-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
για πειτε οι με τα 600αριαγια δωστε καμια ιδεα για λαστιχα
τωρα εχω πανω τα dunlop sportmax, αλλα ειναι για να παιρνουν ποδι
κατι που να ζεσταινεται γρηγορα, κι ας μη βγαζει τα τρελα χλμ
michelin?
metzeler?Έβαλα τα Metzeler M5 στο Χορνετ εδώ και λίγο καιρό.... απόλυτα ικανοποιημένος, βέβαια δεν κάνω ταρζανιές και κυκλοφορώ εντός πόλης με ταχύτητες 100---
-
I'll second για τα Metzeler. Πολύ φιλικά λάστιχα, ιδανικά για χρήση στην πόλη.
-
Για τα Μ5 λένε όλοι τα καλύτερα. Εναλλακτικά roarsmart ή κανά πιρέλλι?
-
οταν λετε Μ5 λετε αυτα εεε, τα οποια τα εχει κατηγορια supersport
γιατι στην κατηγορια sport touring εχει τη σειρα Ζ
σπαζοκεφαλια τελικα
αντε να δουμε
xenos pirelli ποια? τα diablo λες?
dunlop δε θελω να ξαναβαλω, λεω να δοκιμασω κατι αλλο
-
τα ντιαμπλο είναι βεντούζες ...
στο ένα έχω τα σπορτ ντιμον και στο άλλο τα ντιαμπλο ... αναλογικά ευχαριστημένος και από τα 2 πιρέλια
-
για πειτε οι με τα 600αριαγια δωστε καμια ιδεα για λαστιχα
michelin?
metzeler?Στις μηχανες το θέμα ελαστικά είναι λίγο πολύ στανταρ, δεν μπορεις να αλλάξεις διάσταση, δεν μπορείς να αλλάξεις χαρακτήρα π.χ σε touring μοτό να βάλεις ss λάστιχο και ακόμη πρέπει να βάλεις και τον σωστό δείκτη ταχύτητας και φορτίου, τοποθετείς μόνο σετ εμπρος- πίσω, άρα μπαίνεις στα site των κατασκευαστών ελλαστικών και βλέπεις τους συγκεκριμένους τύπους ελαστικών που προτείνουν για το συγκεκριμένο μοντέλο της μηχανής σου, κατόπιν μπαίνεις στο ανάλογα διεθνή ή ελληνικα forum της μηχανης σου και διαβάζεις, έχοντας στο νου σου τις συνθήκες οδήγησης σου (πόλη-ταξίδι χώμα κτλ) και ότι οδηγας Βόρεια Ελλάδα, εφόσον καταλήξεις παίρνεις τους δρόμους με τα πόδια και ρωτάς 4-5 μεγάλα βουλκανιζατερ που βάζουν και λάστιχα και για μότο ( γνώμη μου,απέφυγε αυτά που βάζουν μόνο για μότο) και στο τέλος πάνε στον Αρη το Ζωτα στον κήπο του καλού, εγω έβαλα τα MICHELIN Pilot Activ για το yamaha XJ diversion 600 cc του 97 σε διαστάσεις 110/80/17 Ε- 130/70/18 Π ζυγοσταμισμένα ευθυγραμμισμένα 190Ε από τον Αρη.
Μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με τα των αυτοκινήτων στα ελαστικά των μοτο παίζει η ημερομηνία κατασκευής, όχι πάνω από εξάμηνο (ξεραίνονται πολύ ευκολότερα-κουκούλα απαραίτητα) -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
για πειτε οι με τα 600αρια
για δωστε καμια ιδεα για λαστιχα
michelin?
metzeler?Στις μηχανες το θέμα ελαστικά είναι λίγο πολύ στανταρ, δεν μπορεις να αλλάξεις διάσταση, δεν μπορείς να αλλάξεις χαρακτήρα π.χ σε touring μοτό να βάλεις ss λάστιχο και ακόμη πρέπει να βάλεις και τον σωστό δείκτη ταχύτητας και φορτίου, τοποθετείς μόνο σετ εμπρος- πίσω, άρα μπαίνεις στα site των κατασκευαστών ελλαστικών και βλέπεις τους συγκεκριμένους τύπους ελαστικών που προτείνουν για το συγκεκριμένο μοντέλο της μηχανής σου, κατόπιν μπαίνεις στο ανάλογα διεθνή ή ελληνικα forum της μηχανης σου και διαβάζεις, έχοντας στο νου σου τις συνθήκες οδήγησης σου (πόλη-ταξίδι χώμα κτλ) και ότι οδηγας Βόρεια Ελλάδα, εφόσον καταλήξεις παίρνεις τους δρόμους με τα πόδια και ρωτάς 4-5 μεγάλα βουλκανιζατερ που βάζουν και λάστιχα και για μότο ( γνώμη μου,απέφυγε αυτά που βάζουν μόνο για μότο) και στο τέλος πάνε στον Αρη το Ζωτα στον κήπο του καλού, εγω έβαλα τα MICHELIN Pilot Activ για το yamaha XJ diversion 600 cc του 97 σε διαστάσεις 110/80/17 Ε- 130/70/18 Π ζυγοσταμισμένα ευθυγραμμισμένα 190Ε από τον Αρη.
Μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με τα των αυτοκινήτων στα ελαστικά των μοτο παίζει η ημερομηνία κατασκευής, όχι πάνω από εξάμηνο (ξεραίνονται πολύ ευκολότερα-κουκούλα απαραίτητα)thanks για τη συσταση του μαγαζιου, θα κανω μια βολτα απο κει
καλα τα λες για το χαρακτηρα, αλλα ελα ντε που στο χορνετ, νομιζω (δεν ξερω) θα πηγαινε sport-touring λαστιχο???
φιλος σε er-6 φορα sport touring
αλλα οι περισσοτεροι βαζουν ss λαστιχα (αυτα που προτειναν τα παιδια τετοια ειναι)στα σιγουρα:
θελω μαλακο, να ζεσταινεται γρηγορα, μες την πολη
να βολευεται με βροχη
να μη φοβαμαι ομως να το πλαγιασω
δε θα μπω πιστα
δεν σκοπευω να ανεβοκατεβαινω Χολωμοντα ή αλλα στροφιλικια ξυνοντας μαρσπιεδεςκαι εκει ειναι που μπερδευομαι
μεχρι στιγμης 270 τα dunlop qualifierH
και περιμενω να μου πει τιμη για τα metzeler M5
ειδωμενστρωσιμο με ενα ταξιδακι κανα 200αρια χλμ, πρωινο, οχι με ζεστη δλδ ειναι καλα?
-
τελικα pirelli diablo rosso II
και βλεπουμε
1ες εντυπωσεις, εννοιεται καλες, μιας κ σαμπρελες να βαζα μετα απο αυτα που ειχα καλυτερες θα μου φαινοταν
ποσο ευκολο ειναι να αλλαξω μπουζι κ φιλτρο αερα μονος μου?
καποιο μαγαζι (ιντερνετικο, ή εδω θεσσαλονικη) που να μπορουμε να ψωνιζουμε αναλωσιμα, εκτος αντιπροσωπειας υπαρχει?
-
καποιο μαγαζι (ιντερνετικο, ή εδω θεσσαλονικη) που να μπορουμε να ψωνιζουμε αναλωσιμα, εκτος αντιπροσωπειας υπαρχει?
Για δες αυτα τα 2 , το motomadness ειναι διπλα μου (ιλιον) και το επισκεφτηκα προχθες , αν εξαιρεσεις το ασχημο site το μαγαζι εχει ΠΟΛΥ πραμα .
http://www.madnessmoto.gr/Αυτο το βρηκα σημερα τυχαια στο ebay και ειναι στην Λάρισα
http://www.motomad.gr/index.asp -
Τελικά την αγόρασε τη μηχανή ο angel η τσάμπα το θέμα ένα χρονο; ; ;
Μια 250άρα θα ήταν υπέρ αρκετή για πρώτη μηχανή.
-
Όχι ακόμα αλλά γιατί τσάμπα;
Οι γνώμες ακούγονται και δεν χάνονται. -
Το λέω με την έννοια ότι μπερδευεσαι με το πολύ ψάξιμο.
Και γω ακριβώς στη θέση σου ήμουν και πήρα το Honda cbf 250, δε το μετάνιωσα.
Δε βγαίνει πλέον αλλα υπάρχει αντίστοιχο Yamaha ybr 250 στα 4,5χιλιάρικα. -
υπαρχει η CBR 250 και η Kawasaki ninja 250
Μεταχειρισμενες ναι αλλα καινουργιες ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ για αυτα που προσφερουν και δεν αξιζουν
Σε αυτα τα λεφτα σε μεταχειρισμένο βρισκεις πραγματικες ευκαιρίες και εγω οταν ημουν σε αναζητηση ειχα κοιταξει αυτες τις 2 αλλα οι τιμες με ABS που ηθελα ξεφευγανε πολυ, οποτε προτιμήσα μτχ 3 ετων 600cc/100hp με ABS
-
Πιστευω στα (συντομα) χρονια που ερχονται, θα γινει μεγαλος χαμος στην κατηγορια των 250ψψ..
Ηδη περιμενουμε απ την Σουζουκι το Ιζανουμα (ή καπως ετσι) και καπου πηρε το ματι μου πως η Yamaha ετοιμαζεται για το YZF-250.
Ειδικα το Suzuki, θα ειναι - λεει - σε πολυ καλη τιμη.
Καλημερες! -
Τις 250αρες δε θα έλεγα πως τις έχω σαν επιλογές.
Και ακριβά τις δίνουν και αργές είναι. Αν υπήρχε ακόμα η κατηγορία των 400cc θα ήταν ότι πρέπει. -
το kawasaki 250 ειναι πολυ καλη μηχανη για τα λεφτα που αξιζει μεταχειρισμενο. καινουριο ειναι πολυυυ ακριβο.
λιγοι το προτιμουνε ομως γιατι με κατι παραπανω περνεις μηχανη με περισοτερα κυβικα.για καποιον που ειναι 23 χρονων, με 40.000+ χιλιομετρα σε παπια τι θα λεγατε αν
ηθελε να παει σε naked οπως kawasaki z750? δεν μιλαω για εμενα. χεχε -
Tο Ζ ειναι πανεμορφο με αλητικη εμφανιση !
Συναδελφος στην δουλεια εχει το Ζ750s (ημιγυμνο το συγκεκριμένο ομως το βρισκω ασχημο ) , απ'οτι λεει ειναι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο την ευκολια στην οδηγηση του και την αξιοπιστια,
ομως εχει αρκετη καταναλωση η οποια με σχετικα γρηγορη οδηγηση φτανει ανετα τα 10 λιτρα στα 100χιλιομετρα και με παραπανω γκαζι και καγκουριλικια παει ανετα 11+Βεβαια ειναι 750 κυβικα και βγαζει 106 αλογα και αυτα τα 106 αλογα κατι πρεπει να φανε τα καημενα , λογικο δεν ειναι ?
-
πολυ ομορφο το Ζ750. το εχω οδηγησει και μου φανηκε πολυ 'ευκολο' για μηχανη, αλα δεν εχω
οδηγησει αλλο naked. λιγο με χαλαει που τρως πολυ αερα απο τη μεση και πανω.
σε σχεση με ss και motard ειναι αρκετα οι οικονομικο αν δεν κανεις ταρζανιες.
πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη για καποιον που θελει μηχανη για την πολη και δεν θελει
να παρει κατι σε tdm, vstrom, transalp.
Πρώτη μηχανή - Naked