-
χαλαρωσε ρε ο σκληρος σου δεν επαθε τπτ (λογικα...)
που μενεις;;
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Παιδιά sos. Χτύπησε μητρική στον υπολογιστή. Τι πρέπει να γίνει? μου ζητάνε 200 ευρώ γιατί θέλει να αλλαχτεί όλο το σύστημα γιατί λέει είναι παλιός ο υπολογιστής και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Ισχύει ή θέλουν να με πιάσουν κότσο? επίσης γίνεται τπτ για να σωθούν τα αρχεία του σκληρού δίσκου? Σας ευχαριστώ πολύ. Το 'χω πάει στο πλαίσιο, αλλά πιστεύω ότι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα μέσα για να τους τα ακουμπήσω. Ο υπολογιστής είναι 6ετίας. Pentium 4 στα 3 ghz, 3 GB RAM, Geforce 9600 512 MB, Win XPμε 220 περνεις μητρικη ram τροφοδοτικο εναν δισκο μια cpu
-
Πειραιά μένω. Με σώζεις φίλε, αν μπορούμε και να κάνουμε κάτι γι' αυτό, γιατί εννοείται δεν έχω 200 ευρώ που ζητάνε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Παιδιά sos. Χτύπησε μητρική στον υπολογιστή. Τι πρέπει να γίνει? μου ζητάνε 200 ευρώ γιατί θέλει να αλλαχτεί όλο το σύστημα γιατί λέει είναι παλιός ο υπολογιστής και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Ισχύει ή θέλουν να με πιάσουν κότσο? επίσης γίνεται τπτ για να σωθούν τα αρχεία του σκληρού δίσκου? Σας ευχαριστώ πολύ. Το 'χω πάει στο πλαίσιο, αλλά πιστεύω ότι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα μέσα για να τους τα ακουμπήσω. Ο υπολογιστής είναι 6ετίας. Pentium 4 στα 3 ghz, 3 GB RAM, Geforce 9600 512 MB, Win XP
με 220 περνεις μητρικη ram τροφοδοτικο εναν δισκο μια cpu
Μα αυτό ακριβώς θέλουνε να κάνω. Είναι όμως πολύ μαλάκες
-
δεν μπορω να σε βοηθησω... μου πεφτεις λιγο μακρια... αν κανενα απο τα παιδια που μενουν κοντα σου μπορουν , ας το κανουν!!!
-
Χμμ. Τώρα πήγε ο πατέρας μου από κει και θα τον πάρει. Πολύ κλέψιμο ρε παιδιά όμως. Και εκτός αυτού λέει ότι δεν σώνονται τα αρχεία. Δλδ @@ριες. Εννοείται ότι δεν τους άφησε να κάνουν τπτ
-
δεν ειναι κλεψιμο....
λογικα εχεις το 478 socket οποτε ναι... δεν υπαρχουν καινουργια πραγματακια. αρα θα πρεπει να σου φτιαξουν την φθηνοτερη δυνατη συνθεση για να κανεις την δουλεια σου. και αυτη μαλλον κοστιζει 200 ευρω....
τωρα οσο αναφορα για τον σκληρο δισκο, λογικα βαριουνται να ανατρεξουν στα αρχεια σου ή υπαρχει προβλημα στον σκληρο που το δημιουργησε η μητρικη
το σιγουρο ειναι ενα : ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν ειναι κλεψιμο....λογικα εχεις το 478 socket οποτε ναι... δεν υπαρχουν καινουργια πραγματακια. αρα θα πρεπει να σου φτιαξουν την φθηνοτερη δυνατη συνθεση για να κανεις την δουλεια σου. και αυτη μαλλον κοστιζει 200 ευρω....
τωρα οσο αναφορα για τον σκληρο δισκο, λογικα βαριουνται να ανατρεξουν στα αρχεια σου ή υπαρχει προβλημα στον σκληρο που το δημιουργησε η μητρικη
-
τον σκληρο δισκο παντα ε;;
-
Ας βρει μια μεταχειρισμένη μητρική με 20 ευρώ να ξεμπερδεύει. Με άλλα 20 σε κάποιο παλικάρι, θα γίνει η τοποθέτηση και πάπαλα (αν δεν έχει χτυπήσει ο σκληρός).
Πάντως σύστημα με 3άρι P4 και 3GB RAM δεν είναι καθόλου λίγο και ξεπερασμένο, ειδικά για δουλειές γραφείου. -
Καλο ειναι να βρεις τροπο να τραβηξεις τα αρχεια που θες απο τον δισκο γιατι αν αλλαξεις μητρική πολυ αμφιβαλλω αν θα γλυτωσεις το φορματ.Βρες μια θηκη και κανε τον εξωτερικο δισκο,βρες τα αρχεια σου και αντεγραψε τα αλλου.Εγω αυτο θα εκανα.
-
εχεις δικιο μπιλ , αν και εξαρταται φυσικα απο τι μητρικη θα βρει...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν ειναι κλεψιμο....
λογικα εχεις το 478 socket οποτε ναι... δεν υπαρχουν καινουργια πραγματακια. αρα θα πρεπει να σου φτιαξουν την φθηνοτερη δυνατη συνθεση για να κανεις την δουλεια σου. και αυτη μαλλον κοστιζει 200 ευρω....
Χχαχαχαχαχαχα, τον σκληρό πάντα λέμε ε? τεσπα βρήκα την λύση, πήρα ένα παιδί τηλέφωνο και θα έρθει πιθανόν το απόγευμα να μου το φτιάξει. Όπως είπατε και σεις είπε ότι το πιο πιθανόν είναι τα αρχεία να σωθούν ενώ στο πλαίσιο λέγανε χάνονται και δεν υπάρχει πιθανότητα. Αλλά επειδή αυτή την π...ρια μου την είχανε πει και παλιά όταν είχανε χτυπηθεί τα windows και δεν έμπαινε στο σύστημα, δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, Παιδιά μακριά από κει. Κοιτάνε μόνο το πως θα τους τα ακουμπήσεις κι όχι το καλό του πελάτη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλο ειναι να βρεις τροπο να τραβηξεις τα αρχεια που θες απο τον δισκο γιατι αν αλλαξεις μητρική πολυ αμφιβαλλω αν θα γλυτωσεις το φορματ.Βρες μια θηκη και κανε τον εξωτερικο δισκο,βρες τα αρχεια σου και αντεγραψε τα αλλου.Εγω αυτο θα εκανα.Έχω εξωτερικό σκληρό, κάνει?
Πήρα το παιδί τηλέφωνο που βρήκα και θα περιμένω να με πάρει να δούμε τι θα κάνουμε. Μακάρι όλα να πάνε καλά, θα σας έχω εξελίξεις σε λίγο. Πάντως αμφιβάλλω αν χτύπησε ο σκληρός, μόνο η πλακέτα πρέπει να χτύπησε -
στο stock πλαίσιο πάντως μπορείς να βρεις παλιά πραματάκια.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Καλο ειναι να βρεις τροπο να τραβηξεις τα αρχεια που θες απο τον δισκο γιατι αν αλλαξεις μητρική πολυ αμφιβαλλω αν θα γλυτωσεις το φορματ.Βρες μια θηκη και κανε τον εξωτερικο δισκο,βρες τα αρχεια σου και αντεγραψε τα αλλου.Εγω αυτο θα εκανα.
Έχω εξωτερικό σκληρό, κάνει?
Αυτος που εχεις κανει για να τα τοποθετησεις μετα.Πρωτα ομως θα πρεπει να εχει τροπο να μπεις στον δισκο που εχεις τα αρχεια σου.Τον κανεις εξωτερικο τον δισκο σου,τον συνδεεις σε καποιο pc και απο εκει τα τραβας.Εναλλακτικα τον κανεις δευτερο δισκο σε καποιο pc και παλι μετα τα μεταφερεις αλλου,ισως το πιο ευκολο και ανεξοδο.Το εχω κανει πολλες φορες σε σταθερο μηχανημα.
Απο μαγαζια τυπου μουλτιραμα κλπ εχω ασχημη εμπειρια.Σε λαπτοπ φιλου που κολλησε ιο (ψευτικη ειδοποιηση να κατεβασει καποιο προγραμμα αντιικο ) του ζηταγαν 50€ για να του κανουν φορματ καθως δεν υπηρχε καμια σωτηρια οπως του ειπαν.Τελικα απλα εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα την λυση,ευκολη και χωρις να χαθει απολυτως τιποτα απο τα αρχεια του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλο ειναι να βρεις τροπο να τραβηξεις τα αρχεια που θες απο τον δισκο γιατι αν αλλαξεις μητρική πολυ αμφιβαλλω αν θα γλυτωσεις το φορματ.Βρες μια θηκη και κανε τον εξωτερικο δισκο,βρες τα αρχεια σου και αντεγραψε τα αλλου.Εγω αυτο θα εκανα.Δέν χρειάζεται φορμάτ αν αλλάξεις μητρική.
Αν έχεις XP ξανακάνεις εγκατάσταση απο πάνω με το αρχικό CD, οδηγίες εδώ: http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm#RI
Αν δέν έχεις το CD που έγινε αρχικά η εγκατάσταση δέν θα σε αφήσει να προχωρήσεις. Όταν τελειώσει θα έχει ξαναπεράσει μόνο τα αρχεία του συστήματος και οι εφαρμογές και τα υπόλοιπα αρχεία θα μείνουν όπως ήταν.
Στα 7 δέν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως τίποτα.
-
Άρα αν κατάλαβα καλά, σώνονται τα αρχεία. Σας ευχαριστώ για όλα παιδιά και θα τις έχω τις απαντήσεις ως γνώση και για παρακάτω αν χρειαστεί. Ας σωθούν 10-15 αρχεία που θέλω και ας χαθούν τα υπόλοιπα και ας γίνουν 10 φορμάτ.
-
H αναστολη λειτουργειας τι καταναλωση εχει??Την εβαλα σημερα και ουσιαστικα εσβησαν τα παντα.Αν ειναι μηδαμινη σκεφτομαι απο δω και περα να μην τον σβηνω καθολου και να τον βαζω σε αυτη τη λειτουργεια.
-
τηλεφωνο:
καλησπερα σας καλουμε απο την hellas online για καταργηση παγιου οτε
ειμαι ηδη πελατης σας
α ναι? ποσο καιρο?
2-3 μηνες
α συγνωμη τοτε μηπως θα θελατε να φυγετε απο τον οτε?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]