-
Παστα εβαλες??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Παστα εβαλες??Ηθελα να βαλω αλλα.... την εφαγα ολη !
-
Κακως.Αφου το ανοιξες που το ανοιξες δεν ηταν μεγαλος κοπος.Ουτως η αλλως μετα απο δυο χρονια σιγουρα χρειαζεται.
-
Τι παθαίνει μετά από 2 χρόνια?
-
Αν είναι άσπρη η πάστα, κόβει η σαντιγύ.
Αν είναι σοκολατίνα, έχει γίνει στόκος.Αν ήταν κάποια άλλη πάστα, δεν ήταν η σωστή εξ αρχής.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι παθαίνει μετά από 2 χρόνια?Θελει αλλαγη.Εχω διαβασει οτι καθε 6 μηνες χρειαζεται αλλα το θεωρω υπερβολη.Στον εναμιση χρονο που εχω δει σχεδον εχει φυγει και δεν κανει δουλεια.
-
Θελει αλλαγη.Εχω διαβασει οτι καθε 6 μηνες χρειαζεται αλλα το θεωρω υπερβολη.Στον εναμιση χρονο που εχω δει σχεδον εχει φυγει και δεν κανει δουλεια.
Ποτε ποτε ποτε, και σε κανένα μου PC δεν εχω ασχολήθει με ζαχαροπλαστική, σοκολατινες, πάστες κλπ κλπ... Το μεγαλύτερο εξ αυτών είναι 5ετιας και δεν εχει πρόβλημα.
θεωρώ τα ζαχοραπλαστικά ως να χαμε να λεγαμε... και την φασαρία του 'και τι θερμοκρασιες εχει η CPU σου' ως παιχνιδια του μυαλου.... its all in the miiiind....
Ενα φύσημα απο καιρό εις καιρό.... πρέπει να είναι υπεραρκετο.
-
Με overclocking έχεις ασχοληθεί;
Sent
-
To καλοκαιρι ειχα αλλαξει στην GPU την εργοστασιακη της μετα απο ενα+ χρονο και η θερμοκρασια επεσε κατα 3-3.5 βαθμους οπου με ενδιαφερει λογω O/C.O επεξεργαστης τα ιδια.Βεβαια αν δεν τα πιεζεις δεν υπαρχει λογος αλλα οταν τρεχεις βαριες εφαρμογες και παιχνιδια τοτε σιγουρα ειναι καλο να βαζεις.
-
Θελει αλλαγη.Εχω διαβασει οτι καθε 6 μηνες χρειαζεται αλλα το θεωρω υπερβολη.Στον εναμιση χρονο που εχω δει σχεδον εχει φυγει και δεν κανει δουλεια.
Αυτός που το έγραψε το '6 μήνες' ή δεν ήξερε τι του γίνεται ή τον σπονσοράρουν εταιρίες που πουλάνε 'πάστες'. Η άποψή μου επί του θέματος είναι αντίστοιχη με του Corsair, παραπάνω.
Ποτέ δε μου έχει τύχει να ανεβάσει θερμοκρασία PC, ακόμα και υπερχρονισμένο, επειδή το heat transfer fluid που κλείνει τους πόρους των επιφανειών και βοηθά να υπάρχει καλύτερη επαφή μεταξύ CPU και ψύκτρας 'έφυγε'. Μάλιτα ένα Pentium 4 που έχω γαι data storage [με 8 σκληρούς επάνω του] δουλεύει σχεδόν ασταμάτητα από το 2004 με τις ίδιες θερμοκρασίες που είχε και τότε, μόνο με ένα ρούφηγμα της σκόνης κάθε 3-4 μήνες.
-
To CD drive του desktop σταμάτησε να διαβάζει CD/DVD. Είναι συνδεδεμένο κανονικά, το βλέπει ο υπολογιστής και το BIOS, να το χαιρετήσω; Αν και 3ετίας, έχει δουλέψει ελάχιστα, βασικά μόνο για καμιά σπάνια εγγραφή και για εγκατάσταση λειτουργικών.
Να φταίει το καλώδιο; -
Aκόμα και ένας έλεγχος του μέσου σε κατάστημα παίζει να βγει πιο ακριβός.
Οπότε --> http://www.skroutz.gr/c/89/optical-driv ... phrase=dvd -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To CD drive του desktop σταμάτησε να διαβάζει CD/DVD. Είναι συνδεδεμένο κανονικά, το βλέπει ο υπολογιστής και το BIOS, να το χαιρετήσω; Αν και 3ετίας, έχει δουλέψει ελάχιστα, βασικά μόνο για καμιά σπάνια εγγραφή και για εγκατάσταση λειτουργικών.
Να φταίει το καλώδιο;Πέτα το Μάνο και πάρε ένα καινούργιο ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να φταίει το καλώδιο;Άνοιξε το πορτάκι και τράβα του ένα γερό φύσημα με το π.χ. σεσουάρ μπας και ξυπνήσει.
Mην ασχοληθείς παραπάνω, 20ευρώ έχει καινούργιο...
Τέτοιες συσκευές μετά την 2ετία πλέον είναι ζήτημα αν αντέξουν ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούνται. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να φταίει το καλώδιο;Κάνε ένα καθάρισμα, κι αν δεν , πέταξέ το.
edit: Με πρόλαβε ο dpolal.
-
Ευχαριστώ.
Έκανα ό,τι μπορούσα, δεν τολμώ να το βγάλω, γιατί θα πρέπει να λύσω όλα τα καλώδια των σκληρών, να τους βγάλω έξω για να έχω πρόσβαση στις βίδες του drive κλπ κλπ, που δεν μπορώ να κάνω ως γέρος άνθρωπος που έφαγε τα νιάτα του σκαλίζοντας κονσερβοκούτια.
Απλώς του έβγαλα τα καλώδια να μην τραβάει ρεύμα και....βρήκα ένα IDE σκληρό που είχα αποσυνδέσει και ξεχάσει πριν χρόνια.
Σφύριζε όμως σαν διάολος και τον αποσύνδεσα πάλι. Μάλλον είχα λόγο που τον άφησα εκτός.
Χώρια που έριξα κατάρες για την καλωδιοταινία που δεν κούμπωνε χωρίς να πάθουν διάστρεμμα τα δάχτυλα στο στενό χώρο. Ρε τι τραβάγαμε πριν τους SATA...Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να ασχοληθώ. Να μην έχω κανένα dvd rw δε λέει.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τέτοιες συσκευές μετά την 2ετία πλέον είναι ζήτημα αν αντέξουν ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούνται.
Καμιά φορά είναι χειρότερο το να ΜΗ χρησιμοποιούνται (όπως π.χ. και στα αμάξια).
-
Καλησπέρα. Μου έτυχε ένα τεχνικό πρόβλημα με κάτι αρχεία εικόνας, και νομίζω ότι είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω.
Πήγα να περάσω τις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης σε ένα φλασάκι με τη χρήση του υπολογιστή του γαμπρού μου, και μετά με το φλασλακι στον δικό μου. Όλα αυτά γιατί στο λαπτοπ μου με το τελευταίο φορμάτ δεν βρέθηκε ο οδηγός του card reader και ταλαιπωρούμαι κάθε φορά. Αυτή τη φορά όμως την πάτησα. Ενώ έγινε σωστά και ολοκληρωμένα η πρώτη διαδικασία (από την κάρτα στο φλασάκι) και αφού έκανα ασφαλή κατάργηση στο φλασάκι, πήγα να τα περάσω στον υπολογιστή μου. Και είδα ότι ενώ το φλασάκι είναι γεμάτο, αναγνωρίζει μόνο τις μισές φωτογραφίες και από αυτές μερικές τις έχει καταστρέψει (δείχνει το κάτω μέρος γκρι). Και δυστυχώς είχα κάνει cut/paste και όχι copy/paste μιας και δεν την είχα ξαναπάθει.
Κατέβασα το filescavenger 3.2 που μου πρότεινε φίλος. Ενώ τις φωτό τις βρίσκει και στην κάρτα και στο φλασάκι, και στην προεπισκόπηση τις δείχνει κανονικές, όταν κάνω recovery και τις ανοίγω τις δείχνει κατεστραμένες (γκρι). Τις εικόνες στους φακέλους τις δείχνει κανονικά σε αυτές που έχασα, αλλά όταν τις ανοίγω...
Τι μπορώ να κάνω. Να ελπίζω ή χάθηκαν.
-
Δοκιμασε το http://www.piriform.com/recuva για την επαναφορα των σβησμενων φωτο.Το λενε πολυ καλο.
-
το είχα βγάλει εκτός ρεύματος για να μην χτυπάει όσο έλειπα κ δε το χρησιμοποιούσα, τώρα το έχω βάλει online δεν έχει χτυπήσει ακόμα αλλά το ξανάνοιξα πρώτα και έριξα μια ματιά σ'όλη την πλακέτα αυτή τη φορά
Τσέκαρα και με συνέχεια και οπτικά τις πράσινες ασφάλειες 30Α (δεν έβγαιναν απ'την πλακέτα ) και την μαύρη από πίσω 10Α και είναι οκ. Το αφήνω ανοιχτό με φορτίο λοιπόν μέχρις ώτου χτυπήσει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]