-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αγόρασα ΗΡ λόγο του ότι αφενώς είχε φθηνά μελάνια, αφετέρου η κεφαλή είναι ενσωματωμένη στο μελάνι οπότε ακόμα και αν στεγνώσει το αλλάζεις και τελειώνεις.
εχω εντονη εντύπωση πως τα τελευταια χρόνια πλέον δεν ισχύει αυτο
Σε κάποια μοντέλλα από όσο ξέρω ισχύει.
Αυτό «φοράει» το δικό μου.
Δεν φαίνετε καλά (δεν βρήκα καλύτερη φωτό) αλλά δεν είναι το απλό μελανοδοχείο με την τρύπα για να βγαίνει το χρώμα. (δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος πια )Με όσα έχω δεί με τα αναγομωμένα μελάνια πάντως προτιμώ να πληρώνω για ορίτζιναλ.
Μαλλον δεν τα εχεις δει ολα και αγοραζεις Β' κατηγοριας.
Συμβατα ειναι ολα τα μελανια που ταιριαζουν με τα αυθεντικα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν για τους ιδιους εκτυπωτες.
Απο εκει και περα υπάρχουν οι παρακατω επιλογες:1.Refill: Απλα προστειθεται μελανι σε υγρη μορφη (ή γραφιτης στην περιπτωση του τονερ) στο κενό cartridge, συνηθως ανοιγοντας μια τρυπα. Δεν γινεται καμμια αλλη εργασια και ειναι κατα τη γνωμη μου οτι χειροτερο υπαρχει
2.Πληρης ανακατασκευη: Χρησιμοποιειται το κενο δοχειο αλλα ελεγχεται η κατασταση του chip (εαν υπαρχει), εκκενώνεται και καθαριζεται πληρως σε μηχανημα κενου και μετα γεμιζει με καθορισμενη ποσοτητα και συγκεκριμενη ποιοτητα μελανιου. (αλλο το μελανι που χρησιμοποιει η HP, αλλο η Canon).
Στην περιπτωση του τονερ, αντικαθίστανται το drum, τα blades, τα PCR, τα magnetic rollers κτλ με καινουργια.
Ανακατασκευη κανουν και οι ιδιες οι εταιριες (HP, Lexmark, Epson) και ολοι οσοι εχουν προγραμμα 'ανακυκλωσης για το περιβαλλον' Αν γινει σωστα η δουλεια το αποτελεσμα ειναι εξισου καλο με το αυθεντικο.- Εργοστασιακα συμβατα (πχ της εταιριας MSE) που πολλες φορες διακρινονται σε reviews και ξεπερνουν ακομα και τα αυθεντικα σε αποδοση και ποιοτητα εκτυπωσης, εχουν καινοτομιες και βελτιωσεις σε σχεση με τα καινουργια, 3 χρονια εγγυηση που καλυπτει και τυχων ζημια στον εκτυπωτη (τα αυθεντικα εχουν** 1 χρονο** περιορισμενη εγγυηση)
Τις κατηγορίες τις ξέρω και σαφώς δεν τα έχω δεί όλα, δεν είπα κάτι τέτοιο άλλωστε.
Έχω δεί τα μελάνια από Πλαίσιο και Mediamarkt και έχω μείνει απογοητευμένος και από τα 2.
Δεν ξέρω αν είναι β,γ ή δ κατηγορίας αλλά για τις συγκεκριμένες και μικρές ανάγκες που έχω εγώ προτιμώ τα original. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έχω δεί τα μελάνια από Πλαίσιο και Mediamarkt και έχω μείνει απογοητευμένος και από τα 2.
Δεν ξέρω αν είναι β,γ ή δ κατηγορίας αλλά για τις συγκεκριμένες και μικρές ανάγκες που έχω εγώ προτιμώ τα original.Aν ο εκτυπωτης σου ειναι συμαβτος με το HP 655 που παρεθεσες στη φωτο, δεν υπαρχει λογος να πας σε συμβατο. Tο γνησιο μελανι ειναι ηδη πολυ φτηνο. (Και εχει και ενσωματωμενη κεφαλη)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι β,γ ή δ κατηγορίας αλλά για τις συγκεκριμένες και μικρές ανάγκες που έχω εγώ προτιμώ τα original.Aν ο εκτυπωτης σου ειναι συμαβτος με το HP 655 που παρεθεσες στη φωτο, δεν υπαρχει λογος να πας σε συμβατο. Tο γνησιο μελανι ειναι ηδη πολυ φτηνο. (Και εχει και ενσωματωμενη κεφαλη)
Η εμπειρία μου με συμβατά μελάνια αφορά παλαιότερα μοντέλα, ένα cannon pixma ip4500 και ένα epson BFκάτι πολυμηχάνημα...
Στον pixma βγήκε off η κεφαλή, φταίω και εγώ βέβαια επειδή είχα κάνα 4μηνο να το χρησιμοποιήσω , ο Epson είτε αρνείται να δουλέψει αφού δεν αναγνωρίζει τα μελάνια ή τα αναγνωρίζει μεν αλλά μετά από μία σελίδα αναφέρει ότι τελείωσε το μελάνι (καινούργια όλα εντωμεταξύ) και έχει και την μαλακία να αρνείται να τυπώσει έστω ασπρόμαυρα αν ένα έγχρωμο μελάνι είναι άδειο.
-
Xerox 6015N is the winner, convenience costs
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Xerox 6015N is the winner, convenience costsελπιζω να έχεις αρκετά λεφτά στην ακρη...
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Τελικά η μαμά-ψύκτρα ήταν τουλάχιστον 90x90 όταν την μέτρησα... Στο ιντερνετ έγραψε ότι ήταν 75χ75 για αυτό είχα τρομάξει. Ελάχιστες είχα βρει με τόσο μικρες διαστάσεις. Παρήγγειλα μια zalman με διαστάσεις 65x130 (στην κάθετη απόσταση δεν έχω πρόβλημα, οριζόντια φοβάμαι μηπως δεν χωρέσει) από το eshop και ας ελπίσουμε ότι θα κάνει και ότι θα ρίξει κάπως τις θερμοκρασίες.
Δεν ξέρω πως είναι το κουτί σου, μπορείς να φτιάξεις μια 'όδευση αερισμού ψύξης' με αντικρυστά ανεμιστηράκια πάνω στο case (ένα in, ένα out) ? Θα σου έλυνε πολλά προβλήματα
Ήρθε η νέα ψύκτρα, χώρεσε στην μητρική, άλλαξα και κουτί, οι ανεμιστήρες τοποθετήθηκαν αντικριστά με επίκεντρο τον επεξεργαστή (ενας φέρνει αέρα, περνά από τον επεξεργαστή και αμέσως φεύγει έξω, βοήθησε σε αυτό και ο τύπος της ψύκτρας που έχει τον ανεμιστήρα στο πλάι).
Αποτελέσματα? Στο burntest της intel πριν είχα 90+ βαθμούς και τώρα 70
Έχω λίγο παραπάνω θόρυβο (σε σχέση με την stock ψύκτρα) όταν φορτώνεται το σύστημα αλλά αυτό ελάχιστα με ενοχλεί. Την υπόλοιπη ώρα συνεχίζει να είναι το ίδιο ήσυχο.
Επειδή τα τελευταία 6 χρόνια δεν έχω επαφή με ιντελ cpu....έφτανε το cpu 90+ βαθμούς σε burn test;
Ρωτώ γιατί στα amd cpu το όριο είναι 60-65 βαθμοί και στο δικό μου με την γομαροψύκτρα σε αντίστοιχο burn test δεν ξεπέρασε τους 48! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ελπιζω να έχεις αρκετά λεφτά στην ακρη...
την υγειά μας να 'χουμε να δουλεύουμε να τα βγάζουμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ελπιζω να έχεις αρκετά λεφτά στην ακρη...
την υγειά μας να 'χουμε να δουλεύουμε να τα βγάζουμε
Την υγειά σου να την έχεις να τα κονομάς αλλά αφού τελικά πήγες και πήρες το ακριβότερο γιατί έκατσες και μας ρώταγες και δεν τό'περνες εξαρχής ;;;
-
υπάρχουν και πιο ακριβά
-
The Hobbit dips his hairy toes into Google Chrome experiment
Google Chrome’s latest experiment, like all its web experiments, is designed to explore what is possible within the browser. And within Middle-earth.
Inspired by the upcoming film, The Hobbit: The Desolation of Smaug, Google has unveiled the new A Journey through Middle-earth Chrome experiment, developed in collaboration with Warner Bros, New Line Cinema and Metro-Goldwyn-Mayer.
“You don’t need to be besties with a Wizard to share an adventure in Middle-earth – just point your favourite browser to goo.gl/TheHobbit on your laptop, phone or tablet to check out “Journey through Middle-earth”, Christos Apartoglou, Google’s product marketing manager said in a blogpost.
Demonstrates the power of modern web technologies
Built purely within HTML, CSS and JavaScript, the new interactive starts with a map, zooming in to locations within Middle-earth, allowing the curious to learn about the characters from JRR Tolkien’s classic book, The Hobbit, and the history of the fantasy world.
The experiment demonstrates the power of modern web technologies, including the Web Audio API and WebGL to deliver an engaging, interactive multimedia experience that works just as well on smartphones and tablets as it does on the desktop, with only a browser required.
A Journey through Middle-earth works especially well on modern Android smartphones and tablets within the Chrome browser. Chrome on the iPhone and iPad lacks support for WebGL, but works for most of the experiment.
“Journey through Middle-earth is the first Chrome Experiment designed to bring a beautiful, 3D experience to mobile, thanks to support for WebGL in Chrome for Android on devices with high-end graphics cards,” Apartoglou said.
-
Καλησπέρα παιδιά, παράγγειλα καινούργιο PC (κομμάτι κομμάτι) και θα ήθελα την γνώμη σας. Θα πω μεσ' τις άκρες τα χαρακτηριστικά του, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς: 8πύρηνος επεξεργαστής στα 3.6 ghz, 2 GB κάρτα γραφικών, 8 GB RAM, 2.5 TB HD, Windows 7. Μ' αυτά τα χαρακτηριστικά μπορώ να παίξω battlefield 4, call of duty: ghosts και άλλα βαριά παιχνίδια σε ικανοποιητικό επίπεδο?
-
σίγουρα θα τα παίζεις σε πολύ καλά επίπεδα...μάλλον ο επεξεργαστής σου είναι ο amd fx 8320...για την κάρτα γραφικών θα μας πεις εσύ
-
και τι αναλυση οθονη εχεις...
-
Όλη ιστορία είναι η κάρτα γραφικών...πες μάρκα+GPU για να σου πούμε
-
Laptop μέχρι 300; Χρήση εντελώς βασική: λίγο σερφάρισμα, skype, word.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Laptop μέχρι 300; Χρήση εντελώς βασική: λίγο σερφάρισμα, skype, word.βρίσκεις άνετα σε μεταχειρισμένα/ανακατασκευασμένα με λίγο λιγότερο από 300Ε και χρήση περισσότερη από αυτή που ζητάς!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, παράγγειλα καινούργιο PC (κομμάτι κομμάτι) και θα ήθελα την γνώμη σας. Θα πω μεσ' τις άκρες τα χαρακτηριστικά του, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς: 8πύρηνος επεξεργαστής στα 3.6 ghz, 2 GB κάρτα γραφικών, 8 GB RAM, 2.5 TB HD, Windows 7. Μ' αυτά τα χαρακτηριστικά μπορώ να παίξω battlefield 4, call of duty: ghosts και άλλα βαριά παιχνίδια σε ικανοποιητικό επίπεδο?ελπίζω να μην έκανες το λάθος να πάρεις ισχυρό επεξεργαστή και αδύναμη κάρτα γραφικών.Πρέπει να μας πεις το μοντέλο της κάρτας γραφικών γιατί μόνο η μνήμη του δεν λέει τίποτα.Έχω την εντύπωση ότι τα παιχνίδια που ζητάς,παίζουν σε 64 bit εκδόζεις λειτουργικών.
-
Οκ, από δευτέρα όμως θα σας πω γιατί είμαι σαλαμίνα και δεν θυμάμαι ακριβώς την κάρτα γραφικών το μοντέλο της. Αν θυμάμαι καλά είναι η σειρά της Geforce 6.. αλλά θα σας γελάσω γιατί ένας φίλος μου τα παράγγειλε τα κομμάτια, αν και το PC το ζήτησα ειδικά για αυτά τα παιχνίδια. Ο επεξεργαστής όντως αυτός είναι
-
για να είναι 6αρα με 2GB θα είναι τουλάχιστον μια 660 (μπορεί και 650ti αλλά ελπίζω όχι.. ) , οπότε ναι θα παίζει τα παιχνίδια που θες έστω και αν δε τα παίζει με max settings (το bf4 δηλαδή γιατί το cod δεν είχει τίποτα σοβαρά γραφικά)
πόσο κόστισε πες μας και θα εκτιμήσω στο περίπου και πιο μοντέλο είναι
πάντως το καλύτερο από nvidia για ένα νέο σύστημα αυτή τη στιγμή θα ήταν να έπαιζες στα 230-240€ να τσίμπαγες μια 760 που είναι 'σχετικά' νεότερη
αν σε ενδιαφέρει πάντως το bf ίσως θα έπρεπε να κοίταζες και καμιά νέα amd μιας και η συγκεκριμένη μηχανή γραφικών του συγκεκριμένου παιχνιδιού αποδίδει καλύτερα στις amd
επίσης το συγκεκριμένο παιχνίδι ειδικά αν μιλάμε για multi θέλει και μπόλικη ram και φυσικά πυρήνες (αυτό το κάλυψες)
το call of duty μην το σκέφτεσαι καν, δεν είναι σε καμιά περίπτωση απαιτητικο, δεν ανήκει στα 'βαριά' παιχνίδια
πάντως γενικά να ξέρεις ότι όταν στήνεις μηχάνημα για βαριά παιχνίδια το βάρος πρέπει να δίνεται στη κάρτα, δευτερευόντως σε cpu/ram και αν σε παίρνει κοιτάς για ssd και λοιπά καλούδια
δηλαδή για να μιλάμε με νούμερα βάζεις πρωτίστως μια κάρτα τουλάχιστον στα 250 και προτιμότερο στα 300€ (από κει και πάνω ανάλογα τις διαθέσεις σου), στη συνέχεια ένα cpu που σίγουρα να παίζει στο 200ευρο (από και και πέρα ανάλογα τις διαθέσεις αν και δε παίζει και τόσο ρόλο, αλλά τουλάχιστον 4πύρηνο) , στις μέρες μας 8 GB ram που συνήθως είναι υπεραρκετά για παιχνίδια και φυσικά ένα ποιοτικό τροφοδοτικό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση
επίσης σημαντικό είναι να κοιτάς και την ψύξη ή το κουτί μιας και σε πολύωρο gaming σε βαρύ παιχνίδι μπορεί να αρχίσουν να ψήνονται τα parts σου
σε ότι αφορά τη κάρτα δηλαδή θες μια έκδοση με καλή custom ψύξη (asus/gigabyte θα προτιμούσα εγώ προσωπικά ή evga μιας και έχει καλή εγγύηση αν μιλάμε αποκλειστικά για nvidia) και ένα κουτί που να μπορεί να την υποστηρίξει για να έχεις καλές θερμοκρασίες και να εξασφαλίσεις τη μακροβιότητα του hw σου -
Samsung galaxy Tab III
http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tab ... 0-Wifi.htm
239 eurosΕχω παρει μεχρι στιγμης 2 κινεζικα 8αρια, και ηταν καλα, οσο κρατησανε
Παρουσιάσανε μικροπροβληματα που σταδιακα τα αχρηστευσανε, δυστυχως υποστηριξη δεν υπαρχει
οποτε σκεφτομαι να παρω ενα επωνυμο για το support και μονοΒασικό κριτήριο η τιμή, αλλα δε θελω και No name, θελω να μπορω να βρισκω αφθονια ανταλλακτικα αν χρειαστει στο internet
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]