-
132 απο πλαισιο
δινουν 3 χρονια εγγυηση στο σαμσουνγκ σε αντιθεση με τα 5 της ocz
το ms system λεει οτι δινει στα ιδια λεφτα με το πλαισιο (109) την εκδοση με bracket, αλλα βαριομουν να περιμενω ηθελα να το κανω μες στο σβκ
-
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/blackberr ... 0-pdt.html
παίρνεις 2-3 να έχεις.
-
Την καλησπερα μου!Εχω ενα προβλημα παλι με τον υπολογιστη μου.
Αλλαξα θερμοαγωγιμη παστα απο τον επεξεργαστη αλλα το προβλημα συνεχιζοταν (κολλαγε συνεχως η εκανε επανεκκινηση το μηχανημα). Βλεπω τις θερμοκρασιες,τις αναλυω και βλεπω οτι η καρτα γραφικων ηταν αυτη που ειχε τις μεγαλυτερες και μαλλον εφταιγε.Την ανοιξα ειδα πως ειχε ξεραθει η παστα αλλα ξεμεινα σημερα απο τη παστα και δε μπορω να τη κλεισω που λογικα θα γινει τη δευτερα αυτο.Αλλα παρατηρησα κατι περιεργο.Ειδα οτι η δικια μου σε κατι τσιπακια που εχει γυρω γυρω (που θα τα δειξω και με βελακι σε φωτο) ειχε απανω θερμοαγωγιμη παστα ενω στο ιντερνετ που πατησα να δω τι χρειαζεται και ποσο, καποιες καρτες γραφικων που πετυχα τυχαια δεν ειχαν!Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω να βαλω η να μη βαλω?Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
εχει αλλα αυτη που ειναι σαν πλαστικο και εχει λιωσει οπως εχεις καταλαβει σαφως και θα βαλεις
-
Και βέβαια θα βάλεις !!!
Αυτά είναι οι μνήμες...
-
Οκ ευχαριστω πολυ παιδια!
-
Λογικά είχε thermopad εκεί, το οποίο είναι σαν ένα λεπτό φύλλο απο λάστιχο. Αυτό το βάζουν σε laptop συνήθως που έχουν μία ενιαία ψύκτρα για πολλά τσιπάκια. Επειδή τα τσιπάκια δέν είναι όλα στο ίδιο ύψος, σε αυτό που είναι χαμηλότερα βάζουν thermopad που είναι πιό παχύ και έτσι έχει επαφή με την ψύκτρα.
Αν είχε thermopad και τώρα βάλεις πάστα θα κάνεις μια τρύπα στο νερό γιατι δέν θα ακουμπάει κάν το τσιπάκι στην ψύκτρα. Θέλεις κάτι πιό χοντρό για να γεμίζει το κενό. Εγώ αν δέν έχω τα παλιά thermopad βάζω ένα μικρό κομάτι pritt tack (αυτό που κολλάνε τις αφίσες στον τοίχο) και το πιέζω να απλωθεί. Μέχρι τώρα το έχω κάνει σε 2-3 λάπτοπ και δέν είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/blackberry-playbook-tablet-pc-64-gb-10647930-pdt.html
παίρνεις 2-3 να έχεις.Έχει και 3G;
Πως και τόσο σκοτωμένη τιμή; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/blackberry-playbook-tablet-pc-64-gb-10647930-pdt.html
Πως και τόσο σκοτωμένη τιμή;Μάλλον γιατι δέν το παίρνει κανείς
Μονο wifi, όχι multitouch και περιορισμένες εφαρμογές. Το μόνο καλό που έχει είναι ποιοτική κατασκευή.
-
Ρώτησα και στο insomnia αλλά ας ρωτήσω κι εδώ...
Σήμερα το πρωί καθώς άνοιξα το ρουτερ (Pirelli P.RG A4201G, το μαύρο της Cyta) η λυχνία ενεργοποίησης και συγχρονισμού ήταν κόκκινες ενώ οι 2 λυχνίες που μοιάζουν με υδρόγειο και οι 2 με ακουστικό τηλεφώνου συνεχώς αναμμένες πράσινες χωρίς να υπάρχει συσκευή επάνω και φυσικά σύνδεση στο pc δεν υπήρχε. Δοκίμασα να το κάνω ρεσετ αλλά δεν αντιδρούσε, το έβγαλα και τελείως από τα την πρίζα αλλά τα ίδια. Θέμα με τη σύνδεση δεν υπάρχει καθώς είμαι τώρα με άλλο ρουτερ.
Τι μπορεί να φταίει?? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λογικά είχε thermopad εκεί, το οποίο είναι σαν ένα λεπτό φύλλο απο λάστιχο. Αυτό το βάζουν σε laptop συνήθως που έχουν μία ενιαία ψύκτρα για πολλά τσιπάκια. Επειδή τα τσιπάκια δέν είναι όλα στο ίδιο ύψος, σε αυτό που είναι χαμηλότερα βάζουν thermopad που είναι πιό παχύ και έτσι έχει επαφή με την ψύκτρα.Αν είχε thermopad και τώρα βάλεις πάστα θα κάνεις μια τρύπα στο νερό γιατι δέν θα ακουμπάει κάν το τσιπάκι στην ψύκτρα. Θέλεις κάτι πιό χοντρό για να γεμίζει το κενό. Εγώ αν δέν έχω τα παλιά thermopad βάζω ένα μικρό κομάτι pritt tack (αυτό που κολλάνε τις αφίσες στον τοίχο) και το πιέζω να απλωθεί. Μέχρι τώρα το έχω κάνει σε 2-3 λάπτοπ και δέν είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες
Ποιο εκεινο εκει που ειναι σαν πλαστελινη?Προσωπικα τη καρτα την αγορασα μεταχειρισμενη επειδη την εχω σε παλιο pc ισα ισα για να δουλευει τον θελω!Παντος απανω ειχε ασπρη θερμοαγωγιμη παστα.Παιζει καποιο ρολο?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σήμερα το πρωί καθώς άνοιξα το ρουτερ (Pirelli P.RG A4201G, το μαύρο της Cyta) η λυχνία ενεργοποίησης και συγχρονισμού ήταν κόκκινες ενώ οι 2 λυχνίες που μοιάζουν με υδρόγειο και οι 2 με ακουστικό τηλεφώνου συνεχώς αναμμένες πράσινες χωρίς να υπάρχει συσκευή επάνω και φυσικά σύνδεση στο pc δεν υπήρχε. Δοκίμασα να το κάνω ρεσετ αλλά δεν αντιδρούσε, το έβγαλα και τελείως από τα την πρίζα αλλά τα ίδια. Θέμα με τη σύνδεση δεν υπάρχει καθώς είμαι τώρα με άλλο ρουτερ.
Τι μπορεί να φταίει??Μακρυα απο τα Pirelli στην ουσια ειναι το ιδιο που εδινε και η ον παλια μεγα σκοτωστρα και σπασιμο νευρων
-
Aυτό μου δώσαν τι να κάνω.
Κάμια λύση υπάρχει? Όχι ότι δεν κάνω δουλειά με το παλιό crypto της Forthnet αλλά θέλω και το wireless. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ποιο εκεινο εκει που ειναι σαν πλαστελινη?Προσωπικα τη καρτα την αγορασα μεταχειρισμενη επειδη την εχω σε παλιο pc ισα ισα για να δουλευει τον θελω!Παντος απανω ειχε ασπρη θερμοαγωγιμη παστα.Παιζει καποιο ρολο?Νάι, την πλαστελίνη λέω. Βασικά θα δείς σε ποιά τσιπάκια πατάει καλά πάνω τους η ψύκτρα. Σε όσα βλεπεις να πατάει καλά και με δύναμη πάνω τους, τους βάζεις πάστα. Σε όσα φαίνεται να αφήνει κάποιο κενό ή να πατάει οριακά βάζεις πλαστελίνη.
Thermopad υπάρχουν και σε μεγάλο κομμάτι που το κόβεις εσύ όσο θέλεις αλλά και σε έτοιμα κομμάτια αλλά δέν εχω βρεί σε μαγαζί, μόνο απο internet θα το βρείς. Εναλλακτικά κάνεις αυτό με την πλαστελίνη.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πως και τόσο σκοτωμένη τιμή;Μάλλον γιατι δέν το παίρνει κανείς
Μονο wifi, όχι multitouch και περιορισμένες εφαρμογές. Το μόνο καλό που έχει είναι ποιοτική κατασκευή.
Multitouch έχει αν θυμάμαι καλά
Το μονο στραβό που του βρίσκω είναι οτι είναι 7άρι.
-
Aυτό μου δώσαν τι να κάνω.
Κάμια λύση υπάρχει? Όχι ότι δεν κάνω δουλειά με το παλιό crypto της Forthnet αλλά θέλω και το wireless.Λυση?
τα νευρα μας κοιταμε πρωτα απ ολα και μετα το wifi -
Mέχρι στιγμής από το Μάρτιο του 11 δεν είχα κανένα απολύτως θέμα οπότε αντέχω.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιο εκεινο εκει που ειναι σαν πλαστελινη?Προσωπικα τη καρτα την αγορασα μεταχειρισμενη επειδη την εχω σε παλιο pc ισα ισα για να δουλευει τον θελω!Παντος απανω ειχε ασπρη θερμοαγωγιμη παστα.Παιζει καποιο ρολο?
Νάι, την πλαστελίνη λέω. Βασικά θα δείς σε ποιά τσιπάκια πατάει καλά πάνω τους η ψύκτρα. Σε όσα βλεπεις να πατάει καλά και με δύναμη πάνω τους, τους βάζεις πάστα. Σε όσα φαίνεται να αφήνει κάποιο κενό ή να πατάει οριακά βάζεις πλαστελίνη.
Thermopad υπάρχουν και σε μεγάλο κομμάτι που το κόβεις εσύ όσο θέλεις αλλά και σε έτοιμα κομμάτια αλλά δέν εχω βρεί σε μαγαζί, μόνο απο internet θα το βρείς. Εναλλακτικά κάνεις αυτό με την πλαστελίνη.
Οκ Ευχαριστω πολυ!
-
Τι μπορεί να φταίει??αν δεν επανέρχεται ακόμα και μετά από hard reset τότε τους λες να σου φέρουν άλλο. εμένα το μαύρο μου προκαλούσε πρόβλημα στα τηλέφωνα και το σούταρα αμέσως έχω βάλει άλλο, αλλά αν δεν έχεις ζήτα αντικατάσταση. Τα παλιά άσπρα pirelli ήταν τα καλά σκυλιά, μόνο που ήθελαν έξτρα ψύκτρες για το καλοκαίρι
-
Tι ισχύ έχει η εγγύηση? 17/3/11 λέει η απόδειξη...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]