-
Περίεργο πάντως που είναι single με τόση βλακεία που την δέρνει, όλο και κάποιος θα έπρεπε να είχε προσφερθεί... Στο σεξ λέει τίποτε;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Meanwhile, φίλη late 30's single που ξεκινά διδακτορικό στην οικονομική επιστήμη με ρωτάει για αγορά μπαταρίας για φορητό toshiba 7ετίας...Ρωτάω γιατί να αγοράσεις και μου λέει πως η μπαταρία έχει εξασθενίσει πλέον και όσο και να το φορτίσει, η αυτονομία δεν ξεπερνάει τη μισή ώρα σε χαλαρή χρήση...Και λοιπόν, λέω, έχε τον φορητό συνέχεια στη πρίζα. Όχι μου λέει, γιατί σαν θέρμανση έχει θερμοσυσωρευτές με νυχτερινό και κοινωνικό τιμολόγιο κι επειδή της ήρθε πολλή η ΔΕΗ στο 4μηνο, προσπαθεί να περιορίσει την κατανάλωση ρεύματος ====> Δεν γίνεται να το έχει μονίμως στη πρίζα....
Μην μου πεις!!!Ξανθιά!!!!!!!!!!!
-
@ hi-fi, λυσσάρα, αλλά μετά θέλει συζήτηση μέχρι το πρωί για τα υπαρξιακά αδιέξοδα + ατελείωτες ώρες πρήξιμο του στυλ ' όταν μου έγραψες στο μήνυμα καλό βράδυ, πραγματικά το εννοούσες ή ήθελες να ενδόμυχα να μου κάνεις να υποψιαστώ κάτι άλλο'.
@Bill, καστανή με χάλκινες αποχρώσεις -
Τα βάφει!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό το σαπάκι τι μας λέει? Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το προτιμήσω έναντι αυτού?Χρήση γραφείου, excel, outlook, SAP, ΑΤΟΜΟ, powerpoint. Θα έπαιρνα ασυζητητί το λαπτοπ γιατί έχω ξεμείνει κιόλας από φορητό αλλά παίζουν πολλά κλειδώματα απ' το ΙΤ μας και είναι μάλλον δώρον άδωρόν (πχ δεν θα μπορώ καν να το συνδέσω με το κινητό μου).
Τελικα πήρα αυτό. Σοβαρή πατάτα. Ποιότητα κάτω του μετρίου, οθόνη σκατά-γαμώ τις παλαιολιθικές αναλύσεις μου, πληκτρολόγιο για τα χεράκια του Τύριον Λάνιστερ (το πιο ηλίθιο space ever σε πληκτρολόγιο και pad χωρίς scrolling στο πλάι) και ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών (outlook, skype, Visio και Excel δοκίμασα) που πουθενά δεν διαφέρει από το Vaio που έχω στις αγγελίες. Λειτουργικό Win 7 Pro. Mακριά...
-
Πετά του έναν ssd και θα πετάει !
-
Δεν μπορώ να πειράξω τίποτα. Είναι εταιρικός.
-
Καλημερες, θελει ο bro να παρει να φτιαξει ενα pc. Επειδη το θελει μονο για ταινιες και σερφαρισμα, θελει να το εχει μονιμα συνδεδεμενο με την tv. Καμια ιδεα;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Καλημερες, θελει ο bro να παρει να φτιαξει ενα pc. Επειδη το θελει μονο για ταινιες και σερφαρισμα, θελει να το εχει μονιμα συνδεδεμενο με την tv. Καμια ιδεα;Κάτι τέτοιο ισως:
Mini PC - Intel NUC Kit D34010WYK
Intel Core i3-4010U (1.7GHz)
Intel HD 4400 Graphics
4GB RAM 43
120GB HDD SSD
4x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x miniHDMI, 1x miniDP -
Θα το κανω forward, αυτο παιρνει ομως dvd? Τι λογισμικο εχει;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Θα το κανω forward, αυτο παιρνει ομως dvd? Τι λογισμικο εχει;Εσωτερικά προφανώς δεν παίρνει τίποτα, εξωτερικά παίρνει ότι θέλεις. Επίσης λειτουργικό μπορείς να το πάρεις με Windows8, ή γυμνό και να του φορέσεις ότι θες (προφανώς το κόστος διαφέρει).
Αν το θέλει ΜΟΝΟ για ταινίες, και με ένα Celeron θα κάνει δουλειά. Για οτιδήποτε άλλο (ή ακόμα και για 4Κ ταινίες αργότερα), υποχρεωτικά σε i3.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Ναι αυτό είχα στο μυαλό μου. Πείτε σετάκι cpu/mb
π.χ.
Core i5 4430 ~€160
HyperX Fury 16GB DDR3 1600MHz ~€130
μητρική B85/H87 max ~€100
crucial M500 240GB ~ €110INTEL CORE I5-4430 3.00GHZ LGA1150 - BOX
INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX
INTEL CORE I5-4440S 3.30GHZ LGA1150 - BOX
INTEL CORE I5-4570 3.20GHZ LGA1150 - BOXΟυσιαστικές τεχνολογικές διαφορές μιας και οι οικονομικές είναι πολύ μικρές μεταξύ τους;
-
Μιας που τελευταία μιλάμε για file servers, media servers κλπ, δίνω ένα κομπλέ PCάκι που κάλλιστα μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Εγώ το έχω και κάθεται, οπότε το δίνω σχεδόν τζάμπα (σε ότι τιμή νομίζει ο καθένας, προφανώς όχι στο επίπεδο της πλάκας όμως)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ναι αυτό είχα στο μυαλό μου. Πείτε σετάκι cpu/mb
π.χ.
Core i5 4430 ~€160
HyperX Fury 16GB DDR3 1600MHz ~€130
μητρική B85/H87 max ~€100
crucial M500 240GB ~ €110INTEL CORE I5-4430 3.00GHZ LGA1150 - BOX
INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX
INTEL CORE I5-4440S 3.30GHZ LGA1150 - BOX
INTEL CORE I5-4570 3.20GHZ LGA1150 - BOXΟυσιαστικές τεχνολογικές διαφορές μιας και οι οικονομικές είναι πολύ μικρές μεταξύ τους;
Σε σχέση με τον 1ο.
Ο 2ος +100MHz.
O 3ος -200MHz και ελάχιστα λιγότερη κατανάλωση.
Ο 4ος +200MHz
Η συχνότητα που γράφει είναι η μέγιστη που πιάνει όταν λειτουργεί ο ένας πυρήνας. Η βασική είναι 3 / 3.1 / 2.8 / 3.2 αντίστοιχα.
όλα τα άλλα είναι ίδια. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εσωτερικά προφανώς δεν παίρνει τίποτα, εξωτερικά παίρνει ότι θέλεις. Επίσης λειτουργικό μπορείς να το πάρεις με Windows8, ή γυμνό και να του φορέσεις ότι θες (προφανώς το κόστος διαφέρει).
Αν το θέλει ΜΟΝΟ για ταινίες, και με ένα Celeron θα κάνει δουλειά. Για οτιδήποτε άλλο (ή ακόμα και για 4Κ ταινίες αργότερα), υποχρεωτικά σε i3.
Σκεφτεται κατι σε tower...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
@ hi-fi, λυσσάρα, αλλά μετά θέλει συζήτηση μέχρι το πρωί για τα υπαρξιακά αδιέξοδα + ατελείωτες ώρες πρήξιμο του στυλ ' όταν μου έγραψες στο μήνυμα καλό βράδυ, πραγματικά το εννοούσες ή ήθελες να ενδόμυχα να μου κάνεις να υποψιαστώ κάτι άλλο'.
@Bill, καστανή με χάλκινες αποχρώσειςΆσε, από τέτοιες 'λυσσάρες' έχουμε πήξει...
Αν μου έλεγες λυσσάρα χωρίς υπαρξιακά αδιέξοδα, θα έλεγα νταξ, αλλά τα υπαρξιακά αδιέξοδα δείχνουν πως λυσσάει για γάμους και βαφτίσεις, και όχι για σεξ... Το σεξ είναι το δόλωμα για τα υπόλοιπα!
Ας αγοράσει μια μπαταρία καλύτερα, λογικά θα της χρειαστεί. Και μια γάτα ή σκύλος δεν θα ήταν κακό, δεν θα ενοχλήσει και κανέναν, καλό είναι να έχει μια παρέα. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
pad χωρίς scrolling στο πλάιαυτο μπορει να φτιαχνει με σωστα drivers
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
pad χωρίς scrolling στο πλάι
αυτο μπορει να φτιαχνει με σωστα drivers
Δεν χρειάζεται scrolling στο πλάι, αν υποστηρίζει multitouch. Στα τελευταία laptop, το scrolling γίνεται με δύο δάκτυλα και το βρίσκω σαφώς πρακτικότερο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εσωτερικά προφανώς δεν παίρνει τίποτα, εξωτερικά παίρνει ότι θέλεις. Επίσης λειτουργικό μπορείς να το πάρεις με Windows8, ή γυμνό και να του φορέσεις ότι θες (προφανώς το κόστος διαφέρει).
Σκεφτεται κατι σε tower...
Απλώς επειδή είπες ότι θα είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε TV, αυτό το form-factor (δηλαδή του HTPC) δουλεύει πολύ καλά, δείχνει αρκετά ωραίο, ενώ είναι πολύ μαζεμένα και χωράνε παντού (όχι μόνο το NUC, όλα αυτά τα HTPC). Προφανώς όμως δεν έχουν πολλά περιθώρια για επεκτάσεις και προσθήκες. π.χ. εγώ έχω πάρει ένα Asrock ION330HT και έχω βρει την υγειά μου σε αυτό το θέμα.
Αν πάει σε tower, τότε the sky is the limit, αφού μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αναλόγως το που θα μπει, διαλέγει ένα ωραίο κουτάκι και του ρίχνει μέσα ότι θέλει Αυτό που είπα περί Celeron και i3 συνεχίζει να ισχύει πάντως, για αυτά που λες είναι υπεραρκετοί....
-
Εγώ χθες παρέλαβα το παρακάτω:
http://www.cooltek.de/en/cubes/coolcube ... lcube-maxiΌλο αλουμίνιο, και μάλιστα σε προσιτή τιμή, το πλήρωσα 78€ από το Coolbytes. Υπάρχει και μικρότερο, αλλά αυτό παίρνει και mATX μητρική, σαν αυτή που ήδη έχω. Και πάλι, είναι αρκετά μικρό σε διαστάσεις, ό,τι μικρότερο βρήκα σε λογική τιμή και παίρνει και νορμάλ ΑΤΧ τροφοδοτικό.
Εγώ ήθελα κάτι τέτοιο για να χωρέσω και 3.5άρηδες δίσκους ώστε να το έχω και για NAS. Αν δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη, τότε τα μικρούτσικα NUC από Intel και AMD είναι ό,τι καλύτερο θεωρώ, αφού κάνουν τα πάντα (εντάξει, εκτός από παιχνίδια), καίνε ελάχιστο ρεύμα και είναι και πολύ οικονομικά σε αγορά, άσε που χωράνε και παντού.Ο τρίτος δρόμος θα ήταν ένα κλασικό mini-Tower από γνωστό κατασκευαστή, και επιμένω στο τελευταίο ώστε να μην ακούγεται σαν ηλεκτρική σκούπα και να είναι αξιόπιστο.
Το DVD επίσης, καλό είναι να είναι εξωτερικό. Αντέχουν παραπάνω, χρειάζονται σπάνια, ενώ δεν επιβαρύνουν και το boot του μηχανήματος όπως τα εσωτερικά.
Προσοχή, στην αγορά τέτοιου να προσέξετε να παίρνει ρεύμα από μία USB μόνον και όχι δύο όπως κάποια...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]