-
Ποιος καλός συμφορουμίτης ξέρει από JAVA??? Θέλω να μπω σε ένα site, βασικά θέλω να μπω αλλά δε μου βγαίνουν τα στοιχεία ονόματος και κωδικού καθώς είναι υπό καθεστώς JAVA ενώ όταν πατάω πάνω στο θαυμαστικό για details έχω το εξής σφάλμα:
Application Error
ClassNotFoundException
και από κάτω..
.....Login.. .class
Details Ignore Reload
Τι πρέπει να κάνω? Γνωρίζει κανείς? Πρέπει να βρώ το .class και να το βάλω σε path??? Πολύ μπακαλίστικα, από JAVA δε γνωρίζω ΤΠΤ!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ε τι να σου πω...
Τρώω και δαμάσκηνα...Θα ξερνας και απο τα δυο στοματα.
-
εχω ψηθει ασχημα για αυτο το πληκτρολογιακι στο σαλονι οπου βαζω συχνα το λαπτοπ στη tv μεσω hdmi (κυριως για ταινιες ομως μιας και δε μπορω να πληκτρολογησω) για browsing απο το καναπε
επισης παντα θα εχω ενα media pc στο σαλονι (μελλοντικα αν χαλασει το λαπτοπ ισως βαλω ακομα και κουτακι, οποτε θα χρειαστω κατι wireless) οποτε πιστευω οτι θα μεινειενδεχομενως κουμπωσω τελειως το λαπτοπ κατω απο κανα ραφι στη τηλεοραση και το αφησω μονιμα εκει να μην πιανει χωρο και να μην φαινεται καθολου
μου φαινεται παρα πολυ καλο το ενσωματωμενο touchpad που σε απαλασσει ουσιαστικα απο τη χρηση ποντικιου και μπορεις ανετα να το βαζεις στα ποδια σου
ειχα δει παλιοτερα και λιγουρευομουν το dinovo mini, αλλα ειναι πολυ τσιμπημενο στα 90 ευρω
αυτο απο την αλλη παιζει στα 32-33 απο οτι ειδα στο skroutz οποτε πιστευω οτι ειναι αρκετα προσιτο
βεβαια αυτο σημαινει οτι θα παραμεινω περισσοτερο καιρο με το biohazard πληκτρολογιο του desktop ομως η χρηση υπολογιστη στο σαλονι ειναι για μενα αρκετα σημαντικη και δυστυχως δε με καλυπτει εξισου το tablet (το οποιο οσο περναει ο καιρος αρχιζω και μετανιωνω και ισως σκεφτομαι να ζμπρωξω ή να χαρισω στη γυναικα .. )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλο ειναι να δουλευουν κατω απο 40 , αλλα και με 45 δε λες οτι οπου να ναι τον χανεις
Εμένα δουλεύει μόνιμα 45-50.
-
ωραιος
ποσο καιρο τον εχεις?
(εγω βεβαια ανεφερα και εμπειρια απο hdd laptop που πιστευω ειναι και πιο ευαισθητοι και μπορει να τρωνε και κανα κοπανημα )θα μου πεις και μια γνωμη για το παραπανω πληκτρολογιο μιας και εισαι ξυπνιος ?
σκεφτομαι να ριξω τη παραγγελια -
Δε θυμάμαι πόσο καιρό τον έχω αλλά γενικά ζει περίπου 5 χρόνια.
Μην ξεχνάς βέβαια πως εμένα γυρίζει στις 10.000 στροφές.Έχω δοκιμάσει ένα τέτοιο(κινέζικο) στο πλαίσιο.
Προσωπικά με βόλεψε, το touchpad είχε καλή απόκριση(οπότε υποθέτω πως στο logitech θα είναι τουλάχιστον αντίστοιχα καλό) και γενικά το μέγεθος ήταν καλό.
Για τη χρήση που το θες και στα λεφτά αυτά θα το αγόραζα.Edit:
Αν θες βέβαια το παίζεις εναλλακτικός με ένα από αυτά:
http://www.skroutz.gr/s/277527/OEM-Wire ... h-Pad.html
http://www.skroutz.gr/s/2053578/Media-Tech-MT1420.html -
Αγόρασέ το, η τιμή είναι πολύ καλή. Περιμένω review
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Όχι ρε πστη μου, αρχίσαμε πάλι με τις θερμοκρασίες
Ε,ρε ψορσαιρ που σας χρειάζεται
Αστους μωρε dog... παιδιά ειναι ακόμα, παίζουν... Παλιά μετρούσαμε τα πουλιά μας
μόνο μην μπεις στην διαδίκασία να το ξαναμετρήσεις...τα χρόνια επηρεάζουν το μέγεθος τουλάχιστον στον υπόλοιπο πληθυσμό πλην εμάς τους βλάχους
(πάντως έχεις δίκιο στο θέμα των θερμοκρασιών...καταντά αλκοολίκι να τα κοιτάς συνέχεια...) -
@ Qsis:
Αν η χρήση στο pc σαλονιου ειναι περιστασιακη, πάρε καμια εφαρμογη απο το android market που θα κάνει το nexus σου πληκτρολογιο/touchpad (προσωπικα τετοια λύση επελεξα και μου δουλευει μια χαρουλα) Αν τώρα θες περισσότερο typing και ρέστα... τότε το Κ400 που έβαλες ειναι μονόδρομος. Σε κινεζοtouchpad παντως δεν θα πλησιαζα
-
ωραιος
ποσο καιρο τον εχεις?
(εγω βεβαια ανεφερα και εμπειρια απο hdd laptop που πιστευω ειναι και πιο ευαισθητοι και μπορει να τρωνε και κανα κοπανημα )O 100άρης Hitachi στο laptop μου έβγαλε πενταετία δουλεύοντας συνέχεια γύρω στους 50 βαθμούς (ακόμα και με βάση, με τον ανεμιστήρα να φυσάει κατευθείαν τη θέση του δίσκου), άπειρες ώρες κάθε μέρα (καθώς το είχα για κατεβαστήρι). Τελικά πρώτα τα έφτυσε το λαπτοπ ενώ ο δίσκος δουλεύει ακόμα.
-
hitachi ηταν και ο oem του λαπτοπ μου.. τεσπα.. οι wd εχουν 5ετη εγγυηση , οποτε λιγο το κακο δεν εχω και τιποτα σημαντικο στο λαπτοπ ετσι κι αλλιως
το browsing στο σαλονι με καφεδια και τηλεοραση ειναι αρκετα συνηθες για μενα , οποτε δε θα με χαλαγε οπως ειμαι αραχτος στο καναπε να το γυρναω στο pc
θα το επεξεργαστω λιγο παραπανω το θεμα για να εξετασω τις πιθανοτητεςοσο για το tablet , ειναι απλα ανεπαρκες για καμποσα πραγματα και δυστυχως εχω αρχισει και εχω παραπονα απο την asus.. βιαστηκα να παρω ταμπλα ειναι η αληθεια , επρεπε να το αφησω να ωριμασει το θεμα και τωρα δεν εχω καμια διαθεση να ξαναγορασω για αρκετο καιρο ακομα..
αυτο που λες με bluetooth θα προτιμουσα να το κανω στο κινητο παντως, ειναι σαφως καλυτερο και πιο γληγορο και παλι ομως το pc ειναι pc
-
Επειδή λέγατε κάτι για θερμοκρασίες, ένα θέμα που είχα με την ψύκτρα το ψιλοέλυσα και τώρα σε idle είναι στους 48, μέτρια χρήση στους 55 και φουλ φτάνει και τους 75-80. Θερμοκρασία περιβάλλοντος 28-30 βαθμοί.
Δεν πα' να καεί, σε 2-3 χρόνια, που μάλλον θα κρατήσει τόσο, θα είμαι έτοιμος για συνολική αναβάθμιση. Αυτό το σύστημα κλείνει ουσιαστικά πενταετία και είναι ακόμα ΟΚ (με λίγο gaming, όχι πολύ βαρύ). -
γιατι πριν ποσο πηγαινε? παντως τα παιχνιδια σπανια να γονατισουν εναν επεξεργαστη , πιο πολυ ζορι μπορει να φαει οταν επεξεργαζεσαι βιντεο
στα παιχνιδια το γερο ζορι το τρωει η καρτα , ο επεξεργαστης φυσικα και κανει δουλεια αλλα οχι και τοσο σημαντικη, για αυτο και ενας που θελει pc για παιχνιδια συνηθως παιρνει εναν καλο αλλα μετριου κοστους επεξεργαστη και ριχνει βαρος στη gpuπχ οι i7 με το hyperthreading παραδοσιακα δε προσφερουν τιποτα στο σπορ, συνηθως ενας καλος τετραπυρηνος φτανει και περισσευει
-
Ξεκινούσε από 60 και έφτανε τους 90 ή και πιο ψηλά. Αφού δεν τον έκαψα, πρόλαβα να τοποθετήσω καλύτερα την ψύκτρα που μπαλατζάριζε.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ερώτηση: Με τι να αλλάξω το μέγεθος των partitions σε laptop που ήρθε με Windows 7 (64) με το C να είναι 58.5GB (τώρα μόλις 2.5 ελεύθερα!) και το κάπου 165? Να bootάρω και να τρέξω κανένα utility από Hiren's boot CD?
Εδώ είσαι: How to Extend a Partition or Volume in Windows 7
Θα χρειαστεί να μεταφέρεις προσωρινά κάπου αλλού ότι έχεις στο παρτίσιον με τα 165gb πάντως.
Εγώ το έκανα με το δεύτερο τρόπο ( ο λόγος αναφέρεται στο OPTION ONE> 5> Note)Ευχαριστώ Άρη!
Πολύ καλό link, το προσθεσα στο αρχείο μου.Το έκανα (στο λαπτοπ του αφεντικού εταιρίας με την οποία συνεργάζομαι) μέσα σε 1 λεπτό, με την πρώτη μέθοδο. Εσβησα το που δεν είχε τίποτα χρήσιμο μέσα παρά μόνο κάτι installation files για το office και το ενσωμάτωσα στο C:, που μεγάλωσε κατά 165GB και δεν έχει κανένα θέμα πλέον.
-
οσο για το tablet , ειναι απλα ανεπαρκες για καμποσα πραγματα και δυστυχως εχω αρχισει και εχω παραπονα απο την asus.. βιαστηκα να παρω ταμπλα ειναι η αληθεια , επρεπε να το αφησω να ωριμασει το θεμα και τωρα δεν εχω καμια διαθεση να ξαναγορασω για αρκετο καιρο ακομα..
Για
- σερφάρισμα (εντός και εκτός έδρας)
- αναπαραγωγή μέσων
- ελαφρύ word
- ψευτοgaming
- παρέα στα ταξίδια
που το θέλω, μάλλον κάνει μια χαρά. Θα περιορίσει στο σπίτι την ανάγκη χρήσης του μεγάλου κατά πολύ. Σημαντικό τώρα που έρχεται ο μικρός και θα χάσω το χώρο γραφείου. Για το TF300T έχω διαβάσει τα καλύτερα. Από τα 'λογικής τιμής' δεκάρια είναι ίσως το καλύτερο.
-
Δε ξέρω ρε συ..
-
Για πες τον προβληματισμό σου, με ενδιαφέρει
-
Απλά πιστεύω ότι με ένα καλό κινητό με μεγάλη οθονη είσαι κατά 80% καλυμμένος ώστε να ξοδέψεις και για tablet
Επίσης η asus που είναι κορυφαία στα android tablet έχει κάνει πολλές βλακείες αν πάρω παράδειγμα το δικό μου.. κακές ρομ με τις οποίες σέρνεται και είναι πλήρως ασταθές , αργη διόρθωση προβλημάτων ,θέματα ποιότητας κατασκευής και πλέον ένα χρόνο μετά είμαστε αντιμέτωποι με πιθανή ολική παύση υποστήριξη της συσκευής.. θα μένουμε δηλαδή με μια μέτρια ρομ με το απαράδεκτο ics..
Είμαι αρκετά απογοητευμένος και εδώ η λύση δεν είναι δυστυχώς το nexus όπως είναι στα κινητά γιατί έχει ελλείψεις με πρώτη και καλύτερη την οθόνη
Τουλάχιστον αυτο είναι φθηνό οπότε θα το προτιμούσα από οτιδήποτε αλλο android που θα με έκανε να κλαίω μια μικρή περιουσίαΌμως αυτό που θα προτιμούσα αν έπρεπε να προτιμήσω είναι κάποιο με win8 και οπωσδηποτε καλή x86 cpu και αποσπώμενο πληκτρολόγιο ώστε να μιλάμε και για κανονικό λάπτοπ και σχεδόν κανονικό pc
Το android αυτή τη στιγμή είναι κορυφαίο στα κινητά, αλλά μέχρι εκεί
Και φυσικά ανάλογη γνώμη έχω για το ios που είναι επίσης λειτουργικό για κινητά
Τα tablet πολλές φορές θα θες να κάνουν ότι ένα pc και αυτά δε μπορούν , διαφορετικά αν θες απόλυτη φορητότητα επένδυσε σε κάποιο δυνατό κινητό
Βέβαια και τα win 8 θα πρέπει πρώτα να δούμε πώς θα τσουλήσουν ,είναι νωρίς ακόμα
Αλλά σίγουρα όχι arm και ας χάνεις σε αυτονομία , δε πιστεύω ότι θα πιάσουν σαν mobile λειτουργικό ή αν το κάνουν θα αργήσουν πολύ οπότε θα υπάρχει θέμα εφαρμογών
Πέρα από αυτό όμως ο μόνος λόγος που θα επέλεγα win είναι για πλήρη συμβατότητα με τις εφαρμογές από η/υΕκεί θα βασίσει την όποια επιτυχία του
-
Απλά πιστεύω ότι με ένα καλό κινητό με μεγάλη οθονη είσαι κατά 80% καλυμμένος ώστε να ξοδέψεις και για tabletΕπίσης η asus που είναι κορυφαία στα android tablet έχει κάνει πολλές βλακείες αν πάρω παράδειγμα το δικό μου.. κακές ρομ με τις οποίες σέρνεται και είναι πλήρως ασταθές , αργη διόρθωση προβλημάτων ,θέματα ποιότητας κατασκευής και πλέον ένα χρόνο μετά είμαστε αντιμέτωποι με πιθανή ολική παύση υποστήριξη της συσκευής.. θα μένουμε δηλαδή με μια μέτρια ρομ με το απαράδεκτο ics..
Είμαι αρκετά απογοητευμένος και εδώ η λύση δεν είναι δυστυχώς το nexus όπως είναι στα κινητά γιατί έχει ελλείψεις με πρώτη και καλύτερη την οθόνη
Τουλάχιστον αυτο είναι φθηνό οπότε θα το προτιμούσα από οτιδήποτε αλλο android που θα με έκανε να κλαίω μια μικρή περιουσίαΌμως αυτό που θα προτιμούσα αν έπρεπε να προτιμήσω είναι κάποιο με win8 και οπωσδηποτε καλή x86 cpu και αποσπώμενο πληκτρολόγιο ώστε να μιλάμε και για κανονικό λάπτοπ και σχεδόν κανονικό pc
Το android αυτή τη στιγμή είναι κορυφαίο στα κινητά, αλλά μέχρι εκεί
Και φυσικά ανάλογη γνώμη έχω για το ios που είναι επίσης λειτουργικό για κινητά
Τα tablet πολλές φορές θα θες να κάνουν ότι ένα pc και αυτά δε μπορούν , διαφορετικά αν θες απόλυτη φορητότητα επένδυσε σε κάποιο δυνατό κινητό
Βέβαια και τα win 8 θα πρέπει πρώτα να δούμε πώς θα τσουλήσουν ,είναι νωρίς ακόμα
Αλλά σίγουρα όχι arm και ας χάνεις σε αυτονομία , δε πιστεύω ότι θα πιάσουν σαν mobile λειτουργικό ή αν το κάνουν θα αργήσουν πολύ οπότε θα υπάρχει θέμα εφαρμογών
Πέρα από αυτό όμως ο μόνος λόγος που θα επέλεγα win είναι για πλήρη συμβατότητα με τις εφαρμογές από η/υΕκεί θα βασίσει την όποια επιτυχία του
τα tablet ΕΙΝΑΙ PC .-
Απο εκει και πέρα... η διαφορα μεταξύ του να δουλεύεις σε tablet και σε κινητο ειναι αρκετα τραγική (εναντιον του κινητου βεβαιως) για πολυ ευνοητους λόγους (χρηστικους λογω μεγεθους αλλα και ουσιαστικους λογω αυτονομιας) Στην συνέχεια δεν μπορει το Android να ειναι αριστο στα κινητα και κακό σε ταμπλέτες. Κατι έχεις λάθος νομίζω. Το Android αυτο καθεαυτό είναι το ίδιο... και απλα γίνεται optimized ο τρόπος θεασης και λειτουργίας αναλογα με την συσκευη. Αν εχεις παράπονο αυτό μπορεί ειτε να οφείλετε σε υποστηριξη συγκεκριμένης εταιρίας είτε στο οτι οι developers δεν εχουν αγκαλιάσει ιδιαιτερα τις ταμπλες στο android με συνέπεια να μην υπάρχουν πολλές καλές εφαρμογες. Αυξάνουν μεν, αργά δε.Τα ταμπλετ μπορουν να κάνουν οτι και ενα x86... αρκει να έχεις το καταλληλο software φυσικά. Αν και ο σκοπός του ταμπλετ δεν ειναι να μπει σε εξεζετημενες απαιτήσεις, αλλά να καλύψει τις ποιο συνηθισμένες εργασίες του μέσου χρήστη... και αν πάρω παραδειγμα απο μένα... τα καταφέρνει αρκετά καλα. Και κανα spreadsheet θα επεξεργαστώ, και mail θα πάρω, και full hd mkv θα παιξω στην tv, και messaging με gtalk/msn, κλπ κλπ.... Μάλιστα λογω καλών app, καποια πράγματα ειναι ποιο ωραια και ποιο χρηστικά απο οτι στα Win.
Δεν θα διάλεγα Win λογω μη συμβατότητας με Android (see what I did there?)
Απο εκει και πέρα, δυστηχώς, και δεν το περιμενα αυτό... ειδα video review των Win 8 RT. DAFAQUE* was that?! Κατηγόρησα την κλασσική (χ86) version των Win8 ως μεσοβέζικα και ημιτελή... Well, τα ιδια ακριβώς ισχύουν και για τα RT. Μπορεις να πας και σε desktop mode, πχ για διαχείριση αρχειων... τα οποία ειναι ΤΕΜΕΚ touch designed... ουσιαστικά και εδώ ημιτελείς λύσεις... σαν να βιάστηκαν να πετάξουν το προϊόν στην αγορά. Αν και το Metro ειναι μια χαρά, τα leftovers της x86 χαλάνε την γεύση.Τελος, ταμπλετ πραγματικό δεν νοείτε με x86... its a fuckin joke! Αν δεν μπορεί να ειναι συνεχως connected και για μέρες, αν δεν ειναι ελαφρυ, αν δεν ειναι instant on... δεν ειναι tablet. Και εδώ οι Arm δεν εχουν να ζηλέψουν τιποτε απολύτως. Και ισχυρότατοι ειναι πλεον και οτι τους πετάξεις θα το τρέξουν. Σημασία δεν έχει ουτε ποσα terahertz τρέχεις, ουτε ποσο μεγάλη την έχεις την ψύκτρα... αλλα τι μπορείς να κάνεις, και για τα τασκς που θα κληθει να καλύψει ενα ταμπλετ δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απολυτως ενας πχ tegra 3...
Παντως τα RT δεν θα έχουν καποιο ιδιαιτερο θέμα με εφαρμογές...το αντιθετο μάλιστα. Αν υπαρχουν εφαρμογες για WP8, υπάρχουν τότε και για RT. Το περιβάλλον ειναι ιδιο και γίνονται ported ευκολα...
Αυτα...
- Original copyright to the tagline: Chris Lappas
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]