-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ρε μαν disabled έχω όλα τα wake up*.* στο bios
θα τσεκάρω και αυτό που λέει ο Κων/νος αλλά και λίγο κουλό ακούγεται αν συμβαίνει.δεν εχει σημασια το τι εχεις κλειστο στο uefi (γιατι και εγω τα εχω ) τα windows παντα θα προσπαθησουν να στειλουν οποτε και θα πρεπει να ενεργοποιηθει ο υπολογιστης
(βεβαια για τσεκαρε και για κανα spyware ) -
Τελικά την έβαλα την ψύκτρα.
Πιο απλή τοποθέτηση δε θα μπορούσε να έχει. Απλά έβγαλα τη stock και κούμπωσα την Α50.
Βάση και άλλα δε χρειάστηκαν.
Δυστυχώς αναγκάστηκα να βγάλω τον 200mm ανεμιστήρα από το πλάι γιατί έβρισκε. -
αμα δεν το χρειαζεσαι..
ΕΔΩ ειμαι εγω
(πες μου μονο οτι δεν εχει led) -
Θύμισέ το μου όποτε ξαναβρεθούμε να σου τον φέρω.
Στο ράφι θα καταλήξει. Θα βάλω κάποιον 120mm στη θέση του.LED προφανώς και δεν έχει.
-
ωραιος κερναω καφε, γιατι εψαχνα εναν 20αρη ξεχωριστο σε ελληνικα μαγαζια αλλα δεν εβρισκα
-
Nick to the rescue.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εψαχνα εναν 20αρη ξεχωριστο σε ελληνικα μαγαζια αλλα δεν εβρισκαεδώ για ποιοτικά τέτοια μπλιμπλικια...
www.checkmate .gr -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φορματ. Ή πέτα το και πάρε imac.Πολύ συχνά το βρίσκω ανοιχτό (μετά από standby)
-
Εντάξει άλλο πράμα το standby, εκεί υπολειτουργεί, αλλά φαντάζομαι οι ρυθμίσεις θα είναι ίδιες για τα wake ups
-
Kανά πρόγραμμα για διαγραφή φακέλων που δε λένε να σβήσουν τα windows έχουμε??
Επίσης και ένα για να αυξήσει την ένταση των ακουστικών γιατί παίζουν κάπως χαμηλά (εφόσων υπάρχει). -
http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... cker.shtml
κατι τετοιο ψαχνεις?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kανά πρόγραμμα για διαγραφή φακέλων που δε λένε να σβήσουν τα windows έχουμε??
Επίσης και ένα για να αυξήσει την ένταση των ακουστικών γιατί παίζουν κάπως χαμηλά (εφόσων υπάρχει). -
Επίσης και ένα για να αυξήσει την ένταση των ακουστικών γιατί παίζουν κάπως χαμηλά (εφόσων υπάρχει).
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml+1
-
To συγκεκριμένο pc δεν βγάζει αρκετή ένταση στα ακουστικά, ίσως επειδή η κάρτα ήχου είναι onboard, τι να πώ οπότε θέλω να την αυξήσω λίγο.
Το unlocker έκανε δουλειά πάντως. -
:ysterical:To συγκεκριμένο pc δεν βγάζει αρκετή ένταση στα ακουστικά, ίσως επειδή η κάρτα ήχου είναι onboard, τι να πώ οπότε θέλω να την αυξήσω λίγο.
Το unlocker έκανε δουλειά πάντως.Θα ακουστεί χαζό αλλά το είχα πάθει παλιά. Αύξανα την ένταση από το πρόγραμμα αναπαραγωγής και ήτανε ψιλοχαμηλά. Κάποια στιγμή πως μου κόβει εμένα και κοιτάω τις ρυθμίσεις ήχου στο control panel. Ήταν στη μέση. Το τερμάτισα και όλα οκ. Ρίξε μια ματιά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
:ysterical:
Κάποια στιγμή πως μου κόβει εμένα και κοιτάω τις ρυθμίσεις ήχου .
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Θα ακουστεί χαζό αλλά το είχα πάθει παλιά. Αύξανα την ένταση από το πρόγραμμα αναπαραγωγής και ήτανε ψιλοχαμηλά. Κάποια στιγμή πως μου κόβει εμένα και κοιτάω τις ρυθμίσεις ήχου στο control panel. Ήταν στη μέση. Το τερμάτισα και όλα οκ. Ρίξε μια ματιά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Όλα ανεβασμένα είναι κι απ ότι έψαξα στο google κι άλλοι αντιμετοπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.
Κάτι άλλο τώρα στα πόσα dB πρέπει να ναι ένας ανεμιστήρας για να θεωρείται αθόρυβος?? Προτιμότερος είναι ένας 120 έναντι ενός 80 για καλύτερη ροή σωστά?? -
ναι όσο μεγαλύτερος τόσο πιο σιγανός
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]