-
Δεν το είχα υπόψη μου, αλλά απ'ό,τι διαβάζω, δεν κάνει επεξεργασία
-
O viewer είναι αυτό που λέει, δεν έχει δηλαδή επεξεργασία, μόνο ανοίγεις και βλέπεις το αρχείο.
-
Δεν κάνει επεξεργασία, αλλά εκτυπώνει και αν κατάλαβα καλά, αυτό είναι το ζητούμενο.
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν κάνει επεξεργασία, αλλά εκτυπώνει και αν κατάλαβα καλά, αυτό είναι το ζητούμενο.Το βάρεσα με το Defy μου
Στο ενα αρχειο αυτο ειναι το ζητουμενο,στο αλλο ειναι να κανω επεξεργασια.
Θα το δοκιμασω παντως . -
Ή εγκαθιστάς στον υπολογιστή με τον εκτυπωτή το Viewer που λέει ο HiFi ή, αν δεν μπορείς να εγκαταστήσεις νέο λογισμικό, κάνεις την επεξεργασία στο υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο Excel και για να το εκτυπώσεις το μετατρέπεις σε μια μορφή που το καταλαβαίνει ο άλλος υπολογιστής που έχει τον εκτυπωτή. Πχ. .pdf ή τα κάνεις όλα Copy-Paste σε ένα πίνακα του Word και άρα .doc
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ή εγκαθιστάς στον υπολογιστή με τον εκτυπωτή το Viewer που λέει ο HiFi ή, αν δεν μπορείς να εγκαταστήσεις νέο λογισμικό, κάνεις την επεξεργασία στο υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο Excel και για να το εκτυπώσεις το μετατρέπεις σε μια μορφή που το καταλαβαίνει ο άλλος υπολογιστής που έχει τον εκτυπωτή. Πχ. .pdf ή τα κάνεις όλα Copy-Paste σε ένα πίνακα του Word και άρα .docΤελικα το viewer δεν εκτυπωνει σωστα.Μονο τελειες βγαζει.Θα δοκιμασω και αυτο που λες Νass.
-
Αφού έχεις ήδη το open office, δοκίμασε το εξής:
άνοιξε μ' αυτό το αρχείο, σώσε το με τη στάνταρ μορφή του open office (.ods), κλείσε, άνοιξέ το ξανά και σώσε το με μορφή .xls.
Μπορείς να το επεξεργαστείς σε μορφή .ods ή μετά στη (νέα σωσμένη) μορφή .xls;
Αν δε βαριέσαι και μπορείς να κάνεις εγκαταστάσεις προγραμμάτων, κατέβασε και εγκατάστησε το libre office 3.5.χ για windows, είναι πιο εξελιγμένο, ειδικά στην εκτύπωση, από το open office. Και το open office δεν πειράζεται, παραμένει εγκατεστημένο (απ' όσο έχω δει σε μηχάνημα με windows - σε linux πρέπει να βγάλεις πρώτα το open office για να βάλεις το libre). -
Ερώτηση προς γνώστες:
φίλος έχει πάρει ipad2 και το περίφημο ανταπτοράκι με το οποίο μπορεί να συνδέει κάμερα και να βλέπει τις φωτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες και δική μου πρόχειρη έρευνα, υπάρχει τρόπος (jailbreak;) ώστε το ipad να διαβάσει και φλασάκια USB πάσης φύσεως με τον ίδιο αντάπτορα.
Επειδή όπως είπα η έρευνα μου ήταν σχετικά πρόχειρη, σκόνταψα σε διάφορα ζητήματα, όπως ότι π.χ. η πατέντα αυτή πιάνει μόνο στο ipad v1 και όχι στο ipad2, ότι το ρεύμα είναι ανεπαρκές για φλασάκια άνω των 2 GB, και άλλα ηχηρά παρόμοια.
Θα το ψάξω εκτενέστερα, αλλά αν κάποιος ξέρει ακριβώς τι παίζει ως προς τη δυνατότητα ή μη ενός ipad2 να διαβάσει USB sticks, θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ!
-
Tα wifi routers έχουν ρύθμιση για την ένταση του σήματος??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα wifi routers έχουν ρύθμιση για την ένταση του σήματος??Κάποια -αν όχι όλα- έχουν...
-
Και που τη βρίσκουμε αυτή την επιλογή??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και που τη βρίσκουμε αυτή την επιλογή??Στις επιλογές για το wifi πρέπει κάπου να λέει signal strength, ποιο router έχεις;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Tα wifi routers έχουν ρύθμιση για την ένταση του σήματος??
Κάποια -αν όχι όλα- έχουν...
νομιζω μονο σε οσα περνουν ddwrt τα αλλα δεν
-
thomson tg585
-
Δε φαίνεται να έχει ρύθμιση για το signal strength...
Poor Wireless Connectivity or Range
Try the following:
[list:12qgrlmf][:12qgrlmf]Change the wireless channel.
[list=1:12qgrlmf]Proceed as follows:
[:12qgrlmf]Browse to the Thomson Gateway Web Interface.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]On the left menu, click Home Network.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Under Wireless, click your access point.
Your access point will be listed in the following format: “WLAN: (Speed>)”. For example, WLAN: Thomson83C7C7 (54Mbps).[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]The Wireless Access Point page appears.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]In the Location bar, click Configure.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Under Configuration, select the channel of your choice in the Channel Selection list.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Click Apply.[/12qgrlmf][/list12qgrlmf][/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Make sure both the wireless client adapter and the Thomson Gateway are allowed to connect through
wireless channels as defined for local regulatory domain.TG585-v7_SetupUserGuide_en_pdf.pdfTG585-v7_SetupUserGuide_en_pdf.pdf[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Check the location of the Thomson Gateway in the building.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Check the signal strength, indicated by the wireless client manager. If the signal is low, try to place the
Thomson Gateway or to direct the Thomson Gateway’s antenna(s) for optimal performance.[/12qgrlmf]
[:12qgrlmf]Use WPA(2)-PSK as encryption.[/12qgrlmf][/list:u:12qgrlmf]Well, in the end, it turned out to be location, location, location. I raised the Thomson halfway up the wall near the phone socket, mounting it vertically, and I got an extension cable onto my USB adaptor which again enabled me to raise it and choose a good position for wireless operation. I'm now getting 54 Mbps reported speed and a much more stable and resilient wireless connection. I haven't managed to change the encryption to WEP but since it's now working with WPA there is no need to experiment.
I'm rather embarrased I've bad-mouthed the Thomson :-[
-
Το signal strength είναι by default στο φούλ και απλά κάποια ρούτερ σου δίνουν τη δυνατότητα να το ρίξεις στο μισό ή 1/4. Υποθέτω αυτη την επιλογή τη βάζουν ωστε να μήν βγαίνει σήμα έξω απο το σπίτι και ετσι να αποκλείσεις και την παραμικρή πιθανότητα να σου σπάσουν το encryption key.
Πάντως να το δυναμώσεις, αν αυτό ψάχνεις, δέν μπορείς.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ερώτηση προς γνώστες:φίλος έχει πάρει ipad2 και το περίφημο ανταπτοράκι με το οποίο μπορεί να συνδέει κάμερα και να βλέπει τις φωτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες και δική μου πρόχειρη έρευνα, υπάρχει τρόπος (jailbreak;) ώστε το ipad να διαβάσει και φλασάκια USB πάσης φύσεως με τον ίδιο αντάπτορα.
Επειδή όπως είπα η έρευνα μου ήταν σχετικά πρόχειρη, σκόνταψα σε διάφορα ζητήματα, όπως ότι π.χ. η πατέντα αυτή πιάνει μόνο στο ipad v1 και όχι στο ipad2, ότι το ρεύμα είναι ανεπαρκές για φλασάκια άνω των 2 GB, και άλλα ηχηρά παρόμοια.
Θα το ψάξω εκτενέστερα, αλλά αν κάποιος ξέρει ακριβώς τι παίζει ως προς τη δυνατότητα ή μη ενός ipad2 να διαβάσει USB sticks, θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ!
Για το 2 δεν έχω εικόνα. Για το 1 όμως το έχω δοκιμάσει και όντως παίζει με μικρά φλασάκια (512μβ-1γιγα), σίγουρα όχι με μεγαλύτερα. ήταν JB φυσικά αλλά ενδεχομένως να έπαιζε και χωρίς. Θα πρότεινα να κάνει κάποιες δοκιμές με μικρά φλασάκια (αν βρει, γιατί εγώ έσκαψα για να βρω τόσο μικρά) και στην πράξη θα δει τι γίνεται.
-
παιδια χρονια πολλα
ενα λαπτοπ γνωστου , ο σκληρος ειναι χωρισμενος στα δυο .
ο C ειναι ενταξει εχει χωρητικοτητα 110 ας πουμε με 10 χρησιμοποιημενα και 100 ελευθερα.
στον D τον βγαζει κοκκινο οτι ειναι γεματος και βγαζει συνεχεια μηνυματα να τον αδειασουμε . ανοιγοντας τον τωρα
να δω τι εχει μεσα και να σβησω οτι δεν χρειαζεται κοιταω και βλεπω οτι το συνολικο μεγεθος ολων των φακελων ειναι
6.5 gb , και λογικα εχει αδεια 103,5 gb . πως διαβολο το συστημα τον βλεπει γεματο.
καμμια ιδεα?ευχαριστω
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
παιδια χρονια πολλαενα λαπτοπ γνωστου , ο σκληρος ειναι χωρισμενος στα δυο .
ο C ειναι ενταξει εχει χωρητικοτητα 110 ας πουμε με 10 χρησιμοποιημενα και 100 ελευθερα.
στον D τον βγαζει κοκκινο οτι ειναι γεματος και βγαζει συνεχεια μηνυματα να τον αδειασουμε . ανοιγοντας τον τωρα
να δω τι εχει μεσα και να σβησω οτι δεν χρειαζεται κοιταω και βλεπω οτι το συνολικο μεγεθος ολων των φακελων ειναι
6.5 gb , και λογικα εχει αδεια 103,5 gb . πως διαβολο το συστημα τον βλεπει γεματο.
καμμια ιδεα?ευχαριστω
Μήπως τον χρησιμοποιεί για κατεβαστήρι τορεντ? Κάποια από αυτά τα προγράμματα δεσμεύουν τον χώρο προκαταβολικά. Αν όχι και είναι μόνο τόσα λίγα τότε πέρασμα στο άλλο παρτισιον και φορματάκι να στρώσει.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
παιδια χρονια πολλαενα λαπτοπ γνωστου , ο σκληρος ειναι χωρισμενος στα δυο .
καμμια ιδεα?ευχαριστω
Μηπως στο ειναι recovery partition?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]