-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
NGK και μαϊμού δεν υπάρχει. 300% επάνω υπάρχει. 6,5ε τα τέσσερα υπάρχει.
Η ιστορία αποδεικνύει, αρπαχτικό.
Α.μαστορα υπαρχει μαιμου ngk οπως υπαρχει μαιμου ρουλεμαν skf.
ngk πλατινα για υγραεριο με 18 ευρω η τετραδα?
Καλέ μου φίλε συνάδελφε από πού προκύπτει αυτό?. Ενημέρωσε με να το προωθήσω σε 14000 διευθύνσεις συναδέλφων στο ‘Δικτυωθείτε’…….
Α.και σε denso.
λινκ?
-
Δύσκολα πράματα ζητας τέτοια ωρα. Σε group του facebook την βρηκα.
-
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
σημερα παρελαβα απο το rexbo ενα σετ δισκων optimal(γερμανικοι),2 σινεμπλοκ γεματα optimal, 2 φιλτρα λαδιου febi, 2 φιλτρα αερος swag, κυλινδρακι πισω τροχου japanparts, ντιστριμπιτερ metzger, ρουλεμαν τεντωτηρα δυναμου optimal ολα βγηκαν με τα μεταφορικα στα 105Ε ηρθαν σε 7εργασιμες μερες και ολα ειναι γερμανικα εκτος απο το κυλινδρακι ιαπωνικο, ηταν περιοδος με εκπτωσεις απο 40%-60%
εδω 2 δισκους μονο κυμαινονταν απο 48Ε κινεζικοι και στα 65-80Ε οι γνωστοι, πλεον και το http://www.nt.gr εχει γινει πανακριβοκατι τιμες που ειδα ηταν βοηθα παναγια σε σχεση με nt.gr που γενικοτερα ειναι ακριβοτερο απο αλλα ιντερνετικα.
Μιλαμε για (τυχαια κοιταξα) δισκοπλακες για το hyundai μου, σχεδον η μιση τιμη στο nt.gr σε Herth & buss, σε αλλες στο 65 % και στη febi blilstein ηταν στο 130%, αντe βγαλε ακρη. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
σημερα παρελαβα απο το rexbo ενα σετ δισκων optimal(γερμανικοι),2 σινεμπλοκ γεματα optimal, 2 φιλτρα λαδιου febi, 2 φιλτρα αερος swag, κυλινδρακι πισω τροχου japanparts, ντιστριμπιτερ metzger, ρουλεμαν τεντωτηρα δυναμου optimal ολα βγηκαν με τα μεταφορικα στα 105Ε ηρθαν σε 7εργασιμες μερες και ολα ειναι γερμανικα εκτος απο το κυλινδρακι ιαπωνικο, ηταν περιοδος με εκπτωσεις απο 40%-60%
εδω 2 δισκους μονο κυμαινονταν απο 48Ε κινεζικοι και στα 65-80Ε οι γνωστοι, πλεον και το http://www.nt.gr εχει γινει πανακριβοκατι τιμες που ειδα ηταν βοηθα παναγια σε σχεση με nt.gr που γενικοτερα ειναι ακριβοτερο απο αλλα ιντερνετικα.
Μιλαμε για (τυχαια κοιταξα) δισκοπλακες για το hyundai μου, σχεδον η μιση τιμη στο nt.gr σε Herth & buss, σε αλλες στο 65 % και στη febi blilstein ηταν στο 130%, αντe βγαλε ακρη.nt.gr ή αλλιώς Νέστωρ Τζούρδας, στη Θεσ/νίκη, με κορυφαίες αντιπροσωπείες Ιαπωνικών και Αγγλικών aftermarket εξαρτημάτων, Tein, exedy, Cusco, Prodrive, DBA, superpro, Defi και πολλές άλλες, πάντα ήταν ακριβός, γιατί να μην είναι και στα άλλα ? Η δύναμη της συνήθειας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ιμιτασιόν=απομίμηση=μαιμού
Ιμιτασιόν = και πρώτης διαλογής = και ίδιο που βάζει το εργοστάσιο = γνήσιο, δεν τρώει μπανάνες!.
Βέβαια δεν χρεώνω ιμιτασιόν επειδή δεν προέρχεται από τα ομπρελάτα της αντιπροσωπίας.
Τώρα εάν ιμιτασιόν χρεώνεις της αντιγραφές από χωρίς όνομα εργοστάσια, συμφωνώ μαζί σου.
Εάν είναι από εργοστάσια με όνομα, τότε και αυτά είναι γνήσια, απλά άλλης μάρκας. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και καλύτερα από της πρώτης τοποθέτησης, όρος που επιβάλαμε να αναγράφουν τα εργοστάσια από 01/01/06. Αγώνας 25 χρόνια!!!.
Μεγάλες εισαγωγικές εταιρίες στην Ελλάδα, δεν πλησιάζουν τα μαϊμού. Κάνουν και έλεγχο καταλληλότητας μέσα από τους πελάτες τους, εμάς. Όπως πχ η Ιαπωνική, η ΕΚΑ, ο Γεωργακόπουλος, η Japan parts και άλλοι.
Προσωπικά και σίγουρα μετά 53 χρόνια στο κουρμπέτι, ακούω και το «όχι αυτό για εσένα μάστορα!» προστατεύουν τους πελάτες που τους τα ‘χώνουν’!. Ψάχνονται πριν από εμένα για εμένα!!!!!.......
Οπωσδήποτε αυτή η προστασία δεν είναι κανόνας στο διαδίκτυο!!!!!....... οπωσδήποτε εμείς που ασχολούμεθα και με εμπορικές πράξεις επίσημα, (15% στους συνεργειάρχες!), δεν ανακαλύψαμε την Αμερική (ιντερνέτ) σήμερα!. Μάλλον πρώτοι εμείς την ανακαλύψαμε, διότι και αυτοί εμάς με της καταναλώσεις, έψαξαν πρώτα!.
Α. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ιμιτασιόν=απομίμηση=μαιμού
Α.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μιλαμε για (τυχαια κοιταξα) δισκοπλακες για το hyundai μου, σχεδον η μιση τιμη στο nt.gr σε Herth & buss, σε αλλες στο 65 % και στη febi blilstein ηταν στο 130%, αντe βγαλε ακρη.nt.gr ή αλλιώς Νέστωρ Τζούρδας, στη Θεσ/νίκη, με κορυφαίες αντιπροσωπείες Ιαπωνικών και Αγγλικών aftermarket εξαρτημάτων, Tein, exedy, Cusco, Prodrive, DBA, superpro, Defi και πολλές άλλες, πάντα ήταν ακριβός, γιατί να μην είναι και στα άλλα ? Η δύναμη της συνήθειας.
Μαλλον δεν εγινα αντιληπτος,
σε μερικα το nt.gr ηταν φτηνοτερο ΜΑΚΡΑΝ, σε ενα αλλο ακριβοτερο απο αυτο που προτεινε ο r200 -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μιλαμε για (τυχαια κοιταξα) δισκοπλακες για το hyundai μου, σχεδον η μιση τιμη στο nt.gr σε Herth & buss, σε αλλες στο 65 % και στη febi blilstein ηταν στο 130%, αντe βγαλε ακρη.για τα κορεατικα-ιαπωνικα αυτοκινητα το nt parts εχει πολυ καλες τιμες, καλες τιμες εχει σε τακακια, μπουζι & αισθητηρες θερμοκρασιας, για σετ συμπλεκτη, σετ ιμαντων χρονισμου & αισθητηρα λ ειναι απλησιαστοι
αν τους παρεις τηλεφωνο να διευκρινησεις η τιμη αφορα για 1δισκο
απεφυγε απο αυτους ολα τα ΙΤΝ ανταλλακτικα ειναι κινεζικα, μου ειχε πει σετ δισκους ΙΤΝ 40Ε, ferodo στα 64Ε, τους πηρα σε optimal σετ στα 24Ε απο 60Ε η αρχικη
σημερα βρηκα σετ χρονισμου σε καταστημα Θεσσαλονικη για 1.4-1.6 16v vag-group μαρκα Gates στα 78Ε , η χαμηλοτερη τιμη για αυτη τη μαρκα την εχω βρει στα 130Ε, παιζει να ειναι απο τα δευτερα σε ποιοτητα κατασκευης; -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Μιλαμε για (τυχαια κοιταξα) δισκοπλακες για το hyundai μου, σχεδον η μιση τιμη στο nt.gr σε Herth & buss, σε αλλες στο 65 % και στη febi blilstein ηταν στο 130%, αντe βγαλε ακρη.για τα κορεατικα-ιαπωνικα αυτοκινητα το nt parts εχει πολυ καλες τιμες, καλες τιμες εχει σε τακακια, μπουζι & αισθητηρες θερμοκρασιας, για σετ συμπλεκτη, σετ ιμαντων χρονισμου & αισθητηρα λ ειναι απλησιαστοι
αν τους παρεις τηλεφωνο να διευκρινησεις η τιμη αφορα για 1δισκο
απεφυγε απο αυτους ολα τα ΙΤΝ ανταλλακτικα ειναι κινεζικα, μου ειχε πει σετ δισκους ΙΤΝ 40Ε, ferodo στα 64Ε, τους πηρα σε optimal σετ στα 24Ε απο 60Ε η αρχικη
σημερα βρηκα σετ χρονισμου σε καταστημα Θεσσαλονικη για 1.4-1.6 16v vag-group μαρκα Gates στα 78Ε , η χαμηλοτερη τιμη για αυτη τη μαρκα την εχω βρει στα 130Ε, παιζει να ειναι απο τα δευτερα σε ποιοτητα κατασκευης;αυτοςhttp://www.parts.gr για δες ποσο το εχει.
-
115E το εχει σε gates set
απο αυτους ειχα παραγγειλει την ανοιξη σετ συμπλεκτη luk στα 111,70Ε και τωρα το ανεβασαν στα 122Ε, απο πολωνια ιδια μαρκα στα 82Ε
μενουμε οι φθηνοτεροι σε σετ ιμαντα χρονισμου & συμπλεκτη σε ολη την ευρωζωνη -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
115E το εχει σε gates set
απο αυτους ειχα παραγγειλει την ανοιξη σετ συμπλεκτη luk στα 111,70Ε και τωρα το ανεβασαν στα 122Ε, απο πολωνια ιδια μαρκα στα 82Ε
μενουμε οι φθηνοτεροι σε σετ ιμαντα χρονισμου & συμπλεκτη σε ολη την ευρωζωνηΠολωνια ποιο μαγαζι?
-
-
Από mister auto πόσο καιρό κάνουν να έρθουν? Μάλλον με άφησε η αντλία βενζίνης.
Στην Ελλάδα βρίσκω 340 ευρώ Opel και με 75 ευρώ μοτέρ + φίλτρο (νομίζω Valeo).
Στο mister auto βρίσκω αντλία BOSCH με 104 ευρώ. Αυτή είναι η 'φουλ' αντλία ή το μοτέρ μόνο?edit: μου τη σπάει που το mister auto δε σου έχει ένα δωρεάν τηλέφωνο να τους ρωτήσεις!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Από mister auto πόσο καιρό κάνουν να έρθουν?Μια φορά έχω παραγγείλει και ήρθαν σε 3 εργάσιμες (με τη 'γρήγορη' επιλογή courier).
-
Στο mister auto βρίσκω αντλία BOSCH με 104 ευρώ. Αυτή είναι η 'φουλ' αντλία ή το μοτέρ μόνο?edit: μου τη σπάει που το mister auto δε σου έχει ένα δωρεάν τηλέφωνο να τους ρωτήσεις!
Εμένα με κανονική αποστολή 7 ημέρες.
Η εταιρία έχει ως βάση τη Γαλλία και από εκεί τα στέλνει όλα νομίζω. Εδώ έχει μόνο 'φορολογική έδρα'. -
Υπάρχει και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Νέστωρα Τζούρδα, ρίξε μια ματιά, έχει και τηλέφωνο
-
Ναι misterauto kai emena 7 μερες εκαναν να ερθουν με την χρεωση των 9,90.
-
Σας ευχαριστώ όλους. Η αντιπροσωπεία ισοφάρισε την τιμή της αντλίας BOSCH του mister auto οπότε τους είπα να προχωρήσουν.
-
Σας ευχαριστώ όλους. Η αντιπροσωπεία ισοφάρισε την τιμή της αντλίας BOSCH του mister auto οπότε τους είπα να προχωρήσουν.Για να καταλάβω, εννοείς ότι από 340 που ζήταγαν αρχικά, στο κατέβασαν στα 104 όταν τους ανέφερες για την τιμή του mister-auto?
Ωραία πράγματα στη μπανανία που ζούμε
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?