-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πήρα ένα σετάκι ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού microsoft wireless 3000.
θέλω όμως να χρησιμοποιώ το παλιό μου ασύρματο logitech ποντίκι,** δεν γίνεται χωρίς να χρησιμοποιήσω και τους 2 δέκτες;**Τσίμπα την εικόνα του Cpt Obvious από το cabala πιο πάνω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λοιπόν, μετά από μερικές ώρες με τα Win8, κατέληξα στα ακόλουθα:-
(πρέπει να) είναι ένα shell για Win7. Θυμίζουν τα 7 πολύ έντονα. Δεν ξέρω αν έχουν άλλη αρχιτεκτονική, αλλά όταν ανοίγεις παράθυρα, ρυθμίζεις διάφορα πράγματα κλπ, είσαι σε περιβάλλον 7. Το περιτύλιγμα αλλάζει, για την ακρίβεια σε βάζει με διάφορους τρόπους στο franchise της MS (hotmail, bing, XBOX, msn, τέτοια πράγματα). Κάποιες φορές, πολύ πιεστικά.
-
έχει εργονομικά φάουλ ή έτσι μου φάνηκε. Ακόμα δε βρήκα που βρίσκεται το shutdown. Όπως δεν βρήκα και από πού κλείνει μια εφαρμογή της αρχικής οθόνης, πχ ο καιρός ή το hotmail. Εκτός αν τρέχουν συνέχεια στο background αν τα ανοίξεις μια φορά.
-
γρήγορα
-
ΣΟΒΑΡΑ θέματα με παλιότερο λογισμικό, ειδικά για WinXP. Paint Shop Pro 7, Acronis 11, winrar είτε δεν εγκαθίσταντο, είτε είχαν θέματα λειτουργίας. Τα compatibility mode δεν βοηθούσαν.
ΟΚ, είναι beta. Πολλά θα διορθωθούν.
Θα τα έβαζα για κύριο λειτουργικό, ρετουσαρισμένα 7 είναι. Αλλά δεν θα αναβάθμιζα από τα 7. -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- έχει εργονομικά φάουλ ή έτσι μου φάνηκε. Ακόμα δε βρήκα που βρίσκεται το shutdown. Όπως δεν βρήκα και από πού κλείνει μια εφαρμογή της αρχικής οθόνης, πχ ο καιρός ή το hotmail. Εκτός αν τρέχουν συνέχεια στο background αν τα ανοίξεις μια φορά.
To shut down είναι καλά κρυμμένο κάπου στα Settings γιατι υποτίθεται οτι δέν το σβήνεις ποτέ, απλά το βάζεις σε αναμονή. Και το κλείσιμο των εφαρμογών το διαχειρίζεται το σύστημα, όπως στα κινητά τηλέφωνα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Θα τα έβαζα για κύριο λειτουργικό, ρετουσαρισμένα 7 είναι. Αλλά δεν θα αναβάθμιζα από τα 7.
Που είναι το πρόβλημα σου με την παραπάνω φράση;
Λέει ο άνθρωπος, 'αν δεν είχα win7 αλλά XP ή Vista, θα έβαζα τα 8, αλλά αν είχα ήδη 7, θα καθόμουν στ' αυγά μου'
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
- έχει εργονομικά φάουλ ή έτσι μου φάνηκε. Ακόμα δε βρήκα που βρίσκεται το shutdown. Όπως δεν βρήκα και από πού κλείνει μια εφαρμογή της αρχικής οθόνης, πχ ο καιρός ή το hotmail. Εκτός αν τρέχουν συνέχεια στο background αν τα ανοίξεις μια φορά.
To shut down είναι καλά κρυμμένο κάπου στα Settings γιατι υποτίθεται οτι δέν το σβήνεις ποτέ, απλά το βάζεις σε αναμονή. Και το κλείσιμο των εφαρμογών το διαχειρίζεται το σύστημα, όπως στα κινητά τηλέφωνα.
Ζηλέψανε από το Gnome 3 τα καμάρια μας στην MS;
-
Δεν ξέρω ποιος από τους δύο φταίει αλλά μου τα έχουν σπάσει τα @@
Από την στιγμή που πέρασα από την 12 στην 13 η αλεπού τον παίρνει. Μαζί πέρασε update και το κ#$% adobe flash και μου κρασάρει συχνά στα βίντεο.
-
βαλε chrome να μην ξερεις καν τι εκδοση εχεις και να μην ασχολεισαι με flash plugin
εγω πχ τωρα μετα απο καιρο ειδα οτι ειμαι εκδοση 19
και ο ff 12
αυτο ειναι αναβαθμισιολαγνεια
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Θα τα έβαζα για κύριο λειτουργικό, ρετουσαρισμένα 7 είναι. Αλλά δεν θα αναβάθμιζα από τα 7.
Που είναι το πρόβλημα σου με την παραπάνω φράση;
Λέει ο άνθρωπος, 'αν δεν είχα win7 αλλά XP ή Vista, θα έβαζα τα 8, αλλά αν είχα ήδη 7, θα καθόμουν στ' αυγά μου'
οχι λεει
θα τα εβαζα για κυριο αφου ειναι win 7 αλλα δεν θα αναβαθμιζα απο τα 7 -
Εστιάζεις στις λάθος λέξεις. Το νόημα είναι αυτό που έγραψα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εστιάζεις στις λάθος λέξεις. Το νόημα είναι αυτό που έγραψαγια windows μιλαμε ολα ειναι σχετικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω ποιος από τους δύο φταίει αλλά μου τα έχουν σπάσει τα @@Από την στιγμή που πέρασα από την 12 στην 13 η αλεπού τον παίρνει. Μαζί πέρασε update και το κ#$% adobe flash και μου κρασάρει συχνά στα βίντεο.
Mου κράσαρε κι εμένα κανα 2 φορές στιγμιαία, ενώ το plug in container μου ζήτησε υποχρεωτικό κλείσιμο. Κάτι τέτοια αν δεν κάνω λάθος έκανε και ο 7 με αποτέλεσμα να πάω στον chrome. Aν συνεχιστεί, πάλι αλλαγή και ξανά πίσω στην 14 (σε κανα 2-3 βδομάδες δηλαδή )
Πάντως βλέπω σε πολλά φόρα ''γκρίνιες'' για τις αναβαθμίσεις, εμένα δε με χαλάει καθόλου, τι καλύτερο από το να χεις συνεχώς support.
(Nτάξει καμιά φορά τα θαλασσώνουν ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δεν εγκαθίσταντοΜήπως πρέπει να δώσεις την εντολή Εγέρθητω;
ΥΓ: Κρύο ε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν εγκαθίσταντο
Μήπως πρέπει να δώσεις την εντολή Εγέρθητω;
ΥΓ: Κρύο ε;
Οτι πρεπει με την ζεστη που κανει!!!
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.adslgr.com/forum/threads/633461-7ο-Συνέδριο-ΕΕΤΤ-Ομιλία-καθ-Σ-Κάτσικα-Fiber-to-the-home-2-εκ-συνδέσεις-με-κόστος-1-δις-ευρώ?s=6f2f30fa8ddf80268e85aa5ac03c35f9ρε λές
οσο σιγουρο και το οτι αυριο θα βγουμε απο το δντ
και αλλωστε αμφιβαλλω εαν μιλαει για μεγαλα αστικα κεντρα (γιατι αλλιως δεν θα ηταν μονο στο 1δις..)
-
Πρόβλημα δικτυακής φύσεως...
Έχω ένα PC το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 10-12 μέτρων από το ρούτερ με αποτέλεσμα να κάνει αποσυνδέσεις. Αν βάλω καλώδιο και προεκτείνω την κεραία μικραίνοντας την απόσταση στα 8-9 μέτρα θα έχω αποτέλεσμα?? Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα κατεβάσματος, αυτό που με καίει είναι να μην αποσυνδέεται. -
Είσαι σίγουρος οτι το πρόβλημα είναι λόγο απόστασης?
-
Nαι!!!
-
Θεωρητικά ούτε στα 12μ θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Δοκιμάζεις και αν δεν πετύχει παίρνεις μεγαλύτερο καλώδιο για την κεραία.
-
Kανονικά ναι και γω απορώ, μάλιστα είναι στην ίδια ευθεία, μια ντουλάπα είναι το εμπόδιο. Υποψιάστηκα την κάρτα δικτύου αλλά και το κινητό δεν το βλέπω να τα πηγαίνει και τόσο καλά και για τα ρουτερ της Thomson δεν έχω ακούσει κακά λόγια.
Edit: Τώρα μου ρθε φλασιά πως το PS3 το οποίο βρίσκεται 1 μέτρο πιο μακρυά από το pc αλλά πιο ψηλά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ποτέ δεν πέταξε. Η κάρτα δικτύου απ ότι θυμάμαι ήταν η πιο φθηνή που είχα πάρει καθώς η τότε απόσταση ήταν 3 μέτρα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]