-
Στις τηλεοράσεις πολύ δυνατή ήταν και η JVC! Στα δε monitors Eizo, Nokia, Panasonic.
-
αρχίσατε την αρχαία ιστορία ρε παππούδια...?
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
diskmanΠωωω τι μου θύμισες...λιώνανε πρωί μεσημέρι στο σχολικό αλλά και μέσα στην τάξη φυσικά!
Μακράν το καλύτερο που είχα. Περί τις 80.000 ελληνικες δραχμούλες νομίζω.
Είχα και αυτό και άλλο ένα πιο παλιό που δεν το βρίσκω στο νετ.
-
Discman??? Α εσείς είτε πολύ νέοι... Ακόμα έχω το 2o walkman μου... Το 1ο ήταν φερμένο από Ιταλία στα μέσα της δεκαετίας του '80 σε κιτρινάκι όπως ήταν τότε της μοδός!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Discman??? Α εσείς είτε πολύ νέοι... Ακόμα έχω το 2o walkman μου... Το 1ο ήταν φερμένο από Ιταλία στα μέσα της δεκαετίας του '80 σε κιτρινάκι όπως ήταν τότε της μοδός!Τα προλάβαμε κι αυτά. Panasonic Shockwave Water Resistant. Δώρο της γιαγιάς κάπου στην 5η-6η δημοτικού.
-
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Το δικό μου Panasonic... Πολύ λιώσιμο και ακόμα πλήρως λειτουργικό
-
Eγώ έχω αυτό. Ώρες λειτουργίας όταν και καλά διάβαζα.
-
Αυτα ειναι!
Εγω ημουν εδω
Μετα πηγα εδω χωρις αντικραδασμικο, ενα μαρτυριο..
Και τελος το καμαρι μου
σε τελεια κατασταση με το τεραστιο κουτι του.
Ειχε σκληρο 2.5 ιντσων 6 Gb και επαιρνε 4 ΑΑ. Η ραμ ηταν αρκετη μονο για ενα τραγουδι, οποτε οταν τελειωνε δουλευε ο σκληρος για να φορτωσει το επομενο και τοτε η φωτιζομενη οθονη εχανε τη φωτεινοτητα της γιατι οι μπαταριες δεν αντεχαν.
Στο 2ωρο (max) ειχαν τελειωσει. -
Eγώ έχω αυτό. Ώρες λειτουργίας όταν και καλά διάβαζα.Εγώ είχα το 423, με Mega Bass. Κάπου παράπεσε σε αχρηστία όταν πήρα το Discman και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.
και το Discman DF411, επίσης με ραδιόφωνο, που πήρα στο λύκειο. 55.000δρχ.
αργότερα το χάρισα στον αδερφό μου που δεν το πρόσεχε τόσο πολύ, κι έσπασε τα δοντάκια που συγκρατούν το cd στον άξονα. -
Χαχα, το ίδιο είχα και εγώ! Ευλογία το esp αλλά όταν το είχες ενεργό, ρουφουσε μπαταρία με το καλαμάκι του μιλκσεικ...
-
Μα καλά τα Mac δεν είναι αυτά που έχουν το προτέρημα να μην κολλάνε ιούς έναντι των άλλων ασόβαρων λογισμικών??
-
Φίλε μην είσαι κολλημένο μίζερο τυπάκι
-
Έχω 2 creative jukebox, το 2 και το 3.
Το 3 έχει έξτρα το εξωτερικό ραδιόφωνο/μικροφωνο, 2 μπαταρίες hot swap (μπορείς να βγάλεις τη μια αν θελεις), τηλεχειριστήριο, αλλαγμένο σκληρό 100GB και δυνατότητα εγγραφής από μικρόφωνο/line-in/optical (έχει γράψει και συναυλία στο line-in από την κονσόλα).
Το έχω πολλά χρόνια αλλά ευτυχώς ακόμα δουλεύει, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για να το αντικαταστήσω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Φίλε μην είσαι κολλημένο μίζερο τυπάκιΈχω 2 creative jukebox, το 2 και το 3.
Το 3 έχει έξτρα το εξωτερικό ραδιόφωνο/μικροφωνο, 2 μπαταρίες hot swap (μπορείς να βγάλεις τη μια αν θελεις), τηλεχειριστήριο, αλλαγμένο σκληρό 100GB και δυνατότητα εγγραφής από μικρόφωνο/line-in/optical (έχει γράψει και συναυλία στο line-in από την κονσόλα).
Το έχω πολλά χρόνια αλλά ευτυχώς ακόμα δουλεύει, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για να το αντικαταστήσω.
To είχε ο ξάδερφός μου (και ακόμα πρέπει να υπάρχει), τρελή γκατζετιά για τότε αλλά μεγάλο και βαρύ, η όποια φορητότητα πήγαινε περίπατο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαχα, το ίδιο είχα και εγώ! Ευλογία το esp αλλά όταν το είχες ενεργό, ρουφουσε μπαταρία με το καλαμάκι του μιλκσεικ...Ευτυχώς που ως συμμετοχικό μοντέλο, είχε κουμπί που το έσβηνε όταν ήθελες. Και κρατούσε και την επιλογή σου στη μνήμη, αντί να χρειάζεται να το πατάς κάθε φορά που ξεκινούσες.
Η κατανάλωση δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα, χρησιμοποιούσα επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Άσε που βρήκα και μια πατέντα και το έκανα να φορτίζει οποιεσδήποτε AA NiMH με το τροφοδοτικό του, κάτι που κανονικά έκανε μόνο με το battery pack της ίδιας της Sony...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Άσε που βρήκα και μια πατέντα και το έκανα να φορτίζει οποιεσδήποτε AA NiMH με το τροφοδοτικό του, κάτι που κανονικά έκανε μόνο με το battery pack της ίδιας της Sony...
Κάγκουρα.
-
Από Sony είχα αυτό:
Η Sony φημιζόταν για τις κορυφαίες πηγές της (πχ. PS1 - το έδωσα ο ).
Τώρα έχω κρατήσει αυτό:
-
Μα καλά τα Mac δεν είναι αυτά που έχουν το προτέρημα να μην κολλάνε ιούς έναντι των άλλων ασόβαρων λογισμικών??δεν μπορει να ειναι για osx γιατι ακομη και τα virus πρεπει να ειναι smoooooooth
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χαχα, το ίδιο είχα και εγώ! Ευλογία το esp αλλά όταν το είχες ενεργό, ρουφουσε μπαταρία με το καλαμάκι του μιλκσεικ...
Ευτυχώς που ως συμμετοχικό μοντέλο, είχε κουμπί που το έσβηνε όταν ήθελες. Και κρατούσε και την επιλογή σου στη μνήμη, αντί να χρειάζεται να το πατάς κάθε φορά που ξεκινούσες.
Η κατανάλωση δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα, χρησιμοποιούσα επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Άσε που βρήκα και μια πατέντα και το έκανα να φορτίζει οποιεσδήποτε AA NiMH με το τροφοδοτικό του, κάτι που κανονικά έκανε μόνο με το battery pack της ίδιας της Sony...
Μη επαναφορτιζόμενες??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]