-
To essentials δε μου κανει update, εχει κανενας θεμα με δαυτο?
-
@ NIGA
Δες και το NOD32.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To essentials δε μου κανει update, εχει κανενας θεμα με δαυτο?Το τσέκαρα σε μερικά PCs που το έχω βάλει, σε όλα δουλεύει μια χαρά.
Θέμα δικτύου μήπως? Restart φαντάζομαι δοκίμασες... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ερώτηση: Με τι να αλλάξω το μέγεθος των partitions σε laptop που ήρθε με Windows 7 (64) με το C να είναι 58.5GB (τώρα μόλις 2.5 ελεύθερα!) και το κάπου 165? Να bootάρω και να τρέξω κανένα utility από Hiren's boot CD?Εδώ είσαι: How to Extend a Partition or Volume in Windows 7
Θα χρειαστεί να μεταφέρεις προσωρινά κάπου αλλού ότι έχεις στο παρτίσιον με τα 165gb πάντως.
Εγώ το έκανα με το δεύτερο τρόπο ( ο λόγος αναφέρεται στο OPTION ONE> 5> Note)To essentials δε μου κανει update, εχει κανενας θεμα με δαυτο?
nope.jpg
Δύο ερωτήσεις (συγγνώμην αν έχουν ξανασυζητηθεί):
- Σε λίγες μέρες λήγει το Panda security suite και λέω να αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρύ. Τι προτείνετε;
- Πριν αρκετούς μήνες που ο Internet explorer είχε καταντήσει απελπιστικά αργός, έβαλα τον chrome, ο οποίος ενώ αρχικά πετούσε, τώρα έχει γίνει και αυτός το ίδιο και χειρότερα. Τώρα έβαλα τον firefox που δουλεύει πολύ καλά αλλά φοβαμαι μην πάθω τα ίδια σε λίγο καιρό. Γιατί συμβαίνει αυτό;
- Απεγκατάστησε το panda και κατέβασε το microsoft essentials από εδώ.
- Μη φοβάσαι. Βεβαιώσου ότι έχεις την έκδοση 15.0 ( Help > About Firefox).
Eπίσης ( άσχετο), εγκατάστησε αυτό το addon για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις: https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... block-plus
-
Καλησπερα!
Ψαχνω ενα λαπτοπ για τους γονεις μου!Τι γνωμη εχετε για τα παρακατω?Το budget δε ξεπερναει τα 500€!
http://www.kotsovolos.gr/site/product.j ... d=10105019
http://www.kotsovolos.gr/site/product.j ... d=10105143 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει επειδη εσκασε το φλας φαινεται ετσι, στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο χαλιαεπισης το χω 6 χρονια.. λογικο δεν ειναι να εχει μαζεψει καποια μπιχλα?
Μλκ, σε εργοτάξιο ζεις;
Το έχεις καθαρίσει καθόλου από τότε;Αρχαιολογίες τα πληκτρολόγια του 2006;
+1, το Μ σκέφτηκα κι εγώ να ποστάρω...
To essentials δε μου κανει update, εχει κανενας θεμα με δαυτο?
όχι.
-
εγω ενα θα σας πω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας
πριν απο μερικους μηνες ημουν στην αποστειρωση νοσοκομειου και ετοιμαζα χειρουργικες γαζες και εργαλεια
ξερω απο καθαριοτητα κυριοι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αρχαιολογίες τα πληκτρολόγια του 2006;
εγώ έχω ένα γκρι-μαύρο noname κινεζιά από το '98
αλλά λέω να μη βάλω φώτο καλύτεραγια τα mice θα συμφωνήσω με κατάταξη ms-VW, logitech-AR
όσα ms είχα δούλευαν ακόμα και όταν εξωτερικά είχαν λιώσει παντελώς.
Τα τελευταία 5(?) χρόνια παίζω με logitech, τα οποία εξαιρετικά σε ψυχή και εμφάνιση αλλά σε κάποια στιγμή απλώς τα φτύνουν. Τώρα έχω ένα G700. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δύο ερωτήσεις (συγγνώμην αν έχουν ξανασυζητηθεί):-
Σε λίγες μέρες λήγει το Panda security suite και λέω να αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρύ. Τι προτείνετε;
-
Πριν αρκετούς μήνες που ο Internet explorer είχε καταντήσει απελπιστικά αργός, έβαλα τον chrome, ο οποίος ενώ αρχικά πετούσε, τώρα έχει γίνει και αυτός το ίδιο και χειρότερα. Τώρα έβαλα τον firefox που δουλεύει πολύ καλά αλλά φοβαμαι μην πάθω τα ίδια σε λίγο καιρό. Γιατί συμβαίνει αυτό;
- να τραβιέσαι και να αφήσεις τις προφυλάξεις
- opera
fixed
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αρχαιολογίες τα πληκτρολόγια του 2006;
εγώ έχω ένα γκρι-μαύρο noname κινεζιά από το '98
αλλά λέω να μη βάλω φώτο καλύτεραγια τα mice θα συμφωνήσω με κατάταξη ms-VW, logitech-AR
όσα ms είχα δούλευαν ακόμα και όταν εξωτερικά είχαν λιώσει παντελώς.
Τα τελευταία 5(?) χρόνια παίζω με logitech, τα οποία εξαιρετικά σε ψυχή και εμφάνιση αλλά σε κάποια στιγμή απλώς τα φτύνουν. Τώρα έχω ένα G700.Μάστορα κάνε ένα review για το G700? αξίζει τα έξτρα €€€ σε σχέση π.χ με το G500 ή το G9?
Παίζω strategy κυρίως και κανένα καλό sim αν κυκλοφορήσει με fps για διάλειμμα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μάστορα κάνε ένα review για το G700? αξίζει τα έξτρα €€€ σε σχέση π.χ με το G500 ή το G9?Παίζω strategy κυρίως και κανένα καλό sim αν κυκλοφορήσει με fps για διάλειμμα.τα άλλα δεν είναι wireless (αυστηρό no go για μένα)
το G700 έχει λίγο πιο βολικά κουμπιά (π.χ. έχει 4 στον αντίχειρα που με βολεύουν απίστευτα για non-gaming : copy, paste, forward, back )
όλα έχουν το γαμάτο wheel που δεν κάνει κλίκι-κλίκι και μπορείς με 'μια δαχτυλιά' να σκρολάρεις άπειρα
όλα έχουν modable profiles (το μόνο feature που χρησιμοποιώ σε games) και οι παραμετροποιήσεις είναι μάλλον ίδιες για όλα.
το G700 έχει πολύ καλή εργονομία και design το χέρι το αγκαλιάζει πολύ καλά, τα άλλα δεν τα έχω πιάσει
το G700 έχει ωραίο recharging σύστημα που ουσιαστικά γίνεται wired mouse, και απλή rechargeable μπαταρία (όχι κάτι περίεργα cartridges που έβαζε παλιά. Δλδ είναι εύκολα αντικαταστάσιμη.γενικά πάντως εγώ τα διαλέγω για το non-gaming κομμάτι
[από παιχνίδια που να έχουν υποτίθεται απαιτήσεις σε mouse, fps έπαιζα πολύ]Αν αξίζει τα λεφτά; Ξέρω γω, κανένα δεν αξίζει τα λεφτά του
-
Sony Xperia Tablet S: Ανακοινώθηκε επίσημα στην IFA 2012!
Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του, αν και τα έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά εδώ και αρκετό καιρό:
Sony Xperia Tablet S
Οθόνη 9.4” (1280 x 800)
Επεξεργαστής quad-core Nvidia Tegra 3 1.3GHz
Μνήμη RAM 1GB
Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB/64GB (επέκταση με microSD)
Κάμερα 8MP
Εμπρόσθια κάμερα 1MP
WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS
Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ICS
Μπαταρία 6000mAh (10 ώρες αυτονομία)
Διαστάσεις 241.2 x 174.3 x 8.8mm – 11.9mm
Βάρος 570gr
Κατασκευή από κράμα μαγνησίου-αλουμινίουΤο Sony Xperia Tablet S είναι συμβατό με πληθώρα περιφερειακών, όπως το κάλυμα που λειτουργεί ως βάση και πληκτρολόγιο, παρόμοια δηλαδή με αυτό του Microsoft Surface. Επίσης, έρχεται με εφαρμογή remote για να χρησιμοποιείται ως τηλεχειριστήριο.
Θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις 7 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει $399 (16GB), $499 (32GB) και $599 (64GB).
-
τί σου κάνει ένα blow
κιουση, φαντάζομαι δεν ασχολούμαι άλλο με το μπουρούχι
-
Τελικα αγορασα αυτο!
http://www.kotsovolos.gr/site/product.j ... d=10106332
Πηρα και την εγγυηση με τα 3 χρονια οτι και αν παθει...Οταν φτασει στα 2,5 σιγουρα θα παθει κατι...
-
Μακάρι να βγει καλό. Για μένα η επόμενη αγορά είναι android ταμπλέτα και συγκεκριμένα η Asus TF300T
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ερώτηση: Με τι να αλλάξω το μέγεθος των partitions σε laptop που ήρθε με Windows 7 (64) με το C να είναι 58.5GB (τώρα μόλις 2.5 ελεύθερα!) και το κάπου 165? Να bootάρω και να τρέξω κανένα utility από Hiren's boot CD?
Εδώ είσαι: How to Extend a Partition or Volume in Windows 7
Θα χρειαστεί να μεταφέρεις προσωρινά κάπου αλλού ότι έχεις στο παρτίσιον με τα 165gb πάντως.
Εγώ το έκανα με το δεύτερο τρόπο ( ο λόγος αναφέρεται στο OPTION ONE> 5> Note)
Ευχαριστώ Άρη!
Πολύ καλό link, το προσθεσα στο αρχείο μου. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κιουση, φαντάζομαι δεν ασχολούμαι άλλο με το μπουρούχι
μια χαρα, δεν κανεις τιποτα
ο σκληρος σου ειναι λιγο ζεστος για σκληρος εχε το νου σου (αν εχεις κανα σημαντικο αρχειο εχε το και σε φλασακι καλου κακου)
-
Roger, ο σκληρος ειναι πολυ σημαντικος βασικα.
Πως να τον κανω ενα image για να μπορεσω επιτοπου να σηκωσω το μηχανημα αν φαλιμενταρει? -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Μακάρι να βγει καλό. Για μένα η επόμενη αγορά είναι android ταμπλέτα και συγκεκριμένα η Asus TF300TΩραιο φαινεται αυτο αλλα την assus σα μαρκα τη φοβαμαι καπως!Αυτο το αγορασαμε για τους γονεις παραπανω skype-facebooking-youtubing!
-
με acronis απο οσο ξερω, δεν το χω χρησιμοποιησει ομως
ενταξει δεν εισαι και σε επικινδυνα σημεια, απλα οι σκληροι στους 55-60 χαλανε
καλο ειναι να δουλευουν κατω απο 40 , αλλα και με 45 δε λες οτι οπου να ναι τον χανεις
τα υπολοιπα μερη εκει που ειναι δεν ειναι ιδανικα (ωστε να πεις οτι θα σου αντεξουν 20 χρονια) , απλα δε παθαινουν και τιποτα στη τελικη γι αυτο και δεν ασχολεισαι
ισως ουτε και με το σκληρο αξιζει, εκτος και αν εχεις εκει μεσα πολυ σημαντικα πραγματα για τη δουλεια σου , αλλα αν ισχυει αυτο ενα backup πρεπει να κανεις ετσι κι αλλιως γιατι οι σκληροι ειναι σκληροι και μπορει να σε αφησουν ανα πασα στιγμη..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]