Ο χρήστης kthanassis έγραψε:
ΝΑΙ!!!! λοιπόν, πρόσεξε φίλε μου γιατί εγώ πριν 2,5 χρόνια έπαιξα ξύλο στην παραλαβή του οχήματος αλλά τελικά κατάφερα αυτό που ήθελα
θα ζητήσεις ΓΝΗΣΙΑ πατάκια (φαίνονται, κάνουν μπαμ, αυτά που δίνουν δώρο συνήθως είναι για πέταμα)
ΓΝΗΣΙΟ φαρμακείο της Seat (είναι μεγαλούτσικο και πρέπει να έχει αρκετά μέσα! - το χρώμα του είναι κάπως κοκκινο -σάπιο μήλο και γράφει Seat)
θα ζητήσεις 5 χρόνια εγγύηση δώρο
κανονικά δικαιούσαι να ζητήσεις έκπτωση που πληρώνεις μετρητοίς! επίσης αν μπορείς να ζητήσεις και 2 κλειδί αναδιπλούμενο (γιατί το 2ο είναι ένα απλό κλειδί χωρίς τηλεχειρισμό) είναι ότι καλύτερο γιατί θα είστε 2 οδηγοί και το κλειδί κοστίζει 150€
όσον αφορά συναγερμό και αισθητήρες τώρα:
οι αισθητήρες που βάζουν είναι 2 με θόρυβο και τους βάζουν ψηλά, αν βάλεις εσύ θα ζητήσεις 4 με οθονούλα που γράφει και απόσταση (και να μπουν κάτω από την πινακίδα γιατί είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα και δουλεύουν καλύτερα)
αν δεν έχουν τέτοιους, θα σου πω από που θα πάρεις, δεν κοστίζουν πάνω από 40€ ενώ από εξωτερικό τα βρίσκεις και φτηνότερα, αν δεν σου βάλουν αυτούς, μην βάλεις, οτιδήποτε άλλο είναι απλά άχρηστο!
όσον αφορά τον συναγερμό θα ρωτήσεις τι βάζουν και θα φροντίσεις να είναι MED,Cobra ή GT γιατί αυτοί συνεργάζονται καλύτερα με το can bus του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, επίσης να είναι πάνω στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ και όχι με έξτρα τηλεκοντρόλ, το άλλο μυστικό είναι ότι ο GT σου δίνει την επιλογή να έχεις και χειρηστήριο για το 2ο κλειδί, δηλαδή με το πρώτο οπλίζεις τον συναγερμό με το μαμά κουμπί, ενώ με το 2ο κλειδί που είναι σκέτο, σου δίνει χειριστήριο για να κλειδώνεις με αυτό! αν είναι να σου βάλουν καμιά κινεζιά, θα κρατήσει για 3 μήνες και μετά θα πας να τον ξυλώσεις λόγω προβλημάτων (τα έχω περάσει)
καλοτάξιδο φίλε το τουτού, ΠΙΕΣΕ τους και πες τους το εξής, μου έκαναν πες καλύτερη τιμή για το Golf οπότε σκέφτομαι και το Golf όπου μου έδωσαν και παραπάνω χρόνια εγγύηση, θα μου δώσετε την εγγύηση εσείς? γενικώς πίεσέ τους, για καλό είναι και θα σε εκτιμήσουν περισσότερο για πελάτη
ΥΓ.: το άσπρο είναι πιο μούρικο από το ανθρακί και η σίτα η κυψελωτή που μπαίνει πίσω από την μαμά σίτα κάνει διαφορά - δεν βλέπεις το ψυγείο - προστατεύει από πετραδάκια - μοιάζει με του προφυλακτήρα και περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα βρεις και στο http://www.seatclub.gr
Όλα θα τα ζητήσω;
Μου δίνουν:
Τα πατάκια είναι κουμπωτά, αν δεν κάνω λάθος μου είπε οτι ειναι τα γνήσια.
Τρίγωνο-φαρμακείο μέσα σε μια κόκκινη σακούλα σέατ με σκρατσάκια.
Συναργερμός στο κλειδί.
Αισθητήρες παρκαρίσματος (4) βαμμένοι, με οθόνη που λέει μέτρα και σφυράει κλέφτικα (απενεργοποιείται το σφύριγμα ευτυχώς).
Ψηνόμουν να έπαιρνα καμερούλα οπισθοπορείας, που βρήκα στα 50-80 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) και να την έβαζα, αλλά δε προλαβαίνουμε δυστυχώς, το αμάξι ήταν από ακύρωση και ήταν ήδη στο Χαϊδάρι, παραλαμβάνουμε τη Τετάρτη-Πέμπτη.
Όλα μαζί αποκλείεται να μου τα δώσουν.
Θα ζητήσω αρχικά την εγγύηση να μου τη κάνουν δώρο. Είναι το πιο χρήσιμο.
Αλλιώς, το 2ο κλειδί με τηλεχειρισμό.
Η μάσκα τελευταία, για τη καγκουριά.
Ρώτησα για φιμέ τζάμια, μου είπε οτι δεν βάζουν γιατί ειναι παράνομα. Βέβαια το Κούπρα έχει φιμέ τζάμια πίσω.
Τον τεμπέλη (δε με πολυενδιαφέρει) μου τον δίνουν άμα δεν βάλω συναγερμό.
Στη παραλαβή τι να προσέξω;
Επίσης, πόσο θα πάει το εξάμηνο η ασφάλεια με αρκετές καλύψεις για 1.200 κυβικά (8 φορ. ιπποι), 15200 αξία;
Κοίταξα στο ασφαλιστρα και είδα να έχει 200€ περίπου. Στο ίμπιζα που εχουμε απο το 2001 έχει 280€.