-
Λαπτοπ =/= αεροπλανοφόρο.
-
Μην είστε απόλυτοι. Υπάρχουν άνθρωποι που το μετακινούν σπάνια ή που δεν το κουβαλάνε στον ώμο όλη μέρα αλλά το πάνε απλά από το πορτ-μπαγκάζ στο γραφείο/σπίτι, 10 μέτρα απόσταση.
Εγώ πάντως πριν πολλά χρόνια, 15άρι το πήγαινα κάθε βδομάδα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ πως με κούρασε ούτε λεπτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λαπτοπ =/= αεροπλανοφόρο.Αεροπλανοφόρο rulez.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εγω αντίθετα δεν μετάνιωσα το 17αρι που πηρα παρά το βάρος και το συχνο κουβαλημα. αλλα δεν εχω αλλο pc ή εξωτερικό μόνιτορ σπίτι.
Sent from my MT27i using Tapatalk
Και εγώ. 17αρι αλλά το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ που υπάρχει 2.65 κιλά
Sent from xperia z using smoke signals
3.2 kg εγώ Μετά απο δύο μήνες όμως με πολλές ώρες μπροστά απο την οθόνη το έχω συνηθίσει και Οσο ελαφρυ και να ναι για 17αρι, παραμένει massive για φορητος...
Μονο ως κακο ανεκδοτο εκλαμβάνω την φορητοτητα απο 15αρια-17αρια κλπ...
Από την στιγμή που χωράει σε ένα απλό backpack δεν τίθεται θέμα ανέκδοτου-massive-uber κτλπ
Το κουβαλάω σχεδόν κάθε μέρα σπίτι-σχολή-βιβλιοθήκη (περπάτημα όλα) .Στο μόνο που συμφωνώ είναι οτι αν εχεις σωστο desktop με >22 ιντσες monitor ή γενικά εξωτερικό monitor που μπριζώνεις το λάπτοπ(όχι τόσο βολικό βέβαια) ειναι λίγο υπερβολή να πάρεις και 17αρι λάπτοπ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην είστε απόλυτοι. Υπάρχουν άνθρωποι που το μετακινούν σπάνια ή που δεν το κουβαλάνε στον ώμο όλη μέρα αλλά το πάνε απλά από το πορτ-μπαγκάζ στο γραφείο/σπίτι, 10 μέτρα απόσταση.Εγώ πάντως και στη διαδρομή κρεβάτι - καναπές - τραπέζι το βρίσκω πολύ πιο βολικό το 13άρι.
Ακόμα κι όταν το έχεις στα γόνατα έχει διαφορά, αλλά όπως είπαμε, απόψεις είναι αυτές και ποιες είναι οι προτεραιότητες του καθένα. Ας πούμε εμένα με ενοχλεί που το καλοκαίρι πρέπει να έχω στις τσέπες της βερμούδας κινητό - πορτοφόλι - κλειδιά -γυαλιά, κι άλλοι κουβαλάνε και σουγιάδες ή δενξερωγωτιαλλο μαζί.
Επίσης, τείνω να πιστέψω πως οι περισσότεροι είναι ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν, εάν δεν έχουν κάνει ποτέ τη σύγκριση με το διαφορετικό.
-
Μην είστε απόλυτοι. Υπάρχουν άνθρωποι που το μετακινούν σπάνια ή που δεν το κουβαλάνε στον ώμο όλη μέρα αλλά το πάνε απλά από το πορτ-μπαγκάζ στο γραφείο/σπίτι, 10 μέτρα απόσταση.Εγώ πάντως πριν πολλά χρόνια, 15άρι το πήγαινα κάθε βδομάδα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ πως με κούρασε ούτε λεπτό.
+10000
Από τη στιγμή που μπορείς να το βάλεις σε μια τσάντα και να το μεταφέρεις παραμένει φορητό είτε είναι 13 ίντσες είτε 17. Βέβαια αυτοί που είναι συνεχώς με το λαπτοπ παραμάσχαλα σίγουρα θα τους βόλευε κάτι από 14 ίντσες και κάτω.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Από την στιγμή που χωράει σε ένα απλό backpack δεν τίθεται θέμα ανέκδοτου-massive-uber κτλπ
Το κουβαλάω σχεδόν κάθε μέρα σπίτι-σχολή-βιβλιοθήκη (περπάτημα όλα) .Ξες τι... ζω για την μέρα που θα ανακαλύψεις τους πραγματικους φορητους και θα μας γράφεις για την ανακάλυψη του λάθους σου...
Παιζει να σαι ο μονος που κανει βολτες με 17αρι παντως... Ακομα και οι γονεις μου μεσα στο σπιτι που το κανουν χρήση, το βρίσκουν μεγάλο και αβολο... ακομα και αυτοι νοιώθουν!
-
Να σε πάρει η ευχή ρε Κορσέ, κουβαλούσες και κιβώτια και για το RN!!! Ούτε 3 κιλά δεν μπορείς να κουβαλήσεις ρε ανάπηρε πλέον;
-
Να σε πάρει η ευχή ρε Κορσέ, κουβαλούσες και κιβώτια και για το RN!!! Ούτε 3 κιλά δεν μπορείς να κουβαλήσεις ρε ανάπηρε πλέον;ο φορητος πρεπει να σηκωνεται με το ενα χερι, στα δαχτυλα, απο την μια γωνια πιανοντας.... οτιδηποτε αλλο, δεν ειναι φορητο.
Σχετικα με το βαρος, συνηθως δεν μεταφερεις μονο αυτο, αλλα και πολλα αλλα... οποτε ολα μετρανε.
Απο εκει και περα... τωρα που το σκεφτομαι... ο φιλος μας ο carfanatic πρεπει να εχει πραγματικα τεραστιο backpack To δικο μου backpack παιρνει το 14αρι οριακα....
-
Duh. Ειχα 15άρι μέχρι πριν 2 μήνες ρε που επίσης κουβάλαγα. Και έχω δουλέψει σε 14αρι φιλου.
Μονο σε ταμπλετ,νετμπουκ δέχομαι πλήρως τον όρο μεταφερσιμότητα. Εκεί ναι δεν υπάρχει σύγκρισηΟι γονείς σου σαν μεγάλοι άνθρωποι προφανώς και θέλουν κάτι μικρό και ευέλικτο. Και εγώ τον δικό μου για τάμπλετ τον ψήνω.
Εγω όμως στα 20 μου και με σπίτι στο κέντρο(pun intented) δεν έχω θέμα
Εdit : Σχετικά άνετα σηκώνεται με ένα χέρι το δικό μου. Το backpack μου ειναι ενα απλό,της πλάκας admiral που χωράει ακριβώς το 17αρι . Man up ρε! Σε λίγο το τηλέφωνο σου,το τάμπλετ,το λάπτοπ θα ειναι στις ίδιες ιντσες
-
Οκ με πείσατε, θα κατέβω στις 13 Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Το θέμα τώρα είναι αν θα join the dark side (μιας και είναι της ημέρας) (αναμένω την οργή του corsair)Από Dell και HP που ήταν τα 2 τελευταία δεν έμεινα ικανοποιημένος, καθώς έβγαλαν σοβαρά θέματα hardware. Πέρα από τον εωσφόρο κοιτάω και προς Samsung, τα οποία για κάποιον λόγο είναι ακόμα πιο ακριβά!
Στα λεφτά που παίρνεις macbook air i7+8G + 256 ssd το αντίστοιχο samsung είναι i5+4G+128ssd -μιλάω για τιμές ΗΠΑ καθώς από εκεί θα αγοραστεί-. -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Οκ με πείσατε, θα κατέβω στις 13 Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Το θέμα τώρα είναι αν θα join the dark side (μιας και είναι της ημέρας) (αναμένω την οργή του corsair)Από Dell και HP που ήταν τα 2 τελευταία δεν έμεινα ικανοποιημένος, καθώς έβγαλαν σοβαρά θέματα hardware. Πέρα από τον εωσφόρο κοιτάω και προς Samsung, τα οποία για κάποιον λόγο είναι ακόμα πιο ακριβά!
Στα λεφτά που παίρνεις macbook air i7+8G + 256 ssd το αντίστοιχο samsung είναι i5+4G+128ssd -μιλάω για τιμές ΗΠΑ καθώς από εκεί θα αγοραστεί-.Αν αγοραστει απο ΗΠΑ ισως και να θες Global Warranty.... Απο εκει και περα, μην πλησιαζεις σε οτιδηποτε μικροτερο απο 256GB SSD και 8GB RAM. Τελος Samsung? Really? Samsung? Ελα... κοιμησου και θα σου περασει. Παρε κανα Lenovo Yoga Thinkpad ή κανα XPS13 και θα σαι ο καλυτερος...
-
Ο dell μου έβγαλε 2 μητρικές off (και αυτός ήρθε από ΗΠΑ και δεν είχα θέμα με την εγγύηση), οπότε λέω να κάνω ένα διάλειμμα.
Ο Lenovo βγαίνει κάτι λίγο παραπάνω από τον Mac, αλλά θα τον εξετάσω.
Για το θέμα με το global warranty, λίγο που το έψαξα , κατάλαβα ότι μόνο τα iphone και τα cellular iPad ΔΕΝ έχουν, ενώ οι άλλες συσκευές έχουν κανονικά.ΥΓ: Nap time (αλλά γιατί έτσι; Τέτοιο μίσος για το S4 πλέον; )
-
Αν σε συμφέρει κανας dell μην τον απορρίπτεις επειδή έτυχε να πέσεις σε ελαττωματικό. Μιλάμε για μια από τις κορυφαίες εταιρίες (αν όχι η κορυφαία).
-
Το ταμπλετ μου (lg v500) με το που το πηρα μου εβγαλε την παρακατω ειδοποιηση αναβαθμισης. Με ολα αυτα που ακουω για καθυστερησεις, κολληματα κ.λ.π φοβαμαι να την κανω.::(
Ξερει κανεις τι αναβαθμιση ειναι; -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν σε συμφέρει κανας dell μην τον απορρίπτεις επειδή έτυχε να πέσεις σε ελαττωματικό. Μιλάμε για μια από τις κορυφαίες εταιρίες (αν όχι η κορυφαία).Το θέμα είναι ότι έχω άλλα 2 περιστατικά φίλων με μητρικές σε Dell τα τελευταία 2 χρόνια. Τι διάολο, όλοι σε Monday cars πέσαμε;
-
Θέλω να αγοράσω καινούριο laptop, γιατί το ήδη υπάρχον (http://www.toshiba.eu/discontinued-prod ... l300d-10b/) μου κάνει κόλπα. Οκ, έχω τα Vista επάνω αλλά είναι θορυβωδες, υπερθερμαίνεται και η μπαταρία είναι νεκρή, τυπικα την έχω επάνω
Τι προτείνεται έως 400 έουρος; Μην ανέβουμε σας παρακαλώ, πολύ, χρήση τυπική, πολλές σελίδες στο net, dvd και συνδεση σε tv και χρήση του Office. Ξεχώρισα αυτά:
-
ASUS F552CL-SX015H στα 399: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/AS ... stprice.gr
-
HP 15G001SV 15.6-AMD στα 369: http://www.electroniki.gr/electroniki/e ... -6-amd.php
-
Dell Inpiron 3521 στα 429: http://www.kotsovolos.gr/site/computing ... piron-3521
-
ASUS X551CA-SX029H στα 339: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/AS ... skroutz.gr
Aν έχετε υπόψιν κάτι άλλο, στα ίδια λεφτά και με λογισμικό, pls tell.
Danke
-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Θέλω να αγοράσω καινούριο laptop, γιατί το ήδη υπάρχον (http://www.toshiba.eu/discontinued-prod ... l300d-10b/) μου κάνει κόλπα. Οκ, έχω τα Vista επάνω αλλά είναι θορυβωδες, υπερθερμαίνεται και η μπαταρία είναι νεκρή, τυπικα την έχω επάνωΤι προτείνεται έως 400 έουρος; Μην ανέβουμε σας παρακαλώ, πολύ, χρήση τυπική, πολλές σελίδες στο net, dvd και συνδεση σε tv και χρήση του Office. Ξεχώρισα αυτά:
-
ASUS F552CL-SX015H στα 399: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/AS ... stprice.gr
-
HP 15G001SV 15.6-AMD στα 369: http://www.electroniki.gr/electroniki/e ... -6-amd.php
-
Dell Inpiron 3521 στα 429: http://www.kotsovolos.gr/site/computing ... piron-3521
-
ASUS X551CA-SX029H στα 339: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/AS ... skroutz.gr
Aν έχετε υπόψιν κάτι άλλο, στα ίδια λεφτά και με λογισμικό, pls tell.
Danke
Celeron ΠΟΤΕ και σε καμία περίπτωση (το τελευταίο) εκτός και αν το πάρεις κυριολεκτικά τσάμπα. Πέρα από αυτό ο AMD E1-1200 AMD ( το δεύτερο) είναι ακόμη πολύ πιο αργός οπότε μάλλον ούτε να στο χαρίζανε, πιο πολύ ταλαιπωρία. Πιστεύω είναι πιο αργός και από αυτόν που έχεις ήδη. Ο celeron είναι λίγο πιο γρήγορος από αυτόν που έχεις τώρα οπότε σκέψου αν σε συμφέρει. Θα σου πρότεινα να πας σε intel i3 τελευταίας γενιάς (4ης), αυτοί οι 2 που έβαλες είναι 3ης. Τους ξεχωρίζεις γιατί οι κωδικοί τους ξεκινάνε από 4χχχ κυρίως λόγω πολύ καλύτερων γραφικών.
Ανέβα λίγο παραπάνω από μένα:
αν έχεις άδεια windowsΑν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η αυτονομία πήγαινε στο δεύτερο που έχει και windows.
Εναλλακτικά στο υπάρχον laptop αν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης λύνεται με ένα φύσημα και μια αλλαγή θερμοαγώγιμης σιλικόνης πάρε έναν SSD και 4 gb ram και με ένα format θα έχεις ίδια αίσθηση ταχύτητας στις καθημερινές εργασίες (όχι στο 3D) σαν τον καινούργιο με τον μηχανικό δίσκo ίσως και καλύτερη και με κόστος λιγότερα από τα μισά λεφτά για το καινούργιο
-
-
gakost το τελευταιο που γραψες + μπαταρια.
Dodger δεν αξιζει να χαραμισεις τοσα λεφτα για λαπτοπ με ξεπερασμενο επεξεργαστη που θα σου σπασει τα νευρα.
Κανε αναβαθμιση, περνα του και τα 7αρια και εισαι αρχοντας. -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
...Εναλλακτικά στο υπάρχον laptop αν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης λύνεται με ένα φύσημα και μια αλλαγή θερμοαγώγιμης σιλικόνης πάρε έναν SSD και 4 gb ram...+1 και μπαταρία και ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ Win7. Θα δεις το φως το αληθινό (χωρίς πλάκα, σοβαρά μιλάω)
Windows 7 με καθαρό install (που λέει ο λόγος κάνε και fdisk) και ΟΧΙ upgrade
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]