-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κατέβασα ένα πρόγραμμα και είχε μέσα ένα κωλοmalware το #$@$@. το mixi-dj (delta-search). Το MSE εννοείται πως δε το έπιασε. Έκανα restore, έσβησα και με safe mode τα αρχεία, επανεγκατέστησα και τον chrome που μόνο εκεί μείνει, δείχνει ότι είμαι καθαρός. Κανά scanner για επιπλέον έλεγχο;delta search σκατοπρογραμμα αλλα δεν κανει τιποτα αλλο παρα να σου βγαζει την καρτελα του search στο Chrome
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κατέβασα ένα πρόγραμμα και είχε μέσα ένα κωλοmalware το #$@$@. το mixi-dj (delta-search). Το MSE εννοείται πως δε το έπιασε. Έκανα restore, έσβησα και με safe mode τα αρχεία, επανεγκατέστησα και τον chrome που μόνο εκεί μείνει, δείχνει ότι είμαι καθαρός. Κανά scanner για επιπλέον έλεγχο;
delta search σκατοπρογραμμα αλλα δεν κανει τιποτα αλλο παρα να σου βγαζει την καρτελα του search στο Chrome
Και βγαίνει πάρα πολύ απλά από τον Chrome πηγαίνοντας στις Επεκτάσεις και αφαιρώντας το
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
κατέβασα ένα πρόγραμμα και είχε μέσα ένα κωλοmalware το #$@$@. το mixi-dj (delta-search). Το MSE εννοείται πως δε το έπιασε. Έκανα restore, έσβησα και με safe mode τα αρχεία, επανεγκατέστησα και τον chrome που μόνο εκεί μείνει, δείχνει ότι είμαι καθαρός. Κανά scanner για επιπλέον έλεγχο;
delta search σκατοπρογραμμα αλλα δεν κανει τιποτα αλλο παρα να σου βγαζει την καρτελα του search στο Chrome
Και βγαίνει πάρα πολύ απλά από τον Chrome πηγαίνοντας στις Επεκτάσεις και αφαιρώντας το
οχι παντα..
-
Ερώτηση προς τους γνώστες περί των Η/Υ (καλά, για μένα και ο γιος μου, γνώστης είναι...):
Ψώνισα και εγκατέστησα στον υπολογιστή μου (7ετίας, windowsXP) έναν 2ο σκληρό δίσκο 500GB, αφού ο πρώτος των 150GB έχει σχεδόν τιγκάρει.
Στο BIOS ο δίσκος αναγνωρίζεται, το ίδιο και στον Device Manager. Στο My Computer όμως, δεν τον βλέπω και ως εκ τούτου, δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Τι πρέπει να κάνω ? Χρειάζεται ίσως να γίνει format στον νέο δίσκο και αν ναι, πως πρέπει να το κάνω ? -
Δεξί κλικ στο 'Ο Υπολογιστής μου'--->Διαχείριση---->στη λίστα αριστερά θα δεις κάπου διαχείριση δίσκων (My Computer-->Manage--->Disk Management). Εκεί θα φαίνεται ο καινούριος (αδιαμόρφωτος) δίσκος. Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα ή περισσότερα διαμερίσματα (partitions) ώστε στη συνέχεια να φορμαριστεί ο δίσκος.
Ooops sorry, τώρα είδα ότι αναφέρεσαι σε Windows XP. Η διαδικασία είναι παρόμοια...
http://support.microsoft.com/kb/309000 -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ερώτηση προς τους γνώστες περί των Η/Υ (καλά, για μένα και ο γιος μου, γνώστης είναι...):
Ψώνισα και εγκατέστησα στον υπολογιστή μου (7ετίας, windowsXP) έναν 2ο σκληρό δίσκο 500GB, αφού ο πρώτος των 150GB έχει σχεδόν τιγκάρει.
Στο BIOS ο δίσκος αναγνωρίζεται, το ίδιο και στον Device Manager. Στο My Computer όμως, δεν τον βλέπω και ως εκ τούτου, δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Τι πρέπει να κάνω ? Χρειάζεται ίσως να γίνει format στον νέο δίσκο και αν ναι, πως πρέπει να το κάνω ?πήγαινε στο disk manager όπου λογικά θα τον βλέπει (αφού το βλέπει και το device manager), δεξί κλικ και επέλεξε να του αναθέσεις drive letter και έτσι θα τον βλέπεις στο my computer και θα έχεις πρόσβαση σε αυτόν
-
Είστε φοβεροί και ταχύτατοι !!! ο δίσκος φορμάρεται ήδη !!!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οχι παντα..
+1
-
Γαμώ τη Seagate
Ο 3TB αγορασμένος το 2012, σύμφωνα με το Sentinel, πνέει τα λοίσθια.
Μέσα στο καλοκαίρι, το health μέσα σε μια μέρα έπεσε στο 16%.Έκανα format και επανήλθε στο 94%, ώσπου εδώ και 3 μέρες ξαναέπεσε στο 18% και δεν λέει να ανέβει...
-
RIP...
Συμβαίνουν αυτά ανεξαρτήτως μάρκας. -
Στα 16 χρόνια που έχω πισι -πριν είχα home- ποτέ δεν μου χάλασε σκληρός πέραν του φετινού θέματος που είχα λόγω ΔΕΗ και ουσιαστικά δεν έφταιγε ο σκληρός!
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι wd εσωτερικοί και εξωτερικοί και 2 εξωτερικοί seagate και lacie! Για το λόγο αυτό επιλέγω πλέον μόνο wd! Ο αδερφός μου πάντως είχε 2 φορές θέμα με seagate! -
Βρες το hddregenerator. Τρέχει κάποιον αλγοριθμό και σε αρκετες περιπτωσεις επαναφέρει bad sectors που δεν οφείλονται σε μηχανική καταπόνηση αλλά σε μανγητισμό. Με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές.
-
Το περίεργο του πράγματος είναι πως ότι έλεγχο και να έκανα (που κράταγε 24ωρα..) δεν έβρισκε κανένα bad sector.
Ακόμα και το HD Sentinel, ενώ μου έδειχνε 400+ week/bad sectors, όταν έκανα το τέστ που υποτίθεται θα ανανεώσει το δίσκο, όλα μου τα έβγαζε πράσινα (σε δυό διαφορετικά κοντιούπερς/sata καλώδια) -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το περίεργο του πράγματος είναι πως ότι έλεγχο και να έκανα (που κράταγε 24ωρα..) δεν έβρισκε κανένα bad sector.
Ακόμα και το HD Sentinel, ενώ μου έδειχνε 400+ week/bad sectors, όταν έκανα το τέστ που υποτίθεται θα ανανεώσει το δίσκο, όλα μου τα έβγαζε πράσινα (σε δυό διαφορετικά κοντιούπερς/sata καλώδια)Οι σύγχρονοι δίσκοι έχουν ένα τμήμα του δίσκου για καβάτζα το οποίο δέν είναι εγγράψιμο απο το χρήστη. Όταν ο controller του δίσκου εντοπίσει ένα bad sector στην εγγράψιμη περιοχή, το μαρκάρει ως bad και αντιγράφει τα περιεχόμενα στην καβάτζα. Έτσι κατα κάποιο τρόπο κρύβονται τα bad sectors και ο χρήστης δέν τα βλέπει ούτε μειώνεται η χωρητικότητα του δίσκου.
Όταν αρχίσεις να βλέπεις bad sectors σημαίνει οτι έχουν γίνει τόσα πολλά που η καβάτζα γέμισε και πλέον δέν μπορεί να τα κρύψει.
Υποθέτω οτι η υγεία του δίσκου που βγάζουν αυτά τα προγράμματα έχει να κάνει με το πόσο γεμάτη είναι η καβάτζα δηλαδή πόσα είναι τα πραγματικά bad sectors που κανονικά δέν φαίνονται.
Υπόψιν οτι με τα μεγέθη των σημερινών δίσκων και την πυκνώτητα των δεδομένων είναι αδύνατον να μήν υπάρξει ούτε ένα bad sector, ακόμα και σε καινούριο αχρησιμοποίητο δίσκο. Απλά κρύβονται με τη μέθοδο που περιέγραψα κατα το αρχικό καλιμπράρισμα απο το εργοστάσιο.
-
Καλησπερα παιδια!
Εφτιαξα κατι σαν πινακα για ενα προγραμμα που θελω να φτιαξω για το πανεπιστημιο, στο excel και τωρα θελω να το βαλω σε αρχειο word.Γινεται κατα καποιον τροπο να το κανω επικκοληση μεσα στο αρχειο word και να χωραει μεσα σε μια σελιδα Α4 ενω ειναι ποιο πλατυ?
-
prtsc
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
prtscΛες ε?
-
εγώ το χα κάνει σύστημα στη σχολή, δεν παίδευα το κεφάλι μου με τέτοια
-
Για browsing και δουλεια σε λογιστικα πακετα για γραφειο τι laptop προτεινουν οι γνωστες του φορουμ με budget ως 500?
Δε μας αφορα η φορητοτητα,αυτονομη gpu δε χρειαζεται,θα προτιμουσαμε 17αρα αν παιζει στα +50 ευρω.Αυτα -
η μόνη συμβουλή που σου δίνω είναι να αποφύγεις τους επεξεργαστές ιντελ u αλλά να επιλέξεις m! Όπου u ultrabookκαι όπου m mobile!
Οι u είναι πιο οικονομικοί αλλά πάσχουν σ' επιδόσεις συγκριτικά με τους m!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]