-
Άλλο ένα θύμα του MD
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Και εγω εχω μινι δισκ,μαλιστα αυτο με το χειριστηριο που ειχε οθονη και εγραφε τιτλο τραγουδιου,ηταν νομιζω το 1998 και εκανε 180000 δρχSent from my 'Turbo-X BREEZE' using Tapatalk 2
Τα περισσότερα ακριβά μοντέλα είχαν και remote με οθόνη κλπ.
απο τη σειρά qualia της Sony (2000$ )
-
α, είμαστε πολλοί οι μλκες εδώ μέσα
Τα δισκάκια ήταν πάντα παρατημένα στο αμάξι, τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά πάντα σε θήκη, την οποία μάλιστα είχα κάνει αμάν να βρώ (πού ίντερνετς να παραγγείλεις τότε )
και το δικό μου είχε οθόνη πάντως, φαίνεται και στη φωτό, και ήταν το φτηνότερο της σειράς (100.000 δρχ αν θυμάμαι καλά)
τί κάλος κι αυτός, να κάθεσαι με το τηλεκοντρόλ να περνάς τίτλους
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το 86 επιλέγεις Peterpan.και με λίγο λιπαντικό στον ανεμιστήρα λειτουργούσε απροβλημάτιστα.
Τι που πως.
ευχαριστώ φίλε κ εσένα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
α, είμαστε πολλοί οι μλκες εδώ μέσαΕχω μέχρι και γνήσια (Το Californication των RHCP και τρία των Radiohead)
Beat that.
-
-
Τελικά όντως είστε πολλοί.
Το md πάντως χρησίμευσε στη Sony για το PSP.
-
Πριν από ένα χρόνο, μου άφησε χρόνους το md του αμαξιού, το οποίο πρέπει να είχε παίξει χιλιάδες ώρες. Στο μεταξύ είχε χαλάσει η LCD οθόνη της πρόσοψης, αλλά μικρό το κακό, μετά από τόσα χρόνια τα θυμάσαι απ έξω τα μενού
Μου χε κολήσει λοιπόν να το κάνω να ξανανοιώσει, και είχα φάει τον τόπο να βρώ μεταχείρω. Τελικά βρήκα ένα για 30€ το οποίο δουλευε και τα έκανα τράμπα.
Βeat this
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τελικά όντως είστε πολλοί.Το md πάντως χρησίμευσε στη Sony για το PSP.
Εκείνο ήταν αλλο format (umd). Θα μπορούσε να είναι το MD αλλά Sony
@cabala εκτός θέματος
-
Συγγνώμη για την παρέμβαση. Επειδή είχε γίνει μια προσπάθεια αναβίωσης του ρετρό (για τα παιχνίδια) κι επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, θα ήταν εύκολο να γίνει μια σύμπτυξη σε ένα γενικότερο θέμα που θα περιλαμβάνει παιχνίδια, gadgets, video, τραγούδια, κλπ (σε στυλ retromaniax);
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τελικά όντως είστε πολλοί.
Το md πάντως χρησίμευσε στη Sony για το PSP.
Εκείνο ήταν αλλο format (umd). Θα μπορούσε να είναι το MD αλλά Sony
@cabala εκτός θέματος
νομιζω το umd και τα mini dvd ειναι ουσιαστικα η εξελιξη του mini disc εν μερει δεν νομιζω οτι ειναι εντελως αλλο πραγμα
(δεν ξερω βεβαια εαν με την τωρινη τεχνολογια θα μπορουσαν να στριμωξουν data συγκρινομενα με το mini dvd) -
Το minidisc δεν είναι retro.
Μολις το 2011 η Sony ανακοίνωσε οτι σταματάει τα φορητά. Decks μπορείς να βρείς ακόμα.
Καείτε.
http://www.minidisc.org (equipment browser )έχει κάτι τρελά concept με καμερες κλπ
@cabala
Τα minidvd είναι απλά δίσκοι 8cm αν θυμάμαι καλά οπως έιχαμε και CD 8cm. Δεν είναι κάτι διαφορετικό. Το umd δεν ξέρω αν είναι ίδιο στον καθ'αυτό δίσκο αλλα θηκη players κλπ είναι διαφορετικά.
-
Nομίζω το δισκάκι είναι ίδιου μεγέθους, το format αλλάζει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nομίζω το δισκάκι είναι ίδιου μεγέθους, το format αλλάζει.64mm το umd 68 το minidick απο wiki
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
64mm το umd 68 το minidick απο wikiΈχεις μπλέξει τα μπούτια σου....
Το ένα είναι οπτικός medium, το άλλο μαγνητο-οπτικό!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω παρεμβολές του αναλογικού σήματος στο ψηφιακό στην μεγάλη crt με εξωτερικό δέκτη mpeg4.
Οτι και να βάλω φαίνεται από κάτω το αναλογικό κανάλι ακόμα και όταν δείχνει μόνο χιόνια, φαίνονται και στο ψηφιακό.
Τι μπορεί να φταίει; Το scart καλώδιο; Η κεραία; Το έχει κάποιος άλλος;Μου κάνει παρεμβολές και σε ταινία που είδα με φλασάκι και ήταν άσχετη με το θέμα κανάλια.
Καλώδιο scart μου μυρίζει... ...του κιλού χωρίς θωράκιση της προκοπής. Το πήρα 2€.Tο λυσα. Εβαλα ένα από τα άλλα 2 που είχα στις μικρές και δούλεψε τέλεια. Αυτό που δεν μου δούλευε καλά το έβαλα στην 14αρα και δούλεψε με αυτήν. Μάλλον δεν γούσταρε Samsung αλλά Philips δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
64mm το umd 68 το minidick απο wiki
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου....
Το ένα είναι οπτικός medium, το άλλο μαγνητο-οπτικό!
ναι δεν το ενιωσα εκεινη την στιγμη
(το avatar σου ειναι σαν την lisa να κανει bj στον bart) -
Τα win8 δεν είναι και τόσο χάλια IMHO.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τα win8 δεν είναι και τόσο χάλια IMHO.εαν βγαλεις το metro ui ναι σαφως windows 7 ειναι απλα σοβαροτερα (εχει πλακα μερικες φορες βεβαια οπως π.χ δεν μου αναγνωριζαν το ms keyboard usb που εχω και την ms camera που εχω αλλα οκ )
το κυριοτερο imo πιστευω ειναι αυτο
http://www.tomshardware.com/reviews/fx- ... 43-23.html
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]