-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Αν μιλάμε για laptop και κυρίως παλιό, μπορεί να έχει τον μπελά του με τους οδηγούς. Αν θα πληρώσεις τελικά, να του ζητήσεις μέσα στην τιμή να σου δώσει image recovery bootable dvd (μέσω acronis ή ghost): μετά την εγκατάσταση λειτουργικού και εφαρμογών, αντιγράφει 'εικόνα' του δίσκου σε dvd ώστε να μπορεί να γίνει η ίδια δουλειά στο μέλλον εύκολα και γρήγορα.Τα 7 βρίσκουν τα πάντα , το θέμα δεν είναι το παλιο , αυτό ίσα ίσα μπορεί να είναι και καλό
Το πρόβλημα είναι το hw που δεν υπάρχει σε πολλά μηχανήματα , εκεί μπορεί να παιδευτεις άσχημα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μια απλη ερωτησησε uefi bios πως μπαινεις?
εχω δοκιμασειesc
ολα τα function keys
delete
tab
ctrlαλλα δεν λεει να μπει θελει κατι το περιεργο ?
Μήπως βοηθάει το παρακάτω;
How to Switch from BIOS-Compatibility Mode to UEFI Mode -
Τι σκ@τ@ θέλουν τα 7 για να επιτρέψουν σε 2 υπολογιστές να δουν ο ένας τον άλλο σε ad hoc (computer-to-computer) σύνδεση; Windows 7 Home Premium τρέχουν και οι δύο. Με xp δεν είχα ποτέ πρόβλημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μια απλη ερωτηση
σε uefi bios πως μπαινεις?
εχω δοκιμασειesc
ολα τα function keys
delete
tab
Πήρες καινούριο υπολογιστή ?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
οχι προσπαθω να φτιαξω μιας κοπελας ενα netbook και μου εχει σπασει τα @@
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
μια απλη ερωτηση
σε uefi bios πως μπαινεις?
εχω δοκιμασειesc
ολα τα function keys
delete
tab
Μήπως βοηθάει το παρακάτω;
How to Switch from BIOS-Compatibility Mode to UEFI Modeναι το εχω δει αυτο αλλα το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να μπω στο uefi για να αλλαξω το boot priority και δεν εχει ενα boot up menu (π.χ grub)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι σκ@τ@ θέλουν τα 7 για να επιτρέψουν σε 2 υπολογιστές να δουν ο ένας τον άλλο σε ad hoc (computer-to-computer) σύνδεση; Windows 7 Home Premium τρέχουν και οι δύο. Με xp δεν είχα ποτέ πρόβλημαεάν αναφέρεσαι σε σύνδεση μέσω καλωδίου μεταξύ των 2 υπολογιστών τότε χρειάζεσαι crossover και να βάλεις static ip και στους 2 και τα dns του ενός να δείχνουν στο άλλο.
δλδ στο ένα βάζεις 192.168.1.2, προεπιλεγμένη 192.168.1.3, dns 192.168.1.3/192.168.1.2
και στο άλλο βάζεις τα αντίστροφα, δλδ 192.168.1.3, προεπιλεγμένη 192.168.1.2, dns 192.168.1.2/192.168.1.3
και στα δύο το ίδιο subnet mask 255.255.255.0 -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τι σκ@τ@ θέλουν τα 7 για να επιτρέψουν σε 2 υπολογιστές να δουν ο ένας τον άλλο σε ad hoc (computer-to-computer) σύνδεση; Windows 7 Home Premium τρέχουν και οι δύο. Με xp δεν είχα ποτέ πρόβλημα
εάν αναφέρεσαι σε σύνδεση μέσω καλωδίου μεταξύ των 2 υπολογιστών τότε χρειάζεσαι crossover και να βάλεις static ip και στους 2 και τα dns του ενός να δείχνουν στο άλλο.
δλδ στο ένα βάζεις 192.168.1.2, προεπιλεγμένη 192.168.1.3, dns 192.168.1.3/192.168.1.2
και στο άλλο βάζεις τα αντίστροφα, δλδ 192.168.1.3, προεπιλεγμένη 192.168.1.2, dns 192.168.1.2/192.168.1.3
και στα δύο το ίδιο subnet mask 255.255.255.0Σε ασύρματη αναφερόμουν αλλά κι αυτά που έγραψες χρήσιμα μου είναι (σε περίπτωση που οι δύο υπολογιστές είναι κοντά).
Μήπως γνωρίζεις και με την ασύρματη τι παίζει; Ενώ δείχνει να συνδέεται (προσωρινά), μετά από 1-2 δευτερόλεπτα πέφτει η σύνδεση -
μια φορά έχω δοκιμάσει ασύρματα ad hoc αλλά μου έπεφτε συνέχεια (το link ) κ δεν κάθησα να το ψάξω περαιτέρω
-
καλυτερα να τον κανεις bridge παρα ad hoc λιγοτερη δουλεια και καλυτερα αποτελεσματα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλυτερα να τον κανεις bridge παρα ad hoc λιγοτερη δουλεια και καλυτερα αποτελεσματαΠώς το κάνεις αυτό?
-
Στα vista home δεν μπορείς να έχεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δύο δίκτυα που το ένα να είναι public (το ασύρματο) για να έχεις ιντερνετ και το άλλο να είναι local (το ενσύρματο) ώστε να βλέπει ο ένας υπολογιστής τον άλλο.
Πρέπει και τα δύο δίκτυα να είναι public ή και τα δύο local.Αλλιώς πρέπει να απενεργοποιήσεις την ασύρματη public σύνδεση για να παίξει η ενσύρματη local.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
καλυτερα να τον κανεις bridge παρα ad hoc λιγοτερη δουλεια και καλυτερα αποτελεσματα
Πώς το κάνεις αυτό?
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Wireless_Bridge
(πρεπει να υποστηριζει dd wrt δες αν το μοντελο σου μπορει) -
κανά πρόγραμμα για σίγουρο live partitioning σκληρού δίσκου στα XP ? χωρίς δλδ να γίνει delete και recreate. Θα δοκίμαζα το partition magic αλλά μου χει κάνει νερά στο παρελθόν κ μου χει διαλύσει data
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κανά πρόγραμμα για σίγουρο live partitioning σκληρού δίσκου στα XP ? χωρίς δλδ να γίνει delete και recreate. Θα δοκίμαζα το partition magic αλλά μου χει κάνει νερά στο παρελθόν κ μου χει διαλύσει dataΔες το GParted.
Με όποιο πρόγραμμα και να το κάνεις ένα backup πριν την διαδικασία δεν βλάπτει
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
κανά πρόγραμμα για σίγουρο live partitioning σκληρού δίσκου στα XP ? χωρίς δλδ να γίνει delete και recreate. Θα δοκίμαζα το partition magic αλλά μου χει κάνει νερά στο παρελθόν κ μου χει διαλύσει data
Δες το GParted.
Με όποιο πρόγραμμα και να το κάνεις ένα backup πριν την διαδικασία δεν βλάπτει
+1.
Επίσης, Paragon Partition Manager
-
και ενα δυο defragments φυσικα ΠΡΙΝ το partition..
-
Καλησπερα.Ειχα παρει μια καρτα γραφικων για το pc αλλα ειναι ρυθμισμενη στη maximun αναλυση και δε λειτουργει η οθονη οταν αναβω τον υπολογιστη.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω reset στη καρτα γραφικων πριν μπει στα windows???
-
Αν κάνεις boot σε safe mode υποθέτω οτι σου βγάζει τη βασική ανάλυση, οπότε ίσως μπορείς να τη ρυθμίσεις από εκεί.
Κατά την εκκίνηση πάτα f8, επέλεξε safe mode βγάλε τα μάτια σου με τα γραφικά και ρύθμισε την ανάλυση.
Υπάρχει νομίζω και επιλογή 'vga' στο ίδιο μενού του f8, όπου φορτώνει κανονικά αλλά με βασική ανάλυση για να τη ρυθμίσεις εσύ.Δες και αυτό:
http://www.techspot.com/vb/topic75922.html -
Το εχω κανει αυτο με το safe mode αλλα δεν αποθηκευει την αναλυση μετα οταν ξεκινησουν τα windows! Θα δοκιμασω αν υπαρχει vga mode.
-
Καλησπερα...
Λοιποοοοοον!!!Εβαλα τη καρτα αλλα εχω το εξης προβλημα.Ενω ξερω πως η οθονη δουλευει μεχρι και 1280χ1024 αναλυση μολις τη ρυθμιζω εκει απο τη καρτα γραφικων μου πεταει μηνυμα πως δε μπορει να δουλεψει σε αυτην την αναλυησ!!!Τι να κανω???Η οθονη μου λεγεται lg flatron L1915S
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]