-
Αν έχω την κεραία της κάρτας δικτύου ψηλά, στο ύψος μιας πόρτας περίπου είναι κακό για την υγεία όσον αφορά την ακτινοβολία ή είναι το ίδιο πράγμα με το να την έχω χαμηλά??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν έχω την κεραία της κάρτας δικτύου ψηλά, στο ύψος μιας πόρτας περίπου είναι κακό για την υγεία όσον αφορά την ακτινοβολία ή είναι το ίδιο πράγμα με το να την έχω χαμηλά??Όπου και να τη βάλεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την υγεία. Προτείνω να καταργήσεις εντελώς το wifi και να βάλεις 10BASE2 με ομοαξονικό καλώδιο = μηδενικές εκπομπές ακτινοβολίας
-
Δε βολεύει το καλώδιο δυστυχώς.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Έναν WD που έχω με τρία διαμερίσματα, το Sentinel μου βγάζει week sectors.
Έκανα chkdsk αλλά το health παραμένει χαμηλό και δεν κάνει boot.Εκτός από το HD regenerator που θέλει αιώνες για repair, υπάρχει άλλος τρόπος να επισκευαστούν οι sectors (εκτός format βέβαια.)
Βάλε τον στην άκρη για να μην κλαις τα αρχεία σου.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε βολεύει το καλώδιο δυστυχώς.Όπως με όλους τους πομπούς αυτού του είδους, η ακινοβολία / πεδίο είναι σφαιρικά, και άρα μεγιστοποιείς την εμβέλεια όταν ο πομπός και ο δέκτης είναι περίπου στο ίδιο ύψος. Άρα η καλύτερη θέση για τον πομπό (router/access point) είναι στο ύψος του γραφείου σου. Επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο φυσικά εμπόδια που η χημική τους σύσταση περιέχει μόρια που έχουν ιδιοσυχνότητα ίδια ή πολλαπλάσια με τη συχνότητα του πεδίου σου (μεγιστοποιείται η απορρόφηση και άρα ο εκφυλισμός της έντασης του πεδίου). Και φυσικά οι 'τεχνητοί κλωβοί Faraday', δηλαδή κυρίως οι μεταλλικοί σκελετοί των σύγχρονων κτιρίων που είναι με υγρή κατασκευή ή μεταλλικές κατασκευές.
Όπως πάντα το καλώδιο είναι το ασφαλέστερο, ευκολότερο (αν προβλεφθεί) και πιο αποτελεσματικό μέσο μετάδοσης
-
Κατάλαβα. Το βαλα τελικά στο πάτωμα και το καλώδιο της κεραία περνάει κάτω από τα πόδια μου. Από σήμα είμαι ΟΚ, τώρα για την ακτινοβολία δεν ξέρω...
-
ποιο απο τα παρακατω για browsing και διαβασμα ( ΠΟΛΥ διαβασμα):
- nexus 7'' (2013)
- nexus 10'' (overkill?)
- galaxy note 8.0 ( σαν μεγεθος μου εκατσαν καλυτερα οι 8 ιντσες)
- αλλο?
Αγορα απο Ελλαδαρα.
Σημαντικο: ΟΧΙ 3G!!! (trap is set..)
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ποιο απο τα παρακατω για browsing και διαβασμα ( ΠΟΛΥ διαβασμα):- nexus 7'' (2013)
- nexus 10'' (overkill?)
- αλλο?
Αγορα απο Ελλαδαρα.
Πολύ διάβασμα => χ > 8'
-
Και εγώ προς τα κει κινούμαι αλλά στις 10 ίντσες με χαλάει το βάρος (μισοκιλο και βαλε) και η ασυναισθητη επιθυμία να βάλω πάνω 2 γλυκά βύσσινο με 2 ποτήρια νερό και να σερβίρω τα συμπεθερια
Αλλά από την άλλη με χαλάει που με τα ίδια λεφτά πάω στο 10ιντσο nexus αντι για 8' Samsung
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Και εγώ προς τα κει κινούμαι αλλά στις 10 ίντσες με χαλάει το βάρος (μισοκιλο και βαλε) και η ασυναισθητη επιθυμία να βάλω πάνω 2 γλυκά βύσσινο με 2 ποτήρια νερό και να σερβίρω τα συμπεθεριαΑλλά από την άλλη με χαλάει που με τα ίδια λεφτά πάω στο 10ιντσο nexus αντι για 8' Samsung
Επισημαίνω ότι έγραψα x>8' και όχι x>=8'. Αν μιλάμε για όσο το δυνατόν πιο άνετο, ξεκούραστο και 'business-as-usual' διάβασμα, τότε μιλάμε υποχρεωτικά για τουλάχιστον 10'. Και αυτό γιατί όλοι μας πλέον έχουμε συνηθίσει το Α4, δηλαδή τουλάχιστον 11' διάσταση χαρτιού, και άρα οι 10' είναι ότι πιο κοντινό (και ταυτόχρονα οικονομικό, άνετο και ελαφρύ).
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ποιο απο τα παρακατω για browsing και διαβασμα ( ΠΟΛΥ διαβασμα):- nexus 7'' (2013)
- nexus 10'' (overkill?)
- αλλο?
Αγορα απο Ελλαδαρα.
αφου θες ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ... 10αρι σιγουρα! Το Nexus!
Τα 7αρια δεν κανουν ουτε για ταμπλετα, τα 8αρια ειναι ΟΚ, αλλα οχι για πολυ διαβασμα.
Οσο για το ΟΧΙ 3G... μαζι σου! Αχρηστο πράγμα... αλλωστε ο Ροζουλης το εχει πει: 'εχει παντου Wifi' (trap fucked)
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και εγώ προς τα κει κινούμαι αλλά στις 10 ίντσες με χαλάει το βάρος (μισοκιλο και βαλε) και η ασυναισθητη επιθυμία να βάλω πάνω 2 γλυκά βύσσινο με 2 ποτήρια νερό και να σερβίρω τα συμπεθερια
Αλλά από την άλλη με χαλάει που με τα ίδια λεφτά πάω στο 10ιντσο nexus αντι για 8' Samsung
Επισημαίνω ότι έγραψα x>8' και όχι x>=8'. Αν μιλάμε για όσο το δυνατόν πιο άνετο, ξεκούραστο και 'business-as-usual' διάβασμα, τότε μιλάμε υποχρεωτικά για τουλάχιστον 10'. Και αυτό γιατί όλοι μας πλέον έχουμε συνηθίσει το Α4, δηλαδή τουλάχιστον 11' διάσταση χαρτιού, και άρα οι 10' είναι ότι πιο κοντινό (και ταυτόχρονα οικονομικό, άνετο και ελαφρύ).
Θα το σκεφτώ.
ποιο απο τα παρακατω για browsing και διαβασμα ( ΠΟΛΥ διαβασμα):
- nexus 7'' (2013)
- nexus 10'' (overkill?)
- αλλο?
Αγορα απο Ελλαδαρα.
αφου θες ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ... 10αρι σιγουρα! Το Nexus!
Τα 7αρια δεν κανουν ουτε για ταμπλετα, τα 8αρια ειναι ΟΚ, αλλα οχι για πολυ διαβασμα.
Οσο για το ΟΧΙ 3G... μαζι σου! Αχρηστο πράγμα... αλλωστε ο Ροζουλης το εχει πει: 'εχει παντου Wifi' (trap fucked)
-
Δεν μπορω να ανοιξω νεο tab στον firefox. Τι εκανα παλι??
-
@Geo f1 πατας ctrl+Τ και δεν ανοιγει καρτελα?
καηκε η μητρικη του λαπτοπ (toshiba satellite l650d) που υπαρχει περιπτωση να βρω αλλη εστω και
μεταχειρησμενη? στο ebay κοστιζουν πανω απο 200$ χωρις τα μεταφορικα. στην toshiba ελλαδας
να κανω τον κοπο να ρωτησω τιμη η θα παθω εγκεφαλικο απο την τιμη? -
Ακριβως Vago. παταω το + και παλι τπτ
Χθες κανονικα. Εκανα και restart και παλι τπτ -
Μήπως έχεις εγκατεστημένη την ( τραγική) Ask Toolbar;
-
@Geo f1 δε βλεπω να εχει καπου 'φραφη καρτελων'. σωσε τους σελιδοδεικτες και σβησε το firefox.
κατεβασε την καινουρια εκδοση και εγκατεστησε την. -
Τελικα καποιο add on εκανε την παπαρια. Τα εκανα ολα disable και δουλεψε. Εκανα enable μονο οσα χρειαζομουν και ολα καλα.
Ευτυχως αλλιως δεν θα ειχα αλλη λυση απο αυτο που προτεινε ο Βαγγ -
Elon. Οσο και να τον θεωρώ ψιλοπαπάρα παίρνει το άπειρο σέβας μου γιατί ρίχνει τα πολλά λεφτά του σε cool κατασκευές.
-
ayto εδω το δοκιμασα σε ενα ξενοδοχειο σε προσφατο ταξιδι μου και εκανε παπαδες.Ενω σε προηγουμενα ταξιδια μου στο ιδιο ξενοδοχειο δεν ειχα καλο σημα ειδικα οταν λειτουργουσαν αλλοι 2 υπολογιστες,με αυτο πηγαινε σφαιρα.
το ρουτερ ηταν στο ισογειο,και τα δωματια στον 1ο οροφο.Δεν ανοιγαν εικονες,κολλαγαν τα βιντεο,αλλαζε σελιδα με ρυθμο χελωνας.Μολις εβαλα στην πριζα αυτο το μαραφετι,σφαιρα.
Πολυ χρησιμο ειδικα σε μεζονετες,απομακρυσμενα δωματια κλπ.
Στην Ελλαδα υπαρχει περιπτωση να βρεθει κατι τετοιο?ο ξενοδοχος το ειχε παραγγειλει απο e-bay.
http://www.aliexpress.com/item/biggest- ... 38883.html
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]