-
Πανο εβαλα αυτη τη motherboard
http://www.msystems.gr/index.php?product=13417Και αυτη τη καρτα γραφικων.
http://www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=13544Αξιζουν τα παραπανω λεφτα η τσαμπα θα πανε?
EDIT:Τωρα καταλαβα πως ερχονται με ψυκτρα οι επεξεργαστες!
-
Εξάφνις χάθηκε η γραμμή διευθύνσεων του firefox. Ξέρουμε πως την επαναφέρω γιατί με μια πρώτη ματιά δεν το βρίσκω.
-
προβολή --- εργαλειοθήκες ---- εργαλειοθήκη πλοήγησης ...
-
Είναι τικαρισμένη κανονικά.
edit: επανεμφανίστηκε μόνη της μετά από restart
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πανο εβαλα αυτη τη motherboard
http://www.msystems.gr/index.php?product=13417Και αυτη τη καρτα γραφικων.
http://www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=13544Αξιζουν τα παραπανω λεφτα η τσαμπα θα πανε?
EDIT:Τωρα καταλαβα πως ερχονται με ψυκτρα οι επεξεργαστες!
Εγώ θα λεγα για αρχή τουλάχιστον να μην πάρεις κάρτα γραφικών, και η onboard κάνει μια χαρά τη δουλειά της, μόνο στα παιχνίδια δεν μπορεί να αποδώσει.
-
Γιώργαρε με την onboard βολεύεται μια χαρά για χρήση skype/browsing/κλπ. Λες να παίζει WoW ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιώργαρε με την onboard βολεύεται μια χαρά για χρήση skype/browsing/κλπ. Λες να παίζει WoW ?Δε ξερεις τι τα βαραει τα γεροντια μετα τα ηντα.... Συν οτι δε θελω να μαμαω και εγω το λαπιτοπ !
-
κάποιος με γνώση C++ να δώσει φώτα;
έχουμε error: cannot call 'τυπος foo::bar::κάτι(τυπος)' function without object.
το κάτι είναι ορισμένο σε header ως public με μορφή
τύπος κάτι (τύπος μεταβλητή)
Πως πρέπει αν οριστεί μέσα στο .cpp για να δουλέψει.
Βρήκα κάποια πραγματα στο internet αλλά τζίφος.
-
πωω με πας χρόνια πίσω.
source έχουμε εύκαιρο;
μήπως δεν έχεις δηλώσει το class ? Μήπως το 'χεις private ή protected? πρέπει να είναι public για να κληθεί έτσι -
Άκυρο το βρήκα
-
για να ξεβρωμίσει ο τόπος -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για να ξεβρωμίσει ο τόπος -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για να ξεβρωμίσει ο τόποςΤο είχα πάρει ενα καιρό (και στα ελληνικά γιατί είμαι ) που προσπαθούσα να μάθω αλλα δεν και απο τότε κοσμεί ένα ράφι στη βιβλιοθήκη.
Το γιατί πιάστηκα με αυτό που κάνω τώρα χωρίς να είμαι προγραμματιστής αλλη ιστορία.
-
ε, άνοιξε καμιά σελίδα να δεις πως καλούνται οι συναρτήσεις
Τελικά τι ήθελες, κλήση σε στατική function ή δεν είχες φτιάξει πουθενά το αντικείμενο;
(έχει κι άλλες χρήσεις, αλλά δεν φαντάζομαι να έχεις πέσει με τα μούτρα σε virtual functions ) -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ε, άνοιξε καμιά σελίδα να δεις πως καλούνται οι συναρτήσεις
Τελικά τι ήθελες, κλήση σε στατική function ή δεν είχες φτιάξει πουθενά το αντικείμενο;Τα χάρτινα βιβλία δεν είναι για search Και είναι και στα ελληνικά Ειλικρινά απορώ γιατί ακόμα τυπώνουμε
Βρήκα οτι έπρεπε να φτιάξω το αντικείμενο αλλα δεν ήξερα οτι ήθελε να είναι pointer πχ bar *foo
και χρήση ως foo->klain(xanaklain)
(γιατί δεν κατάλαβα αλλα δεν έχει σημασία δούλεψε )
-
το να αρχίσεις να φτιάχνεις pointers χωρίς να ξέρεις το γιατί και πως, είναι μια πολύ καλή εγγύηση απρόσκοπτης λειτουργίας του προγράμματός σου
Αν δεν σου αρέσουν τα εκτυπωμένα references, stackoverflow.com is your friend -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το να αρχίσεις να φτιάχνεις pointers χωρίς να ξέρεις το γιατί και πως, είναι μια πολύ καλή εγγύηση απρόσκοπτης λειτουργίας του προγράμματός σου
Αν δεν σου αρέσουν τα εκτυπωμένα references, stackoverflow.com is your friendΕίχε κάτι παρόμοιο στο προγραμμα γι αυτό το δοκίμασα και εγώ.
Θα περάσει review απο ατομα που ξέρουν τι κάνουν οπότε δεν είναι θέμα να φτάσει κατι πολύ στραβό στα επίσημα.
Πιο πολύ ξεκαθάρισμα και μετακινήσεις ήταν αυτό που έκανα.
-
γαμωτο μου χαλασε ενα ηχειο απο τα 5.1 μου και ελεγα να τα κρατησω για παντα (τα χω 6 χρονια)
αυτο θα μπορουσε να φτιαχτει καπως ?
ολως παραδοξως ειναι το ηχειο που εχει και το διακοπτη πανωκαποια εναλλακτικη σε λογικα λεφτα?
εδιτ
ΑΚΥΡΟ , ηθελαν απλα λιγο παιξιμο τα βυσματα , οπως μονο εγω ξερω
παμε για αλλα 6 χρονια
παραξενο παντως γιατι στο ιδιο καλωδιο βρισκεται και 2ο ηχειο το οποιο δουλευε
επισης ενα που δεν ακουγοταν τοσο δυνατα, πλεον ακουγεται καμπανα wtf ? -
πρέπει να το βγάζουμε-βάζουμε το βύσμα αραιά και που
-
εδω και καποιες μερες, τα παιζει το wifi μου, στο εντελως ξαφνικο...
πρεπει να κλεισω και να ανοιξω το ρουτερ, για να στρωσει!
ευτυχως που εχει λαηφταημ γουαραντι και τα ρεστα, περιμενω να κλασει τελειως και να το παω πισω!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]