-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ειρωνικο ειναι???
Το χρησιμοποιω αρκετα ειτε γιατι το παταω καταλαθος εναντι του και βαριεμαι να το σβησω ( ) ειτε γιατι τα θεωρω παρομοια και μ αρεσει περισσοτερο.
Νομιζω ειρωνικο ειναι τοΤο ίδιο και εγω!!! Ζητησα ερμηνεία στο θεμα 'Απορίες (εκτός αυτοκίνησης)' στον Αντιλογο!
-
Όχι ρε σεις. Ειρωνικό δεν είναι κανένα από τα δύο: &
Νομίζω ειρωνικά είναι αυτά: &
-
@Πάνος
Δεν ξέρω εμένα μου βγάζει μια ειρωνεία..
Σορρυ για το που ξεκίνησα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όχι ρε σεις. Ειρωνικό δεν είναι κανένα από τα δύο: &Νομίζω ειρωνικά είναι αυτά: &
Τα μεν πρώτα είναι ειρωνικά, τα δε δεύτερα τρολλίστικα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι ιμάντες στους TS αλλάζονται ανά 45.000 με οδηγία του εργοστασίου. Δεν είχες ενημερωθεί αρμοδίως;Να ενημερωθω απο την απαραδεκτη αντιπροσωπεια η οποια κανει το παν για να τα τσεπωσει?
Καθε 2 μηνες στο συνεργειο ηταν τ αμαξι, κανεις δεν ειπε τιποτα προφανως, και μετα μου ελεγαν 'θα μπορουσατε να ειχατε σκοτωθει.' ΣΩΠΑ!Απαραδεκτοι και οι ιμαντες και η αντιπροσωπεια. Αστεια πραγματα. Αν ηταν κανενα ανταλλακτικο των 10 ευρω να το βαζανε να χαλαει και καθε 1.000 χλμ.
Οχι και 300 ευρω ποσο ειναι δε θυμαμαι... ισως 600.. καπου τα χω γραμμενα. -
Η αντιπροσωπεία φταίει! Αυτό σήκωνε μέχρι και μήνυση και αγωγή!
-
Η αντιπροσωπεία φταίει! Αυτό σήκωνε μέχρι και μήνυση και αγωγή!Μου ειπαν τοτε την χοντρη φορα οτι ειχε σπασει ο ιμαντας και ημουν τυχερος που δε μπλεχτηκε καπου (δε θυμαμαι που) γιατι θα εφευγα με μπλοκαρισμενο αξονα πουθενα και μπορει να ηταν με 20 μπορει να ηταν με 120. Και μου λενε ειστε τυχερος που ζειτε ακομα...
Τρεχα γυρευε... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα λαντα τα παραγγελνες σημερα και η παραλαβη ηταν σε 5 χρονια.
Τόσο premium τα lada;;;;
Στα VW η αναμονή ήταν 6 μήνες...
Μακράν το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που πέρασε ποτέ από την οικογένεια ένα Golf IV 1.6. Με την εξαίρεση του μοτέρ, του κιβωτίου και των φρένων, έχει χαλάσει - τρίξει οτιδήποτε άλλο είχε πάνω του. Τα πλαστικά του είναι εξαιρετικά ποιοτικά για μέσα στην έκθεση, αλλά με μηδενική αντοχή στο χρόνο (μιλάμε για τη χειρότερη αθλιότητα που έχω δει σε αμάξι - καμία σχέση με τα πλαστικά στο 206 μου, τα οποία είχαν-έχουν πολύ χειρότερη μεταχείριση και δείχνουν ακόμα σαν καινούρια), οι διακόπτες αντέχουν 2-3 χρήσεις έκαστος, τα φρένα (με 4 δίσκους μη χέσω) φρενάρουν πολύ αποτελεσματικά (αν δεν φρενάρεις πάνω από 3-4 φορές στην ίδια διαδρομή) και γενικά πρόκειται για το απαύγασμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Τα πρώτα 3 χρόνια (ίσως και 4) το πήγαινα στην αντιπροσωπεία (που φημίζεται για το πως ταλαιπωρεί τους καημένους που έκαναν το λάθος ν΄αγοράσουν μία από τις μπαχατέλες που πουλούσε τότε) τουλάχιστον μία φορά το μήνα με κάτι (γρύλος παραθύρου, χαλασμένος διακόπτης, ξεφτισμένα πλαστικά, κτλ...) μετά όλως παραδόξως κάπως σουλουπώθηκε (ίσως ήταν επειδή αλλάξαμε 5-6 φορές το κάθε τι )
Να μην μιλήσω για το πως (δεν) έστριβε
Εν ολίγοις, ένα αμάξι (και μία αντιπροσωπεία) που μ' έκαναν να ορκιστώ να μην ξαναγοράσω VW ποτέ πια στη ζωή μου!
Οπως κι να εχει, τον γερμανο δεν τον πιανει κανενας οσον αφορα την αυτοκινητοβιομηχανια.
Συμφωνώ απολύτως! Εξάλλου και το Α3 μόλις στη 2η μέρα που το είχαμε χρειάστηκε εγκέφαλο...
Περιμένω να δει αυτό το νήμα ο Κυρ80 και να αρχίσει τους διθυράμβους για το Scenic!
Ακριβώς... Renault scenicII 1.6 2004.
ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
..............Το αμάξι θέλει να το γεμίσεις ρε! Στο λέει καθημερινά! Τότε μόνο θα σταματήσουν τα προβλήματα!
Υ.Γ.: Τέλειο θέμα!
-
Πάντα μου άρεσε αυτό το αυτοκίνητο, όπως και το 25άρι.Σιγα σιγα θα τη βρισκεις και με τη xantia (τρολιστικο οχι ειρωνικο)
-
Διαβάζω εδώ και μερικές μέρες και υπομειδειώ. Σας έχω όλους : Ρόβερ 75 1800άρι, δεν υπάρχει σημείο επάνω του που να μην έχει χαλάσει, μερικά πολλές φορές και μερικά άλλα έμειναν με ανήκεστο βλάβη, έμειναν δηλαδή ανεπισκεύαστα αφού είτε δεν επισκευάζοντο, είτε ήταν εντελώς παράλογο να γίνει κάτι τέτοιο.
Ένα μόνο θα πω, έχει περιέλθει από τον πρώτο χρόνο κατοχής του σε τέτοιο καθεστώς ανυποληψίας, που του αντάλλαξα ρόλο με το μικρό Στάρλετ που είχα μέχρι πριν ένα μήνα.
Ήτοι το Σταρλετάκι χρησιμοποιείτο από την οικογένεια μόνο για εθνική και ταξίδια (έφτασε μέχρι τα βάθη τη Ανατολίας και αλλαχιού), και το Ρόβερ μέσα σε πόλη , έτσι ώστε άμα (ξανα)χάλαγε να μην μέναμε με την οικογένεια στην εθνική και στις ερημιές, αλλά να είμαστε κάπου κοντά στο γκαράζ μου ή σε κάποιο συνεργείο.
Το ύψιστο χαμαιτυπείο, είναι να απορείς όχι γιατί έκλεισε η εταιρεία, αλλά πως πούλαγε τόσα χρόνια. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Περιμένω να δει αυτό το νήμα ο Κυρ80 και να αρχίσει τους διθυράμβους για το Scenic!
ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
..............Το αμάξι θέλει να το γεμίσεις ρε! Στο λέει καθημερινά! Τότε μόνο θα σταματήσουν τα προβλήματα!
Θα το γεμίσω καμιά μέρα με σακιά και θα το ρίξω στη θάλασσα... Έτσι όπως πάω σπίτι, αντί να στρίψω αριστερά για την αυλή, θα φύγω ευθεία στη σκάλα που έχουν οι βαρκούλες... 30 μέτρα απόσταση έχουν....
-
Γνωριζω ανθρωπο με saxo vts 1.4 αγορασμενο με 110.000km κατα πασα πιθανοτητα γυρισμενα και μεχρι τα 160.000km σε διαστημα 3,5 χρονων.
Ψυγειο
Πολλαπλασσιαστης
Ρουλεμαν πισω αξονα
Φλασιερα
Νεκρωμα ηλεκτρικης υποβοηθησης τιμονιου..
Φλατζα
Φουσκες ημιαξονιων
Κρεμαγιερα επισκευη
Επισκευη στο σασμαν (συγχρονιζε-ρουλεμαν)
Και μεσα σε 10 μερες μοτερ ρελαντι, αντλια βενζινης, ραγισμενος κορμος μοτερ στο οποιο ειχε κανει τη φλατζα..
Αλλαζει μοτερ και σε 3 μηνες βγαζει φλατζα το μεταχειρισμενο..Οταν ραγισε ο κορμος ,αλλαξε ταυτοχρονα συμπλεκτη, μοτερ,επισκευασε το σασμαν, αλλαξε δισκοπλακες, τακακια,λαδια, μπουζι,παραφλου και ολα τα φιλτρα..
Ε το μαλακισμενο εδω και 10.000km δεν εχει κανει κιχ.. ολα τ αλλαξε..
-
Με τόσα λεφτά που θα έσκασε θα μπορούσε να πάρει ένα γκολφ να ξενοιάσει ...
-
Ειναι να μη πεσεις στη περιπτωση..
Δε εχω ακουσει για κανενα πιο αναξιοπιστο αμαξι απο αυτο που περιεγραψα. Αν συνυπολογισουμε οτι ειχε υποψια επαφης με πεζοδρονιο απο χειροφρενο ο πισω αξονας μαζι με το οτι για να ραγισει tu3 πρεπει να εχεις τα ιδια παραφλου μεσα καμια 10ετια και την επισκευη που χρειστηκε το σασμαν αλλα και τη συχνοτητα των βλαβων μεσα σε αυτα τα χρονια, το αμαξι το 'περιποιοταν' ο προηγουμενος που το αφησε στη μαντρα , η οποια πιθανον γυρισε και τα χιλιομετρα, απο την οποια αγοραστηκε. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γνωριζω ανθρωπο με saxo vts 1.4 αγορασμενο με 110.000km κατα πασα πιθανοτητα γυρισμενα και μεχρι τα 160.000km σε διαστημα 3,5 χρονων.
Ψυγειο
Πολλαπλασσιαστης
Ρουλεμαν πισω αξονα
Φλασιερα
Νεκρωμα ηλεκτρικης υποβοηθησης τιμονιου..
Φλατζα
Φουσκες ημιαξονιων
Κρεμαγιερα επισκευη
Επισκευη στο σασμαν (συγχρονιζε-ρουλεμαν)
Και μεσα σε 10 μερες μοτερ ρελαντι, αντλια βενζινης, ραγισμενος κορμος μοτερ στο οποιο ειχε κανει τη φλατζα..
Αλλαζει μοτερ και σε 3 μηνες βγαζει φλατζα το μεταχειρισμενο..Οταν ραγισε ο κορμος ,αλλαξε ταυτοχρονα συμπλεκτη, μοτερ,επισκευασε το σασμαν, αλλαξε δισκοπλακες, τακακια,λαδια, μπουζι,παραφλου και ολα τα φιλτρα..
Ε το μαλακισμενο εδω και 10.000km δεν εχει κανει κιχ.. ολα τ αλλαξε..
Αυτο πρεπει να'ναι ξαδερφακι με το C2 του qsis!!
-
RENAULT MEGANE 1.4 1996
ROVER 75 1800
Οι λέξεις αποτυγχάνουν να περιγράψουν το τι τράβηξα με αυτά τα δυο.Εξαιτίας του megane ορκίστηκα πως δεν πρόκειται να ξαναπάρω renault ποτέ.Πιστεύω ότι η Renault πληρώνει τις αμαρτίες εκείνης της περιόδου και των απαράδεκτων αντιπροσώπων της.(π.χ. Μανωλό) Η Rover τουλάχιστον το έκλεισε μόνη της το μαγαζί.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Θα το γεμίσω καμιά μέρα με σακιά και θα το ρίξω στη θάλασσα... Έτσι όπως πάω σπίτι, αντί να στρίψω αριστερά για την αυλή, θα φύγω ευθεία στη σκάλα που έχουν οι βαρκούλες... 30 μέτρα απόσταση έχουν....
Βάλτου ένα παιδικό καθισματάκι (με το σωστό περιεχόμενο), άσε και κανένα ποδηλατάκι, κουδουνίστρα, ρουχαλάκια, μωρομάντηλα, πάνα και κανένα ρουχαλάκι (για έκτακτη ανάγκη) να περιφέρονται και να δεις που δεν θα σου ξανακάνει τσικ... Άσχετοι άνθρωποι...
Με τόσα λεφτά που θα έσκασε θα μπορούσε να πάρει ένα γκολφ να ξενοιάσει ...
Εννοείται... Αν μου το λέγατε πριν 3-4 μήνες είχα ένα καλό 1600άρι 3θυρο, αλλά δυστυχώς τώρα το χαίρεται άλλος...
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
ROVER 75 1800
Eχω την εντυπωση πως το συγκεκριμενο ειχε πολλα πραγματα απο τη BMW.Σε συνεργασια δεν το φτιαξαν??
-
Είχε στα άκυρα πράγματα, χερούλια και μεντεσέδες πορτών και καπώ, τάπα ρεζερβουάρ, ψαλίδια Ζ στην εμπρός ανάρτηση, στακτοδοχείο, ρεζέρβα ανάγκης, γρύλλο, κομβία ρυθμίσεων καθισμάτων, εργαλειοθήκη.
-
Αν και δεν πιστευω οτι ενα αυτοκινητο ειναι αναξιοπιστο απο μονο του αλλα παιζει κυριο ρολο ο χειρισμος του, θα ανεφερω την εμπειρια μου.
Alfa Romeo 146 1.4 boxer του 96. 240.000 χλμ σημερα ειχε 80.000 (υποτιθεται) το 2004 που την αγορασα και δεν ηξερα τι εστι μαντρας.
Σ αυτο το διαστημα εχω αλλαξει :
1 σαζμαν
δεξι καπακι μηχανης
και τα 2 ψαλιδια +ζαμφορ
αριστερο ακρομπαρο και ρουλεμαν
φουσκες δεξια+αριστερα
1 επισκευη στην εμπρος δεξια δαγκανα του φρενου
μπουζοκαλωδια
ενα σωληνα υδραυλικου του τιμονιου (κοστος 10 ευρω μαζι με το υγρο του τιμονιου)και ρωτω. μετα απο 240.000 το λιγοτερο χιλιομετρα και χρηση σε αστικο κυριως περιβαλλον αλλα και ταξιδια κλπ οι παραπανω βλαβες το καθιστουν αναξιοπιστο?? μη ξεχναμε οτι ειναι και 15ετιας
επισης ηταν το αυτοκινητο που εμαθαν οδηγηση και τα 4 παιδια της οικογενειας!
σημειωνω οτι μια μερα πηγα πατρα μολαους και γυρισα με το ενα μπουζοκαλωδιο τελειως βγαλμενο το αμαξι ρεταρε στο ξεκινημα αλλα μετα πηγαινε κανονικα.
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ