις να αποφυγεις εναν τετοιο εγκαταστατη, και να κανεις σωστα την δουλεια που θελεις...
-
A.E.I.
http://www.youtube.com/ -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
A.E.I.
http://www.youtube.com/:-))))))
-
θα το παρει το ποτάμι ρε συ Κικιζα ή θα ρωτήσεις πάλι εδω κι εκει για να δικαιολογήσεις τα άδεια σου διχτυα;
μην ξεχάσεις τα λινξ ε
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοειτε?
-
ασε τους κακεντρεχείς και απαντησε σε μενα /
-
...αν πειτε, τι ακριβως εννοειτε με τα παραπανω...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεται
ειμαι περίεργος να ακουσω τι εννοεις γιατί παω στοιχημα ότι δεν εχεις προσωπική εμπειρία (και πάλι).
-
αφού το παίζει παλαβή μωρε, σιγα μην παρακαλάμε κιολας να μαθουμε τα αυτονόητα
-
ειμαι περίεργος να ακουσω τι εννοεις γιατί παω στοιχημα ότι δεν εχεις προσωπική εμπειρία (και πάλι).
Πες μας εσυ λοιπον που (οπως παντα) εχεις προσωπικη εμπειρια ΠΟΣΟ λιγο πινει το S2000 ειδικα οταν πιεζεται...
-
Πες μας εσυ λοιπον που (οπως παντα) εχεις προσωπικη εμπειρια ΠΟΣΟ λιγο πινει το S2000 ειδικα οταν πιεζεται...
Ρε φιλε,ολα τα αυτοκινητα ,ιδιατερα αυτα των υψηλων επιδοσεων,οταν πιεζονται πινουν.
Θα ανοιξετε κουβεντα περι καταναλωσης σε τετοιου ειδους οχηματα;
Νομιζω ,τζαμπα θα την ανοιξετε. -
Aυτό δε λέει??
-
ας πει ρε παιδιά καποιος στον ΚΙΚΙΖΑ ότι μετά το καλοκαίρι κλεινει 6 χρονια στα χερια μου το αμάξι που ο ΚΙΚΙΖΑΣ το εχει δοκιμάσει μονο στο youtube και στο underground racing my ass LTD ftu ke vgeno
ειναι δυνατόν να εισαι τόσο ΚΙΚΙΖΑΣ ρε ΚΙΚΙΖΑ;
μας έχεις ζαλίσει με τη μπαρουφολογία σου. γελάνε και οι πετρες μαζί σου και υπαρχουν άνθρωποι που δηλώνουν οτι ντρέπονται που σε έχουν γνωρίσει. μεγαλύτερη ντροπή δεν υπαρχει/
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ρε φιλε,ολα τα αυτοκινητα ,ιδιατερα αυτα των υψηλων επιδοσεων,οταν πιεζονται πινουν.
Θα ανοιξετε κουβεντα περι καταναλωσης σε τετοιου ειδους οχηματα;
Νομιζω ,τζαμπα θα την ανοιξετε.σε ποια εποχή ζεις αγαπητέ; και σε ποια ήπειρο το κυριότερο;
-
-
-
βάλε και μερικα λαδια, μια στροφή και ενα κερμπ και εισαι μέσα 100%
-
ας πει ρε παιδιά καποιος στον ΚΙΚΙΖΑ ότι μετά το καλοκαίρι κλεινει 6 χρονια στα χερια μου το αμάξι που ο ΚΙΚΙΖΑΣ το εχει δοκιμάσει μονο στο youtube και στο underground racing my ass LTD ftu ke vgenoειναι δυνατόν να εισαι τόσο ΚΙΚΙΖΑΣ ρε ΚΙΚΙΖΑ;
μας έχεις ζαλίσει με τη μπαρουφολογία σου. γελάνε και οι πετρες μαζί σου και υπαρχουν άνθρωποι που δηλώνουν οτι ντρέπονται που σε έχουν γνωρίσει. μεγαλύτερη ντροπή δεν υπαρχει/
Ενας λογος παραπανω, ξαναλεω, να μας πεις ΠΟΣΟ λιγο πινει το S2000 ειδικα οταν πιεζεται...
Τα υπολοιπα ειναι αρες μαρες κουκουναρες.
Αν ντρεπονται καποιοι που με εχουν γνωρισει, ας μου το πουν απο κοντα να μην κουραζομαστε αδικα, ουτε αυτοι, ουτε εγω.
Με τετοιες μ@λακισμενες καταστασεις και κατινιες δεν ασχολουμαι.
Χ@στηκαμε ρε μεγαλε που το εχεις 6 χρονια, να τα χιλιασεις. Αμα εχεις να πεις κατι επι του θεματος, πες το, πες ποσο καιει μεση καταναλωση, σε τι συνθηκες, κτλ, και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα (sic) με το τρολλαρισμα σου, την μπουρδολογια σου, και την χαζοχαρουμενη αναγκη να μειωνεις καποιον λεκτικα για να νιωσεις καλυτερος/ανωτερος... -
ΚΙΚΙΖΑ εσυ το ανέφερες πρωτος και το διατύπωσες λες και εχεις γεννηθεί μεσα στο αμάξι
συνέχισε να μας διασκεδάζεις μεσόκοπε μεσήλικα ΚΙΚΙΖΑ
Mazda RX-8 ή Honda S2000 (μεταχειρισμένα)