-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα ζητήσεις 5 χρόνια εγγύηση δώρο
3 εννοείς. Τα 2 της εργοστασιακής δίδονται ούτως ή άλλως. Τα 3 της ασφάλειας πληρώνεις και έχουν περίπου 550 με 600€.
ναι, αυτό εννοούσα, την επέκταση 3 ετών ώστε να φτάσει στα 5 χρόνια
πρωί βλέπεις -
Ο χρήστης kthanassis έγραψε:
ΝΑΙ!!!! λοιπόν, πρόσεξε φίλε μου γιατί εγώ πριν 2,5 χρόνια έπαιξα ξύλο στην παραλαβή του οχήματος αλλά τελικά κατάφερα αυτό που ήθελα
θα ζητήσεις ΓΝΗΣΙΑ πατάκια (φαίνονται, κάνουν μπαμ, αυτά που δίνουν δώρο συνήθως είναι για πέταμα)
ΓΝΗΣΙΟ φαρμακείο της Seat (είναι μεγαλούτσικο και πρέπει να έχει αρκετά μέσα! - το χρώμα του είναι κάπως κοκκινο -σάπιο μήλο και γράφει Seat)
κανονικά δικαιούσαι να ζητήσεις έκπτωση που πληρώνεις μετρητοίς! επίσης αν μπορείς να ζητήσεις και 2 κλειδί αναδιπλούμενο (γιατί το 2ο είναι ένα απλό κλειδί χωρίς τηλεχειρισμό) είναι ότι καλύτερο γιατί θα είστε 2 οδηγοί και το κλειδί κοστίζει 150€
όσον αφορά συναγερμό και αισθητήρες τώρα:
οι αισθητήρες που βάζουν είναι 2 με θόρυβο και τους βάζουν ψηλά, αν βάλεις εσύ θα ζητήσεις 4 με οθονούλα που γράφει και απόσταση (και να μπουν κάτω από την πινακίδα γιατί είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα και δουλεύουν καλύτερα)
αν δεν έχουν τέτοιους, θα σου πω από που θα πάρεις, δεν κοστίζουν πάνω από 40€ ενώ από εξωτερικό τα βρίσκεις και φτηνότερα, αν δεν σου βάλουν αυτούς, μην βάλεις, οτιδήποτε άλλο είναι απλά άχρηστο!
όσον αφορά τον συναγερμό θα ρωτήσεις τι βάζουν και θα φροντίσεις να είναι MED,Cobra ή GT γιατί αυτοί συνεργάζονται καλύτερα με το can bus του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, επίσης να είναι πάνω στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ και όχι με έξτρα τηλεκοντρόλ, το άλλο μυστικό είναι ότι ο GT σου δίνει την επιλογή να έχεις και χειρηστήριο για το 2ο κλειδί, δηλαδή με το πρώτο οπλίζεις τον συναγερμό με το μαμά κουμπί, ενώ με το 2ο κλειδί που είναι σκέτο, σου δίνει χειριστήριο για να κλειδώνεις με αυτό! αν είναι να σου βάλουν καμιά κινεζιά, θα κρατήσει για 3 μήνες και μετά θα πας να τον ξυλώσεις λόγω προβλημάτων (τα έχω περάσει)καλοτάξιδο φίλε το τουτού, ΠΙΕΣΕ τους και πες τους το εξής, μου έκαναν πες καλύτερη τιμή για το Golf οπότε σκέφτομαι και το Golf όπου μου έδωσαν και παραπάνω χρόνια εγγύηση, θα μου δώσετε την εγγύηση εσείς? γενικώς πίεσέ τους, για καλό είναι και θα σε εκτιμήσουν περισσότερο για πελάτη
ΥΓ.: το άσπρο είναι πιο μούρικο από το ανθρακί και η σίτα η κυψελωτή που μπαίνει πίσω από την μαμά σίτα κάνει διαφορά - δεν βλέπεις το ψυγείο - προστατεύει από πετραδάκια - μοιάζει με του προφυλακτήρα και περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα βρεις και στο http://www.seatclub.grΌλα θα τα ζητήσω;
Μου δίνουν:
Τα πατάκια είναι κουμπωτά, αν δεν κάνω λάθος μου είπε οτι ειναι τα γνήσια.
Τρίγωνο-φαρμακείο μέσα σε μια κόκκινη σακούλα σέατ με σκρατσάκια.
Συναργερμός στο κλειδί.
Αισθητήρες παρκαρίσματος (4) βαμμένοι, με οθόνη που λέει μέτρα και σφυράει κλέφτικα (απενεργοποιείται το σφύριγμα ευτυχώς).
Ψηνόμουν να έπαιρνα καμερούλα οπισθοπορείας, που βρήκα στα 50-80 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) και να την έβαζα, αλλά δε προλαβαίνουμε δυστυχώς, το αμάξι ήταν από ακύρωση και ήταν ήδη στο Χαϊδάρι, παραλαμβάνουμε τη Τετάρτη-Πέμπτη.Όλα μαζί αποκλείεται να μου τα δώσουν.
Θα ζητήσω αρχικά την εγγύηση να μου τη κάνουν δώρο. Είναι το πιο χρήσιμο.
Αλλιώς, το 2ο κλειδί με τηλεχειρισμό.
Η μάσκα τελευταία, για τη καγκουριά.Ρώτησα για φιμέ τζάμια, μου είπε οτι δεν βάζουν γιατί ειναι παράνομα. Βέβαια το Κούπρα έχει φιμέ τζάμια πίσω.
Τον τεμπέλη (δε με πολυενδιαφέρει) μου τον δίνουν άμα δεν βάλω συναγερμό.Στη παραλαβή τι να προσέξω;
Επίσης, πόσο θα πάει το εξάμηνο η ασφάλεια με αρκετές καλύψεις για 1.200 κυβικά (8 φορ. ιπποι), 15200 αξία;
Κοίταξα στο ασφαλιστρα και είδα να έχει 200€ περίπου. Στο ίμπιζα που εχουμε απο το 2001 έχει 280€. -
Ναι, ειδικα το φαρμακειο να ειναι οριτζιναλ ΣΕΑΤ, οπως επισης και το 'Η παναγια, μαζι σου'
Επισης ζητα και να μην πληρωσεις, γιατι ετσι! Δεν χαλαει, χαλαει? -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
ΝΑΙ!!!! λοιπόν, πρόσεξε φίλε μου γιατί εγώ πριν 2,5 χρόνια έπαιξα ξύλο στην παραλαβή του οχήματος αλλά τελικά κατάφερα αυτό που ήθελα
θα ζητήσεις ΓΝΗΣΙΑ πατάκια (φαίνονται, κάνουν μπαμ, αυτά που δίνουν δώρο συνήθως είναι για πέταμα)
ΓΝΗΣΙΟ φαρμακείο της Seat (είναι μεγαλούτσικο και πρέπει να έχει αρκετά μέσα! - το χρώμα του είναι κάπως κοκκινο -σάπιο μήλο και γράφει Seat)
κανονικά δικαιούσαι να ζητήσεις έκπτωση που πληρώνεις μετρητοίς! επίσης αν μπορείς να ζητήσεις και 2 κλειδί αναδιπλούμενο (γιατί το 2ο είναι ένα απλό κλειδί χωρίς τηλεχειρισμό) είναι ότι καλύτερο γιατί θα είστε 2 οδηγοί και το κλειδί κοστίζει 150€
όσον αφορά συναγερμό και αισθητήρες τώρα:
οι αισθητήρες που βάζουν είναι 2 με θόρυβο και τους βάζουν ψηλά, αν βάλεις εσύ θα ζητήσεις 4 με οθονούλα που γράφει και απόσταση (και να μπουν κάτω από την πινακίδα γιατί είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα και δουλεύουν καλύτερα)
αν δεν έχουν τέτοιους, θα σου πω από που θα πάρεις, δεν κοστίζουν πάνω από 40€ ενώ από εξωτερικό τα βρίσκεις και φτηνότερα, αν δεν σου βάλουν αυτούς, μην βάλεις, οτιδήποτε άλλο είναι απλά άχρηστο!
όσον αφορά τον συναγερμό θα ρωτήσεις τι βάζουν και θα φροντίσεις να είναι MED,Cobra ή GT γιατί αυτοί συνεργάζονται καλύτερα με το can bus του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, επίσης να είναι πάνω στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ και όχι με έξτρα τηλεκοντρόλ, το άλλο μυστικό είναι ότι ο GT σου δίνει την επιλογή να έχεις και χειρηστήριο για το 2ο κλειδί, δηλαδή με το πρώτο οπλίζεις τον συναγερμό με το μαμά κουμπί, ενώ με το 2ο κλειδί που είναι σκέτο, σου δίνει χειριστήριο για να κλειδώνεις με αυτό! αν είναι να σου βάλουν καμιά κινεζιά, θα κρατήσει για 3 μήνες και μετά θα πας να τον ξυλώσεις λόγω προβλημάτων (τα έχω περάσει)καλοτάξιδο φίλε το τουτού, ΠΙΕΣΕ τους και πες τους το εξής, μου έκαναν πες καλύτερη τιμή για το Golf οπότε σκέφτομαι και το Golf όπου μου έδωσαν και παραπάνω χρόνια εγγύηση, θα μου δώσετε την εγγύηση εσείς? γενικώς πίεσέ τους, για καλό είναι και θα σε εκτιμήσουν περισσότερο για πελάτη
ΥΓ.: το άσπρο είναι πιο μούρικο από το ανθρακί και η σίτα η κυψελωτή που μπαίνει πίσω από την μαμά σίτα κάνει διαφορά - δεν βλέπεις το ψυγείο - προστατεύει από πετραδάκια - μοιάζει με του προφυλακτήρα και περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα βρεις και στο http://www.seatclub.grΌλα θα τα ζητήσω;
Μου δίνουν:
Τα πατάκια είναι κουμπωτά, αν δεν κάνω λάθος μου είπε οτι ειναι τα γνήσια.
Τρίγωνο-φαρμακείο μέσα σε μια κόκκινη σακούλα σέατ με σκρατσάκια.
Συναργερμός στο κλειδί.
Αισθητήρες παρκαρίσματος (4) βαμμένοι, με οθόνη που λέει μέτρα και σφυράει κλέφτικα (απενεργοποιείται το σφύριγμα ευτυχώς).
Ψηνόμουν να έπαιρνα καμερούλα οπισθοπορείας, που βρήκα στα 50-80 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) και να την έβαζα, αλλά δε προλαβαίνουμε δυστυχώς, το αμάξι ήταν από ακύρωση και ήταν ήδη στο Χαϊδάρι, παραλαμβάνουμε τη Τετάρτη-Πέμπτη.Όλα μαζί αποκλείεται να μου τα δώσουν.
Θα ζητήσω αρχικά την εγγύηση να μου τη κάνουν δώρο. Είναι το πιο χρήσιμο.
Αλλιώς, το 2ο κλειδί με τηλεχειρισμό.
Η μάσκα τελευταία, για τη καγκουριά.Ρώτησα για φιμέ τζάμια, μου είπε οτι δεν βάζουν γιατί ειναι παράνομα. Βέβαια το Κούπρα έχει φιμέ τζάμια πίσω.
Τον τεμπέλη (δε με πολυενδιαφέρει) μου τον δίνουν άμα δεν βάλω συναγερμό.Στη παραλαβή τι να προσέξω;
Επίσης, πόσο θα πάει το εξάμηνο η ασφάλεια με αρκετές καλύψεις για 1.200 κυβικά (8 φορ. ιπποι), 15200 αξία;
Κοίταξα στο ασφαλιστρα και είδα να έχει 200€ περίπου. Στο ίμπιζα που εχουμε απο το 2001 έχει 280€.τότε είσαι μια χαρά όσον αφορά τα extra, ζήτα και το κλειδάκι ή την επέκταση + αυτά που ανέφερες που σου δίνουν (αν τους πεις ρώτησα και σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία στην επαρχία και μου το έδωσαν μπορεί να πιάσει)
όσον αφορά την μάσκα (αν εννοείς αυτό που μπαίνει από μέσα) κοστίζει 30€ για να το πάρεις μετά οπότε δεν αξίζει....
ο τεμπέλης κοστίζει 280€ στην αντιπροσωπεία αλλά μπορείς να τον βρεις με τα μισά λεφτά σχεδόν
ο συναγερμός έχει κόστος 50-70€ + την εργασία και το χρεώνουν όλοι 200-220€ οπότε αν είναι καμια γνωστή μάρκα βάλε, αν είναι κινέζικος σε κάποιους μήνες θα σε 'ενοχλήσει'Ναι, ειδικα το φαρμακειο να ειναι οριτζιναλ ΣΕΑΤ, οπως επισης και το 'Η παναγια, μαζι σου'
Επισης ζητα και να μην πληρωσεις, γιατι ετσι! Δεν χαλαει, χαλαει?διακρίνω κάποια ειρωνία?
για μένα προσωπικά είχα και κουπόνι για 500€ έκπτωση (για αυτοκίνητο στο όνομά μου) άρα έχουν το περιθώριο να κόψουν από τους πελάτες ένα κάτι βάζοντας προσωπική εργασία επάνω...
φίλος πριν 2 χρόνια έριξε την τιμή κατά 800€ -
Ο χρήστης kthanassis έγραψε:
τότε είσαι μια χαρά όσον αφορά τα extra, ζήτα και το κλειδάκι ή την επέκταση + αυτά που ανέφερες που σου δίνουν (αν τους πεις ρώτησα και σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία στην επαρχία και μου το έδωσαν μπορεί να πιάσει)
όσον αφορά την μάσκα (αν εννοείς αυτό που μπαίνει από μέσα) κοστίζει 30€ για να το πάρεις μετά οπότε δεν αξίζει....
ο τεμπέλης κοστίζει 280€ στην αντιπροσωπεία αλλά μπορείς να τον βρεις με τα μισά λεφτά σχεδόν
ο συναγερμός έχει κόστος 50-70€ + την εργασία και το χρεώνουν όλοι 200-220€ οπότε αν είναι καμια γνωστή μάρκα βάλε, αν είναι κινέζικος σε κάποιους μήνες θα σε 'ενοχλήσει'.Ζήτησα αρχικά να μου κάνει έκπτωση στην εγγύηση, αν δεν γίνεται ή δε μου κάνει του είπα οτι ενδιαφέρομαι για το κλειδί, και σε τελική λύση τη μάσκα. Η μάσκα που λέω είναι όλο το μασκάκι με το σήμα, αντί για τις κάθετες γραμμές έχει κυψέλες, σαν το fr. Δε τη βάζεις από μέσα. Τώρα που τη ξαναβλέπω μου φαίνεται άσχημη. Θα δούμε.
Ξέχασα να ρωτήσω για τον συναγερμό, αλλά θα ξαναμιλήσουμε ούτως ή άλλως πριν το βάλει συνεργείο.Του ειπα να κοιτάξει και αυτό:
http://www.chinavasion.com/rear-view-cameras/cvtmcs54/
Να μου πει άμα μπαίνει στο αμάξι. -
τότε είσαι μια χαρά όσον αφορά τα extra, ζήτα και το κλειδάκι ή την επέκταση + αυτά που ανέφερες που σου δίνουν (αν τους πεις ρώτησα και σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία στην επαρχία και μου το έδωσαν μπορεί να πιάσει)
ο συναγερμός έχει κόστος 50-70€ + την εργασία και το χρεώνουν όλοι 200-220€ οπότε αν είναι καμια γνωστή μάρκα βάλε, αν είναι κινέζικος σε κάποιους μήνες θα σε 'ενοχλήσει'.Ζήτησα αρχικά να μου κάνει έκπτωση στην εγγύηση, αν δεν γίνεται ή δε μου κάνει του είπα οτι ενδιαφέρομαι για το κλειδί, και σε τελική λύση τη μάσκα. Η μάσκα που λέω είναι όλο το μασκάκι με το σήμα, αντί για τις κάθετες γραμμές έχει κυψέλες, σαν το fr. Δε τη βάζεις από μέσα. Τώρα που τη ξαναβλέπω μου φαίνεται άσχημη. Θα δούμε.
Ξέχασα να ρωτήσω για τον συναγερμό, αλλά θα ξαναμιλήσουμε ούτως ή άλλως πριν το βάλει συνεργείο.Του ειπα να κοιτάξει και αυτό:
http://www.chinavasion.com/rear-view-cameras/cvtmcs54/
Να μου πει άμα μπαίνει στο αμάξι.μην το βάλεις, δεν αξίζει, αν θελήσεις αργότερα μπορώ να σου πω κάτι που θα κάθεται κουτί χωρίς κόψε ράψε, οι αισθητήρες σε καλύπτουν τελεια, αν αλλάξεις ηχοσύστημα και βάλεις με οθόνη, θα βάλεις τότε και κάμερα οπισθοπορείας
-
FestoNero από όσο ξέρω για να μπει το μασκάκι με τις κυψέλες (δηλ του FR-Cupra) πρέπει να αλλάξεις και προφυλακτήρα γιατί δεν ταιριάζει όπως στα προ f/l. Ζήτα την εγγύηση. Ασε τα κλειδιά και τις μάσκες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
FestoNero από όσο ξέρω για να μπει το μασκάκι με τις κυψέλες (δηλ του FR-Cupra) πρέπει να αλλάξεις και προφυλακτήρα γιατί δεν ταιριάζει όπως στα προ f/l. Ζήτα την εγγύηση. Ασε τα κλειδιά και τις μάσκες.το κλειδί θα το χρειαστεί αν το περπατάει και η αδερφή του το αυτοκίνητο γιατί με το 2ο κλειδί δεν θα βγαίνει ο συναγερμός
-
Και εννοειται εκπτωσεις τιγκα σε ο,τι αφορα το συνεργειο της αντιπροσωπειας... Ντουκου λεφτα τους δινεις πιπ@ επρεπε να σου παιρνουν!
Σε μενα εκαναν δωρο και καρτα συνδρομης για 'gold' πελατες... -
Παραλάβαμε τη Πέμπτη το Leon 1.2 Copa!
Κάποια πράγματα δε μου άρεσαν στην αντιπροσωπεία..
Κατ'αρχάς τα 'δώρα' ήταν πρόσθετα της τιμής, και όχι δώρα. Δηλαδή με χρέωσε 200 ευρώ για συναγερμό και αισθητήρες. Αν το ήξερα θα είχα προτιμήσει να μη τα βάλω και να βάλω κάμερα οπισθοπορείας.
Επίσης, τα υποτιθέμενα 960 ευρώ της απόσυρσης στη πραγματικότητα ήταν 560, αφού στην αρχική τιμή που σου δίνει προσθέτει τα 400 ευρώ για την 'αγορά' της απόσυρσης. Υποθέτω οτι αν είχαμε ασχοληθεί εμείς με αυτό, θα την είχαμε βρει 250-300.
Όλα αυτά τα ανακαλύψαμε όταν έστειλε το τιμολόγιο στον ασφαλιστή και υπήρχε διαφορά στο ποσό που του είχα πει.
Έπρεπε να τους ρωτήσω εγώ τι συμβαίνει με αυτά.
Κάτι άλλο: Μια φίλη αγόρασε και εκείνη καινούργιο αυτοκίνητο και μου είπε οτι αγόρασε μειωμένα τα τέλη κυκλοφορίας γιατί ήταν μόνο για τον Δεκέμβρη. Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα'χε μπερδεμένα στο μυαλό της;Το αυτοκινητο είναι φανταστικό, δε θέλω να βγω απ'αυτό με τίποτα, μόνο να κάνω χιλιόμετρα.
Τραβάει πολύ ωραία, είναι απολαυστικότατο.
Το'χω μάθει αρκετά, παρκάρω και Εξάρχεια Παρασκευιάτικα.
Πρόβλημα είχα όταν θέλησα να στρίψω σε στενό που είχαν παρκάρει πολύ κοντά και από τις δύο μεριές, αλλά τα κατάφερα.
Δεν έχω ακόμη διαβάσει τις οδηγίες χρήσης , χρησιμοποίησα το cruise control το οποίο είναι λίγο τρομακτικό, αν πέσει η ταχύτητα λόγω ανηφόρας, το αμάξι επιταχύνει μόνο του για να φτάσει την ορισμένη. -
Κατ'αρχάς τα 'δώρα' ήταν πρόσθετα της τιμής, και όχι δώρα. Δηλαδή με χρέωσε 200 ευρώ για συναγερμό και αισθητήρες. Αν το ήξερα θα είχα προτιμήσει να μη τα βάλω και να βάλω κάμερα οπισθοπορείας.
Επίσης, τα υποτιθέμενα 960 ευρώ της απόσυρσης στη πραγματικότητα ήταν 560, αφού στην αρχική τιμή που σου δίνει προσθέτει τα 400 ευρώ για την 'αγορά' της απόσυρσης. Υποθέτω οτι αν είχαμε ασχοληθεί εμείς με αυτό, θα την είχαμε βρει 250-300.Αυτό με τα 'δώρα' είναι πρωτάκουστο!
Θα το αφήσεις έτσι; Κατάλαβες φαντάζομαι πως τελικά από τα δώρα έβγαλε και κέρδος ο παλίκαρος;Δεν κατάλαβα πάντως πώς τελικά έγινε και τα... πλήρωσες τα δώρα!
Όπως και να 'χει, καλοτάξιδο και επίσης, γράψε λίγο την ιστορία και τον αντιπρόσωπο για να προστατέψεις άλλους στο μέλλον.
-
Κάτι άλλο: Μια φίλη αγόρασε και εκείνη καινούργιο αυτοκίνητο και μου είπε οτι αγόρασε μειωμένα τα τέλη κυκλοφορίας γιατί ήταν μόνο για τον Δεκέμβρη. Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα'χε μπερδεμένα στο μυαλό της;
Το κανονικό είναι να πληρώσεις ακέραια τα τέλη κυκλοφορίας.
Η φίλη σου ή τα έχει χαμένα ή η αντιπροωσπεία της έκανε δώρο ένα μέρος αυτών. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης, τα υποτιθέμενα 960 ευρώ της απόσυρσης στη πραγματικότητα ήταν 560, αφού στην αρχική τιμή που σου δίνει προσθέτει τα 400 ευρώ για την 'αγορά' της απόσυρσης. Υποθέτω οτι αν είχαμε ασχοληθεί εμείς με αυτό, θα την είχαμε βρει 250-300.Αυτό με τα 'δώρα' είναι πρωτάκουστο!
Θα το αφήσεις έτσι; Κατάλαβες φαντάζομαι πως τελικά από τα δώρα έβγαλε και κέρδος ο παλίκαρος;Δεν κατάλαβα πάντως πώς τελικά έγινε και τα... πλήρωσες τα δώρα!
Όπως και να 'χει, καλοτάξιδο και επίσης, γράψε λίγο την ιστορία και τον αντιπρόσωπο για να προστατέψεις άλλους στο μέλλον.
+1 κυνηγησέ το σαν δωρένα σέρβις...
μπαγλαμάδες... -
Απαραδεκτος εμπορος!
Στο λεγα, το leon ειναι εργαλειο!
Καλοταξιδο! -
Festonero, αν μου έπαιζαν τέτοια πουστιά μάλλον θα τους έλεγα να βάλουν το αμάξι εκεί που ξέρουν. Κυνήγα το πάντως, αν είναι δυνατόν.
-
Τη πάτησα γιατί δε ξέρω καθόλου απ'αυτά..
Τι σκατά να κάνω;
Να ζητήσω επιπλέον δώρα;
Κλειδί+κουκούλα πχ;
Πουθενά δεν χρεώνουν τα δώρα δηλαδή;
Επίσης κάτι άλλο περίεργο, έχει πινακίδα που ξεκινάει από 'Υ', και είναι 'εύκολο' νούμερο.
Υπάρχουν ακόμη πινακίδες από Υ; Δεν έχουμε πάει πλέον στα 'Ι';Ο αντιπρόσωπος είναι η Seat Autolux. Ο πωλητής μια χαρά μου φαινόταν, συνεννοήσιμος κλπ.
-
Τι σκατά να κάνω;
Να ζητήσω επιπλέον δώρα;
Κλειδί+κουκούλα πχ;
Επίσης κάτι άλλο περίεργο, έχει πινακίδα που ξεκινάει από 'Υ', και είναι 'εύκολο' νούμερο.
Υπάρχουν ακόμη πινακίδες από Υ; Δεν έχουμε πάει πλέον στα 'Ι';Ο αντιπρόσωπος είναι η Seat Autolux. Ο πωλητής μια χαρά μου φαινόταν, συνεννοήσιμος κλπ.
Αν τα χρέωναν δεν θα τα έλεγαν δώρα. 2 Κινεζιές σου έβαλε που σε αυτόν δεν κοστίζουν ούτε 100€. Από τη στιγμή που παρέλαβες και πλήρωσες πλέον είναι αργά...
Το πολύ πολύ να τον απειλήσεις ότι δεν θα ξαναπατήσεις στο μαγαζάκι του και ότι θα τον ξεφωνίσεις σε όλα τα forum μπας και σου δώσει 2-3 χρόνια δωρεάν service ή την επέκταση της εγγύησης.
-
Τι σκατά να κάνω;
Να ζητήσω επιπλέον δώρα;
Κλειδί+κουκούλα πχ;
Όχι δίνονται και άλλοι συνδυασμοί από Υ ακόμα και σήμερα παράλληλα με τα Ι και κάποια Ζ. Μη σε απασχολεί αυτό δεν είναι πρόβλημα.
-
Και μενα απο Υ ξεκιναει του 2011
μοντελο, δεν ειναι θεμα αυτο.
Εσυ εχασες μερικα ευρω, ενω αυτος εχει ηδη χασει αρκετους
μελλοντικους πελατες. Αν δε συμφωνησετε τωρα μειωμενες
τιμες στα σερβις εννοειται πως θα πας αλλου. -
Ή ΥΤΑ (συνδυασμος που δινει η Ελευσινα, οποτε αν η αντιπροσωπεια ειναι στα Δυτικα Προαστια ειναι λογικο) ή ΥΝΤ θα εχεις ( συνδυασμος που δινει ο Πειραιας)... Μεχρι να τελειωσει το Υ εχουμε καιρο ! Ευκολο νουμερο? Αν δεν το ειχες ζητησει , τοτε εισαι τυχερος...
Αυτο με τα δωρα πρωτη φορα τ'ακουω... Μια καταγγελια στα κεντρικα θα ηταν μια καλη ιδεα...
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...