-
γίνεται με CSS να κάνεις μια λέξη κάθετη.
Πχ. 4tf σε
4
t
f -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το πρώτο που θα έκανα ειναι να απεγκαταστήσω τη συσκευή και να κανω επανεκκίνηση για να τη ξαναεγκαταστήσει.Επειδή είμαι λίγο άσχετος πως γίνεται αυτό? πλέον είμαι 100% ότι έχει πειραχτεί κάποια ρύθμιση στον Η/Υ γιατί όταν έβαλα το δοκιμαστικό για να δω αν παίζει ο ήχος έπαιζαν κανονικά τα ηχεία. Οπότε σίγουρα δεν έχει βγει κάποιο καλώδιο
-
Πίνακας Ελέγχου ---> Διαχείριση Συσκευών
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Πίνακας Ελέγχου ---> Διαχείριση ΣυσκευώνTo πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου? είναι πάνω στην μητρική
-
Επίσης δεν μπορώ να δω ένα βίντεο σωστά. Κολλάει συνέχεια. Δλδ εκεί που το βλέπω σταματάει και για να προχωρήσει πρέπει να το πάω πιο κάτω. Τι γίνεται ρε παιδιά? επίσης όταν ανοίγω τον google λέει κάτι ότι το προφίλ δεν είναι ενημερωμένο κλπ. Τι να κάνω ξέρει κανείς τπτ?
-
Άκυρο παίδες, έκανα επαναφορά συστήματος και όλα λύθηκαν. Σας ευχαριστώ
-
για ιντερνετ το καλοκαίρι τι κάνω... η συνδεση μου στη βοντα μου δίνει μόνο 100μβ και έχω δουλίτσα...
στικάκι ? με ενδιαφέρει μόνο για ένα μήνα , καλή ταχύτητα και όσο πιο φθηνά γίνεται... στην χειρότερη αλλάζω σιμ στο κινητό και το κάνω χοτσποτ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
για ιντερνετ το καλοκαίρι τι κάνω... η συνδεση μου στη βοντα μου δίνει μόνο 100μβ και έχω δουλίτσα...στικάκι ? με ενδιαφέρει μόνο για ένα μήνα , καλή ταχύτητα και όσο πιο φθηνά γίνεται... στην χειρότερη αλλάζω σιμ στο κινητό και το κάνω χοτσποτ...
Για αρχή κοψε το συμβόλαιο για να μιλάς/surfαρεις περισσότερο Απο εκει και πέρα, Voda CU και 5 ευρώ = 500 mb με οσες ενεργοποιησεις θες.
Μετά η λύση του καρτοιντερνετ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cm ... ageId=8638 Προσοχή ομως! μπορεί καποια πακετα να δινουνε πολλές μέρες, αλλα τα GB ειναι πολυ περιορισμένα. Οποτε υπολόγισε τι σου κάνει. Προσωπικά για διήμερα περνω 2 πακετα μιας ημέρας και ενός GB (δλδ 10 ευρώ συνολο)
-
Θέλω να πάρω ένα στικάκι usb για να βλέπω τηλεόραση στον υπολογιστή μου και η ερώτηση είναι η εξής:
Να πάρω από αυτά που βλέπεις μόνο ψηφιακά κανάλια (κοστίζουν γύρω στα 25 ευρώ) ή από τα άλλα που βλέπεις και αναλογικά (κοστίζουν τα διπλά και παραπάνω);
Τι γίνεται με αυτή την κωλομετάβαση της Digea, θα βλέπουμε όλα τα κανάλια ψηφιακά (και τα μικρότερα, πχ Extra3, MTV κλπ) ή θα πρέπει να στρίβουμε κεραίες προς Αίγινα και Υμηττό ταυτόχρονα (που δεν ξερω κατά πόσο γίνεται γιατί μένω σε πολυκατοικία και μάλλον πρέπει να αποφασίσουν όλοι κλπ); -
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα στικάκι usb για να βλέπω τηλεόραση στον υπολογιστή μου και η ερώτηση είναι η εξής:
Να πάρω από αυτά που βλέπεις μόνο ψηφιακά κανάλια (κοστίζουν γύρω στα 25 ευρώ) ή από τα άλλα που βλέπεις και αναλογικά (κοστίζουν τα διπλά και παραπάνω);
Τι γίνεται με αυτή την κωλομετάβαση της Digea, θα βλέπουμε όλα τα κανάλια ψηφιακά (και τα μικρότερα, πχ Extra3, MTV κλπ) ή θα πρέπει να στρίβουμε κεραίες προς Αίγινα και Υμηττό ταυτόχρονα (που δεν ξερω κατά πόσο γίνεται γιατί μένω σε πολυκατοικία και μάλλον πρέπει να αποφασίσουν όλοι κλπ);Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει...
-
ε στο πισι δεν θες κατι παραπανω οτιδηποτε εχει dvb-t τα πιανει
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι γίνεται με αυτή την κωλομετάβαση της Digea, θα βλέπουμε όλα τα κανάλια ψηφιακά (και τα μικρότερα, πχ Extra3, MTV κλπ) ή θα πρέπει να στρίβουμε κεραίες προς Αίγινα και Υμηττό ταυτόχρονα (που δεν ξερω κατά πόσο γίνεται γιατί μένω σε πολυκατοικία και μάλλον πρέπει να αποφασίσουν όλοι κλπ);Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει...
Σε χρεοκοπημένη χώρα θα σταματήσουν οι αναλογικές μεταδόσεις;
-
Νομίζω ότι οι αναλογικές μεταδόσεις επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ, εφόσον γίνονται παράλληλα με τις ψηφιακές.
Μπορεί να κάνω και λάθος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι οι αναλογικές μεταδόσεις επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ, εφόσον γίνονται παράλληλα με τις ψηφιακές.
Μπορεί να κάνω και λάθος.τι σχεση εχει η ερτ με την digea?
-
Ποιος εκπέμπει αναλογικά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος εκπέμπει αναλογικά;οι κλεφτες φυσικα
mega ant1 star alpha skai ολα τα μεγαλα(:puke:) καναλια της χωρας μας
η ερτ Θα συνεχισει στο αναλο/ψηφιακο μιας που ειναι σε mpeg 2 και οχι 4 -
Η παρουσίαση της ανακάλυψης του Μποζονίου του Χιγκς έγινε σε Comic Sans MS :sealed: και άρχισε το δούλεμα
-
SSD crucial 256 Gb μπηκε πανω στο λαπτοπ και η διαφορα ειναι μεγαλη.
Ειχα ιστοριες βεβαια γιατι μετα το cloning με acronis μου εβγαζε read error και δε bootare.
Καποια στιγμη καταλαβα οτι χωρις fresh install δε θα δω προκοπη, οποτε κατεβασα ενα iso με windows 8 να τα δοκιμασουμε, αφου κανουμε που κανουμε τη φασαρια απτην αρχη.. Αλλα μου ζητησε serial..
Κατα το κατεβασμα δεν ειδα κατι να αναφερεται για serial και το παλιο των windows 7 δεν του εκανε...
Οποτε το πηρα αποφαση να το αφησω για σημερα ενω εφαγα ενα απογευμα....αλλα λεω δεν κανω ενα τελευταιο repair disk μεσω του δισκακιου των 8?
Κανω και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν γινεται επισκευη σε αυτο τον δισκο...
Και ευτυχως αντι για shut down πατησα restart κατα λαθος και αρχισε να bootαρει στα 7 χωρις προβλημα.
Ολα οκ τωρα και ειμαι ευχριστημενος απο τη διαφορα αποδοσης.
Στο 7.7 το hdd windows index.
Παω και για ram τωρα και τελος μιας και η gpu ειναι πανω στη mobo (πουσαι 5920g με την mxa θυρα για gpu..). -
Θέλω...(ΘΕΛΕ ) να αγοράσω αποκωδικοποιητές mpeg4 για την ψηφιακή εποχή της γρέκας τηλεόρασης.
Τους θέλω για διάσπαρτες μικρές που έχω στο σπίτι. Αναγκαστικά θα πάω για ξεχωριστά γιατί όλες οι άλλες οι λύσεις είναι κοστοβόρες και θέλουν μανούρα.Εχουμε να προτείνουμε κάποιον, απολύτως με τα βασικά και απολύτως φτηνό;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]