-
Και εγώ τόσους θα είχα αλλά έπρεπε να ξεβιδώνω πράγματα και βαριόμουν.
Οπότε έχω τους υπόλοιπους να κάθονται.Το μόνο κακό είναι πως δεν μπορώ να βάλω τον 200αρη στο πλάι γιατί βρίσκει στην ψύκτρα του επεξεργαστή.
-
ο δικός μου θόρυβος πάντως σε full load (της κάρτας, γιατί οι άλλοι ανεμιστήρες γυρίζουν λίγο πολύ σταθερά) από όσο μπορεί να φανεί βέβαια σε ένα βίντεο με μικρόφωνο κινητού είναι αυτός
βασικά το μόνο που μπορείς να καταλάβεις από το βίντεο είναι τη διαφορά στο θόρυβο μόλις απομακρύνεται το μικρόφωνο από το κουτι και όταν στο τέλος περίπου του βίντεο πατάω το esc και κλείνει το benchoπρόγραμμα και αρχίζει να ρίχνει στροφές η κάρτα
ε αυτό είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο.. που σε παιχνίδι έχω πολύ παραπάνω θόρυβο από τα ηχεία για να με απασχολήσει και αυτό
-
Εγώ πάλι γενικά το μεγαλύτερο θόρυβο τον έχω από τον σκληρό.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οκ συμφωνούμε, σε επώνυμα μάλιστα έχω δει και τιμές σε κάποιες περιπτώσεις που δεν πετυχαίνεις με customΑπλά κάποιες φορές πληρώνεις και την υπεραξία που σου δίνει μια έτοιμη σύνθεση που υποτίθεται ότι θα δουλέψει σωστά και απροβλημάτιστα
ΚΑΙ πληρώνεις επίσης ΣΟΒΑΡΟ after sales αν κάτι στραβώσει.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ πάλι γενικά το μεγαλύτερο θόρυβο τον έχω από τον σκληρό.Με ενοχλούσε κι εμένα πολύ ο σκληρός και η λύση είναι απλά να βάλεις ssd
Οι μηχανικοί σαν αποθήκες δεν ενοχλούν καθόλου
-
Ο Raptor μου είναι πιο θορυβώδης από τους περισσότερους μηχανικούς.
Αντίθετα στη δεύτερη γενιά ο velociraptor είχε βελτιωθεί πολύ σε αυτόν τον τομέα.SSD είναι στα σχέδια όταν πιάσω δουλειά πλέον. Ειδικά τώρα που έπεσαν οι 256.
-
Corsair και Mirage ευχαριστώ
Αυτά ακριβώς εννοούσα απλά δεν έγραψα τίποτα γιατί θα μου την πεφτανε όλοι σαν να γράφεις στην F1 κατά τις Ferrari ένα πράμαΟ χρήστης corsair έγραψε:
Ολα εχουν το κοινό τους...
Αυτό ακριβώς είναι το ζουμί και στην συρρικνούμενη αγορά του desktop PC τα BTO είναι μια πολύ μικρή υποκατηγορία πλέον αν αναλογιστεί κανείς τις πραγματικές ανάγκες του κάθε χρήστη. Πιστεύω ότι είναι απομεινάρια συνηθειών του παρελθόντος: Θέλω υπολογιστή οπότε πάμε στο κομπιουτεράδικο της γειτονιάς να μας στήσουν ένα.
-
έλα βρε gatost κανείς δεν στην έπεσε
όσο για τα απομεινάρια του παρελθόντος που λες είναι φυσικό να υπάρχει συρρίκνωση όταν για οποιαδήποτε δουλειά τα desktop είχαν το 100% της αγοράς και πλέον έχουν βγει και άλλα προϊόντα για να καλύπτουν κι άλλες ανάγκες κυρίως κόσμου που δεν είχε ανάγκη να έχει desktop
όμως το να ακούγονται υπερβολές όπως αυτές που συχνά πυκνά διαβάζουμε από δω κι από κει, ότι τα desktop θα πάψουν να υπάρχουν και θα έχουμε μόνο κινητά και tablet (και άντε και κάνα λαπτοπ) είναι τουλάχιστον αστείο, υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται ΜΟΝΟ με desktop για αυτό και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, έστω και αν απευθύνονται σε πιο περιορισμένο κοινό πλέον
άμα θες δύναμη δε μπορείς να τη βρεις πουθενά αλλού στο ίδιο επίπεδο και εξίσου οικονομικά
-
είπα ότι θα μου την πέφτατe
και δεν είπα ότι θα πάψουν να υπάρχουν τα desktop. απλά ότι χάνουν μερίδιο και θα χάνουν μέχρι να σταθεροποοιηθούν απλά τα BTO μάλλον πλέον είναι μια ειδική κατηγορία.
-
Πίσω από τα ΒΤΟ βρίσκονται οι πλέον ψαγμένοι και απαιτητικοί χρήστες, αυτοί που μάλλον δεν θα τα εγκαταλείψουν ποτές.
-
#natalemeafta
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πίσω από τα ΒΤΟ βρίσκονται οι πλέον ψαγμένοι και απαιτητικοί χρήστες, αυτοί που μάλλον δεν θα τα εγκαταλείψουν ποτές.ΒΤΟ αγαπάνε κυρίως οι παιχνιδάδες. Οι υπόλοιποι, βολεύονται με ένα laptop ή πλέον, ultrabook. Μέχρι ν' ανέβουν στην ιεραρχία, οπότε βολεύονται με... μια γραμματέα, μια ταμπλέτα και ένα κινητό (συνήθως από την Apple τα δύο τελευταία...).
-
Εκτός από αυτά σε πολλά μελετητικά γραφεία και στους μηχανικούς έργων που ξέρω εκ των έσω, κυκλοφορούν βαρβάτα ΒΤΟ. Και λαπ φυσικά, αν και πάρα πολλοί έχουν και από τα δύο.
-
Και εγώ πιστεύω οτι το custom θα σου δωσει περισσότερο vfm, αλλα δεν ειναι ευκολο να το καταφερεις
Εγω ας πουμε με λιγο ψάξιμο στο internet μπορω να βρω τι θελω σε 1-2 κομματια (πχ SSD, κάρτα γραφικων) αλλα δεν αισθάνομαι σιγουρος να παω να διαλεξω απο τα υπολοιπα (Motherboard, μνήμες) και οτι θα παίζουνε ολα αυτα μαζί καλά, ούτε μπορώ να πειραματίζομαι.Οπότε ή αγοράζεις ενα BTO, ή βάζεις κανα φίλο πιο ψαγμένο να σου φτιάξει λίστα, αλαλ και αυτό κατα βάσει BTO ειναι
-
όλα μια χαρά συμβατά είναι
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εκτός από αυτά σε πολλά μελετητικά γραφεία και στους μηχανικούς έργων που ξέρω εκ των έσω, κυκλοφορούν βαρβάτα ΒΤΟ. Και λαπ φυσικά, αν και πάρα πολλοί έχουν και από τα δύο.Ένα καλό laptop , μαζί με ένα cradle με οθόνη, πληκτρολόγιο ποντίκι για το γραφείο είναι η λύση. Στην εταιρεία μου, αυτό ακολουθείται πλέον για όλους, ενώ παλιότερα είχαμε δοκιμάσει και επώνυμα και ΒΤΟ, με τα επώνυμα να έχουν τεράστια αντοχή στον χρόνο σε σχέση με τα άλλα. Το δικό μου είναι 8 ετών πλέον και παίζει μια χαρά για γραφείο (ένα ΗΡ xw4400 έχω με ένα Core2Duo , αλλά με SSD που ακόμη και με SATA1 που είναι το δικό μου, κάνει τεράστια διαφορά).
Για μηχανικούς, ένας laptop με i5 και πάνω είναι υπέραρκετος για CAD κλπ, αρκεί να μην κάνεις 3D. Αν κάνεις 3D και τέτοια κόλπα, θα χρειαστείς κάτι πιο δυνατό, αλλά και πάλι γιατί να πας σε ΒΤΟ, παίρνεις ένα Dell ή ένα HP Z420, του βάζεις και μια καλή κάρτα γραφικών, και έχεις ένα κουτάκι με 1.5Κ άψογο.Για επαγγελματική χρήστη, τα ΒΤΟ ΔΕΝ είναι καλή επιλογή. Για gamers ναι. Για οικιακούς χρήστες που ψάχνουν το VfM ναι, αν και πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις.
-
άσχετος + ασόβαρη δουλειά
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και εγώ πιστεύω οτι το custom θα σου δωσει περισσότερο vfm, αλλα δεν ειναι ευκολο να το καταφερεις
Εγω ας πουμε με λιγο ψάξιμο στο internet μπορω να βρω τι θελω σε 1-2 κομματια (πχ SSD, κάρτα γραφικων) αλλα δεν αισθάνομαι σιγουρος να παω να διαλεξω απο τα υπολοιπα (Motherboard, μνήμες) και οτι θα παίζουνε ολα αυτα μαζί καλά, ούτε μπορώ να πειραματίζομαι.Οπότε ή αγοράζεις ενα BTO, ή βάζεις κανα φίλο πιο ψαγμένο να σου φτιάξει λίστα, αλαλ και αυτό κατα βάσει BTO ειναι
δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
άσχετος + ασόβαρη δουλειάΠρώτα ο drifter, τώρα εσύ...
Δεν γίνεται όλοι να είμαστε ξ.μαρρ στ' αυτόν το κόσμο, κάποιοι θα είμαστε και λιγότερο καλοί!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για μηχανικούς, ένας laptop με i5 και πάνω είναι υπέραρκετος για CAD κλπ, αρκεί να μην κάνεις 3D. Αν κάνεις 3D και τέτοια κόλπα, θα χρειαστείς κάτι πιο δυνατό, αλλά και πάλι γιατί να πας σε ΒΤΟ, παίρνεις ένα Dell ή ένα HP Z420, του βάζεις και μια καλή κάρτα γραφικών, και έχεις ένα κουτάκι με 1.5Κ άψογο.
Για επαγγελματική χρήστη, τα ΒΤΟ ΔΕΝ είναι καλή επιλογή. Για gamers ναι. Για οικιακούς χρήστες που ψάχνουν το VfM ναι, αν και πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις.
Και γιατί να μην πας σε BTO που μπορείς να το πάρεις όπως ακριβώς θες? Τι τα κάνει μη καλή επιλογή.
Εντάξει δεν μιλάμε για κάποιον που δεν έχει ιδέα αλλά δεν είναι και καμιά τρομερή επιστήμη.
Έτσι όπως τα διαβάζω εδώ θα το βάλω στο βιογραφικό πως ξέρω να παραγγέλνω και να στήνω PC.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]