-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν ξέρω ποιος από τους δύο φταίει αλλά μου τα έχουν σπάσει τα @@
Από την στιγμή που πέρασα από την 12 στην 13 η αλεπού τον παίρνει. Μαζί πέρασε update και το κ#$% adobe flash και μου κρασάρει συχνά στα βίντεο.
Mου κράσαρε κι εμένα κανα 2 φορές στιγμιαία, ενώ το plug in container μου ζήτησε υποχρεωτικό κλείσιμο. Κάτι τέτοια αν δεν κάνω λάθος έκανε και ο 7 με αποτέλεσμα να πάω στον chrome. Aν συνεχιστεί, πάλι αλλαγή και ξανά πίσω στην 14 (σε κανα 2-3 βδομάδες δηλαδή )
Πάντως βλέπω σε πολλά φόρα ''γκρίνιες'' για τις αναβαθμίσεις, εμένα δε με χαλάει καθόλου, τι καλύτερο από το να χεις συνεχώς support.
(Nτάξει καμιά φορά τα θαλασσώνουν )γύρισα ΗΔΗ στον chrome, δεν παλεύονταν.
δεν είμαι υπέρ της τόσο συχνής αναβάθμισης ειδικά όταν γίνεται για λόγους μάρκετιγκ.
απλά τα έχουν κάνει θάλασσα εκεί στο ίδρυμα. -
Το plugin σκάει και σε linux, firefox+chrome.
Τώρα έγινε μια αναβάθμιση και δεν σκάει στον browser και τα δείχνει κανονικά αλλά στη σελίδα του youtube δείχνει άλλα χρώματα (μπλε αντι κόκκινο). Έτσι ακριβώς ήταν πριν 2 αναβαθμίσεις από την adobe. Μετά μια αναβάθμιση άρχισε να σκάει και τώρα έγινε όπως πριν (με τα λάθος χρώματα).
Όπου να 'ναι έρχεται κι άλλη αναβάθμιση. Κάποιοι στην adobe τρέχουν και δεν φτάνουν.
-
Πάνο για το ρούτερ:
- Άλλαξε κανάλι.
- Δες μήπως έχει ρύθμιση ισχύος (20% - 100%).
- Αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο βγάλτο προσωρινά από την πρίζα να δεις μήπως παρεμβάλει. Αν έχει διαφορά δοκίμασε το κανάλι 11 στο ρούτερ.
-
Λεωνίδα έχω δοκιμάσει όλα τα κανάλια, έχω καταλήξει σε κάποια κανάλια τα οποία ενώ αρχικά πάνε καλά μετά από κάποιον καιρό ''εξασθενούν''. Ρυθμίση ισχύος δεν έχω δει να χει πουθενά, εκτός κι αν δεν το πρόσεξα, το ρουτερ ειναι το Thomson TG782, αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει.
Επίσης το χω βάλει να δουλέυει μόνο στο g. Τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα πριν.Ασύρματο δεν έχω επάνω μόνο ένα σταθερό, έχω κάνει και χωρίς αυτό δοκιμή αλλά δεν άλλαξε κάτι.Κάτι τέτοιο http://www.getitnow.gr/prod/computers-a ... 1631498pp/
θα έκανε δουλεία?? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το plugin σκάει και σε linux, firefox+chrome.Τώρα έγινε μια αναβάθμιση και δεν σκάει στον browser και τα δείχνει κανονικά αλλά στη σελίδα του youtube δείχνει άλλα χρώματα (μπλε αντι κόκκινο). Έτσι ακριβώς ήταν πριν 2 αναβαθμίσεις από την adobe. Μετά μια αναβάθμιση άρχισε να σκάει και τώρα έγινε όπως πριν (με τα λάθος χρώματα).
Όπου να 'ναι έρχεται κι άλλη αναβάθμιση. Κάποιοι στην adobe τρέχουν και δεν φτάνουν.
Βγήκε 13.0.1 στο FF η οποία λέει οτι διορθώνει κάτι σχετικό με flash.
Απο εκεί και πέρα το flash είναι καρκίνωμα. Όποιος φτιάχνει κάτι με αυτό τη σήμερον στο web θα πρέπει να τον παρτουζώνουν αράπηδες.
-
Κι ο chrome κρασαρει με το flash, για παρτουζες οντως...
-
Για flash μόνο Opera.
Τα προβλήματα θα λυθούν οριστικά με την HTML5, όχι όμως σύντομα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για flash μόνο Opera.Τα προβλήματα θα λυθούν οριστικά με την HTML5, όχι όμως σύντομα.
Πριν 3 εκδόσεις και αναβαθμίσεις μια χαρά δούλευαν τα flash.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για flash μόνο Opera.
Τα προβλήματα θα λυθούν οριστικά με την HTML5, όχι όμως σύντομα.
Πριν 3 εκδόσεις και αναβαθμίσεις μια χαρά δούλευαν τα flash.
Στο αρχαίο mac που έχω στο σπίτι, αλλά και στο pc της δουλειάς (με windows 7), ο Opera παίζει μια χαρά με flash περιεχόμενο. Εντάξει, δεν είναι τόσο γρήγορος στο rendering των ιστοσελίδων όπως ο Chrome, αλλά μπορεί να κρατήσει άνετα για παράδειγμα 20 tabs με flash περιεχόμενο ανοιχτά χωρίς να το σύμπαν.
-
Φρεσκάρω τα WinXP του netbook. Επανέφερα 2 ετών acronis image και τώρα κάνει αναβαθμίσεις.
Πάνω από 90, χώρια τα antivirus, flash, java, browser κλπ.
Μετά θα είναι jiji όμως. Ελπίζω δηλαδή. -
και εγω η μονη φορα που ειχα προβλημα με το flash ηταν στην εκδοση 18.7 του chrome οπου δεν μπορουσε να ξαναμπει σε λειτουργεια μετα απο ανωνυμο παραθυρο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φρεσκάρω τα WinXP του netbook. Επανέφερα 2 ετών acronis image και τώρα κάνει αναβαθμίσεις.
Μετά θα είναι jiji όμως. Ελπίζω δηλαδή.Bάλε και DOS
-
απο εχτες μου κολαει συνεχεια o ff
Φταιει η τελευταια αναβαθμιση του flash?
δεν εχω αλλη εξηγηση
Εκανα απεγκατασταση τον ff και ξανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια
με το που τον ανοιγω παραμενει κολημενος και κλεινει μονο με task manager
Υπαρχει λυση? -
εγώ ξαναγύρισα στην αγαπημένη μου αλεπουδίτσα.
μετά το update (13.0.1) έστρωσε.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Έχεις καμιά λύση για τα flash βιντεάκια που σέρνονται στο Ubuntu ακόμα και στα 384;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις καμιά λύση για τα flash βιντεάκια που σέρνονται στο Ubuntu ακόμα και στα 384;
ναι αμε και ευκολη κιολας
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι να μην βλέπεις τσόντες
-
helpdesk του κώλου
-
H μονη που έχει HW accelerated flash για linux είναι η Nvidia νομίζω (και δεν είμαι σίγουρος οτι δουλευει και εκεί).
Σε ολα τα αλλα θα έχεις προβλημα. Πολλά πάντως απο τα videο του youtube υποστηριουν html5 οπότε τα βλέπεις με τους τελευταίους browsers χωρίς να κάνεις τίποτα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]