-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
εμπειρίες από αντιπροσωπίες θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, do it
Όντως... θέλω κάπου να ξεδώσω αυτό τον καιρό...
Υπάρχει ήδη και είναι δικο σου δημιούργημα και το έχεις στην υπογραφή σου. Αλλαξε τον τίτλο ... ... και συνεχίζεις!
Αναξιοπιστο αυτοκίνητο για μενα το Nissan Sunny N14.
Aναξιοπιστη εταιρία για μενα η Nissan για τα καπακια του Sunny και η Renault για τα λαστιχα οροφής του Megane που ήξεραν ότι έχουν πρόβλημα και δεν έκαναν τιποτα να τα διορθώσουν.
Aναξιοπιστη αντιπροσωπία για μενα συγκεκριμενη της Audi που για ένα ανταλλακτικο έβαλα 'βίσμα' και συγκεκριμένη της Suzuki που αντι να ψαξει στο αμαξι πιο ευκολα έκρινε τις οδηγικές μου ικανότητες! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εμπειρίες από αντιπροσωπίες θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, do itDone!
viewtopic.php?f=5&t=49889 -
Ο χρήστης verbas έγραψε:
ΜΑΖΝΤΑ CΧ-7 αγορασμένο 4ο του 2008 στα 35οοο km παρέδωσε εγκέφαλο...Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ακόμα και αν είχε γίνει σε ένα Fiat ή ένα Lada ή ένα κινέζικο, δεν έχει σημασία τι μάρκα ήταν. Το κόστος είναι δυσθεώρητο, όμως πιστεύω ότι μπορείς να το μειώσεις πάρα πολύ. Έχεις ψάξει για εγκέφαλο στο ebay ή σε άλλα sites στο εξωτερικό; Στην ανάγκη, μπορείς να βάλεις άγραφο εγκέφαλο. Μαζί με τον προγραμματισμό, θα σου βγει κάτω από χιλιάρικο, τη στιγμή μάλιστα που θα τσιμπήσεις και μερικά αλογάκια.
ΥΓ. Αν και από ό,τι είπες, θα το πουλήσεις το ταχύτερο. Σκέψου πάντως τις δύο εναλλακτικές.
-
χεις απόλυτο δίκιο. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ακόμα και αν είχε γίνει σε ένα Fiat ή ένα Lada ή ένα κινέζικο, δεν έχει σημασία τι μάρκα ήταν. Το κόστος είναι δυσθεώρητο, όμως πιστεύω ότι μπορείς να το μειώσεις πάρα πολύ. Έχεις ψάξει για εγκέφαλο στο ebay ή σε άλλα sites στο εξωτερικό; Στην ανάγκη, μπορείς να βάλεις άγραφο εγκέφαλο. Μαζί με τον προγραμματισμό, θα σου βγει κάτω από χιλιάρικο, τη στιγμή μάλιστα που θα τσιμπήσεις και μερικά αλογάκια.
ΥΓ. Αν και από ό,τι είπες, θα το πουλήσεις το ταχύτερο. Σκέψου πάντως τις δύο εναλλακτικές.
Μα και οκαινουργιος άγραφος θ άναι και μετά μπαινει το πρόγραμμα... που μπορώ να βρώ αγραφο εγκέφαλο τόσο φτηνά γι αυτό το μοντέλο 2 μήνες ψάχνω , αν ξέριες κάτι κατατόπισέ με ... ευχαριστώ..
-
Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξέρω, όμως στα Miata που βάζουμε άγραφους και έχουν 1.002 λειτουργίες και ελέγχουν άπειρες παραμέτρους (πολύ περισσότερες από ότι οι εργοστασιακοί εγκέφαλοι), το κόστος είναι σίγουρα κάτω από το χιλιάρικο. Θα ρωτήσω και θα σου πω.
-
Ο χρήστης verbas έγραψε:
ΜΕ δουλεύεις;; ξέρεις τι σημαίνε εγκέφαλος καιπόσο κοστίζει;;; μάλλον δουλεύεις για τη μάζντα... κατάλαβα...Όχι ρε γμτ, με κατάλαβες!
Ρε άνθρωπε καταλαβαίνεις τι σου λέω? Όχι ότι δεν είναι σοβαρή ζημιά αλλά ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά τα χλμ για να κρίνεις τη συνολική αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου. Στα @@ μου αν είναι mazda ή pagani. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
νομίζω το πιο άμεσο και πρακτικό είναι να το επισκευάσεις σε επίσημη αντιπροσωπεία για να έχεις και αμάξι να κυκλοφορείς και μετά εφόσον θέλουν εξόφληση , κυνήγημα στα δικαστήρια.
Α και το πιο κύριο σ αυτές τις περιπτώσεις , ζήτα να σου δώσουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ βεβαίωση ότι δεν ήταν κατασκευαστικό λάθος (ουσιαστικά γι αυτό σου ζητούν να πληρώσεις) , αν επιμένουν να πληρωσεις , πληρώνεις αφου πάρεις το χαρτί.
Μετά παίρνεις τον χαλασμένο εγκέφαλο πας σε ένα πιστοποιημένο φορέα που σου δίνει ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος και μετα τους πας δικαστήριο και τους σκίζεις κανονικά!!!! όχι 3000 αλλά 333.000 θα σου δωσουν!!!!!
Το ότι έληξε η εγγύηση δε σημαίνει τίποτα για κάτι τόσο σημαντικό , δηλαδή τι , το κάνουν να αντέχει για 3 χρόνια και μετά πρέπει να διαλυθεί το αυτοκίνητο?
Μη δεχτείς καμμιά έκπτωση , κι αν σε βάλουν να υπογράψεις βάλε απο κάτω ''με κάθε νόμιμη επιφύλαξη''.
Υπάρχουν πολλοι φορείς με το μέρος σου που μπορούν να το κυνηγήσουν , ΙΝΚΑ , συνηγορος του πολίτη κλπ κλπΝαι και μετά ο Γιάνγκος Δράκος θα βρει επενδυτές για τη giant και ο Υποστράτηγος Θεοχάρης θα συλλάβει τον μανιακό βιαστή/δολοφόνο με τις άσπρες κάλτσες.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ο Υποστράτηγος Θεοχάρης θα συλλάβει τον μανιακό βιαστή/δολοφόνο με τις άσπρες κάλτσες.Αντε ρε, πήρε βαθμό; Ταξίαρχο τον θυμάμαι...
-
Τώρα θα έχει γίνει υπουργός άμυνας!
-
Νομιζω πως ο Ταξχος Θεοχαρης πεθανε
-
Δεν έχω μεινει ποτε στο δρομο στα 17χρονια που οδηγώ. Κάνω όλα τα service όπως όριζει το πρόγραμμα, δεν κάνω μετατροπές, δεν παω σε μη εξουσιοδοτημένους.
Στα πιο παλαια μας αυτοκινητα που ήταν ολα Mitsubishi αλλά δεν έιχαν και τοσους εγκεφάλους τα πράγματα ήταν πιο απλά.
Στα πιο σύγχρονα που είναι όλα φορτωμένα με ηλεκτρονικά τα πράγματα είναι πιο σύνθετα.
Σε Golf IV Gti (μαμα)που είχα, στα 170,000χλμ μας εγκατελειψε το climatronic. Ααααα είχα χάσει και ένα παράθυρο. Κατα τα άλλα τίποτα. Αν και τσαντιστημα με το climatronic γιατι και ακριβο ήταν και ήμουν σχεδον έτοιμος προς πώληση.Τις πιο πολλές ενδειξεις = επισκεψεις σε συνεργειο = ταλαιπωρία προσωπικη τις εχω με το Yeti που έχω τώρα.
Αλλάξαμε πριν μια βδομαδα τουρμπινα και είμαι πάλι μέσα για μια εμπλοκή στον εγκέφαλο-καλωδιωση που μου κάνει να ανάβουν όλα στο καντραν η οποία μου είχε παρουσιαστεί και το καλοκαιρι στις διακοπές. Έδωσε εντολή το εργοστάσιο για μια αλλαγή μια ροδελας και βλέπουμε..........Πάντως παρακολουθώντας μια μέρα για κανα μισάωρο τους διαγνωστικους ελέγχους στο Yeti μιλάμε για χάος! Ενδείξεις, παραενδείξεις , σφάλαματα, ελέγχοι, updates και μετα βγαίνει ένα κατεβατό και χαιρετα μου τον πλάτανο αν δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. On line τα εργοστασια και τεχνικές οδηγίες. πρόοδος.
Η αντιμετώπιση απο τα συνεργεια που είχα ήταν πάντα αξιοπρεπέστατη και με τους μονους που εχω τσαντηστει και δεν ξαναπάτησα είναι η Καρεντα, γιατι στο πρωτο service ζήτησα κάτι την στιγμή παραλαβης και μου είπαν να ξανακλείσω ραντεβου για άλλη φορά.
-
corsa 1.2 3πορτο,1ο εξάμηνο του 02.Λοιπον: κολονα τιμονιου,εμπιλιοφορους,φουσκα ημιαξονιου,ψυγειο,3 φορες το μηχανισμο στο παραθυρο του οδηγου,πισω σινεμπλοκ.Ολα αυτα μεχρι τα 97000 χλμ.
Εξαιρετικο αυτοκινητο! -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Σ' ένα τέτοιο (VW Polo 1997 1.0) :
τα πρώτα 2 χρόνια και 30.000 χλμ κύλησαν όλα ομαλά. Στο τρίτο χρόνο τρεις ακινητοποιήσεις:
-
ιμομπιλάιζερ. Ούτε κλέφτης μπορούσε να το βάλει μπροστά αλλά ούτε και εγώ!
-
βεντιλατέρ οφ εντελώς. Αφού δεν τον κόλλησα τον κινητήρα ευχαριστημένος είμαι.
-
αντλία βενζίνης. Μάλλον από νερωμένη ή πετρελαιωμένη βενζίνη.
Μου κόστισε ο κούκος αηδόνι και για τις τρεις βλάβες. Είχα μία έντονη ανασφάλεια όταν το έβαζα μπροστά για το αν θα πάρει. Αυτό κράτησε περίπου 1-2 χρόνια. Αλλά για τα επόμενα 7 από τις βλάβες δεν έκανε κιχ. Τις έβγαλε μαζεμένες και ξεμπέρδεψε.
ακριβως το ιδιο ειχα κ εγω...
αγορασμενο καινουργιο Φεβ-1998.κοκκινο.
τραγικο αυτοκ.!!!!επεφτε το ρελαντι,
εκαιγε αντλιες βενζινης,
χαλαγε η αντλια του τιμονιου,
αλλαξαμε σασμαν γιατι βαρεσε διαλυση,
αλλαξαμε πολλαπλασιαστη
τραγικα μηχανολογικα.....και το πιο τραγικο.....ακριβως στο 1,5 χρονο ζωης μας αφησε στην εθνικη στη Γερμανια!!!δεν θελω να ξανακουσω για VW group!!!!
ειναι απατη!!!!!οπως κ τα σερβις τους....(Γρατσιας)
το ξεφορτωθηκαμε μετα απο 8 χρονια με 120.000 χλμ.και ηταν ετοιμο να διαλυσει!!!!!
καθε φορα που εβαζα το κλειδι εκανα το σταυρο μου!
καλα οσο για το χρωμα......ειχε γινει ροζ ματ.....ποιοτητα VW.....αγοραστε VW θα φατε καλα......
-
-
Ένας φίλου είχε ένα τέτοιο Πόλο 1000άρι στο οποίο χάλασε ο ψεκασμός και του ζητούσαν τότε κοντά 1 εκατομμύριο Δραχμές!!!
-
LUPO του '99.Έως να συμπληρώσουμε 30000 χιλιόμετρα περίπου,μας είχε βγάλει τα πάντα.Είχε μείνει άπειρες φορές στο δρόμο και του αλλάξαμε τα πάντα.Έκτοτε έστρωσε,Τώρα έχει 175000 χιλιόμετρα και είναι μια χαρά.
-
1).Fiat Ritmo 60CL 1979... μεγαλη αστοχια της ιταλικης βιομηχανιας! Τι να πρωτοπεις, απο που ν αρχισεις και που να τελειωσεις! Απο ο,τι αποτελουνταν το αυτοκινητο αποτελουσε και ενα προβλημα.
2).Polo 1.4 1998
-ηλ. παραθυρα
-aircondition
-θερμοστατης
-αντλια βενζινης
-κολλημενη κορνα
-κολλημενο κλειδι στην κλειδαρια
-μονιμα καμμενες λαμπες -
Τί έγινε ρε παιδιά χρονιάρες μέρες.......;;;
Πλακώσανε οι (νέοι) εγκάθετοι να 'θάψουν' την Φαουβέ;;; -
Εγω ειμαι και φρεσκος οποτε δεν εχω πεσει σε φολα ακομα. Ο πατερας παντως αντεξε μολις 2 χρονια με μια alfasud 1.2 πρωτης σειρας πριν την πουλησει..
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Τί έγινε ρε παιδιά χρονιάρες μέρες.......;;;
Πλακώσανε οι (νέοι) εγκάθετοι να 'θάψουν' την Φαουβέ;;;Τι εννοεις νεοι;
Η φαουβε θαβεται απο μονης της χρονια τωρα. -
και ομως....οπως και τωρα και τοτε με τον ιδιο τροπο διαφημιζαν τα αυτοκινητα τους
γερμανικη αξιοπιστια-ποιοτητα κατασκευης-οικονομια-επιδοσεις
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ