-
Δεν βολεύει γιατί το φοράω συνήθως έξω σε τρέξιμο ή στο ποδήλατο.
Πώς γίνεται το ράδιο να έχει τέτοια κατανάλωση; Εγώ νόμιζα ότι είχε λιγότερη.
Το συγκεκριμένο nano το έχω καταβολευτεί.
-
@αρης
δεν υπαρχει σωστη λυση για flash μιλαμε εαν ψαξεις στο google θα βρεις απειρες λυσεις που σχεδον καθε μια ειναι διαφορετικη απο την αλλη
κυριως εχει να κανει ομως (και στον chrome και στον ff καποια βλακεια κανει η νεα εκδοση του flash σε αυτη που εχουν ηδη Native μεσα το καλο ειναι οτι στον chrome μπορει να κανεις disable οποιο Plugin απο αυτον τον καρκινο εχεις αλλα δεν μπορεις στον ff)δοκιμασε και κατι αλλο
μπες σε ενα video κανε δεξι κλικ ->global settings καρτελα advance και πατα delete all -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κοίτα στο BIOS μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αναβάθμισης
δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο option
Εννοώ κάτι σαν 'Enable BIOS flashing' ή 'Enable BIOS upgrade' κλπ
Πώς καταλαβαίνεις ότι η διαδικασία ξεκινά και ολοκληρώνεται κανονικά; Σύμφωνα με το link που έδωσες, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη στην οθόνη και απλά πρέπει να περιμένεις από ένα έως επτά λεπτά
Μήπως το φλασάκι που χρησιμοποιείς δεν είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή περιέχει κάποιο κρυφό partition; Κάτι τέτοια συνήθως μπερδεύουν τα προγράμματα αναβάθμισης BIOS.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[...]
Πώς γίνεται το ράδιο να έχει τέτοια κατανάλωση; Εγώ νόμιζα ότι είχε λιγότερη.
[...]Το πρόβλημα με την κατανάλωση είναι επιβεβαιωμένο στα δυο τελευταία nano που έχω. Μάλιστα πίστευα ότι θα το είχαν λύσει στο τελευταίο, αλλά . Ίσως η Apple τιμωρεί όλους τους χρήστες που ζητούσαν επίμονα ενσωματωμένο ραδιόφωνο τόσα χρόνια. Τι να πω.
-
Καλησπερα.
Το προγραμμα lightscribe τι ειναι?Δεν ειναι cd burner?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Το προγραμμα lightscribe τι ειναι?Δεν ειναι cd burner?
οχι
-
Έχει βελτιωθεί καθόλου σαν τεχνολογία? Γιατι την τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει το 2008 ήθελε 20+ λεπτά για να αποτυπώσει την εικόνα. Είχε και επιλογή για πιό γρήγορα, αλλά εβγαινε πολύ αχνή.
-
2 monitors σε extended desktop mode μπορούν να έχουν διαφορετικό background;
-
Ή κόλλησε τα δύο wallpapers σε ένα jpg, ή http://www.displayfusion.com/
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Κοίτα στο BIOS μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αναβάθμισης
δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο option
Εννοώ κάτι σαν 'Enable BIOS flashing' ή 'Enable BIOS upgrade' κλπ
Πώς καταλαβαίνεις ότι η διαδικασία ξεκινά και ολοκληρώνεται κανονικά; Σύμφωνα με το link που έδωσες, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη στην οθόνη και απλά πρέπει να περιμένεις από ένα έως επτά λεπτά
Μήπως το φλασάκι που χρησιμοποιείς δεν είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή περιέχει κάποιο κρυφό partition; Κάτι τέτοια συνήθως μπερδεύουν τα προγράμματα αναβάθμισης BIOS.
Διαβάζοντας εδώ λέει ότι το usb πρέπει να είναι bootable. Τι bootable όμως, πώς; Άνοιξα το RMPREPUSB (make usb bootable κοινώς) απ'το Hirens CD αλλά έχει της παναγιάς τα options
-
πρεπει να διαλεξεις μεσω bios την επιλογη
usb boot priority -
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να είναι bootable. Δεν κάνει boot από το φλασάκι, απλά διαβάζει το πρόγραμμα και το αρχείο με το νέο BIOS. Ακολούθησες κατά γράμμα τις οδηγίες, ειδικά στη μετονομασία του αρχείου; Για τσέκαρε επίσης μήπως έχεις ξεχασμένη καμμιά SD στην υποδοχή. Επίσης, δοκίμασε με άλλο φλασάκι, όσο το δυνατό μικρότερο σε μέγεθος (αν βρεις και 256ΜΒ, που λέει ο λόγος, ακόμα καλύτερα). Φορμάρισέ το σε FAT, όχι FAT32 (τουλάχιστο, έτσι λέει το site που παραθέτεις). Τα περισσότερα είναι φορμαρισμένα από τη μάνα τους σε FAT32. Καλή τύχη.
-
α συχτήρ την κατάφερα την μλκια!
τελικά το έκανα dos boot, πέταξα τα αρχεία που χρειάζεται μέσα και το έτρεξα από dos mode με το πρόγραμμά του κ έγινε κανονικά flash όχι που θα περίμενα απ'τις οδηγίες τους να βγάλω άκρη...
μ'αρέσει που μου κόβει
-
-
Ντιριντίνε, αυτά τα ασύρματα keyboardάκια-touchpad κάνουν δουλειά? Από εμβέλεια και αυτονομία πως τα πάνε?
Σκεφτόμουν να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εύχρηστο, άσε που κοστίζει περισσότερο από ένα φτηνό
σετ πληκτρολογίου-ποντικιού. -
Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες αλλά εξαρτάται από τη χρήση για την οποία τα θέλεις. Για βασικό χειρισμό του υπολογιστή, mediaplayer και κανένα post καλό είναι. Εγώ ήθελα κάτι πολύ μικρό για λόγους φορητοτητας. Αν βρω και πώς αλλάζω γλώσσα εισαγωγής σε Android θα είμαι ευτυχής.
edit: poso to briskeis esi?
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Το προγραμμα lightscribe τι ειναι?Δεν ειναι cd burner?
Δεν είναι πρόγραμμα, είναι τεχνολογία και συγκεκριμένα η δυνατότητα ορισμένων συσκευών dvd-writer να χρησιμοποιούν το laser τους προκειμένου να ζωγραφίσουν επάνω στην επιφάνεια ενώς dvd.
Βάζεις το dvd ανάποδα μέσα στη συσκευή και με πρόγραμμα που υποστηρίζει lightscribe ζωγραφίζεις μια εικόνα ή γράφεις κάτι επάνω του.
Εννοείτε ότι έγχρωμα, ούτε καν ασπρόμαυρα.Είναι ένας καλός τρόπος να βγάλεις off την οπτική συσκευή σου. (ταλαιπωρεί το laser)
-
Στο laptop μου εδω και μερικες εβδομαδες η μπαταρια δε φορτιζει..Εμφανιζει οτι φορτιζει,αλλα εχει μονιμα 0% διαθεσιμοτητα..Προχθες το αφησα 2 μερες ανοιχτο (εκανα seeding ο πειρατης ) και μετα ειχε φτασει στο 23 % η διαθεσιμοτητα,αλλα μολις αποσυνδεσα τον φορτιστη,παλι εσβησε σα να μην επαιρνε ρευμα απο τη μπαταρια.
Καινουρια μπαταρια? -
Mάλλον ναι. Πόσο καιρό την έχεις??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]