-
Kαλησπέρα.Φίλος ψάχνεται για καινούριο αμάξι μέχρι 11.000 ευρώ και 1200cc.Θα το χρησιμοποιεί κυρίως στην πόλη αλλά και σε ταξιδάκια πιο σπάνια.Δεν υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα ούτε σε κάποιο μοντέλο συγκεκριμένα.Ψάχνει το κλασσικό κλισέ 'αξιοπιστία' όχι πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο (χαρακτηριστικά ανέφερε μέγεθος corsa-panda τουλ και όχι μικρότερο αλλά και ούτε πολύ μεγαλύτερο).Τί έχετε να προτείνετε;
(Ξέρω ότι είναι πολύ γενικούρα αλλά αυτά μου είπε)
-
Kαλησπέρα.Φίλος ψάχνεται για καινούριο αμάξι μέχρι 11.000 ευρώ και 1200cc.Θα το χρησιμοποιεί κυρίως στην πόλη αλλά και σε ταξιδάκια πιο σπάνια.Δεν υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα ούτε σε κάποιο μοντέλο συγκεκριμένα.Ψάχνει το κλασσικό κλισέ 'αξιοπιστία' όχι πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο (χαρακτηριστικά ανέφερε μέγεθος corsa-panda τουλ και όχι μικρότερο αλλά και ούτε πολύ μεγαλύτερο).Τί έχετε να προτείνετε;
-
-
hyundai i10 1.2 απο μενα. το οδηγησα πολυ σβελτο 86ιπποι λιγο θορυβωδες μετα τα 90 αλλα ενταξει αμαξι πολης ειναι.
τελικη τιμη στα 10κ περιπου σε ασπρο ή κοκκινο. -
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Kαλησπέρα.Φίλος ψάχνεται για καινούριο αμάξι μέχρι 11.000 ευρώ και 1200cc.Θα το χρησιμοποιεί κυρίως στην πόλη αλλά και σε ταξιδάκια πιο σπάνια.Δεν υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα ούτε σε κάποιο μοντέλο συγκεκριμένα.Ψάχνει το κλασσικό κλισέ 'αξιοπιστία' όχι πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο (χαρακτηριστικά ανέφερε μέγεθος corsa-panda τουλ και όχι μικρότερο αλλά και ούτε πολύ μεγαλύτερο).Τί έχετε να προτείνετε;(Ξέρω ότι είναι πολύ γενικούρα αλλά αυτά μου είπε)
Kia picanto 1.2 spice(10990),mitsubishi colt 1.3 invite as& go(έχει απίστευτη προσφορά και τιμή 10990),corsa 1.2 c mon,twingo 1.2 dynamic,i10 1.2,i20 1.2,ka 1.2 trend plus(έχει στάνταρ esp & start-stop και τιμή κατω από 10000),micra 1.2 motiva.Εχει πολλές επιλογές.Εγώ λέω κάτι από picanto 1.2-micra 1.2-i20 l 1.2.
-
Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να ακούσω πρόταση για μεταχειρισμένο ή πετρέλαιο. Ακόμα καλύτερα, και τα δύο μαζί!
Στο θέμα τώρα, διάβασα σε άλλο τόπικ ότι η Renault δίνει Κλιάκια 1.2 TCe κοντά στα 11 χιλιάρικα. Μου φάντάζει μονόδρομος αυτή η επιλογή.
-
Renault Clio 1.2 TCE 100 Energy 5θυρο ξεκινάει από 11.900 με το κλειδί στο χέρι χωρίς μεταλλικό, εφόσον κολληθεί έστω απόσυρση.
Βέβαια υπάρχει και το απλό 1.2 με 76 άλογα το More με 10.200 και το Energy με 10.600 με το κλείδι στο χέρι χωρίς μεταλλικό.
Το Twingo More 8.500 & Dynamic 9.700.Αλλες αξιόλογες προτάσεις σε αυτά τα λεφτά: Ford Ka & Fiesta 1.25, Kia Picanto 3d 1.2 & Rio.
-
Δεν θέλει πολύ μικρό και σου ανέφερε το panda; .Πιο μικρό από το Panda είναι μόνο αυτό.
Κατά τα άλλα, η πρόταση του Realzeus ειναι η πλέον συμφέρουσα. -
Ξερω οτι δεν ειναι στα ορια μεγεθους και κυβισμου που εχεις θεσει αλλα κοιτα και το renault fluence που το δινουν 10.700€ κομπλε!!!!!!!Υπαρχει και αντιστοιχο θεμα!Πιστευω οτι για να τα συγκεκριμενα λεφτα δεν υπαρχει καλυτερη λυση.
Επαναλαμβανω ομως οτι ειναι εκτος των μεγεθων που εχεις βαλει για μεγεθος και κυβισμο. -
Ευκολα το clio 1.2 tce.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ευκολα το clio 1.2 tce.+1000
Μονόδρομος!!!!! -
ολοι το κλιο προτεινουν, κανενας δε το παιρνει τελικα
-
αυτο και το fiat bravo..
-
και το οκταβια
-
Renault Clio νομίζω ταιριάζει απόλυτα στο αρχικό post.
-
Hyundai i10 1.2 και αν σου βγαινουν τα λεφτα colt 1.3 invite
Καινούριο αυτοκίνητο μέχρι 11.000Ε και μέχρι 1200cc