-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μακριά απο Γερμανικά και Ιταλικά. Όλα προβλήματα και πανάκριβα ανταλλακτικά έχουν. Πάρε το Volvo ή το Megane είναι τα καλύτερα, τα ασφαλέστερα και τα πιο αξιόπιστα. -
-> Mazda 3?
-> Seat Leon?
-> Peugeot 308?
-> Nissan Quasqai? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Μακριά απο Γερμανικά και Ιταλικά. Όλα προβλήματα και πανάκριβα ανταλλακτικά έχουν. Πάρε το Volvo ή το Megane είναι τα καλύτερα, τα ασφαλέστερα και τα πιο αξιόπιστα.
Κιχ δεν κάνει το Megane iii! Οπως και όλα τα τελευταία Renault. Ούτως ή αλλως με τα 5 χρόνια εγγύηση που έχουν πλέον είναι κομπλέ.
@kinq1
Mazda 3 ---> πολύ πίσω σε επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όμορφο όμως και με καλή οδική συμπεριφορά
Seat Leon ---> οδεύει για αντικατάσταση, αλλά αν δεν ενοχλεί αυτό είναι ένα καλό value for money. θεωρώ όμως ότι αυτή τη στιγμή με τις τιμές που έχει το Megane είναι προτιμότερο: και πιο φρέσκο, και πιο ποιοτικό μέσα με διαφορά, και 1.4 με 130 άλογα και καλύτερες εγγυήσεις.
Peugeot 308 ---> ψοφίμι συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και πολύ ακριβο για αυτά που προσφέρει
Nissan qashqai ---> δεν το λες σπορτιφ, ούτε είναι κάτω από 18.000 euro -
nissan juke
ευχαριστώ. -
http://cf.alfaromeo.gr/gain/default.aspx?id=9&parent=2
Mito Distinctive 135hp M-Air με 17.500€. Καλό deal.
-
Ο χρήστης mariaef έγραψε:
θελω οσο τον δυνατον οικονομικοτερο σπορτιβ και γρηγορο μαζι!Σπορτίβ + focus mk3 απλά δεν παίζει... αν και όχι κάτοχος focus...
Όπως δεν παίζει το ίδιο απάξι σε 3θ...
Για τα άλλα δεν τα έχω οδηγήσει, δεν έχω ιδέα...
Το προηγούμενο Astra gtc είχε το εξής θέμα με το στρίψιμο: Κρατάει... κρατάει... κρατάει... μετατοπίζεται όλο το εμπρός μέρος 30-40 πόντους... χωρίς προειδοποίηση εννοείται! Προσωπικά θα το έπαιρνα σαν white goods on wheels εάν ήταν πάρα πολύ φθηνό και φορτωμένο με εξοπλισμό και πάλι θα το σκεφτόμουν πολύ...
Tο 3θ Megane κάτι μου λέει, αλλά δεν το έχω οδηγήσει...
Το Leon επίσης εξαιρετικό, με μόνο μειονέκτημα την εικόνα του εσωτερικού (εμένα με αφήνει αδιάφορο) και την ελλιπή ηχομόνωση. Κατά τ' άλλα νομίζω εξαιρετικό σε στρίψιμο, κινητήρα και πακέτο συνολικά.
Ταύρε κόψε τα
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
και την ελλιπή ηχομόνωσηO elteo που το οδηγεί, έχει άλλη γνώμη.
-
Ο χρήστης mariaef έγραψε:
θελω οσο τον δυνατον οικονομικοτερο σπορτιβ και γρηγορο μαζι!
Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δηλαδή!
Η Mito είναι η πιο sport επιλογή. Από εκεί και πέρα κάνεις παραχωρήσεις σε χώρους, ενώ αν μιλάμε για turbo, μην περιμένεις σπουδαία οικονομία από κανένα, αν τα οδηγείς όπως 'πρέπει'.
@IasonasPeri: Αν και κάτοχος Ford, μόνο άσχημα λόγια έχω να πω για το νέο Focus οδηγικά! ΓΙα το δε Astra δεν συζητώ καν... τραγικό!
το astra τραγικο οδηγικα ??θα ηθελες λιγακι να μου το εξηγησεις αυτο ?
Ευχαρίστως να στο εξηγήσω Μαρία μου. Το Astra H, (αυτό στο οποίο αναφέρεσαι) είναι το μοναδικό σύγχρονο αυτοκίνητο που μετά από 20 λεπτά οδήγησης, σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, γύρισα στον κάτοχο και του είπα: 'Το γυρνάς εσύ... δεν αντέχω να κάνω μέτρο ακόμα με αυτό το πράγμα!'. Βέβαια μιλάω για 1400 5θυρο. Ο ορισμός της ευθανασίας!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μακριά απο Γερμανικά και Ιταλικά. Όλα προβλήματα και πανάκριβα ανταλλακτικά έχουν. Πάρε το Volvo ή το Megane είναι τα καλύτερα, τα ασφαλέστερα και τα πιο αξιόπιστα.Γνώστης!!! NOT!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ταύρε κόψε τα
-
Να πάρει Golf. Που να μπλέκει τώρα με Γαλλικά...
-
Καλύτερα να το αλλάξεις σε
- Mito 1,4t (αν δεν σε ενδιαφέρουν οι χώροι και θέλεις επιδόσεις , και εξαιρετικό εξωτερικό σχεδιασμό )
- Megane Coupe 1.4t (αν θέλεις λίγο περισσότερο Coupe σχήμα λίγο καλύτερους χώρους , αλλά υποδεέστερες επιδόσεις)
- C30 1.6t diesel. (αν θέλεις κάτι που ξεχωρίζει σε ποιότητα , σχεδιασμό , οικονομία , και με ένα upgrade...για επιδόσεις)
Astra , Focuς κλπ ( ναι κλπ. δεν αξίζουν αναφορά ). είναι ή πολύ άσχημα ή όχι spotive όπως ζητάς
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
και την ελλιπή ηχομόνωση
O elteo που το οδηγεί, έχει άλλη γνώμη.
Τι να σου πω... στο test drive μου έκανε εντύπωση ότι με 110-120 έκανε περίπου όσο θόρυβο κάνει και το 206 μου (που δεν φημίζεται και για την ηχομόνωσή του). Λίγο πιο ήσυχο από τα λάστιχα, αλλά κάπου στα 120 κάνει θόρυβο ο αέρας στους καθρέφτες...
Ξέρω ότι σχετικά εύκολα διορθώνεται το θέμα με τον θόρυβο από τα λάστιχα (αν κάποιος έχει όρεξη ν' ασχοληθεί), οπότε βελτιώνεται η κατάσταση...
Αν εννοείς ότι μιλάω χωρίς να το έχω οδηγήσει, αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζω...
-
Δεν εννοώ τίποτα για εσένα.
Απλά κάπου έχει γράψει ο elteo ένα ποστ που έλεγε ότι το leon είναι πιο ήσυχο και από το c4 που είχε πριν.Αν θέλει μπορεί να το επαναλάβει και ο ίδιος αυτό που έλεγε,
έλεγε μάλιστα ότι έκανε εντύπωση και στους συνεπιβάτες του πόσο ήσυχο είναι το leon και μάλιστα ακόμα περισσότερο που είναι και 1.800 κυβικά. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μακριά απο Γερμανικά και Ιταλικά. Όλα προβλήματα και πανάκριβα ανταλλακτικά έχουν. Πάρε το Volvo ή το Megane είναι τα καλύτερα, τα ασφαλέστερα και τα πιο αξιόπιστα.
Γνώστης!!! NOT!!!
NOT!!! ΓΝΩΣΤΗΣ!!!
-
Και ήμουν επιεικής λόγω μέρας να φανταστείς!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλύτερα να το αλλάξεις σε- Mito 1,4t (αν δεν σε ενδιαφέρουν οι χώροι και θέλεις επιδόσεις , και εξαιρετικό εξωτερικό σχεδιασμό )
- Megane Coupe 1.4t (αν θέλεις λίγο περισσότερο Coupe σχήμα λίγο καλύτερους χώρους , αλλά υποδεέστερες επιδόσεις)
- C30 1.6t diesel. (αν θέλεις κάτι που ξεχωρίζει σε ποιότητα , σχεδιασμό , οικονομία , και με ένα upgrade...για επιδόσεις)
Θα συμφωνήσω απόλυτα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και ήμουν επιεικής λόγω μέρας να φανταστείς!Εγώ πάντα προσπαθώ να απαντώ με την ίδια επιείκια που μου μιλάνε!!!
-
Χαίρομαι! Φιλιά!
-
Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, το ΜΙΤΟ 1.4 που γράφει ο συνάδελφος παραπάνω είναι εξαιρετική πρόταση, ειδικά γα αυτό που ψάχνεις.
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΜΗ !!