-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι σωστές ψύκτρες εννοείται ότι πιάνουν από πίσω
Για αυτό και υπάρχουν και ανάλογα κουτιά με κενό το συγκεκριμένο πίσω χώρο
ολες οι βαριες ψυκτρες πιανουν απο πισω
Μα οι καλές είναι και βαριές , λογικό δεν είναι ?
οχι παντα επρεπε να το ξερεις ειδικα κατι thermaltake γαιδουρια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Σύμφωνοι ως προς αυτό , αλλά μικρή και καλη δεν παίζει
Η καλη θα είναι πάντα γαϊδούρι ,το ότι το γαϊδούρι ίσως είναι μαπα είναι άλλο ζήτημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σύμφωνοι ως προς αυτό , αλλά μικρή και καλη δεν παίζει
Η καλη θα είναι πάντα γαϊδούρι ,το ότι το γαϊδούρι ίσως είναι μαπα είναι άλλο ζήτημα
υπαρχουν τα small side blowing κανουν πολυ καλυτερη δουλεια απο τις Oem αλλα μεχρι εκει δεν ειναι για oc
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με γειες!
Welcome to the SSD club!H γαϊδουρόψυκτρα που αγόρασες, είναι αθόρυβη ή δεν σ' απασχολεί;
Φχαριστώ φχαριστώ! Έχει μια προέκταση το ανεμιστήρι της ψύκτρας που το κόβει από τις 2000rpm στις 1600rpm για πιο αθόρυβες καταστασεις. Φυσικά το χρησιμοποίησα.
Πάντως τι σόι βάση ψύκτρας είναι αυτή που πιάνει πίσω από τη μητρική, δεν το κατάλαβα. Μπελάς.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... T3-60G.htm
Το σύστημα είναι κουκουρούκου και πολύ μπελάς χωρίς λόγο. Και επειδή οι 9/10 που θα το επιχειρήσουν μόνοι τους απλά θα ξεβιδώσουν τη μητρική και θα παίξουν με το περιθώριο που τους δίνουν τα καλώδια (ώστε να χωρέσει από πίσω η βάση) κινδυνεύουν να κάνουν σοβαρή ζημιά. Εκτός κι αν παίζει το κατάλληλο κουτί με τρύπες ώστε να λυθεί το πρόβλημα βγάζοντας το ένα καπάκι. Εμένα είχε 4 τρύπες στο ύψος του επεξεργαστή το κουτί, αλλά δεν ήταν στις διαστάσεις του 775 socket.
Από τη μικρή έρευνα αγοράς που έκανα και τα λίγα reviews που διάβασα προτού πάρω τον corsair...1) τα 60gb είναι οριακά για τις ανάγκες desktop και 2) οι ocz είναι μάλλον μέτριοι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με γειες!
Welcome to the SSD club!H γαϊδουρόψυκτρα που αγόρασες, είναι αθόρυβη ή δεν σ' απασχολεί;
γαιδουρόψυκτρα λέω μόνο την noctua d14 που έχω εγώ...όλες οι άλλες είναι απλά μικρές...
Πάντως ο φίλος μας έχει κάνει ωραία δουλειά στο pc του
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως τι σόι βάση ψύκτρας είναι αυτή που πιάνει πίσω από τη μητρική, δεν το κατάλαβα. Μπελάς.δεν θα στηριζόταν αλλιώς φίλε μου...ενδεικτικά η δική μου noctua ζυγίζει 1,420kg!!! Αν δεν είχε το ειδικό έλασμα απλά δεν θα μπορούσε να στηριχτεί επάνω
-
Defrag σε SSD
NOT
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Defrag σε SSDNOT
Ποιος έκανε τέτοιο πραγμα ?
-
Τι δεν κάνει??
Edit: Σωστά δεν κάνει.
-
Δεν έκανε κανείς βρε παιδί. Εγώ δεν ήξερα ότι δεν χρειάζεται, γιατί δεν έχω πάρει ακόμα και δεν το έχω ψάξει.
edit:
ssd optimization guide
http://thessdreview.com/ssd-guides/opti ... n-guide-2/
ενδιαφέρον -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
To sata2 τιν φιμώνει πολύ. Δεν έχω πρόχειρη αλλά αν βρεις pci->sata3 βάλε και μία τέτοια για να δεις ακόμη καλύτερες ταχύτητες.Big mistake! Λάθος συμβουλή, διαφωνώ 100%.
Κατ'αρχάς, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι, δεν ξέρω όλη την αγορά) PCIe SATA controllers είναι SATA 2. Επίσης, ακόμα και να ήταν SATA 3, συνήθως είναι χ1 lane, πράγμα που σημαίνει 250MB/s (αν είναι v1 ή 500MBs αν είναι v2). Άρα, δώρο άδωρο. Στη καλύτερη περίπτωση, αντί να έχεις το bottleneck στα 300MB/s το έχεις στα 500 (ή ακόμα χειρότερα στα 250!), κι αυτό για sustained read. Τρίχες δηλαδή.
Ακόμα και αν βρεις ένα controller που να είναι SATA 3 και να έχει αρκετό bandwidth (4x lanes ας πούμε), δεν αξίζει το κόπο γιατί πάλι θα έχεις μεγαλύτερο latency απ'ότι αν έβαζες απευθείας τον ssd πάνω στη μητρική.
-
Δεν έχω τόσο βαθιές γνώσεις, οπότε δεν διαφωνώ.
-
ε σιγα εκει κολλησαμε τωρα
http://www.ocztechnology.com/ocz-revodr ... s-ssd.html
-
Εχω την συγκεκριμένη τιβι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156586
η οποια μέχρι προτεινος ειχε την δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο μεσώ you tube αλλά πλέον όταν επιλέγω την λειτουργιά αυτη γράφει το μήνυμα ''η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται''
H τηλεόραση ειναι συνδεμενη με εθερνετ και εχει την εχω αναβαθμίσει πρόσφατα, τι λέτε να παίζει -
Έχω στη δουλειά έναν παλιό Celeron 2,66GHz (socket 478) με 512 μνήμη και XP. Κλωνοποίησα τον παλιό του δίσκο (ένα 40άρη IDE) και μετέφερα τα δεδομένα σε έναν OCZ Agility 3 120GB ενώ παράλληλα του έβαλα άλλα 512 μνήμη.
Η βελτίωση είναι εντυπωσιακή. Απο κεί που πήγαινα να ανοίξω ένα Excel και περίμενα με τις ώρες, τώρα η ταχύτητα του σε browsing και εφαρμογές γραφείου είναι εφάμιλη με τον καλό i7 που έχω στο σπίτι
-
έβαλα ένα repeater που χα στην άκρη στο σπίτι για να πιάνει παντού. Το έχω σε (universal ?!?) repeater mode και το iphone μου κάνει συνέχεια disconnects. wtf ?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω στη δουλειά έναν παλιό Celeron 2,66GHz (socket 478) με 512 μνήμη και XP. Κλωνοποίησα τον παλιό του δίσκο (ένα 40άρη IDE) και μετέφερα τα δεδομένα σε έναν OCZ Agility 3 120GB ενώ παράλληλα του έβαλα άλλα 512 μνήμη.Η βελτίωση είναι εντυπωσιακή. Απο κεί που πήγαινα να ανοίξω ένα Excel και περίμενα με τις ώρες, τώρα η ταχύτητα του σε browsing και εφαρμογές γραφείου είναι εφάμιλη με τον καλό i7 που έχω στο σπίτι
Κάτι τέτοια διαβάζω και θα με βάλετε και μένα στα έξοδα!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω στη δουλειά έναν παλιό Celeron 2,66GHz (socket 478) με 512 μνήμη και XP. Κλωνοποίησα τον παλιό του δίσκο (ένα 40άρη IDE) και μετέφερα τα δεδομένα σε έναν OCZ Agility 3 120GB ενώ παράλληλα του έβαλα άλλα 512 μνήμη.Η βελτίωση είναι εντυπωσιακή. Απο κεί που πήγαινα να ανοίξω ένα Excel και περίμενα με τις ώρες, τώρα η ταχύτητα του σε browsing και εφαρμογές γραφείου είναι εφάμιλη με τον καλό i7 που έχω στο σπίτι
Έβαλες ssd σε τόσο παλιο μηχάνημα ?
Εγω ρε γαμώτο βαριέμαι τη μετάβαση κυρίως για τα προγράμματα και παιχνίδια που πρέπει να περάσω πάλι αν τερματίσω τον κυριο όγκο αυτών που θέλω θα το σκεφτώ , από την άλλη δεν νιώθω ότι τον έχω πραγματική ανάγκη , μόνο και μόνο για το high end του πράγματος
-
Κι εγώ έχω (φθηνό) SSD σε ίδιο celeron στο γραφείο. Ο firefox ανοίγει σε λιγοτερο από 1' οπότε ναι, είμαι χαρούμενος ( ) αλλά αν έχει κανένα βαρύ javascript η σελίδα, βράστα...
Μέχρι να ζοριστεί πολύ δουλεύει πολύ καλύτερα οπότε δε διαμαρτύρομαι -
Τώρα έχετε αρχίσει να με πριζωνετε κι εσείς , κάνουν το ίδιο και οι φίλοι μου και στο τέλος θα βαλω κι εγω
Και μάλλον πρέπει γιατί το μηχάνημα μου μάλλον θα μείνει 1.5 με 2 χρόνια ακόμα ,αρα ίσως πρέπει να εγκαταλείψω τη σκέψη να μπει ssd σε επόμενη σύνθεση
Σε 2 χρονάκια ( όχι ότι θα πεταχτεί/ πουληθεί και αργότερα τέτοιο αριστούργημα ) τα λεφτά του θα τα βγάλει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]